Νέα

City Tours in Thessaloniki

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Μηνύματα
763
Like
1
Πόντοι
6
Ακριβως ετσι ειναι παιδια μην την ψαχνετε.
Τα λεφτα ειναι πολλα. Δεν πας ουτε σε μπουρδελο ουτε σε στουντιο για να φας ισως φολα. Εκει εχεις ρισκο ναι.
Αλλα οταν σκας 250 ευρω πρεπει νε σε τσαλακωσει...
Να σε λιωσει...
εμενα παντως με τσαλακωνουν και με 100 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Μηνύματα
494
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Σόρρυ συναγωνιστή αλλά όταν η άλλη παίρνει το τηλ. από την Ουκρανία και χαλιέται, σου ζητάει λιγότερα λεφτά εσένα που πας μετά το τηλεφώνημα?
Το στάνταρντ σέρβις που διαφημίζουν κοστίζει το ίδιο σε όλους ή κάνω λάθος?
Να συμφωνήσω ότι δεν είναι ρομπότ αλλά αν δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που λέει να μην δουλεύει μέχρι να της περάσει.....
Ας ξαναπούμε πάλι τα περί εμφάνισης....
Στην πλειονότητα τους στους άντρες αρέσουν οι πολύ όμορφες γυναίκες!!!
Σε μια μικρή μειοψηφία προκαλούν κόμπλεξ και δεν πάνε ή έχουν ειδικά γούστα π.χ. όπως λες γουστάρεις τις γριές....
Θα πρέπει εγώ και η πλειοψηφία εδώ μέσα να διαβάζω για "ειδικές περιπτώσεις" σαν να ήταν μουνάρες, επειδή κάποιος έχει ειδικά γούστα?
Οκ τα σέβομαι τα ειδικά γούστα, δεν μπορεί να το γράψει στις κριτικές του ότι "έχω αυτά τα γούστα και απευθύνομαι σε αυτή την κατηγορία αντρών"?
Πόσοι το κάνουν?
Και μετά μιλάμε για "υποκειμενικότητες" και "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα"....αστεία πράγματα!!!!
Στο σέρβις να το δεχτούμε, αλλά και στην εμφάνιση?
Εδώ συναντάνε άλλη κοπέλα από αυτή των φωτό στο προφίλ της και δεν γράφουν τίποτα....εκεί τι λέμε?
"ααα...εγώ συνάντησα την κοπέλα των φωτό, εσύ δεν την είδες καλά".....τρία πουλάκια κάθονταν σε τρία παλούκια ναααααααααααα!!!!
Και επειδή μίλησες για εμπειρία, σου λέω το εξής.....
Είναι αποδεδειγμένο, ότι οι πολύ καλές που έχουν διάρκεια και έρχονται και ξανάρχονται, είναι κανονικά ρομπότ οι ρουφιάνες....κανείς δεν τους προσάπτει τίποτα, δεν πα να έχει πεθάνει όλο το σόι τους, αν αποφασίσουν να δουν πελάτη θα του δώσουν ότι αγόρασε...τελεία και παύλα!!!

Βυζιά και λεφτά είπαμε... ΤΕΛΟΣ!

Υ.Γ.: Παπανδρέου στο βάθος:
-Βυζιά υπάρχουν... λεφτά υπάρχουν... που πήγαν τα λεφτά!
 

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Μηνύματα
494
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβως ετσι ειναι παιδια μην την ψαχνετε.
Τα λεφτα ειναι πολλα. Δεν πας ουτε σε μπουρδελο ουτε σε στουντιο για να φας ισως φολα. Εκει εχεις ρισκο ναι.
Αλλα οταν σκας 250 ευρω πρεπει νε σε τσαλακωσει...
Να σε λιωσει...

Αυτή σίγουρα θα σε λιώσει

URL]]
 

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.300
Κριτικές
43
Like
1.103
Πόντοι
6.835
Αλεξ το πετυχες αυτο με τα αυτοκινητα  :cool2:
μπα δε νομιζω να αλλαξε κατι με τα ποιο πολλα φραγκα
παντως γαμηθηκα να γελαω οταν το ειδα ,
σκευτικα καιαυτος που προτειμανε σιτιτουρια αντι ντελα και λυθηκα εντελως  :cheesy:

Ειδα και για τις προτασεις σου... το χασαμε το κορμι πατριωτεεες
παει η τσαρινα ... :'(



αααααχαχαχαχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:
Βρε καλως τον Jo. Εδω επρεπε να γραφεις φιλαρακι. Αν σκεφτεις οτι απο αυτες που ερχονται ενα μεγαλο ποσοστο δεν ανταποκρινεται στις φωτο θα ειχες πολυ δουλεια να αποθανατιζεις με το πινελο σου την εμφανιση τους κατοπιν περιγραφης βεβαια απο τους εμπειρους κασκαντερ του thread.

