Νέα

Ανοικτή Πρόσκληση Στο Πρώην SaMe Place και Νυν Dungeon Limit Up & Dark Secret

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Ανοικτή Πρόσκληση Στο Πρώην SaMe Place και Νυν Dungeon Limit Up & Dark Secret
/2015/11/same-place-dungeon-limit-up-dark-secret.html

th_64689_index_123_534lo.jpg


Αγαπητοί Αναγνώστες του Kinky Fantasies On Line !

Είναι γνωστό ότι στο χώρο του  BDSM υπήρξε ένα συγκεκριμένο Dungeon, το  SaMe Place το οποίο ήταν το πρώτο οργανωμένο μέρος που λειτούργησε και οι απόψεις γιαυτό ειναι διφορούμενες. Η δε δική μου άποψη έχει εκφραστεί σε σχετικό άρθρο (πληροφορίες εδώ).

Το συγκεκριμένο Dungeon πλέον διασπάστηκε σε δύο διαφορετικά dungeon υπο τις επωνυμίες :

Limit Up και Dark Secret αντίστοιχα .

Στο πλαίσιο της ορθής και αντικειμενικής ενημέρωσης την οποία και προσφέρει το Kinky Fantasies On Line σχετικά με τους επαγγελματικούς φετιχιστικούς χώρους, και δεδομένου ότι δεν έχω στοιχεία επικοινωνίας απευθύνω την ανοικτή αυτή πρόσκληση δημοσίως

Σας καλώ δημοσίως στο Kinky Fantasies On Line σε μια συνέντευξη και παρουσιαση των χώρων σας, προκειμένου κάθε αναγνώστης να μάθει για εσάς και τις υπηρεσίες σας .

Για την παρουσίασή σας εννοείται ότι το μόνο που χρειάζεται είναι ο χρόνος σας και τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει κανενός είδους δέσμευση, οικονομική ή άλλου είδους.

Η διαδικασία απλή

Σας αποστέλλω τις ερωτήσεις μου σε e-mail , τις απαντάτε και τις επιστρέφετε μαζί με φωτογραφίες του χώρου των Κοριτσιών της επιλογής σας για να πλαισιωθεί το κεντρικό άρθρο καθώς και συδέσμους (sites , facebook κλπ)

Οφείλω να ενημερώσω και τις δύο πλευρές ότι θα ρωτήσω και πράγματα σχετικά με το SaMe Place και τα «κακώς κείμενα» όπως έχουν περιέλθει σε γνώση μου απο σχετικές επιστολές (e-mails) αναγνωστών που είχαν επισκευθεί τον εν λόγω χώρο και παρά το γεγονός ότι διασπάστηκε, θεωρώ ότι και οι δύο πλευρές πρέπει να δώσουν λόγο.

Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε και για το παρελθόν, και το παρόν και το μέλλον.

Απο την ημέρα ανάρτησης της πρόσκλησής μου, θα δώσω χρόνο μέχρι τις αρχές του νέου έτους (15/01/2016) και στις δύο πλευρές να προετοιμαστούν για τις δηλώσεις τους και το φωτογραφικό υλικό βέβαια,

Οι δύο συνεντεύξεις θα ανέβουν ταυτόχρονα , την ίδια ημέρα ενώ αν κάποια πλευρά αρνηθεί τη πρόσκληση εγγράφως ή με αποχή μέχρι την 15/01/2016 εννοείται ότι θα δημοσιευθεί μόνο η μια.

Θα είναι προς όφελος όλης της φετιχιστικής κοινότητας να γίνει μια σωστή δουλειά και παρουσίαση κάθε dungeon αλλά και να διελευκανθούν και πτυχές του παλαιότερου SaMe Place .

Σκοπός του Kinky Fantasies On Line, ανέκαθεν αποτελούσε η ορθη ενημέρωση για τα φετιχιστικά δρώμενα.

Είναι καιρός να προχωρήσουμε μπροστά και να οδηγηθούμε στην εξέλιξη χωρίς το φάντασμα τις έριδας που πλανάται πάνω απο την ελληνική φυλή.

Παρακαλώ κάθε αναγνώστη να «μεταδόσει» το μύνημα μου και τη πρόσκλησή μου !

Θα Σας Περιμένω ...

Kinky Admin (Jim) 

fantasiesonline@yahoo.com


 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Εννοείται ότι οι συνεντεύξεις θα δημοσιοποιηθούν και εδώ !
 

SM.Art.Lady

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Μηνύματα
21
Like
6
Πόντοι
0
Πηγή : Ανοικτή Πρόσκληση Στο Πρώην SaMe Place και Νυν Dungeon Limit Up & Dark Secret


Το συγκεκριμένο Dungeon πλέον διασπάστηκε σε δύο διαφορετικά dungeon υπο τις επωνυμίες :

Limit Up και Dark Secret αντίστοιχα .

Ενημερώθηκα για την πρωτοβουλία αυτή και σ' ευχαριστώ. Θα επικοινωνήσω μαζί σου σε pm για τα περεταίρω.Θα πρέπει όμως να κάνω κάποιες σημαντικές διευκρινίσεις που αφορούν το SaMe Place, καθώς υπάρχει κάποια περίεργη παρανόηση:

Το SaMe Place ουδέποτε έκλεισε και παραμένει ως και σήμερα ενεργό. Ο χώρος του dungeon απλά μεταφέρθηκε και ο νέος  χώρος που το φιλοξενεί πλέον ονομάζεται SaMe Place Dark Secrets. Το Limit up που άνοιξε πολύ πρόσφατα,  πέρα από το ότι βρίσκεται, προφανώς τυχαία, στο ίδιο κτίριο με τον παλιό χώρο, δεν βρίσκεται καν στον ίδιο όροφο και κάθε προσπάθεια ταύτισής του με το SaMe Place, είναι είτε λόγω παρανόησης, είτε εκ του πονηρού. Φυσικά και δεν έχουν καμία σχέση τα δύο μεταξύ τους.

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε: Η μόνη συνέχεια του παλαιού SaMe Place και το μόνο αυθεντικό είναι το ανανεωμένο dungeon SaMe Place Dark Secrets και "The Mistresses of Dark Secret"  είναι οι κυρίες που το πλαισιώνουν.  Αυτός είναι ο μόνος ιδιαίτερος  χώρος της Γυναικείας Κυριαρχίας, που λειτουργεί συνεχώς από το 2006.

Θα χαρώ να σου λύσω όποιες άλλες απορίες μπορεί να έχεις.

Ευχαριστώ
Εύα
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Σας καλωσορίζω στο Kinky Fantasies On Line.

Ετοιμάζω τις ερωτήσεις και θα τις λάβετε τις επόμενες 1-2 μέρες .

Όσο αφορά τη διευκρίνηση για τη συνέχεια του Dungeon σας , νομίζω το περιγράψατε πολύ

καλά στο bourdela και φυσικά θα τα πείτε και στη συνέντευξη σας.

Θα λαβετε το ίδιο μύνημα και στο e-mail σας

Kinky Admin (Jim)
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πριν λίγο αποδέχτηκε και η Κυρία Δέσποινα απο το Limit Up.

Ήδη έχουν παραλάβει τις ερωτήσεις και οι δύο.

Τώρα αναμονή ...
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Same Place – Νυν Dark Secret : Τελική Άρνηση Για Την Συνέντευξη
/2016/01/same-place-dark-secret.html



Αγαπητοί Αναγνώστες , όπως όλοι γνωρίζετε , την  08/11/2015 με ανοικτή μου επιστολή που δημοσιεύτηκε επίσης στο Bourdela.tv και στην ιστοσελίδα του  Greekfoot.com , προσκάλεσα τις εκπροσώπους του SaMe Place το οποίο διασπάστηκε στο Limit Up και το  Dark Secret , να παραχωρήσουν συνέντευξη στο ιστολόγιο Kinky Fantasies On Line .

Στην ανοικτή μου επιστολή, ενημέρωσα και τις δύο πλευρές ότι οι συνεντεύξεις τους θα περιελάμβαναν ερωτήσεις σχετικά με το SaMe Place και διάφορα αρνητικά γεγονότα είχαν περιέλθει εν γνώση μου απο μηνύματα αναγνωστών όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά ερωτήσεις σχετικά με τη «Νέα Αρχή» που σκόπευαν να κάνουν.

Καιρό τώρα, απο διάφορους «ασήμαντους» κλώνους χρήστες σε φόρουμ είχα δεχτεί επιθέσεις τόσο για το άρθρο μου σχετικά με το SaMe Place, όσο και για το γεγονός ότι η Κυρία Εύα δεν είχε φιλοξενηθεί σε παρουσίαση στο Kinky Fantasies On Line.

Αρχικά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι προσπάθησα να πάρω συνέντευξη απο την Κυρία Εύα απο την 02/12/2013 σύμφωνα και με το e-mail που δημοσιεύω παρακάτω αλλά ούτε που μου απάντησε παρά μόνο την 30/04/2015 όταν ήδη είχα γράψει το άρθρο μου  όπου περιέγραφα την προσωπική μου άποψη , οπότε και θεώρησα άσκοπο να συνεχίσω.
Παραθετω και το e-mail μου απο το 2013 και την απάντηση της 2 χρόνια μετά!



Αυτά λοιπόν ώς προς το αν τη προσκάλεσα σε διάλογο ή όχι .

Πρόσφατα και ύστερα απο αντίστοιχη επίθεση που δέχτηκα πάλι απο «γνωστό άγνωστο κλώνο» , αποφάσισα να δημοσιεύσω την ανοικτή επιστολή που γνωρίζετε σε μια τελευταία προσπάθεια για «ειρήνη» και μάλιστα χάρηκα όταν έτυχε αποδοχής.

Πρέπει λοιπόν να σας ενημερώσω ότι η Κυρία Εύα απο το Dark Secret παρά το γεγονός ότι αποδέχτηκε και δημοσίως την πρόσκληση, εν τέλει την απέρριψε με ένα e-mail της στο οποίο μου ανέφερε την πεποιήθησή της ότι δεν θα τύχαινε αντικειμενικής και δίκαιης παρουσίασης απο εμένα διότι κάποιες ερωτήσεις μου είχαν άδικο και συκοφαντικό χαρακτήρα !

Δεν έχω περαιτέρω σχόλια, απλώς δημοσιεύω τις ερωτήσεις μου με τον «συκοφαντικό» χαρακτήρα και απο εκεί και πέρα οι κριτές είστε εσείς !

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
Kinky Fantasies On Line : 1
Κυρία Εϋα αρχικά ήθελα να σας καλώς ορίσω στο Kinky Fantasies On Line ! Θα είναι μια ευκαιρία για τους αναγνώστες να ενημερωθούν για το «ιστορικό» Dungeon SaMe Place απο τη Γυναίκα που το δημιούργησε και σίγουρα είναι η καταλληλότερη να φωτίσει τις άγνωστες πτυχές του αλλά και να παρουσιάσει το έργο του όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα να θέσω υπο τη προσοχή των αναγνωστών αλλα και εσάς , ότι αν και έχω απόλυτα αρνητική άποψη για το SaMe για λόγους που θα ρωτήσω παρακάτω και έχω εκφράσει σε άρθρο μου, εντούτοις, σας κάλεσα σε συνέντευξη με το απο 02/12/2013 e-mail μου το οποίο όμως και έμεινε αναπάντητο μέχρι την 30/04/2015 όπου και στείλατε θετική απάντηση αφού όμως είχα γράψει το εν λόγω αρθρο σχετικά με το SaMe οπότε και δεν θεώρησα χρήσιμο να συνεχίσω. Αυτό για όσους λένε ότι δεν έχετε προσκληθεί στο μπλόγκ. Αν θέλετε, χωρίς να είναι υποχρεωτικό απαντάτε γιατί δεν δεχτήκατε τη πρόσκληση 

Θα ήθελα να ξεκινήσω βασικά με δύο ερωτήσεις .

α) Μπορείτε να πείτε δημοσίως αν ποτέ ετέθηκε το θέμα σε εσάς ότι ζητάω ανταλλάγματα άμεσα (χρήματα) η έμεσα (δωρεάν sessions η άλλο) για να φιλοξενήσω δική σας συνέντευξη ή αν έχετε πληροφόρηση απο οποιαδηποτε επαγγελματία (και ποιά) ότι έχει ποτέ πληρώσει με οποιαδήποτε μορφή κάποιο αντάλλαγμα για να φιλοξενηθεί στις ιστοσελίδες μου. Ο λόγος που σας ρωτάω είναι τα υβριστικά και προκλητικά σχόλια ανθρώπων που με στηλιτεύουν ότι δεν σας κάλεσα και δήθεν πληρώνομαι απο άλλους . Ξεκινάω με αυτό το ερώτημα προκειμένου να γεφυρώσουμε το χάσμα εμπιστοσύνης και να ξεκινήσουμε τη κουβέντα μας . Αν πιστεύετε ότι το Kinky Fantasies On Line δεν είναι αμερόληπτο ίσως δεν έχει και νόημα να συνεχίσουμε.

β) Θα ήθελα να μας κάνετε μια ιστορική αναδρομη δική σας αλλά και του SaMe . Πείτε μας λίγα λόγια για τον εαυτό σας , πως ξεκινήσατε , τι πιστεύετε για τη Γυναικεία Κυριαρχία και φυσικά το SaMe και τα πρώτα βήματα του φετιχισμού στην Ελλάδα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

Kinky Fantasies On Line :2
Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση και να ανοιξουμε μια συζήτηση σχετικά με ένα θέμα που προσωπικά με βρίσκει αντίθετο για λόγους που έχω ήδη αναπτύξει στο άρθρο μου για το SaMe Place.
Σας παρακολουθώ χρόνια και έχω διαπιστώσει απο τα γραπτά σας μια έντονα αρνητική ρητορική σχετικά με το πως πρέπει να γίνεται ένα session.
Συγκεκριμένα εκτοξεύετε πύρινους μύδρους αν κάποιος ζητήσει σαρκική επαφή με την Αφέντρα και έχετε διαχωρίσει τους ρόλους με απολυτα στεγανό τρόπο θεωρώντας ότι η Αφέντρα δεν κάνει σέξ γιατί τότε δεν είναι Αφέντρα και αν κάποιος θέλει να κάνει σεξ  θα πρέπει να απευθυνθεί στο Μεταξουργείο ή τη Φυλής ( το έχετε γράψει έτσι σε φόρουμ) .

Κατόπιν διαδικτυακών δημοσκοπίσεων που εκτελώ εδώ και χρόνια, διαφαίνεται ότι η μεγάλη μεριδα των υποτακτικών πελατων που ζητούν αυταρχικά θέλουν να κάνουν και αυταρχικό και σέξ με τη κοπέλα . Τι έχετε να σχολιάσετε για τη κατηγορία αυτή ; Δεν ανήκουν στη φετιχιστική κοινότητα ;

Μπορώ να καταλάβω την άρνηση για σεξ μιας και πολλές Αφέντρες και στο εξωτερικό αρνούνται τη παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών. Τι γίνεται όμως αν κάποιος πελάτης ζητά να κάνει στοματικό σέξ στην Αφέντρα ; Το θεωρείτε εντός των πλαισίων ενός session ;

Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι έχω δεχτεί άπειρα μηνύματα δυσσαρεστημένων πελατών που όταν ζήτησαν να κάνουν στοματικό σέξ στην Αφέντρα , είτε αρνήθηκαν , είτε του είπαν ναι αλλά εν τέλει δεν έγινε ποτε είτε με χίλια ζόρια προσέφεραν ass worship αφήνοντας τον υποτακτικό πελάτη με μια αίσθηση ματαιότητας και φυσικά χωρίς ικανοποίηση.

Εξηγήστε μας λοιπόν που θέτετε τα όρια; Δικαιούται ένας υποτακτικός κάποιας μορφής σαρκικής επαφής με την Αφέντρα; Ή έστω κάποιας εκτόνωσης ; Αν κάποιος πελάτης ζητήσει παιχνίδια που προϋποθέτουν σαρκική επαφή (smothering , ass worship , pussy worship, full body worship) τι θα του απαντήσετε ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Kinky Fantasies On Line :3
Ένα ακόμα θέμα σημαντικό είναι η ύπαρξη ομάδας χρηστών του διαδικτύου που σπεύδουν ώς αυτόκλητοι μάρτυρες και φερέφωνα σε διάφορα forum , να καταδικάσουν και να «τραμπουκίσουν» οποιονδήποτε εκφράσει αρνητική άποψη ή γνώμη για το SaMe Place ή άλλη άποψη για το πως πρέπει να γίνεται ένα session ή την ύπαρξη μιας άλλης νέας Αφέντρας.
Η ρητορική τους και τα επαναλαμβανόμενα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη καταδεικνύουν ότι είναι 2-3 άτομα τουλάχιστον με διαφορετικούς λογαριασμούς και πολλές φορές πρόσβαση σε φωτογραφικό υλικό που μόνο κάποιος μέσα απο το SaMe θα μπορούσε να έχει.
Μάλιστα έχουν απειληθεί άτομα ότι είχαν βιντεοσκοπηθεί κατά το session τους και θα διαρρεύσουν φωτογραφίες στο διαδικτυο αν συνεχίσουν να μιλάνε αρνητικά.
Ήθελα να μου απαντήσετε αν έχετε σχέση με την ομάδα αυτή , αν λειτουργεί κατόπιν εντολών σας ή αν τους έχετε ζητήσει να σταματησουν επειδή προφανώς και κάνουν κακό στη δουλειά σας και τη φήμη σας
Πως σχολιάζετε όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα που σας διαβεβαιώνω προέρχεται απο πολλές πηγές και πλευρές ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

Kinky Fantasies On Line : 4
Είναι γνωστό ότι πολλές Αφέντρες ξεκίνησαν απο το SaMe Place το οποίο αποτελούσε φυτώριο εκπαίδευσης . Ήθελα να σας ρωτήσω να μας αναφέρετε μερικές καθώς και  ποιά είναι η σχέση σας με τις Αφέντρες αυτές , ειδικά μετά την αποχώρησή τους απο το SaMe Place ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

Kinky Fantasies On Line : 5
Κανονικά δεν θα το ρώταγα σε άλλη περίπτωση αλλά μιας και είστε το πρώτο Dungeon που δημιουργήθηκε στην Αθήνα , νομίζω θα άξιζε να μάθουμε τους λόγους διάσπασης του SaMe Place .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

Kinky Fantasies On Line : 6
Ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το μεγεθος της φετιχιστικής κοινότητας στην Ελλάδα ! Ο λόγος που ρωτάω είναι ένα δημοσίευμα της LIFO που οι δημοσιογράφοι μίλησαν είτε με εσάς είτε με την Κυρία Δέσποινα και κατέληξαν στον αριθμό 80 ! 
Το Kinky Fantasies On Line διαβάζεται καθημερινά απο 5.000-6.000 άτομα ημερησιως και είναι μια ερασιτεχνική προσπάθεια. Μήπως έχετε εσφαλμένη εκτίμηση λόγω του αποκλεισμού των ανθρώπων που ζητούν σαρκική επαφή απο τα προγράμματά σας ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

Kinky Fantasies On Line : 7
Μιληστε μας για το καινούριο σας Dungeon . Τι θα συναντήσουμε εκεί , ποιές κοπέλες και τι προγράμματα μπορεί κάποιος να βιώσει ; Τι πρόγραμμα θεωρείται «ειδικότητά» σας ; Οι περιορισμοί θα είναι οι ίδιοι με το παλιό SaMe; Μήπως έχετε αποφασίσει να «εκσυγχρονισθείτε» κάπως και να εναρμονιστείτε με τις απαιτήσεις των φετιχιστών πελατών

Kinky Fantasies On Line : 8
Τι είναι το πιο ακραίο που μπορεί κάποιος να κάνει στο νέο σας Dungeon ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

Kinky Fantasies On Line : 9
Αν κάποιος πελάτης σας επιθυμει να βιντεοσκοπηθεί ή να φωτογραφηθει΄το session του απο τρίτο ή απο Αφέντρα την ώρα των παιχνιδιών προκειμένου να έχει ένα αναμνηστικό , είναι αυτό εφικτό ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

Kinky Fantasies On Line : 10
Στο παρελθόν, ένα απο τα σημεία που σας προσάπτουν αρνητικά ειναι οι εξοντωτικές αμοιβές που ζητούσατε για τα session. Σήμερα ποιά είναι η τιμολογιακή σας πολιτική τόσο σε χρήμα όσο και σε χρόνo

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

Kinky Fantasies On Line : 11
Μιλήστε μας για τα μελλοντικά σας σχέδια , τις σκέψεις και το όραμά σας. Τι θα θέλατε να κάνετε ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

ΤΕΛΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ .....


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom