ναι ενα λασπονερο χωρις κρεμα και γευση σαν να ξεπλυνα σκουριασμενα εργαλεια κυπουρικης
Με ή χωρίς;
ναι ενα λασπονερο χωρις κρεμα και γευση σαν να ξεπλυνα σκουριασμενα εργαλεια κυπουρικης
χωριςΜε ή χωρίς;
για πες λιγο περιοχη και τιμη. ανατολικα ειναι και Χαριλαου και Καλαμαρια και Θέρμη και Αναληψη...Αύριο διαθέσιμη από της 13:00-10:00 σε δικό μου χώρο ανατολικά για 2 μέρες για ραντεβού καλέστε με στο 6999406623
Βάλε λάδι κι έλα βράδυΕγω σας βγάζω το λάδι
Έχει ακριβεινη το λάδι
1 λίτρο 15 ευρώ άστα να πάνε
Ίσως ελάχιστα σάς βγάζω το λάδι
Θα βάλεις το σπίρτοΒάλε λάδι κι έλα βράδυ
Ρε κοπελιά αφού δεν δίνεις φιλία, τι να σε καλέσουμε, πάμε στο μπουρδέλο αν είναι που θα μας βγει φθηνότερα...Αύριο διαθέσιμη από της 13:00-10:00 σε δικό μου χώρο ανατολικά για 2 μέρες για ραντεβού καλέστε με στο 6999406623
Όπα Όπα Όπα Όπα σε αγαπώ κα και ας μην σου το πα
ΠαρομοίωςΜου το έχεις πει εκατό φορές, αλλά η απάντηση είναι πάντα η ίδια. Δυστυχως σε βλέπω μόνο φιλικά.
Παρομοίως
Θα είμαι για πάντα στήριγμα σου στις δύσκολες στιγμές παρά το γεγονός ότι δεν σε βλέπω ερωτικά.
μην ξεχασεις τα σοκολατακια.
ΙσχύειΘα είμαι για πάντα στήριγμα σου στις δύσκολες στιγμές παρά το γεγονός ότι δεν σε βλέπω ερωτικά.
Γιατί μήπως έχεις αφήσει και κανένα; τα σήκωσες ήδη ολα
Ριξε στο κωλι μου σπίρτο να πυρποληθωΘα βάλεις το σπίρτο
Ρε αλάνια από το μέτωπο του πολέμου, Νεφέλης πλευρά, είχαμε κανένα νέο?
75 κιλα με 175 υψος..βυζι τριαρι...καλημερα παιδεςΊσως έχει τα περισσότερα κιλά από τη μέση και πάνω,με μικρό ή/και flat κώλο και αδύνατα πόδια.Το αντίθετο του μεσογειακού σωματότυπου που είναι σπάνιο σε Ελληνίδα αλλά συμβαίνει.Και πάλι όμως τα νούμερα δε βγαίνουν.Να έλεγε 56 κιλά θα ήταν πιο ρεαλιστικό
75 κιλα με 175 υψος..βυζι τριαρι...καλημερα παιδες
6985883201
Θα την κατουρησεις??Θα έχουμε σύντομα, θα ενημερώσω.