 

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.300
Κριτικές
43
Like
1.103
Πόντοι
6.835
Σ' αυτό συμφωνώ πληρως alex. Διαφωνώ στα υπόλοιπα που γράφεις, γιατί για πολλοστή φορά θα πρέπει να γραφτεί εδώ ότι ο καθένας έχει τα γούστα του (ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς θα μαλώναμε όλοι για την ίδια γκόμενα). Άλλα πράγματα θέλω εγώ σε μια γυναίκα, άλλα εσύ ή κάποιος άλλος. Γιατί πειραζει δηλαδή που εγώ πέρασα καλά με τη γριά; Επίσης δεν μπορεί κανένας να με κρίνει γιατί γουστάρω τον α ή το β σωματότυπο. Πάμε τώρα στο τι προσφέρει η κάθε γκόμενα. Συμφωνούμε ότι αν εγώ κι εσύ πάμε στην ίδια γυναίκα με διαφορα τριών ωρών, μπορεί σε μένα να τα δώσει όλα και σε  σενα να μη δώσει τίποτα; Οι μεταβλητές είναι απίστευτα πολλές: Μπορεί να της αρέσει η φάτσα μου, το πουλί μου, ο τρόπος μου, το  sex μου, ή ότι ενδιάμεσα πέρασε καλά ή άσχημα από κάποιον άλλον, ή γιατί δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Ουκρανία και τη χάλασε ή την έκανε χαρούμενη. Θέλω να πω ότι συναντάμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ κι ας πάμε στην ίδια ακριβώς. Άσε λοιπόν ο καθένας να κρίνει όπως θέλει, δέξου κι εσύ κι οι άλλοι ότι περί ορέξεως κολυκυθόπιτα, εκτός από κείνες τις περιπτώσεις λεβεντόπαιδων που κάνουν προμοσιον σε γκόμενες με ανταλλάγματα. Αν τους ξέρεις ξεσκισέ τους. Αλλά για δες το κραξιμο που πέφτει κάθε λίγο σε τόσους φίλους εδώ μεσα, το θεωρεις φυσιολογικό; Εγω βαρεθηκα, όπως ξερω και αρκετά παιδια που δεν γράφουν για τον ίδιο λόγο. Αυτή η ξυνίλα, το υφάκι του μεγάλου μπήχτη και η επιθετική συμπεριφορά πρέπει να κοπούν για καλό όλων μας. Αλλιώς λίγοι θα γράφουν και πολλοί θα πηδάνε.             
Γεια σου φιλτατε graf. Να σου πω και εγω τη γνωμη μου επειδη γραφεις κατι ενδιαφερον και γραφεις και ανθρωπινα. Σε μια κουβεντα-συζητηση γιατι αυτο υποτιθεται οτι κανουμε εδω μεσα, λεω ο καθενας τη γνωμη του. Προς οφελος του διαλογου καλο ειναι να υπαρχει μια κοινη βαση αλλιως ο καθενας λεει το δικο του   και συμπερασμα δεν βγαινει. Καποιοι το κανουν αυτο και περνανε καλα, βλεπε γυναικες αλλα αυτο λεγεται κουτσομπολιο. Οσο αφορα την κοινη βαση τωρα που  λεγαμε δεν ειναι απαραιτητο κατα τη γνωμη μου παντα αυτη να ειναι κοινες αντιληψεις περι ωραιας εμφανισεως, καλου σερβις κτλ. που στο κατω κατω ειναι υποκειμενικα οπως λες, περισσοτερο η εμφανιση και λιγοτερο το σερβις (συμφωνω με τον Alex). Καλυτερα κοινη βαση να αποτελει το τι θεωρουμε κακη εμφανιση και τι κακο σερβις. Να γλιτωνουμε τις φολες ρε αδελφε. Στην τελικη αυτα δεν μπορει να ειναι τοσο υποκειμενικα και οι μεταβλητες που λες μπορει να ειναι πολλες αλλα η σωστη επαγγλεματιας πρεπει να μπορει να τις ελαχιστοποιει απο οτι φαινεται μερικες το καταφερνουν ελαχιστε ισως αλλα αυτες πρεπει να επιβραβευθουν.
Ο καθενας ετσι κι αλλιως εχει τον τροπο του να φιλτραρει τις πληροφοριες που παιρνει εδω μεσα και να καταληγει στο ποιον θεωρει αξιοπιστο η οχι.
Στο θεμα του κραξιματος τωρα ειναι γεγονος οτι καποιοι  :s&m_3: αλυπητα αλλα εσυ τι προτιμας να ακους αυτους και να αφηνεις καποιους συναγωνιστες να την πατανε μη δινοντας πληροφοριες η να τους γραφεις στα @@ οπως οφειλει να κανει αλλωστε  καποιος με πολλα χιλιομετρα και μεγαλη εμπειρια και να σωζεις τους χουβαρνταδες της κλανιας(ο ορος κλεμενος απο επικο μηνυμα του ViperMC).

Υ.Γ Στο θεμα της ηλικιας παντως εχω μια ενσταση τι κι αν εισαι 50αρης η 60αρης λιγοι γινονται καλυτεροι με τα χρονια. Αμα εισαι μαλακας μαλακας μενεις μια ζωη απλα με την εμπειρια μαθανεις να το κρυβεις καλυτερα. Προσωπικη αποψη φυσικα και δεν υπαινισομμαι τιποτα για σενα αφου αλλωστε δεν σε γνωριζω.    
 

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Μηνύματα
10.663
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τα ειπατε ολα οποτε τι να γραφω .
Alex και thiseas εμενα με καλυψαν πληρως .
 

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Μηνύματα
836
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Χαμός από city τουρίστριες πάντως, τι σου κάνει η ΔΕΘ! :grin:
 

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Μηνύματα
2.587
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Graf,
ελπίζω να μη σε στενοχώρησα ποτέ! Αλλιώς απολογούμαι!
Γράφε την άποψή σου και γράψτους όσους στη σπάνε!  :grin:

Εγώ θα σου δώσω και μια ακόμα εξήγηση φιλε μου. Θα πρέπει οι παλιότεροι να είστε πιο συγκρατημένοι στο τι γράφετε και πως σχολιάζετε τις κριτικές ή τις γνώμες ανθρώπων που είναι νεότεροι από σας στο site και έχουν τη διάθεση να γράψουν απλά τη γνώμη τους για μια κοπέλα που πήγαν. Γιατί οι νεότεροι στο site μπορεί να ειναι πολύ μεγαλύτεροι από σας στην ηλικία, να έχουν γράψει περισσότερα χιλιόμετρα στο σεξουαλικό κοντερ τους, αλλα να εχουν ποστάρει λιγότερες φορές εδώ μεσα. Έχω πάει με εκατοντάδες  γυναικες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που ζούσα, πλησιάζω αισίως την πέμπτη δεκαετία και θεωρώ ότι έχω περισσότερη εμπειρία από πολλά παιδάκια εδώ μέσα με πολλά "γαλόνια"=αστερια. Κάποιες φορές που τόλμησα και έγραψα τη γνωμη μου (αλλά και αρκετοί άλλοι φίλοι εδώ) δέχτηκα από ειρωνεία μέχρι καχυποψία ότι μπορεί να τα έγραφα προωθώντας κάποια κοπέλα. Μαλάκας είναι λοιπόν κάποιος να κάτσει να αφιερώσει χρόνο να γράψει για να βοηθήσει τους επόμενους και να τον κράξουν από πάνω; Μην απορείς επομένως κι εσύ και οι Mods γιατί δεν γράφουν όλοι. Οι περισσότεροι μπαίνουν εδώ, μαθαίνουν τι γίνεται, πηδάνε και δεν αναφέρουν τίποτα. Εγώ είμαι βέβαιος ότι κι εδώ είναι καθρέφτης της κοινωνίας, υπάρχουν και τα καλά παιδιά, υπάρχουν και οι μαλάκες, οι είρωνες κλπ. Κάποιοι άλλοι εδώ νομιζουν ότι είναι στρατός, αυτοί είναι οι πάλιουρες και οι άλλοι νεούλια και μπορούν να τους προσβάλουν. Όταν βλέπετε εσείς οι σοβαρότεροι χαζοπεσίματα κράξτε αυτούς που αποθαρρύνουν  όποιον απλά λέει τη γνωμη του, αν θελετε να έχει νόημα το site. Αλλιώς οι ίδιες παρεϊτσες θα τα λένε μεταξύ τους και θα είναι κλαμπάκι. Ευχαριστώ για το χώρο.   
 

Giovanni silva

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Μηνύματα
7
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σε όλους,ήθελα να ρωτήσω αν κανείς έχει άποψη για την Lilianna που βρίσκεται αυτή τη στιγμή θεσσαλονίκη.Ευχαριστώ σε όποιον μπει στην διαδικασία να στείλει κάτι
 

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Μηνύματα
2.587
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
:offtopic:
Βγάλε σε παρακαλώ τον Αλεξανδρινό απο κεί!
Μην τα γ...με όλα...  :tickedoff:
Υπάρχουν και καμιά 10ριά ΕΛΛΗΝΕΣ του 20ου αιώνα που αξίζουν το σεβασμό μας! Ανεξάρτητα από προσωπικές ιδιαιτερότητες...

 

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Μηνύματα
5.861
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
:offtopic:
Βγάλε σε παρακαλώ τον Αλεξανδρινό απο κεί!
Μην τα γ...με όλα...  :tickedoff:
Υπάρχουν και καμιά 10ριά ΕΛΛΗΝΕΣ του 20ου αιώνα που αξίζουν το σεβασμό μας! Ανεξάρτητα από προσωπικές ιδιαιτερότητες...
H παράκληση σου, διαταγή για μένα φίλτατε!!!!
Αλλά θα μπορούσε να γίνει και με ΠΜ, σε δικαιολογώ όμως....
Πες μου και τους άλλους 9 που "γουστάρεις" μην έχουμε πάλι προβλήματα!!!!

 

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Μηνύματα
18.417
Κριτικές
69
Like
18
Πόντοι
1.246
Βρε καλως τον Jo. Εδω επρεπε να γραφεις φιλαρακι. Αν σκεφτεις οτι απο αυτες που ερχονται ενα μεγαλο ποσοστο δεν ανταποκρινεται στις φωτο θα ειχες πολυ δουλεια να αποθανατιζεις με το πινελο σου την εμφανιση τους κατοπιν περιγραφης βεβαια απο τους εμπειρους κασκαντερ του thread.
Χαχαχα λες ε ?  :cheesy: Zωγραφος θα ημουν ή πουτανογραφος ?  :grin:
Δεν εχω ασχοληθει με το σπορ an  και το σκευτικα kapoia stigmh , δε νομιζω οτι μου ταιριαζει :dunno:
ασε που παιζει πολυ "Βρομια"
Μαιμου φωτος , μαιμου κριτικες , να αργησε η γκομενα , να μου ηρθε αλλη , τζαμπα το χοτελι κλτ ...

... τωρα κατι ηθελα να ρωτησω γω .. ξεχασα  :jerking: γιατι μπηκα εδω ? :think:

ααα  πως την λενε ρε σεις την Λουν... που εγινε συτιτουρ ? , δε την βρηκα
 

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Μηνύματα
3.962
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Γειά σε όλους,ήθελα να ρωτήσω αν κανείς έχει άποψη για την Lilianna που βρίσκεται αυτή τη στιγμή θεσσαλονίκη.Ευχαριστώ σε όποιον μπει στην διαδικασία να στείλει κάτι
ο συναδελφος σου ποδοσφαιριστης, ο γιουβεντίνος, ανεβασε κριτικη....
μαπα το καρπουζι!
 

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Μηνύματα
494
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Χαχαχα λες ε ?  :cheesy: Zωγραφος θα ημουν ή πουτανογραφος ?  :grin:
Δεν εχω ασχοληθει με το σπορ an  και το σκευτικα kapoia stigmh , δε νομιζω οτι μου ταιριαζει :dunno:
ασε που παιζει πολυ "Βρομια"
Μαιμου φωτος , μαιμου κριτικες , να αργησε η γκομενα , να μου ηρθε αλλη , τζαμπα το χοτελι κλτ ...

... τωρα κατι ηθελα να ρωτησω γω .. ξεχασα  :jerking: γιατι μπηκα εδω ? :think:

ααα  πως την λενε ρε σεις την Λουν... που εγινε συτιτουρ ? , δε την βρηκα

Eva

www.escortnews.eu/en/escort/Eva_SexyMoon-91273.html]http://www.escortnews.eu/en/escort/Eva_SexyMoon-91273.html[/url]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom