Νέα

Artemis♥️

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Μηνύματα
1.198
Κριτικές
21
Like
5.902
Πόντοι
2.846
Μπορεί.....αν με ήξερες , να αντιλαμβανοσουν ότι το σχόλιο μου ηταν ειρωνικό....απάντησα στον @ypotaktikos97 με τον οποίο έχουμε κάνει ραντεβού και ξέρει πώς εννοώ το καθετί που γράφω εδω. ΔΕΝ μου αρέσουν οι μάγκες της φακής και αυτοί που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το επαγγελματικό ραντεβού, για να γαμανε τζάμπα (τα περί ρομάντζου λοιπόν εκεί να τα πεις) ! Το ότι το κάνουν , επειδή προφανώς κάπου αλλού έχει πιάσει, είναι δικό τους πρόβλημα. Εγώ θέλω ευγένεια , σεβασμό, επικοινωνία (καθαριότητα εννοείται) για να νιώσω άνετα , οικεία και να περάσω καλά και εγω. Κατά κύριο λόγο , ακολουθώ το ρυθμό του παρτενέρ , είτε θέλει πιο gfe είτε πιο έντονο σεξ , προσπαθώ να ανταποκριθώ όπως θέλει για να περάσει όμορφα . Δεν είναι τυχαίο που άτομα , ακόμα και αν δεν είμαι του γούστου τους , έχουν γράψει ότι προσπάθησα για να περάσουν καλά αυτοί. Οτιδήποτε άλλο είναι κακοήθειες και όπως έχω χιλιοπει ΔΕΝ μου αρέσουν τα μαλλιοτραβηγματα πίσω από το πληκτρολόγιο, απαιτείται χρόνος για να γραφουμε εκθέσεις εδω μεσα .
Kαι τι ραντεβού ε;; Ενα ραντεβού με τα ολα του. :smitten:Τα αεροπλανικά του, τις στιγμές πάθους του, τις εναλλαγές συναισθημάτων των δύο πρωταγωνιστών και φυσικά την κορύφωση του ''δράματος'' με την ολοκλήρωση του ταλαιπωρημένου υποτακτικού.. Ραντεβού που έμεινε στην ιστορια και θα μιλάνε οι επόμενες γενιές. Πιστεύω σίγουρα θα το έχεις τοποθετήσει στα 20 καλύτερα σου.. :buck2:
Επίσης μια παράκληση, θα ήθελα το δωμάτιο, όταν έρχομαι , να είναι δροσερό , η ζέστη είναι ήδη αφόρητη για μενα . Μην μου έχετε το κλιματιστικό στους 25+ βαθμους στο ζεστό :undecided-old:
18 βαθμούς το είχα στο κρύο, Γενάρη μήνα .. Οχι για να δείτε τι τολμηρός είμαι και τι μπορώ να κανω. Αφού με παρέλαβε όρθιο η κοπέλα, παλι καλά να λέμε.. Εχω γερή κράση φαίνεται...:cheesy:
Απο την άλλη βέβαια χάθηκε μια χρυσή ευκαιρία για το Έθνος , να γραφτώ στην ιστορία ως άλλος ένας ήρωας που έπεσε εν ώρα καθηκοντος. :D: Θα με γράφανε ολες οι εφημερίδες, θα με έπαιζαν ο Ευαγγελάτος , η Τάτι και η Ζήνα , θα πίνανε στην υγειά μου ολοι οι συγχωριανοί μου και λογικά θα είχα και έναν δρόμο τώρα με το ονομα μου. Για να μην μιλήσω για εδώ, που θα μου είχατε ανοίξει νήμα και θα με είχατε κάνει επίτιμο μέλος με πολλά αφιερώματα στις καλύτερες στιγμές μου..:buck2:
Δεν πειράζει, επιφυλάσσομαι για το μέλλον.. Με αυτά που κανω στα ραντεβού μου , θέμα χρονου ειναι .. :cheesy:
ΥΓ. Χιούμορ κάνουμε εννοείται , το κορίτσι είναι απο τα καλύτερα στον χώρο , ειδικά σε αυτη την τιμή απο τα πιο vfm της αγοράς. Μια πολύ safe επιλογή για μενα παντα. Τα έχω πει και στην κριτική μου.:hi:
 

newbie82

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Μηνύματα
29
Like
100
Πόντοι
0
Δεν βρίσκω κάπου τηλ το ξέρει καποιος;
 

monarchis

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Μηνύματα
12
Like
18
Πόντοι
0
Έχω την αίσθηση πως (χωρίς παπούτσια) είναι γύρω 1.68.

Με τα ανάλογα εργαλεία της δουλειάς - καβλωτικα τακούνια 10 plus πόντους - φτάνει 1.80 σίγουρα.
 

felixgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Μηνύματα
1.400
Κριτικές
2
Like
2.534
Πόντοι
456
OP
OP
Artemis♥️

Artemis♥️

Call-Girl
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Μηνύματα
2.041
Like
35.112
Νομίζω ο καιρός ευνοεί για να φτιάξουμε νωρίτερα tan lines
 

Συνημμένα

  • IMG_20230625_170347.jpg
    IMG_20230625_170347.jpg
    681,4 KB · Εμφανίσεις: 86

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom