ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ψάχνω Ελληνίδα όμορφη εμφανισιακά για συνοδεία για ένα βράδυ, χωρίς να υπάρξει σεξουαλική επαφή, αλλά δε βρίσκω πουθενά κάτι τέτοιο και αναρωτιέμαι αν υπάρχει καν.
θα σε χαλαγε δηλαδη να της τραβαγες και ενα φλαμπουτσο ρε λεβεντη????Ψάχνω Ελληνίδα όμορφη εμφανισιακά για συνοδεία για ένα βράδυ, χωρίς να υπάρξει σεξουαλική επαφή, αλλά δε βρίσκω πουθενά κάτι τέτοιο και αναρωτιέμαι αν υπάρχει καν.
θα σε χαλαγε δηλαδη να της τραβαγες και ενα φλαμπουτσο ρε λεβεντη????
αφου δεν θα σε χαλαγε ...πες μας γαμω το φελεκι μου τι σε χαλαει να τη χρησιμοποιησεις εκει που θελεις..(????)και μετα να της δωσεις και το μουνι στο χερι....αφου μεσα στην τιμη θα ειναι ετσι κι αλλιως....εκτος αν εισαι πισωβαρος!Λεβέντη πιθανότατα δε θα με χάλαγε καθόλου, αλλά όπως εξηγώ ξεκάθαρα πιό πάνω δεν είναι αυτό που ψάχνω και δεν θα κάτσω να σου εξηγήσω γιατί
Συνοδός χωρίς σεξ αν υπάρχει; Πως υπάρχουν, όλες λίγο πολύ το κάνουν αν το ζητήσεις (το καλύτερό τους είναι μην πω) απλά δεν θα βρεις ιδιαίτερα πολλές επιλογές από Ελληνίδες στην κατηγορία (ξένες που ζουν Ελλάδα πιο πιθανό). Επιπλέον μην νομίζεις ότι θα σου βγει ιδιαίτερα φτηνά χωρίς σεξ άμα πρόκειται για ένα βράδυ, φθηνότερα απ' ότι αν έκανες σεξ αλλά όχι φθηνά.Ψάχνω Ελληνίδα όμορφη εμφανισιακά για συνοδεία για ένα βράδυ, χωρίς να υπάρξει σεξουαλική επαφή, αλλά δε βρίσκω πουθενά κάτι τέτοιο και αναρωτιέμαι αν υπάρχει καν.
αφου δεν θα σε χαλαγε ...πες μας γαμω το φελεκι μου τι σε χαλαει να τη χρησιμοποιησεις εκει που θελεις..(????)και μετα να της δωσεις και το μουνι στο χερι....αφου μεσα στην τιμη θα ειναι ετσι κι αλλιως....εκτος αν εισαι πισωβαρος!
Τί εννοείς δε βρίσκεις? Πήρες τηλ. και ρώτησες και σου είπαν όχι?Ψάχνω Ελληνίδα όμορφη εμφανισιακά για συνοδεία για ένα βράδυ, χωρίς να υπάρξει σεξουαλική επαφή, αλλά δε βρίσκω πουθενά κάτι τέτοιο και αναρωτιέμαι αν υπάρχει καν.
αφου δεν θα σε χαλαγε ...πες μας γαμω το φελεκι μου τι σε χαλαει να τη χρησιμοποιησεις εκει που θελεις..(????)και μετα να της δωσεις και το μουνι στο χερι....αφου μεσα στην τιμη θα ειναι ετσι κι αλλιως....εκτος αν εισαι πισωβαρος!
ακου...μαλλον για κατι τετοιο καταλαβα και εγω οτι τη θελει...τουτεστιν δεν εχει γκομενα...τουτεστιν τη βγαζει με χερογλυκανο....και δεν θελει να την γαμησει.....αρααααα??????? στον καιαδα αδερφαρα!!!!!Ρε συ ο τυπος μας μαλλον τη θελει για συνοδεια σε καμια κοινωνικη εκδηλωση, να τη μοστραρει σαν γκομενα του. Απο που κι ως που το γαμησι θα συμπεριλαμβανεται στην τιμη, αυτο δεν το καταλαβα
Ρε συ ο τυπος μας μαλλον τη θελει για συνοδεια σε καμια κοινωνικη εκδηλωση, να τη μοστραρει σαν γκομενα του. Απο που κι ως που το γαμησι θα συμπεριλαμβανεται στην τιμη, αυτο δεν το καταλαβα
ακου...μαλλον για κατι τετοιο καταλαβα και εγω οτι τη θελει...τουτεστιν δεν εχει γκομενα...τουτεστιν τη βγαζει με χερογλυκανο....και δεν θελει να την γαμησει.....αρααααα??????? στον καιαδα αδερφαρα!!!!!
υ.γ.οσοσ για την τιμη ....αν δεν γνωριζεις ειτε τη γαμησει ειτε οχι το ιδιο θα του ερθει!!!
Βασικά δεν θέλω καν να τη μοστράρω σαν γκόμενα, μου αρκεί να τη μοστράρω σαν γνωστή. Και φυσικά ζητάω μια πολύ καλή τιμή μιας και δεν θα υπάρξει η παραμικρή σεξουαλική επαφή
ακου...μαλλον για κατι τετοιο καταλαβα και εγω οτι τη θελει...τουτεστιν δεν εχει γκομενα...τουτεστιν τη βγαζει με χερογλυκανο....και δεν θελει να την γαμησει.....αρααααα??????? στον καιαδα αδερφαρα!!!!!
υ.γ.οσοσ για την τιμη ....αν δεν γνωριζεις ειτε τη γαμησει ειτε οχι το ιδιο θα του ερθει!!!
Δες τον κατάλογο με τα cgs..Αποφάσισε ποια θέλεις και πάρε τηλ. να ρωτήσεις..Το μόνο κακό είναι ό,τι θέλεις ελληνίδα με αποτέλεσμα να περιορίζονται οι επιλογές σου..Βασικά δεν θέλω καν να τη μοστράρω σαν γκόμενα, μου αρκεί να τη μοστράρω σαν γνωστή. Και φυσικά ζητάω μια πολύ καλή τιμή μιας και δεν θα υπάρξει η παραμικρή σεξουαλική επαφή
Για κατσε ρε τυπε, αμα δε θες να τη μοστραρεις σαν γκομενα δεν εχεις καμια φιλη, γνωστη, ξαδερφη να παρεις μαζι σου?
ποιο ειναι το προβλημα ομως δε καταλαβαξεκινησε απο ενα μαλακα που δεν εχει αναγκη απο μουνι...γαμαει αβερτα!!!
αλλα καπου θελει να παει και δεν εχει μια γνωστη να παει μαζι...και πλερωνει!!!!!
ρε ημαρτον που λεει και ο γεωργιου...
ελα ντε...ποιο ειναι το προβλημα ομως δε καταλαβα
τιποτα ρε τσογλανε...κανε δουλεια σουΔεν θέλω να πάρω γνωστή μαζί μου γιατί θα μου χαλάσει το concept. Εσύ τι ζόρι τραβάς ρε μεγάλε? Ειλικρινά