You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
sfigokolarios
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 59
- Πόντοι
- 1
Εχοντας κανει αποχη απο τα studio για δικους μου λογους, ειπα να επαναδραστηριοποιηθω, το ξερω οτι οι γυναικες που ψαχνω απεχουν απο το αθλημα & ευχομαι να ειναι καλα, γιατι ηταν ολες γαμω τα ατομα!!
Ωστοσο η απορια μου ειναι αν υπαρχει εκει εξω κατι σ'αυτα τα επιπεδα??
Οι κοπελες που αναφερομαι ειναι η Alina απο Βουρβαχη, η Daria απο πολλα τελευταιες εμφανισεις & αυτη σε Βουρβαχη, πιο παλια Kama Sutra στη Φρατζη, Margo Λευκορωσιδα σγουρο μαλλι, την ειχα πετυχει σε Λελας & Κων/πολεως. Γιουλη εστω για τα πολλα, κοντη μελαχροινη ουκρανη απο Ηλιου?
Αν υπαρχουν νεα για αυτες ενημερωστε..
Ωστοσο η απορια μου ειναι αν υπαρχει εκει εξω κατι σ'αυτα τα επιπεδα??
Οι κοπελες που αναφερομαι ειναι η Alina απο Βουρβαχη, η Daria απο πολλα τελευταιες εμφανισεις & αυτη σε Βουρβαχη, πιο παλια Kama Sutra στη Φρατζη, Margo Λευκορωσιδα σγουρο μαλλι, την ειχα πετυχει σε Λελας & Κων/πολεως. Γιουλη εστω για τα πολλα, κοντη μελαχροινη ουκρανη απο Ηλιου?
Αν υπαρχουν νεα για αυτες ενημερωστε..
orinosleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 228
- Πόντοι
- 31
Tαίζει γάτες έξω απο το Αγκύρας 12 τα απογεύματα και έχει γίνει σαν θωρηκτό !Έχει σταματήσει-συχνάζει στην Αγκύρας ταίζοντας γάτες,σκύλους κλπ κλπ.
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.538
- Πόντοι
- 29.667
Η Αλίκη από Φυλής 104 τι απέγινε;;;
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Μήπως έχουμε πληροφορίες για αυτές τις κοπέλες;
Ίρις. Τσιγκανορουμάνα από Φυλής, Μετάξι και πεζοδρόμιο (Γερανίου). Τελευταία εμφάνιση σε στούντιο το 2014.
Χριστίνα. Τσιγκανοβουλγάρα από Μετάξι και πεζοδρόμιο (Σωκράτους). Τελευταία εμφάνιση στο Ιάσωνος 2 το 2014.
Χριστίνα / Μόνικα. Αλβανίδα από Μετάξι, τελευταία εμφάνιση Κολωνού 15άρια το 2015.
Τζένη το γυφτάκι, το όνομα θρύλος. Τσιγκανοβουλγάρα από Φυλής και Μετάξι, τελευταία εμφάνιση 2013 Περγάμου.
Ανέλα - Σιμέλα, αλβανή με τιμοκατάλογο μέσα. Φυλής και Λιοσίων. Τελευταία εμφάνιση Φυλής 84άρια το 2014.
Λίλη η βουλγάρα, από Σωκράτους / τρίγωνο.
Ρωξάνη η τσιγκανορουμάνα με τους πεσμένους βύζους από Φυλής, Μετάξι και Καρέα. Τελευταία εμφάνιση Φωκαίας 19 το 2014.
Άννα - Πίτσος η πετίτ αλβανή. Τελευταία εμφάνιση Φυλής 69Α το 2016.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ως καβάτζα, δεκτό και ΡΜ.
Ίρις. Τσιγκανορουμάνα από Φυλής, Μετάξι και πεζοδρόμιο (Γερανίου). Τελευταία εμφάνιση σε στούντιο το 2014.
Χριστίνα. Τσιγκανοβουλγάρα από Μετάξι και πεζοδρόμιο (Σωκράτους). Τελευταία εμφάνιση στο Ιάσωνος 2 το 2014.
Χριστίνα / Μόνικα. Αλβανίδα από Μετάξι, τελευταία εμφάνιση Κολωνού 15άρια το 2015.
Τζένη το γυφτάκι, το όνομα θρύλος. Τσιγκανοβουλγάρα από Φυλής και Μετάξι, τελευταία εμφάνιση 2013 Περγάμου.
Ανέλα - Σιμέλα, αλβανή με τιμοκατάλογο μέσα. Φυλής και Λιοσίων. Τελευταία εμφάνιση Φυλής 84άρια το 2014.
Ρωξάνη η τσιγκανορουμάνα με τους πεσμένους βύζους από Φυλής, Μετάξι και Καρέα. Τελευταία εμφάνιση Φωκαίας 19 το 2014.
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Κάρλα ιωαννινων 5
Άρτεμις χωματιανου 11β
Ξερει κάποιος τίποτα;
Άρτεμις χωματιανου 11β
Ξερει κάποιος τίποτα;
Καλησπέρα κύριοι.
Ξέρεις κανένας που μπορεί να δουλεύει η Εμμανουέλλα από Φωκαίας 17 επάνω, που όταν έφυγε από εκεί πέρασε από studio όπως το Μεγ. Αλεξάνδρου 133, Κωνσταντινουπόλεως 80 κ.α.
Έχω φάει κόλλημα με τη κοπελιά άγριο αλλά την έχω χάσει.
Με άλλη μια κοπέλα που είχα φάει τέτοιο κόλλημα, ήταν την Ξένια που δούλευε στο Αριστοτέλους 5 και μετά σε studio στην Κωνσταντινουπόλεως, Κηφισσού και αλλού. Ήταν μια αλβανίδα μεν αλλά με ταπεραμέντο ελληνικό και εξηγημένη.
Τεσπά, εάν ξέρει κάποιος για την Εμμανουέλλα ας ενημερώσει.
Ξέρεις κανένας που μπορεί να δουλεύει η Εμμανουέλλα από Φωκαίας 17 επάνω, που όταν έφυγε από εκεί πέρασε από studio όπως το Μεγ. Αλεξάνδρου 133, Κωνσταντινουπόλεως 80 κ.α.
Έχω φάει κόλλημα με τη κοπελιά άγριο αλλά την έχω χάσει.
Με άλλη μια κοπέλα που είχα φάει τέτοιο κόλλημα, ήταν την Ξένια που δούλευε στο Αριστοτέλους 5 και μετά σε studio στην Κωνσταντινουπόλεως, Κηφισσού και αλλού. Ήταν μια αλβανίδα μεν αλλά με ταπεραμέντο ελληνικό και εξηγημένη.
Τεσπά, εάν ξέρει κάποιος για την Εμμανουέλλα ας ενημερώσει.
Μήπως έχουμε πληροφορίες για αυτές τις κοπέλες;
Η Ρωξάνη ήταν μεγάλο κωλόπαιδο αλλά με τρέλεναν τα πεσμένα βυζιά της. Θυμάμαι έβγαινε στο σαλόνι ολόγυμνη και σκαρφάλωνε επάνω μου όποτε με έβλεπε, κλειδώνοντας τα πόδια της στη μέση μου. Έτσι με πήγαινε έως το δωμάτιο όπου κατέβαινε, της έδινα τα χρήματα και έφευγε για να ετοιμαστώ.
Αλήθεια, ξέρεις κανείς που μπορεί να βρίσκεται?
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Αυτές τις μέρες είναι στην επαρχία πολυ άσχημη πάντωςΚάρλα ιωαννινων 5
Ξερει κάποιος τίποτα;
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Ο κωλος με νοιάζει...Αυτές τις μέρες είναι στην επαρχία πολυ άσχημη πάντως
Που είναι ρε φίλε και πότε θα ρθει;
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Πελοπόννησο είναι τώρα πότε θα έρθει τι να σου πω κάνουν καμία αρπάχτη επαρχία μπας και τσιμπήσουν κάνα φράγκο γιατί εδώ είναι ζορικα τα πράγματα
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Ναι ρε φίλε πόλη πες μουΠελοπόννησο είναι τώρα πότε θα έρθει τι να σου πω κάνουν καμία αρπάχτη επαρχία μπας και τσιμπήσουν κάνα φράγκο γιατί εδώ είναι ζορικα τα πράγματα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.893
- Πόντοι
- 24.596
κοντη εννοεις την Γαληνη τυπε,οχι μικρη,60 χρονων ειναι :S :S :Sτα κοριτσια απο Ι46 οροφος που βρισκονται?ιδιαιτερα η μαρια κ η μικρη ξανθια γαληνη?επισης η νταρτανα μαρια του 46 ισογειου?
vabiri(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
αλλη λες,αυτη ειναι γυρω στα 25 κοντουλα ξανθια πρωινη βαρδια κ την λενε γαληνη κ δουλευε με την νατασσα εσυ μαλλον λες για μια αλλη την γκαλινακοντη εννοεις την Γαληνη τυπε,οχι μικρη,60 χρονων ειναι :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.893
- Πόντοι
- 24.596
δικιο εχεις τυπε :S :S :Sαλλη λες,αυτη ειναι γυρω στα 25 κοντουλα ξανθια πρωινη βαρδια κ την λενε γαληνη εσυ μαλλον λες την βραδυνη γκαλινα
Καμιά πενηταριά είναι, αλλά το... πνίγει το κουνέλι!Έχω πάντα την απορία,πώς εξηγείται που οι σιτεμένες Ρωσίδες λυσσάνε με την πούτσα!κοντη εννοεις την Γαληνη τυπε,οχι μικρη,60 χρονων ειναι :S :S :S
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Η Τζούλια η μελαχρινή ογκοδης δουλεύει Διδυμου 27 συνήθως πρωινήΚαλησπέρα
Έχει δει κανείς Τζούλια και Αλεξάνδρα από Κων/πόλεως 128;
Χυστη μου, αυτο τον κονικλο που το πνιγουμε??? ελπιζω να μην ειναι μονο στο μεταξουργειο!Καμιά πενηταριά είναι, αλλά το... πνίγει το κουνέλι!Έχω πάντα την απορία,πώς εξηγείται που οι σιτεμένες Ρωσίδες λυσσάνε με την πούτσα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις