Romano Garreton
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2022
- Like
- 287
- Πόντοι
- 20
Παιδια, μηπως ξερει κανεις αν δουλευει η Ελενη η ψηλη γκιλφ στο Τροφωνιου 13 ισογειο? Περναω και δεν τυχαινει να ειναι εκει.Ευχαριστω.
H LIZA TIME παντρεύτηκε τον μουσάτο και εκανε και ενα μωρακι μετα απο αυτο αφου σφιξουν τα πραγματα οικονομικα θα ξαναγυρησει στους οίκους.Σιγα μην παντρευονταν τον Ορεστη κου κλανινογαμπρο των οικων του εδωσε τα παπουτσια στο χερι την πιτα που εφαγε δεν θα την ξεχασει σιγορα ποτε στην ζωη του.
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.Ξερει καποιος που πήγε ή ποτε επιστρέφει η Ειρήνη από φωκαίας 19, εκει στον 1 οροφο; λειπει κανα διμηνο περιπου
Εκεί είναι, στο ίδιοΜάγκες μου καλησπέρα ,ερώτηση η Ήρα που δούλευε στο Κολωνου 32 Β αυτό με τα 15€ μια ψιλή νταρντανα με ένα τεράστιο τατου στο μπούτι ,που είναι τώρα ? Πριν 2 βδομαδες που πήγα πρωί δεν την βρήκα,οποίος ξέρει που μπορώ να την βρω πείτε μου παρακαλώ
Κάπου στην Ιάσονος. Μπες στις ημερήσιες ενημερώσεις να δεις. Πρέπει να είναι στις τελευταίες 10 σελίδεςΜάγκες καλημέρα . Τζούλια που έδινε κι κωλο από Κ27β νομίζω .. παίζει πουθενά μπάλα ;
Δοκίμασε Ι37Μάγκες καλημέρα . Τζούλια που έδινε κι κωλο από Κ27β νομίζω .. παίζει πουθενά μπάλα ;
Καλησπέρα σε όλους! Η Άννα ιλονα κάπως έτσι την γράψατε παλιά από μοντέλο αλυσίδα φυλής ήταν παλιά στο 66Α και μετά κάπου παραδίπλα 54 δεν θυμάμαι καλά. Ρωσίδα (Μολδαβή) πάνω από 30χ με κύριο τατού στην μέση ακριβώς πάνω από τον κωλο κάτι σαν τραιμπαλ. Είχε δουλέψει και σε στούντιο παλιά. Μέτριο σώμα ξανθιά με πράσινα μάτια νομίζω. Γνωρίζει κάποιος αν εργάζεται; ευχαριστώ
Καλημέρα ναι το είδα. Μένει να περάσω να δω αν όντως είναι αυτή. Ευχαριστώ για την απάντησηΣτη σημερινή πρωινή ενημέρωση αναφέρεται Ιλόνα φυλής 66Α
Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
Συνεχής ενημέρωση από το 2006 μέχρι σήμερα. Καθημερινές ανταποκρίσεις για τα μπουρδέλα της Αθήνας με ενημερώσεις πραγματικού χρόνου. Φωτογραφίες, ενημερώσεις ιερόδουλων, απόψεις και ανταλλαγές πληροφοριών.www.bourdela.com
Καλημέρα ναι το είδα. Μένει να περάσω να δω αν όντως είναι αυτή. Ευχαριστώ για την απάντηση
Καλησπέρα φίλε μου! Την είχα δει πριν 1 με 2 χρόνια πολύ αλλαγμένη. Καμία σχέση με πως ήταν το 2014-15 που περνούσα μαζί της που ήταν τοπ για εμένα. Δεν είχα περάσει τότε. Σκέφτομαι να πάω όμως τώρα να θυμηθώ τα παλιά χαχαΑν την δεις θα απογοητευτείς!