Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.429
- Πόντοι
- 2.256
Μαλλον το γράφει για να αποκλείσει τίποτα παππούληδες σαπιοκοιλιάδες άνω των 60Τι θεωρεί μεγάλους?
Μαλλον το γράφει για να αποκλείσει τίποτα παππούληδες σαπιοκοιλιάδες άνω των 60Τι θεωρεί μεγάλους?
Αδέρφια πήγα πριν τη Μεγάλη Βδομάδα στα ημιυπόγεια με Δωοιρανης.Βγήκε άλλη απο αυτή που μιλήσαμε στο τηλέφωνο , το κατάλαβα στη φωνή , γύρω στα σαράντα , καλό κορμι αλλα ντέφι απο τις μπυρες που είχε πιεί. Έκατσα λίγο να δω πως θα πάει με τη κουβέντα αλλα η τυπισσα ήταν τόσο κομμάτια που δεν επικοινωνούσε και σηκώθηκα και έφυγαΑν βρεις την αγγελία στείλε, γιατί έχουμε στερέψει από επιλογές
Φίλε λιζα την έλεγαν; Έχεις κάπου εύκαιρη την αγγελία ;Αδέρφια πήγα πριν τη Μεγάλη Βδομάδα στα ημιυπόγεια με Δωοιρανης.Βγήκε άλλη απο αυτή που μιλήσαμε στο τηλέφωνο , το κατάλαβα στη φωνή , γύρω στα σαράντα , καλό κορμι αλλα ντέφι απο τις μπυρες που είχε πιεί. Έκατσα λίγο να δω πως θα πάει με τη κουβέντα αλλα η τυπισσα ήταν τόσο κομμάτια που δεν επικοινωνούσε και σηκώθηκα και έφυγα
Πατα βίζιτα καλλιθεα και θα σου βγάλει φωτο με δυο Ρωσίδες . Εκεί πήραΦίλε λιζα την έλεγαν; Έχεις κάπου εύκαιρη την αγγελία ;
Μαλλον η Γιαννα θα ηταν. Τσιρκο μεγαλο... εχει ωραιο στρογγυλο κωλαρακι ομως το οποιο δυστηχως δεν δινει. Κλασσικη ρωσσικη ξεπετα επισηςΦίλε λιζα την έλεγαν; Έχεις κάπου εύκαιρη την αγγελία ;
Γενικά πως είναι στο πρόγραμμα;αν δεν κανω λαθος, ειχε γραφτει παλαιοτερα οτι δεν γουσταρει τους μεγαλους
Τι να το κανεις αν ξεκινα με casting απο τα αποδυτηρια, θα κατσεις να κανεις ραντεβου αμα ειναι μες τη ξινιλα γιατι δεν εισαι ο τυπος της? vivechrom μαυρο οικολογικο...Γενικά πως είναι στο πρόγραμμα;
Σε ποιο να βάλω το βίζιτα καλλιθεα ?Πατα βίζιτα καλλιθεα και θα σου βγάλει φωτο με δυο Ρωσίδες . Εκεί πήρα
Σε ποιο να βάλω το βίζιτα καλλιθεα ?
Η αν μπορείς στείλε το λινκ
Thanks manΙΣΠΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ
Σε περιμένω καυλωμενη στα νότια προάστια για ανεπαναληπτες στιγμες. Δεν είμαι ομως μόνη μου θα έχω μαζί μου και την κολλητή μου αν θες μπορείς να πάρεις μόνο την φίλη μου Αλλά πάντα δυο γυναίκες διπλή ευχαρίστηση Από τις 11:00 μέχρι τις 23:00 6998262407 Βανέσσα 27 χρόνων και Αναστασία 35 χρόνων...kanesex.com
Η Λίζα δεν ήταν κακή και εξωτερικά και στον αγώνα, απλώς την δεύτερη φορα δεν ήθελε να κάνει σεξ και με τειωσε με πιπαThanks man
Τιμη και προγραμμα αν ειναι ευκολο.ΕυχαριστωΙΣΠΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ
Σε περιμένω καυλωμενη στα νότια προάστια για ανεπαναληπτες στιγμες. Δεν είμαι ομως μόνη μου θα έχω μαζί μου και την κολλητή μου αν θες μπορείς να πάρεις μόνο την φίλη μου Αλλά πάντα δυο γυναίκες διπλή ευχαρίστηση Από τις 11:00 μέχρι τις 23:00 6998262407 Βανέσσα 27 χρόνων και Αναστασία 35 χρόνων...kanesex.com
Πέρσι ήταν 60 δύο εκτονώσεις η 90 παρτουζαΤιμη και προγραμμα αν ειναι ευκολο.Ευχαριστω
Πέρσι ήταν 60 δύο εκτονώσεις η 90 παρτουζα
Και τώρα το ίδιο είναι . Λίζα και Γιάννα.
Ρε φίλος μολις εφτασα στην ατακα «μουμια του Μαμρα» απλα εκλαψαΕν ταχει....
Καταδρομικο εδω ΑΛΙΣΑ ΣΕΞΥ ΥΓΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ
Καρα κεντρο Αθηνα στη Βικτωρος Ουγκο, 50 λεει με ελευθερο στοματικο για 40 λεπτα.
Μου ανοιγει μια θεια που ειναι φτυστη η μουμια του μαμρα...Ρωταω, η κοπελα που ειναι; εγω ειμαι λεει.
Καλο βραδυ της λεω....ακομα τρεχω...
Tι σου έφταιξε ο ΜαμΡα ρε φίλε...;!;!;Εν ταχει....
Καρα κεντρο Αθηνα στη Βικτωρος Ουγκο, 50 λεει με ελευθερο στοματικο για 40 λεπτα.
Μου ανοιγει μια θεια που ειναι φτυστη η μουμια του μαμρα...Ρωταω, η κοπελα που ειναι; εγω ειμαι λεει.
Εν ταχει....