slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 195
- Πόντοι
- 2.007
η αγγελία αυτή είναι από το 2013. Πλέον δεν ξερω αν παίζει και το τηλ της έχει φραγή.
η αγγελία αυτή είναι από το 2013. Πλέον δεν ξερω αν παίζει και το τηλ της έχει φραγή.
+20ιβανκα με ποσα παι το γραμμα αν δηνε το κουλουρι
τυχαία σήκωσα αυτή την αγγελία. Εχει και άλλη του 2017 με το ίδιο τηλέφωνο. Ισως αυτό το διάστημα να μην δουλεύει.η αγγελία αυτή είναι από το 2013. Πλέον δεν ξερω αν παίζει και το τηλ της έχει φραγή.
εχει φραγή εισερχομένων το τηλ της παρά πολύ καιρό.τυχαία σήκωσα αυτή την αγγελία. Εχει και άλλη του 2017 με το ίδιο τηλέφωνο. Ισως αυτό το διάστημα να μην δουλεύει.
η ανιτα δεν ειναι παλαβη. Απλως μαλακισμενη. Θα πεταξεις τα λεφτα σου και θα χτυπας το κεφαλι σου. Θα σου πρηξει τα αρχιδια μεχρι να σε πλυνει.καλησπερα μαγκες.
η παλαβη η ανιτα παιζει ακομα?υπαρχει αγγελια?
μιας και μιλησες για ελπιδα. Η Ελπιδα ξερεις αν παιζει ακομα?παψε να γρινιαζεις και ψαξε.η ελπιδα πεθαινει τελευταια.
Λοιπον. Η κυρια αυτη εκτος απο ασχημη (live) ειναι και κακομουνα. Την κυρια τη γνωρισα πριν 4 χρονια οταν γαμιοταν με μια πορτοκαλαδα στο αλσος του Γαλατσιου. Νταξ! Ποτέ δεν ελεγε τιποτα απο εμφανιση αλλα και απο τροπους. Συμπεριφορα καριολας και ζηλιαρας. Ο τροπος που μιλαει για τις φιλες της (εχω παρει τις 3 απο αυτες) ειναι οτι χειροτερο.Γειά σας παιδιά, έχει γνώση κάνεις για zina kocz; έχει στο Facebook φώτο...
Μπα, οχι. Χανεις το χρονο σου.Άρα συναγωνιστές τίμια μιλφοgranny επιλογή με τεράστια βυζιά δεν υπάρχει...
σου ελειψε η κωλαρα της ε?Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής τί απέγινε η Julianna (aka ζουμερό ποπουδάκι);
Ενταξει, μην απελπιζεσαι. Καποιος θα την φερει απο τα μερη μας παλι.Κολ γκιρλ ονόματι Λατινικά σεξισοφια εργαζόμενη στο γραφείο του πολωνικού θωρηκτού μιλφ ιζαμπελα και ερχόμενη στην Ελλάδα 2-3 φοράς το χρόνο..έχει κάποιος πληροφορίες; Βοηθήστε τον συναγωνιστή...τι γραφείο λέει ότι Δν θα ξαναέρθει...
μια[/URL] φορα ποσταρουμε
Tην Ευα στην Αδμητου την εχεισ παρει??σου ελειψε η κωλαρα της ε?
Αν θελεις να σου δωσω ινφο, γραψε μου φιλε.
Και το λεω αυτο γιατι πριν 3 χρονια μου ελεγε οτι θλει να σταματησει. Τωρα αν θελεις εξτρα ινφο εχω το προσωπικο της τηλεφωνο.
Ναι!Tην Ευα στην Αδμητου την εχεισ παρει??
Την Αποψη σου
Cons Πιπα στησιμο ορεξη καθοδηγησηΤην Αποψη σου
Την εχω παρει και εγω. Πίπα ποιημα. Κόλος με εμπειρία και με πολύ ορεξη. Το ζει έντονα.
Την εχω παρει και εγω. Πίπα ποιημα. Κόλος με εμπειρία και με πολύ ορεξη. Το ζει έντονα.Cons Πιπα στησιμο ορεξη καθοδηγηση
Pros κωλος καταθεση αντοχη ωραριο επικοινωνια
Το καλο ειναι οτι με εκανε κονε με τη φιλη της . Μου εστειλε αγγγελια την πηρα αλλα ετυχε και ηταν 3μερες διακοπες. Φιλος την πηρε χτες που την πετυχε και εμεινε πολυ ευχαριστημενος. Πολυ καλυτερη απο τη φιλη της μου ειπε. Πιπα για σεμιναριο και προγραμα καλο εως πολυ καλο. Οταν θα πληρωθω παλι θα δοκιμασω και θα ανεβασω κριτικη.
Βεβαια μιλαμε να είναι μόνη της οχι μαζι με την άλλη.Cons Πιπα στησιμο ορεξη καθοδηγηση
Pros κωλος καταθεση αντοχη ωραριο επικοινωνια
Το καλο ειναι οτι με εκανε κονε με τη φιλη της . Μου εστειλε αγγγελια την πηρα αλλα ετυχε και ηταν 3μερες διακοπες. Φιλος την πηρε χτες που την πετυχε και εμεινε πολυ ευχαριστημενος. Πολυ καλυτερη απο τη φιλη της μου ειπε. Πιπα για σεμιναριο και προγραμα καλο εως πολυ καλο. Οταν θα πληρωθω παλι θα δοκιμασω και θα ανεβασω κριτικη.
Την έχω πάρει ααρκετές φορές.Δεν την χορταίνω. Βεβαια γουστάρω αυτόν τον σωματοτυπο.