Νέα

Απόλυτος Οδηγός Συμπεριφοράς σε Τσοντοσινεμά (long post)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Fallen1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aaa+

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Μηνύματα
29
Like
4
Πόντοι
0
Αγαπητέ Fallen προφανώς φαίνεται ότι έχεις την σχετική εμπειρία στο θέμα και έχεις γίνει μάρτυρας τέτοιων περιστατικών. Τα βρίσκω απόλυτα σωστά όλα αυτά που γράφεις. Η εγκράτεια και ο σεβασμός προς τις επιθυμίες των άλλων είναι είδος προς εξαφάνιση και εδώ κολλάει ίσως και το ρητό "μάθανε ότι γαμιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι" ή το "δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι"
 

aaa+

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Μηνύματα
29
Like
4
Πόντοι
0
Αυτό τώρα είναι σκηνικό από την πραγματική ζωή; Δηλαδή σήμερα με τα swinger clubs, adult dating sites κλπ,υπάρχουν ζευγάρια που πάνε σε τσοντοσινεμά -να κάνουν τι; Και εννοούμε αυτά που περνάς απ'έξω και σε πιάνει η αποφορά από σπέρμα/καθαριστικά δεκαετιών;
(πέραν αυτών το κειμενάκι συμπαθητικά γραμμένο)

Επέτρεψε μου να σου πω χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης αλλά διαλόγου, ότι κάποτε όταν ακούγαμε για swinger club στο εξωτερικό, δεν την εκλαμβάναμε σαν σκηνικό πραγματικής ζωής τα πράγματα όμως αλλάζουν και ευτυχώς για όλους μας. Έτσι και ο fallen περιγράφει κάτι από την δικιά του εμπειρία και φυσικά από την πραγματική ζωή γιατί οποιοδήποτε ζευγάρι μπορεί να επισκεφθεί ένα τσοντάδικο, μια παραλία, ένα σημείο που συχνάζουν ματάκηδες προς τέρψιν των οφθαλμών τους, μια δημόσια τουαλέτα σε ένα σταθμό, και γενικά οτιδήποτε μπορεί να εξάπτει την ερωτική τους φαντασίωση. Είναι απλά θέμα ερωτικής διάθεσης και συγκεκριμένου ίσως φετίχ.
 
  • Like
Αντιδράσεις: SKEF

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Μηνύματα
221
Like
152
Πόντοι
1
Εχω μεγάλη περιεργια για το τι παίζει εκει ειλικρινα.. ναι ξέρω θα πεις ευκολα τσόντες παίζει.. αλλα πως είναι ο χώρος? Περιποιημένος ή μαυρο χάλι?
Ειναι χώρος που θα μπορουσε να παει μια κοπέλα μονη εστω και για την εμπειρία ή είναι αδιανόητο και είναι υποχρεωτική παρουσία ενος αντρα..?
 

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Μηνύματα
5.283
Like
41
Πόντοι
66
νεφελη, σοβαρεψου!

ελπιζω να μην εισαι γυναικα.......
 

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Μηνύματα
260
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδή σε αυτά τα σινεμά πανε μονο άντρες, γκει και σπάνια ζευγάρια....;;; μονη κοπέλα ποτέ..;;; :helpplea: :helpplea: :tits: :think: :tits2: :think: :think:
 

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Μηνύματα
260
Like
1
Πόντοι
1
Η αλήθεια ειναι με ολα αυτα που διαβάζω εδω φοβάμαι λιγο να πάω μονη :P χαχαχα να με συνοδεύσει λεει.... Γιατί εσένα σε ξέρω; χαχα
 

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Μηνύματα
260
Like
1
Πόντοι
1
Παίζουν και κάμερες στα τσοντοσινεμα; δηλαδή πες παίζεται φάση υπάρχει πιθανότητα να δει κάποιος τον εαυτό πρωταγωνιστή σε κανενα youporn;
 

zeygos1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2016
Μηνύματα
357
Like
2.023
Πόντοι
441
ποιο ειναι προτιμοτερο σινεμα για ζευγαρια
απο τα λιγα που ξερουμε νομιζουμε το ανταλτ στην καρολου
προτεινει καποιος ακποιο αλλο???
 

AK 2737

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Μηνύματα
9
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
Όπως τα λες!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom