Νέα

Champions League 2013-2014

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Champions League:

  • Ρεάλ Μαδρίτης

    Ψήφοι: 29 61,7%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

    Ψήφοι: 18 38,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
300
Πόντοι
386
Συνηθως οι μεγαλες ευρωπαικες ομαδες ( οι περιπου 10 ας πουμε ) - οχι κανας κομητης που εμφανιζεται τυχαια μια φορα και χανεται η μια φορα στο τοσο, εχουν μια περιοδο "ακμης" γυρω στην πενταετια. Εκει ειτε παιρνουν τα τροπαια ειτε εστω πανε σε τελικους.
Η Ρεαλ πχ τα πηρε μαζεμενα στις αρχες δεκαετιες 50 και 60. Μετα σταματησε για αρκετα χρονια, εκανε μια μικρη αναλαμπη στη δεκαετια του 80 οπου πηγε σε ενα τελικο ενω πηρε και 2 UEFA. Και μετα τελη δεκαετιας 90 αρχες 2000.

Η Μιλαν πηρε μερικα τη δεκαετια του 60, επειτα τελη δεκαετιας, 80, αρχες 90. Και η μικρη αναλαμπη στα μεσα της δεκαετιας 2000 με ενα τελικο και ενα τροπαιο ( Κωνσταντινουπολη και Αθηνα αντιστοιχα). Η Λιβερπουλ το ιδιο, απο τα 5 πρωταθλητριων τα 4 τα πηρε τελη δεκαετιας 70, αρχες 80. Η Μπαγιερν το ιδιο. Ο Αγιαξ.
Η Μπαρτσελονα την προγουμενη 5ετια.
Αν δειτε και τους τελικους καποιες ομαδες κυριαρχουν ανα περιοδους. Πχ επισης η Τσελσι εχει ενα τελικο το 08 πηρε το τροπαιο το 12 ενω πηρε και το ουεφα περυσι. Το ιδιο και η Μπαγιερν, τελικος το 2010, το 12 και το τροπαιο το 13.
Η Ρεαλ η αληθεια ειναι απειχε απο τις επιτυχιες, αλλα τωρα δειχνει να εχει καλο , ποιοτικο αλλα συναμα και ουσιαστικο συνολο ,με καλο προπονητη. Και το αλλο ειναι οτι απαξε και παει σε τελικο δυσκολα τον χανει. Τα ποσοστα επιτυχιας της σε τελικους ειναι ψηλα. Το βαρος της φανελας? Οπως και να χει πιστευω στα επομενα 5 χρονια θα σηκωσει αλλο ενα
 

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
6.713
Κριτικές
28
Like
2.452
Πόντοι
6.265
Στο πρωτο ημιχρονο η ομαδα με τα ασπρα νομιζες οτι ηταν τα ασπρα χωματα την ειχε εξουδετερωσει τελειως την ρεαλ
αλλα αυτη η εξουδετερωση δεν εγινε με μαγικο τροπο εγινε με ατελειωτο τρεξιμο κλεισιμο διαδρομων κλπ που μαζι με το οτι η ατλετικο ειναι ουσιαστικα ομαδα 14 παιχτων και οχι 30 οπως η ρεαλ και βαζοντας και το κερασακι στην τουρτα με το λαθος-μαλακια του σιμεονε να παρει τον τραυματια ντιεγκο κοστα και οχι μονο να τον παρει αλλα να τον βαλει και βασικο χανοντας ετσι μια αλλαγη ξεκουραστου παιχτη οταν θα τον χρειαζοταν

κριμα για την ατλετικο
του χρονου δεν θα εχει και μεγαλο ενδιαφερον το τσαμπιονς λιγκ αφου ξερουμε απο τωρα οτι θα το σηκωσει η λιβερπουλ  :rockon:
 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα
6.346
Κριτικές
78
Like
127
Πόντοι
146
στο παρά πέντε, για την ακρίβεια ένα λεπτό να άντεχε η ατλέντικο και θα ήταν πρωταθλήτρια ευρώπης, κρίμα .. αλλά βασικά πήρε αυτό που της άξιζε το πρωτάθλημα .... πάντως η κανονική διάρκεια ήταν μούφα παιχνίδι και το γκόλ του γκοντίν φάβα από τον κασίγιας ... ο STELIOS77 λεει θα το παρει η λιβερπουλ, χλωμό ... αν φύγουν σουαρεζ και σταριτς δυσκολα , με σκρτελ και τζεραρντ στα 50 θα το πάρει ??
 

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
6.713
Κριτικές
28
Like
2.452
Πόντοι
6.265
ας φυγει πρωτα ο σουαρεζ και τα ξαναλεμε τωρα ειναι απλα σεναρια
 

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Μηνύματα
9.187
Κριτικές
55
Like
367
Πόντοι
1.016
Χθες η Ατλέτικο το πάλεψε όσο μπορούσε παρότι είχες απουσίες βασικότατες κ τρομακτική κούραση να αντιπαρέλθει...

Προηγήθηκε από τραγική έξοδο του Κασίγιας κ μετά προσπάθησε να κρατήσει το σκορ...Κ να μην προηγούνταν αυτό θα έκανε γιατί τα κουράγια δεν έβγαιναν για τίποτα περισσότερο (ούτε για άμυνα δηλαδή,πόσο μάλλον για επίθεση)...Θα περίμεναν μπας κ βάλουν ένα γκολ από στημένη φάση ή από μεγάλο λάθος του αντιπάλου...

Μετά το γκολ έκατσαν πίσω με ότι δυνάμεις είχαν κ δυστύχησαν να ισοφαριστούν λίγο πριν λήξει...Σίγουρα μετά προσπάθησαν να κρατήσουν μήπως κ το ''κλέψουν'' στα πέναλντι αλλά δεν τα κατάφεραν...

Όσο για τη Ρεάλ...

Κακώς έβαλε τον Κεντίρα από την αρχή μιας κ ήταν ανέτοιμος (ο Ντιέγκο επίσης δεν κατάλαβα για ποιο λόγο ξεκίνησε,που μας τα είχαν πρήξει με την πρωτοποριακή διατροφή που τον επανέφερε σε χρόνο ρεκόρ)...Προσωπικά θεωρώ ότι έπρεπε να παίξει από την αρχή με Μόντριτς-Ίσκο-Ντι Μαρία κ ας ήτανε ρίσκο μιας κ οι τρεις μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της θέσης κ του παιχνιδιού...Ο Κεντίρα ήταν σίγουρο ότιθα γίνει αλλαγή όσο καλά κ να έπαιζε,κ δεν ήταν επιθετικός για να κρέμεσαι από τ'αρχίδια του επειδή τον έχεις τόσο ανάγκη...Παρεπιπτόντως κ ο Μπενζεμά ήταν ψιλοτραυματίας γι'αυτό κ φάνηκε ελάχιστα...

Επίσης ο Αντσελότι μαλακίστηκε στην αρχή που έβαζε τον Κριστιάνο να συγκλίνει κ τον Ντι Μαρία να βγαίνει στα άκρα στη θέση του,όπως επίσης κ με το ξεκίνημα του Κοεντράο...Δεν το παίζω εκ των υστέρων μάγκας,αλλά ο Μαρσέλο είναι φοβερός παίκτης κ δεν κολώνει στα κρίσιμα...Ανίθετα ο Κοεντράο είναι απλά καλός παίκτης που πάντα κολώνει στα κρίσιμα...

Υ.Γ Συγχαρητήρια στον Κριστιάνο για το σώμα του,αλλά ακόμα ένα μεγάλο ματς άφαντος κ να πανηγυρίζει ένα γκολ όταν όλα έχουν κριθεί παίρνοντας πόζες...
 

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Μηνύματα
9.187
Κριτικές
55
Like
367
Πόντοι
1.016
H Ρεαλ φαινοταν απο την αρχη καβλομενη για το τσαμπιονς λιγκ. Ειδικα για αυτο. Δαγκονε στο λαιμο τον οποιονδηποτε σα να λεει δε θα μου το παρει κανεις αυτο το τροπαιο. 6 στη γαλατα 6 στη σαλκε 3αρα στην αξιομαχη ντορτμουντ 4 στη μπαγιερν 4 και στον τελικο. Στη μπαλα ειναι μη παρει φορα η Ρεαλ και πει το τροπαιο το παιρνω εγω. Παιρνει 2-3 μαζεμενα και μετα αφηνει τους αλλους να κοιτανε και να σερνονται μπας και πλησιασουν...
Χθες όμως ούτε δάγκωναν,ούτε τίποτα (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων...

Με μισές δυνάμεις οι παίκτες της Ατλέτικο κ όμως ήταν πιο μαχητικοί...
 

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Μηνύματα
9.187
Κριτικές
55
Like
367
Πόντοι
1.016
Πως γινετε οι μεν να εχουν παραδωθει απο δυναμεις και οι δε να τρεχουν σαν σκυλια μεχρι το 120'. Φιλετα duracell τους ταιζουν? Οπως και να χει μπραβο Ατλετικο..
Οι μεν έβγαλαν ολόκληρη σεζόν χωρίς αλλαγές κ τραυματισμούς,κ οι δε έπαιξαν λιγότερα ματς...

Απλό...
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
300
Πόντοι
386
Χθες όμως ούτε δάγκωναν,ούτε τίποτα (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων...

Με μισές δυνάμεις οι παίκτες της Ατλέτικο κ όμως ήταν πιο μαχητικοί...

oχι και δε δαγκωναν. ειδικα στο τελευταιο τεταρτο της κανονικης διαρκειας μασουσαν σιδερα κυριολεκτικα. Ειχαν λυσαξει
 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.487
Κριτικές
31
Like
1.321
Πόντοι
6.305
Η έμπνευση του βασιλιά Κάρλο

Επιμέλεια: Αντώνης Καρπετόπουλος

Δεν ήθελα να γράψω τίποτα αμέσως μετά το τέλος του τελικού του Τσάμπιονς λιγκ γιατί είδα ένα ματς που με έβαλε σε σκέψεις και τις σκέψεις μου χρειάζομαι πάντα λίγο χρόνο για να τις βάλω σε μια σειρά. Ηταν ένας καλός τελικός γιατί προέκυψε ένας μεγάλος νικητής, η δέκα φορές πλέον Βασίλισσα Ρεάλ και ένας μεγάλος ηττημένος, η εκπληκτική φέτος Ατλέτικο.


Ηταν όμως και ένας τελικός με ένα μεγάλο παράδοξο: το σενάριο του τελικού της Λισσαβόνας μας χάρισε ένα ματς στο οποίο είδαμε ότι, από την μια, τα μειονεκτήματα μιας ομάδας για ενενήντα λεπτά μετατράπηκαν σε πλεονεκτήματα στα επόμενα τριάντα κι από την άλλη ότι οι αρετές του τελικά ηττημένου ήταν αυτές που τον καταδίκασαν.

Για να το πω διαφορετικά ο τρόπος που η Ρεάλ επέλεξε (ή υποχρεώθηκε) να παίξει το ματς θα μπορούσε να είναι η αιτία της ήττας της, πριν στην παράταση αποδειχτεί ο λόγος της θεαματικής της επικράτησης, ενώ από την άλλη η Ατλέτικο έφτασε ένα λεπτό από τον απόλυτο θρίαμβο, πριν τελικά πληρώσει πολύ ακριβά την στρατηγική επιλογή της να αμυνθεί, μαζικά, γενναία, αλλά και υπερβολικά.

Εκ των υστέρων είναι απλό να πεις τι έγινε: η Ρεάλ ποντάρει εξ αρχής στους σολίστες της όπως άλλωστε κάνει σε ολόκληρη τη σεζόν. Με καινοτομίες (αλλά και τακτικές ανορθοδοξίες) ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκει τον τρόπο να τους χωρέσει στην ενδεκάδα όλους σχεδόν τους προικισμένους του παίκτες, δηλαδή και τον Μόντριτς, και τον Ντι Μαρία και τον Μπενζεμά και τον Μπέιλ και φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο: ο Μουρίνιο π.χ κάτι ανάλογο δεν το έκανε ποτέ.

Αν ήμασταν στη μέση της σεζόν οι συνεργασίες όλων αυτών θα μπορούσαν να έχουν ως αποτέλεσμα ένα θεαματικό επιθετικό παιγνίδι, αλλά είμαστε στα τέλη Μαϊου, οι παίκτες έχουν ελάχιστη ενέργεια προς κατανάλωση και η συνύπαρξη όλων αυτών έχει ως συνέπεια η άμυνα να είναι συχνά ακάλυπτη – πόσο μάλλον όταν για χάρη των κυνηγών πρέπει να τρέχει ο Κεντίρα που δεν έχει παιγνίδια στα πόδια του.

Στη Ρεάλ απομένουν ως λύση οι «μπούκες» των παικτών: κάνει δυο καλές στο πρώτο ημίχρονο ο Ντι Μαρία και μια ο Μπέιλ που χάνει την ευκαιρία του αγώνα. Αυτό το παιγνίδι δεν είναι ούτε θεαματικό, αλλά ούτε και αποδοτικό. Όταν ο Γκάμπι (κυρίως), αλλά και εργάτες πολυτελείας όπως ο Τιάγκο, ο Γκαρθία, ο Κόκε δίνουν βοήθειες στην άμυνα κυνηγώντας τους μέσους του Αντσελότι, η Ρεάλ μοιάζει χωρίς λύσεις.

Κι όταν ο Γκοντίν στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα εκμεταλλευόμενος την χειρότερη έξοδο που έχει κάνει ο Κασίγιας στην καριέρα του κανείς δεν βλέπει κάτι άδικο: στο γήπεδο υπάρχει μια ομάδα που θέλει να παίξει αλλά δεν μπορεί (δηλαδή η Ρεάλ) και μια που κάνει το αγαπημένο της αμυντικό παιγνίδι, ίσως με λιγότερη ένταση, αλλά με την ίδια πάντα προσήλωση.

Οποιος είναι στο γήπεδο περιμένει να δει τον Ιγιαραμέντι στη θέση του Κεντίρα – δηλαδή κάποιον να αντιτάξει δύναμη στη δύναμη του Γκάμπι (κυρίως), αλλά ο Αντσελότι έχει μια έμπνευση που τελικά μέτρησε καταλυτικά. Ο Ιταλός γνωρίζει ότι η Ατλέτικο δεν θα αντέξει στον ίδιο ρυθμό: ας μην ξεχνάμε ότι έχει πάρει μια ισοπαλία με κατάθεση ψυχής στην Βαρκελώνη μόλις μια εβδομάδα πριν.

Παραμονές του αγώνα μας έχει γίνει γνωστό από τους Ισπανούς δημοσιογράφους ότι ο Καρλέτο δοκιμάζει σχήματα με βασικούς κόφτες τον Μόντριτς (που παίζει καιρό τώρα όπως ο Πίρλο) και τον Ίτσκο (που θέλει πολύ φαντασία να τον σκεφτείς μπροστά από την άμυνα).

Ο Αντσελότι ρίχνει στο ματς τον Ιτσκο στη θέση του Κεντίρα και μαζί του τον Μαρσέλο, αντί του Κοεντράο που επιθετικές πρωτοβουλίες έχει πάρει ελάχιστες. Το σχήμα μοιάζει χωρίς ισορροπία, όμως το παιγνίδι στα τελευταία λεπτά γίνεται στο μισό γήπεδο, αφού η Ατλέτικο ταμπουρώνεται και μέχρι κι ο Βίγια γυρνά για να κυνηγήσει τον Ρονάλντο και τους υπόλοιπους.

Ο Αντσελότι είναι σαν να λέει ότι αν πρέπει να στρατοπεδεύσουμε στην αντίπαλη περιοχή ας το κάνουμε με όποιο τεχνίτη υπάρχει, χωρίς να σκεφτόμαστε την ανασταλτική δουλειά: αν το κακό είναι να γίνει θα γίνει. Η Ρεάλ εξακολουθεί να μην παίζει οργανωμένα, αλλά πλέον επισκέπτεται την περιοχή διαρκώς και έχει τρομάξει όσο χρειάζεται την κουρασμένη αντίπαλό της που παίζει μόνο με το χρονόμετρο.

Στο θρίλερ του τέλους μετρά μια λεπτομέρεια: ο Σιμεόνε με την απόλυτα λανθασμένη απόφασή του να ξεκινήσει τον τραυματία Ντιέγκο Κόστα έχει χάσει μια αλλαγή που στο τέλος θα ήταν πολύτιμη. Η Ατλέτικο ψάχνει ένα φρέσκο παίκτη να κρατήσει τη μπάλα και να φάει τα δευτερόλεπτα αλλά δεν υπάρχει αλλαγή: το παιγνίδι μοιάζει να μην τελειώνει ποτέ κι όταν ο Ράμος στο 93΄ισοφαρίζει οι ουδέτεροι μιλάνε για δικαιοσύνη. Που ως γνωστόν είναι και τυφλή και σκληρή καμιά φορά.

Στην παράταση η Ατλέτικο δεν μπορεί να συνεχίσει κλεισμένη. Ο Αντριάν περπατάει, ο Βίγια δεν μπορεί να πρεσάρει, ο Γκάμπι έχει λειώσει, ο Τιάγκο δεν έχει άλλο να δώσει. Κουρασμένοι είναι και οι παίκτες του Αντσελότι: κουρασμένοι, αλλά με ποιότητα. Οποιος στέκεται ακόμα στα πόδια του επιχειρεί ένα τελευταίο μπάσιμο: αυτό του Ντι Μαρία είναι το πιο καθοριστικό αφού δίνει τη δυνατότητα στο Μπέιλ να κάνει το 2-1, αυτό του Μαρσέλο τελειώνει το ματς κι απομένει ένα του Ρονάλντο που θα κερδίσει πέναλτι και θα σκοράρει για το σόου.

Σε όλες αυτές τις φάσεις οι επιτιθέμενοι βρίσκουν χώρους γιατί η Ατλέτικο έχει χαθεί: όταν σταμάτησε να παίζει την ωραία μαζική της άμυνα δεν ήξερε τι ακριβώς να κάνει. Το 4-1 είναι υπερβολικό και άδικο. Όχι όμως και η νίκη της Ρεάλ. Ο πάγκος της είναι από τους πιο εκδηλωτικούς που έχω δει: πίσω από τον Αντσελότι τρεις – τέσσερις παίκτες δίνουν οδηγίες, ξεσηκώνουν την εξέδρα, προκαλούν αντιπάλους φωνάζοντας.

Στις εξέδρες πίσω τους ο Ραούλ, ο Χιέρο, ο Φίγκο, φωνάζουν σε όλο το ματς σαν παιδάκια, ενώ ακόμα κι ο Φλορεντίνο Πέρεθ μπήκε στο γήπεδο για να αγκαλιάσει πρώτο από όλους τον Ζινεντίν Ζιντάν. Η εισήγηση της πρόσληψης του Αντσελότι ήταν δική του και η τελική επιτυχία είναι και δική του.

Τους έβλεπα όλους για ένα βράδυ να πανηγυρίζουν μια νίκη που πέτυχαν υποφέροντας, να κλαίνε από ευτυχία ίσως γιατί έφτασαν δευτερόλεπτα πριν από μια ιστορική αποτυχία.

Από σήμερα θα είναι πάλι όλοι τους λίγο αλαζόνες και λίγο σνομπ, όπως ξέρουν να είναι. Γιατί είναι όλοι στην αυλή της Βασίλισσας, που μας αρέσει δεν μας αρέσει είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και η μόνη με δέκα μεγάλες κούπες στη γιγάντια συλλογή της.

 

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
6.713
Κριτικές
28
Like
2.452
Πόντοι
6.265
Ποιο βελγιο σιγα μην το σηκωσει και το τρινινταντ και τομπαγκο
 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
166
ο STELIOS77 λεει θα το παρει η λιβερπουλ, χλωμό ... αν φύγουν σουαρεζ και σταριτς δυσκολα , με σκρτελ και τζεραρντ στα 50 θα το πάρει ??
οι οπαδοι της λιβερπουλ δεν εχουν καταλαβει τι θαυμα κανανε φετος με το ροστερ της πλακας που εχουν,και ονειρευονται ευρωπαικα.

συνηθως τα ονειρα κρατανε λιγο παντως.
Πάντως αν πληρωθώ από Σγουρό, θα παίξω λίγα Αγγλία..
Ολοι εχουν ξεγραμενη την ισπανια,γελω βλεποντας το 7.5.
 

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Μηνύματα
7.971
Like
9
Πόντοι
66
Χθες η Ατλέτικο το πάλεψε όσο μπορούσε παρότι είχες απουσίες βασικότατες κ τρομακτική κούραση να αντιπαρέλθει...

Προηγήθηκε από τραγική έξοδο του Κασίγιας κ μετά προσπάθησε να κρατήσει το σκορ...Κ να μην προηγούνταν αυτό θα έκανε γιατί τα κουράγια δεν έβγαιναν για τίποτα περισσότερο (ούτε για άμυνα δηλαδή,πόσο μάλλον για επίθεση)...Θα περίμεναν μπας κ βάλουν ένα γκολ από στημένη φάση ή από μεγάλο λάθος του αντιπάλου...

Μετά το γκολ έκατσαν πίσω με ότι δυνάμεις είχαν κ δυστύχησαν να ισοφαριστούν λίγο πριν λήξει...Σίγουρα μετά προσπάθησαν να κρατήσουν μήπως κ το ''κλέψουν'' στα πέναλντι αλλά δεν τα κατάφεραν...

Όσο για τη Ρεάλ...

Κακώς έβαλε τον Κεντίρα από την αρχή μιας κ ήταν ανέτοιμος (ο Ντιέγκο επίσης δεν κατάλαβα για ποιο λόγο ξεκίνησε,που μας τα είχαν πρήξει με την πρωτοποριακή διατροφή που τον επανέφερε σε χρόνο ρεκόρ)...Προσωπικά θεωρώ ότι έπρεπε να παίξει από την αρχή με Μόντριτς-Ίσκο-Ντι Μαρία κ ας ήτανε ρίσκο μιας κ οι τρεις μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της θέσης κ του παιχνιδιού...Ο Κεντίρα ήταν σίγουρο ότιθα γίνει αλλαγή όσο καλά κ να έπαιζε,κ δεν ήταν επιθετικός για να κρέμεσαι από τ'αρχίδια του επειδή τον έχεις τόσο ανάγκη...Παρεπιπτόντως κ ο Μπενζεμά ήταν ψιλοτραυματίας γι'αυτό κ φάνηκε ελάχιστα...

Επίσης ο Αντσελότι μαλακίστηκε στην αρχή που έβαζε τον Κριστιάνο να συγκλίνει κ τον Ντι Μαρία να βγαίνει στα άκρα στη θέση του,όπως επίσης κ με το ξεκίνημα του Κοεντράο...Δεν το παίζω εκ των υστέρων μάγκας,αλλά ο Μαρσέλο είναι φοβερός παίκτης κ δεν κολώνει στα κρίσιμα...Ανίθετα ο Κοεντράο είναι απλά καλός παίκτης που πάντα κολώνει στα κρίσιμα...

Υ.Γ Συγχαρητήρια στον Κριστιάνο για το σώμα του,αλλά ακόμα ένα μεγάλο ματς άφαντος κ να πανηγυρίζει ένα γκολ όταν όλα έχουν κριθεί παίρνοντας πόζες...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ο Ντι Μαρία και ο Μόντριτς έπρεπε να μας δείξουν και τα αρχίδια τους δηλαδή????
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.996
Κριτικές
10
Like
90
Πόντοι
376

TOP 20 GOALS UEFA Champions League 2013/14
 

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Μηνύματα
3.562
Like
6
Πόντοι
16
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: !!!!

 

Συνημμένα

  • QUE POLLA DE REAL !.jpg
    QUE POLLA DE REAL !.jpg
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 19

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Μηνύματα
1.393
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη η Μαδριτη εχασε την ευκαιρια να γινει η ΔΕΥΤΕΡΗ πολη που εχει ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ να εχουν κατακτησει τιτλο "Τσαμπιονς Λιγκ" ή οπως λεγοταν παλια "Κυπελο πρωταθλητριων"
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom