Νέα

Amsterdam

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Μηνύματα
108
Κριτικές
2
Like
151
Πόντοι
1
πηγα πρωτη φορα Amsterdam το 2005...απο τοτε εχω παει αλλες τρεις φορες με τελευταια το 2015.
δεν ειναι πλεον τα red lights οπως παλια...κ στις υπηρεσιες/τιμες αλλα κ στην ποιοτητα/ποσοτητα.
με τα group των τουριστων εχασαν κ τη τελευταια τους αιγλη...
 

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
10.386
Κριτικές
215
Like
17.216
Πόντοι
35.697
πηγα πρωτη φορα Amsterdam το 2005...απο τοτε εχω παει αλλες τρεις φορες με τελευταια το 2015.
δεν ειναι πλεον τα red lights οπως παλια...κ στις υπηρεσιες/τιμες αλλα κ στην ποιοτητα/ποσοτητα.
με τα group των τουριστων εχασαν κ τη τελευταια τους αιγλη...

Ναι τυπε,ούτε η Χάγη είναι όπως παλιά,το απλό από 25€ πήγε στα 30£ αλλά εσύ τα λες όλα σε λίγες γραμμές...
 

v@rv@tarxidos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Μηνύματα
348
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
1
το 2015 είχα βρεθεί και εγώ αμστερνταμ και η εμπειρία μου στη Red Light ήταν τοπ. Ένα πιπίνι από Ρουμανία ήταν, εξαιρετική.
Όντως τυπικά είναι 50 ευρώ τα 20 λεπτά σχεδόν. Αλλά εγώ κάθισα τουλάχιστον μισή ώρα, και η τύπισσα ήταν απίστευτη. Όταν την ρώτησα για τα 20 λεπτά, μου είπε πως ισχύει, αλλά επειδή της άρεσα είχα το ελεύθερο να κάνουμε όσες στάσεις θέλουμε και για όση ώρα θέλουμε (για 1 τελείωμα). Έτσι έγινε κιόλας. Μετά μου είχε πιάσει την κουβέντα και ήταν αρκετά χαλαρή.

Όταν ήμουν απ εξω απ την βιτρίνα και μάλιστα ήταν αρκετός κόσμος, με είχε σταμπάρει και μου έκανε συνέχεια νοήματα να μπω. Μετά είχα πάει λίγο παραπέρα και παρατηρούσα πως αντιδρούσε σε άλλους πελάτες και δεν έδινε σημασία. Όταν ξαναπέρασα μετά από λίγο πάλι μου έκανε νοήματα να μπω.

Βέβαια, προφανώς ήμουν τυχερός επειδή ξέρω πως οι περισσότερες είναι τυπικές και διεκπαιρεωτικές.

 

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Μηνύματα
467
Κριτικές
6
Like
103
Πόντοι
1
Γειά σας συναγωνιστές.Γνωριζουμε πάω Άμστερνταμ σε 1 εβδομάδα μήπως μπορείτε να μου πείτε τι να επισκεφτώ.Το club paradise το έχει επισκεφτεί κάποιος?Γνωρίζετε κάποιο άλλο club τέτοιου είδους?
 

chivas11

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2015
Μηνύματα
29
Like
4
Πόντοι
0
Δεν αξίζει, χαλια γενικα εινε πλέον ολα στο Άμστερνταμ..
Βιτρίνες μόνο αν πετύχεις τίποτα
 

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
10.386
Κριτικές
215
Like
17.216
Πόντοι
35.697

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Μηνύματα
664
Like
9.285
Πόντοι
1.046
Λοιπόν, επειδή ρώτησε κάποιος για το τι παίζει να φέρεις κοπέλα στο ξενοδοχείο, απαντώ, μια και ήμουν Άμστερνταμ τη περασμένη εβδομάδα και δοκίμασα ακριβώς αυτό, έκανα το κασκαντεριλίκι ριν από εσάς για εσάς...

Στην κοινωνιολογία το 1993 έκανε αίσθηση ένα βιβλίο με τίτλο "The McDonaldization of Society". Ισχυρίζεται με πολύ καλά επιχειρήματα πως τις τελευταίες δεκαετίες οι δομές της αλυσίδας McDonalds εφαρμόζονται σε ολόκληρη την κοινωνία. Μετά από έξι χρόνια συνεχών επισκέψεων στ Άστερνταμ, έφτασα στο συμπέρασμα πως οι Ολλανδοί έχουν πετύχει να εφαρμόσουν το δόγμα The McDonaldization of Prostitution.

Όπως στα McDonalds, όπου το να παραγγείλεις είναι πανεύκολο, με μόλις ένα κλικ, έτσι και στο Άμστερνταμ το να φέρεις κορίτσι στο ξενοδοχείο είναι πιο εύκολο και από το να ζητήσεις από τη ρεσεψιόν να σου ετοιμάσουν πρωινό στο κρεβάτι. Η τηλεφωνική συνομιλία είναι άμεση, σύντομη και ξεκάθαρη και η τηλεφωνήτρια ξέρει καλύτερα αγγλικά από τον πελάτη. Πολύ περισσότερο όμως, μπορείτε να παραγγείλετε κορίτσι μονάχα με μήνυμα μέσω Whatsapp. Σε όλες τις περιπτώσεις, θα σας πουν ότι το κορίτσι θα έρθει σε 20 με 25 λεπτά και θα είναι στην πόρτα σας σε 15 λεπτά (είναι μια ιδέα που εφαρμόζουν πολύ τα εστιατόρια στο Λονδίνο, να σου λένε πως το τραπέζι θα αδειάσει 10 λεπτά αργότερα από την πραγματικότητα, για να μη σου φανεί πολλή η αναμονή και καλά). Δεν έχει ούτε "άργησα στη κίνηση", ούτε "δε έβρισκα ταξί". Όπως και στα McDonalds, η εξυπηρέτηση είναι πολύ γρήγορη (αν και παρήγγειλα μόνο καθημερινές - δεν ξέρω τι παίζει τα Σουκου).

Όπως τα McDonalds κοιτούν να έχουν καλό χώρο και να μη μοιάζουν σα γυράδικο σε συνοικία που πλέον μένουν μετανάστες, έτσι και οι κοπέλες δε θα έρθουν σε δευτεροκλασάτα ξενοδοχεία, ίδίως τις διάφορες πανσιόν του κέντρου. Θα έρθουν χωρίς καμία συζήτηση σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο αλυσίδας, ακόμα και τριάστερο. Στην Ολλανδία ο τουρίστας δε χρειάζεται να τρέχει σε "ειδικευμένα" ξενοδοχεία ημιδιαμονής. Από τη μεριά του ξενοδοχείου, κανείς δε θα ενοχλήσει στο παραμικρό. Υπάρχει πάντως ένας νόμος, που επιτρέπει στον πελάτη του ξενοδοχείου να φέρει έναν φιλοξενούμενο ανά κλίνη - αν έχετε κλείσει δίκλινο, δικαιούστε δύο φιλοξενούμενους, οπότε με δίκλινο μπορείτε να φέρετε δύο κορίτσια μαζί, αλλά με μονόκλινο το ξνοδοχείο έχει το θεωρητικό δικαίωμα να σας χρεώσει κάτι (αν και στην Ολλανδία στα περί κανονισμών τίποτα δεν είναι θεωρητικό).

Όπως στα McDonalds, τα φαγητά εκτίθενται σε ωραίες φωτογραφίες, έτσι και ο πελάτης μπορεί να δει τις κοπέλες σε σάιτ του Ίντερνετ. Το ενδιαφέρον είναι πως σχεδόν όλες οι κοπέλες δείχνουν το πρόσωπο, που εδώ στην Ελλάδα δε συμβαίνει συχνά. Γενικά η εικόνα που αποκομίζει κανείς από τα σάιτ των γραφείων είναι too good to be true. Αληθεύει πως, όπως και στα McDonalds, όπου τα σάντουιτς δείχνουν καλύτερα στις φωτογραφίες, οι φωτογραφίες είναι λιγάκι θεωρητικές. Περισσότερα επ' αυτού σε λίγο.

Παραγγέλνετε λοιπόν το κορίτσι που θέλετε, μπορείτε να ζητήσετε να έρθει ντυμένη όπως σας αρέσει και σε 15 λεπτά είναι στην πόρτα σας. Δεν ψώνισα τόσες πολλές φορές ώστε να μπορώ να βγάλω μια απολύτως αξιόπιστη στατιστική, όμως δεν πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση στο σάιτ να δείχνουν σούπερ και να σας έρθει πατόζα, μπάζο, κλπ. Η πρώτη εντύπωση στην πόρτα είναι πάντα πολύ καλή. Αν δε ζητήσετε κάποια σπέσιαλ ένδυση, οπότε πάντα το κορίτσι στην πόρτα ήταν κανονικά ντυμένο, σχεδόν κάζουαλ, αλλά με εφαρμοστό παντελόνι/κολάν, απλά τακούνια 7 πόντων και δερμάτινο μπουφανάκι. Τώρα, από κριτικές που διαβάζει κανείς στο ιντερνετ, καταλαβαίνει πως αρνητικά φαινόμενα που είναι πολύ γνωστά από εδώ στην Ελλάδα (βλ. τις κριτικές των κοριτσιών στο Μπου), υπάρχουν κι εκεί. Υπάρχουν κοπέλες διεκπαιρεωτικές και υπάρχουν ψεύτικες φωτογραφίες. Υπάρχουν και διθυραμβικές κριτικές. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο και μπορώ να συστήσω τα δύο γραφεία που δοκίμασα. Οι κοπέλες είναι φιλότιμες, δε θα σου φάνε χρόνο το σόσιαλ, γδύνονται γρήγορα - όμως προσοχή! Θα προσπαθήσουν να σας τελειώσουν γρήγορα, αλλά αν έχετε το νου σας, όλα θα πάνε καλά. Όποιος θέλει το κάτι παραπάνω, μπορεί απλά να το ζητήσει.

Τώρα, στο θέμα των φωτογραφιών: όπως είπα πριν, οι φωτογραφίες στα σάιτ είναι λίγο θεωρητικές. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως κάποιες είναι επεξεργασμένες, με σβησμένα τατουάζ, γάμπες που μακρύναν, πρόσωπο που έχει λεπτότερο σαγόνι και μικρότερα ζυγωματικά (και δεν κατάλαβα το λόγο, αφού η πραγματική κοπέλα ήταν κουκλάρα). Κάποιες φορές σημαίνει πως η κοπέλα που θα έρθει δεν θα είναι η ίδια! Θα της μοιάζει, στο σώμα κυρίως, όμως δε θα είναι αυτή, αλλά μια μακρινή της ξαδέρφη. Όποιον τον χαλάει μια μικρή διαφορά, ας τη διώξει εκεί στην πόρτα. Εγώ σκέφτηκα πως αν γίνω μυγιάγγιχτος, εγώ θα χάσω. Στην πραγματική εμφάνιση, οι κοπέλες είναι πολύ καλές, μέχρι σωστά τούμπανα. Πριν πάρω, είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά μόλις βγήκαν τα ρούχα, οι προσδοκίες μου ξεπεράστηκαν κατά πολύ.

Πάμε τώρα στο σημαντικό, στις τιμές. Όπως στα McDonalds, οι τιμές αναγράφονται ξεκάθαρα στο ίντερνετ και είναι αυτές - δεν υπάρχει περίπτωση η κοπέλα να σας ζητήσει άλλα λεφτά και να αρχίσει τα "α εγώ δεν ξέρω τι λέει το σάιτ". Εκεί που φαίνεται πως οι Ολλανδοί έχου αντιγράψει τα McDonalds είναι στην τιμολόγηση των υπηρεσιών. Όσοι έχουν φάει στα McDonalds, ξέρουν πως υπάρχει ένα βασικό προϊόν (πατάτες) και αν θες μεγαλύτερη μερίδα, κάνει εξτρά, αν θες μουστάρδα κάνει εξτρά, αν θες λιωμένο τυράκι και μπέικον κάνει εξτρά. Όσο έχουν πάει RLD, ξέρουν πως εκεί ισχύει το ίδιο. Αν η τάνα σε κόψει για μουρόχαβλο, θα σου πει 50 ευρώ και μόλις περάσεις  την πόρτα, θα σου πει "50 ήταν για να μπεις, για να μαμήσεις άλλα 50 , για να κάνω το στρινγκ στην άκρη άλλα 50, για πίπα άλλα 50, για δεύτερο γύρο άλλα 50". (ειλικρινά, αυτό το "50 ήταν για να μπεις", έχει συμβεί). Στα ξενοδοχεία οι πιθανότητες να πέσετε σε τέτοια αρπύια είναι πολύ λιγότερες - εμένα δε μου έτυχε. Όμως το πράγμα έχει ως εξής. Η κοπέλα μπαίνει στο δωμάτιο, είναι φιλική και πολύ γλυκιά, κάνει λίγο σόσιαλ (σε βάζει να μαντέψεις από πού κατάγεται, εσύ κάνεις ότι το μαντεύεις κι αυτή κάνει ότι το βρήκες) και μετά, ζητά τα λεφτά. Σου λέει τον τιμοκατάλογο, σου λέει τις τιμές, συμφωνείτε, παίρνει τα λεφτά και αμέσω ειδοποιεί με SMS τον οδηγό που περιμένει στη είσοδο του ξενοδοχείου (υποτίθεται, δεν έσκυψα από το παράθυρο να κοιτάξω κιόλας) ότι πληρώθηκε. Υπόψην! Αν είστε μεθυσμένοι, θα φύγει. Αν είστε μαστουρωμένοι, θα φύγει. Τώρα, τι περιλαμβάνει το βασικό μενού: πίπα με προφυλακτικό (μία μόνο, μην κάνετε όρεξη), σεξ σε όλες τις στάσεις, για μία ώρα ή μέχρι μία "εκτόνωση", χάδια παντού, αλλά όχι φιλιά στο στόμα. Για τους μερακλήδες, η handjob, αν το θέλετε, είναι στο βασικό μενού. Οι περισσότερες κοπέλες παίρνουν 150 με 180 ευρώ για αυτά τα πράγματα. Όποιος θέλει περισσότερα, ισχύει ότι και με τις τηγανιτές πατάτες στα McDonalds: γαλλικό φιλί 80, πίπα χωρίς 80, στριπτίζ 80, μασάζ 80, εξτρά γύρος ή εξτρά ώρα 100 με 130, a-level (πρωκτικό) 80 - υπόψην, στο πρωκτικό η κοπέλα επιλέγει τη στάση και καθορίζει το ρυθμό. Γενικά, θέλει λίγη προσοχή, μη βγει το οικονομικό εσκορτάκι πόρνη πολυτελείας για τους μεγαλοτραπεζίτες του Λονδίνου, αλλά η κοπέλα δε θα σας πιέσει καθόλου για περισσότερα λεφτά (όπως κάνουν αρκετές στο RLD).

Αυτά! Εγώ, με το βασικό μενού πέρασα πολύ καλά, κάναμε αμέσως χημεία με τα κουρίτσια και βγάλαμε τα μάτια μας μια χαρά. Μετανιώνω λίγο που δεν πλήρωσα για φιλιά, όπως και που δε ζήτησα να μου έρθουν ντυμένες σα στριπτιζούδες. Δεν πειράζει, του χρόνου - και ίσως όχι απαραίτητα στο Άμστερνταμ, αφού το σύστημα αυτό υπάρχει σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης (και όχι μόνο). Σίγουρα, ο Αθηναίος που έχει τα δικά μας CG στα πόδια του, δεν έχει κανένα λόγο να πάει στο Άμστερνταμ για να φέρει κοπέλα στο ξενοδοχείο, αλλά στο Άμστερνταμ δεν πας μόνο για το σεξ, ούτε καν κυρίως για αυτό. Αν όμως βρεθείτε μόνοι σε ξένη χώρα και νιώσετε, κάπου εκεί στο σούρουπο την ανάγκη ανθρώπινης επικοινωνίας και ουσιαστικής συντροφιάς, τα ιντερνετικά γραφεία συνοδών του Άμστερνταμ είναι αξιόπιστα.
 

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Μηνύματα
108
Κριτικές
2
Like
151
Πόντοι
1
Γειά σας συναγωνιστές.Γνωριζουμε πάω Άμστερνταμ σε 1 εβδομάδα μήπως μπορείτε να μου πείτε τι να επισκεφτώ.Το club paradise το έχει επισκεφτεί κάποιος?Γνωρίζετε κάποιο άλλο club τέτοιου είδους?


εχω γραψει για το paradise...στην ενοτητα εξωτερικο
να πας αλλα οχι καθημερινη...
 

Pittaros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.
Θα πάμε με άλλους δύο συναγωνιστές τον επόμενο μήνα Άμστερνταμ.
Έχετε προτάσεις για νυχτερινές σεξοδραστηριότητες;
Έχουμε διαβάσει στο site για Paradise Club,αξίζει ή παίζει καλύτερο Swingers; Να προτιμήσουμε στα πολυπερπατημένα Red Light ή υπάρχει κάτι καλύτερο;
Επίσης για free καυλάντα να παίζουμε κατά κύριο λόγο σε Bar,club ή πουθενά αλλού πχ CoffeeShop.
Ευχαριστώ Προκαταβολικά  :rockon:
 

windrider

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Μηνύματα
13
Κριτικές
2
Like
47
Πόντοι
0
Θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου (2019). Καλώ κοπέλα στο ξενοδοχείο, συνεννόηση σχετικά καλή. Μόνο που ήθελα να την περιμένω στο λόμπυ (γιατί το ασανσέρ λειτουργούσε με την κάρτα του δωματίου και δεν ήθελα να δώσω δικαιώμα στην ρεσεψιόν), αλλά το γραφείο επέμενε ότι θα έρθει στο δωμάτιο. Ζητάω την κοπέλα που ήθελα, με ρωτάνε τι ώρα. Τους λέω 22.00, ρωτάνε αν γίνετε νωρίτερα, εκεί κάτι θα έπρεπε να υποψιαστώ. Κλείνουμε για 21.00.
20.55 χτυπάει το τηλέφωνο του δωματίου: Your friend is waiting for you... (τεσπά).
Κατεβαίνω και η έκπληξη, καμία σχέση με φωτό. Όχι άσχημη, αλλά δεν ήταν η θεά που περίμενα.

Στο δωμάτιο, βγάζοντας τα ρούχα άλλη έκπληξη, το στήθος είχε έντονες ρυτίδες, πιθανόν από αφαίρεση της προσθετικής. Το προσπερνάω γιατί η κοπέλα φαινόταν όντως καλή.

Στο του αγώνα, αφού απογοητεύτηκε που δεν με ξεπέταξε, με ρωτούσε συνέχεια είσαι σίγουρος ότι δεν τελειώσες (έλπιζε ότι θα τελειώνα στο 3λεπτο;), μόλις ήλθε το τέλος άρχισε να ντύνεται. Της ζήτησα να καθίσει μέχρι να τελειώσει η ώρα (άλλα 15-20 λεπτά), τα οποία εκμεταλεύτηκα για λίγο χαμούρεμα, αλλά χωρίς ιδιαίτερη ικανοποίηση. Με ξενέρωσαν οι ψεύτικοι αναστεναγμοί αρκετά.

Δεν ήταν πλήρη αποτυχία, την επόμενη φορά όμως θα χτυπήσω άλλη πόρτα...
 

dg67

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2017
Μηνύματα
45
Like
62
Πόντοι
0
Βρέθηκα πάλι για λίγες μέρες στην Ολλανδία.

Περιέργως η RLD (Red Light Distric, συνοικία με τα κόκκινα φώτα) στο Άμστερνταμ δε με απογοήτευσε όσο πέρισυ. Οι τουρίστες ήταν αρκετοί αλλά όχι ο χαμός με τα γκρουπ. Οι βιτρίνες τη μέρα είναι πια λίγες.

Παραμένει η εντύπωση ότι οι περισσότερες νέες είναι ξεπέτες, γιαυτό και έψαξα πάλι τη γνωστή Άννα, στη γνωστή της θέση στη βιτρίνα 8. Πολωνέζα με τεράστια βυζιά, που ίσως τα μεγάλωσε κι από πέρισυ. Μοιάζουν με μπάλες χάντμπολ πια. Μου παραπονιόταν ότι έχει πέσει πολύ η κίνηση και οι περισσότερες δουλεύουν με τακτικούς πελάτες ή έφυγαν. Άλλαξε και το ρεπό της από Τρίτη σε Σάββατο, γιατί όλοι περνάγανε για χαζευτήρι.

Η Ντέζυ η βουλγάρα έχει σταματήσει, άρα το δεύτερο στανταρντάκι μου δεν κάθησε.

Έτσι τη δεύτερη μέρα πήγα με το τρένο στο Άλκμααρ, που θυμίζει παλιές καλές εποχές Άμστερνταμ σε μικρότερη κλίμακα. Αλλά οι δύο με καλές κριτικές είχαν ουρά μπροστά τους κι έτσι έπρεπε να περιμένω. Ξεπάγιασα.

Τρίτη μέρα είχα όρεξη για κώλο, και ψάχνοντας τις αγγελίες είδα ότι ήταν παρούσα μια πορνοστάρ που έχω δει σε αρκετές σκηνές. Συνεννόηση με whatsapp, και ραντεβού σε ένα airbnb που έμενε. Δυστυχώς μάπα... καμμιά συμμετοχή, βαρεμάρα. Και αν και ο κώλος ήταν πράγματι εντυπωσιακός, όταν μπήκα μέσα δεν καταλάβαινα σχεδόν τίποτα. Θα μου πεις, είχα δει στις ταινίες τι είχε μπει εκεί μέσα, εγώ που δεν είμαι και ο φοβερά προικισμένος, τι περίμενα; Έλα ντε... Δε γράφω καν το όνομά της.
Τέλος πάντων, δεν κλαίω τα 100, εμπειρία ήταν κι αυτό, γιαυτό βγάζουμε λεφτά για να αγοράζουμε εμπειρίες και όχι πράγματα.

 

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Μηνύματα
108
Κριτικές
2
Like
151
Πόντοι
1
love this city...
 

Συνημμένα

  • P1010001.JPG
    P1010001.JPG
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 174
  • P1010002.JPG
    P1010002.JPG
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 211
  • P1010050.JPG
    P1010050.JPG
    2,9 MB · Εμφανίσεις: 174
  • P1030087.JPG
    P1030087.JPG
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 258

nioioni

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
106
Like
24
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά πάω Άμστερνταμ από εβδομάδας έχετε να προτείνετε κανα καλό γραφείο ;

 

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
Θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου (2019). Καλώ κοπέλα στο ξενοδοχείο, συνεννόηση σχετικά καλή. Μόνο που ήθελα να την περιμένω στο λόμπυ (γιατί το ασανσέρ λειτουργούσε με την κάρτα του δωματίου και δεν ήθελα να δώσω δικαιώμα στην ρεσεψιόν), αλλά το γραφείο επέμενε ότι θα έρθει στο δωμάτιο. Ζητάω την κοπέλα που ήθελα, με ρωτάνε τι ώρα. Τους λέω 22.00, ρωτάνε αν γίνετε νωρίτερα, εκεί κάτι θα έπρεπε να υποψιαστώ. Κλείνουμε για 21.00.
20.55 χτυπάει το τηλέφωνο του δωματίου: Your friend is waiting for you... (τεσπά).
Κατεβαίνω και η έκπληξη, καμία σχέση με φωτό. Όχι άσχημη, αλλά δεν ήταν η θεά που περίμενα.

Στο δωμάτιο, βγάζοντας τα ρούχα άλλη έκπληξη, το στήθος είχε έντονες ρυτίδες, πιθανόν από αφαίρεση της προσθετικής. Το προσπερνάω γιατί η κοπέλα φαινόταν όντως καλή.

Στο του αγώνα, αφού απογοητεύτηκε που δεν με ξεπέταξε, με ρωτούσε συνέχεια είσαι σίγουρος ότι δεν τελειώσες (έλπιζε ότι θα τελειώνα στο 3λεπτο;), μόλις ήλθε το τέλος άρχισε να ντύνεται. Της ζήτησα να καθίσει μέχρι να τελειώσει η ώρα (άλλα 15-20 λεπτά), τα οποία εκμεταλεύτηκα για λίγο χαμούρεμα, αλλά χωρίς ιδιαίτερη ικανοποίηση. Με ξενέρωσαν οι ψεύτικοι αναστεναγμοί αρκετά.

Δεν ήταν πλήρη αποτυχία, την επόμενη φορά όμως θα χτυπήσω άλλη πόρτα...
δηλ η πλήρης αποτυχία ποια θα ήταν?
 

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
10.386
Κριτικές
215
Like
17.216
Πόντοι
35.697
Στην ιστοσελίδα λέει δεν πας μόνος εκεί. Μονο με κοπελα. Ισχύει αυτό;

Στην Ολλανδία το μόνο δύσκολο είναι να μην μπορείς να βρεις γυναίκα,σε παρακαλάνε οι ίδιες,δεν είναι σαν τις ελλεεινιδες..
 

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Μηνύματα
1.686
Like
1.092
Πόντοι
216
Red light district δεν λέει την ημέρα.Διεκπεραιωτικού χαρακτήρα υπηρεσίες από μιλφο-γκίλφ με δεκάδες Χμ στο κοντέρ.Χαμένα €
 

Black Driller

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2019
Μηνύματα
40
Κριτικές
8
Like
464
Πόντοι
280
Το Amsterdam επειδή το έχω επισκεφτεί πάνω από 20 φόρες λόγο δουλειάς, έχει τις καλύτερες τανες και φυσικά όχι στο red light district το οποίο απλά είναι ένα αξιοθέατο με χάλια υπηρεσίες και χάλια γκόμενες....
Όποιος μπει λίγο στο internet θα δει τα καλύτερα και πιο οργανωμένα γραφεία της Ευρώπης και θα μαμησει απίστευτα μοντέλα με τα ανάλογα λεφτά φυσικά....στο ξενοδοχείο του με την ησυχία του πίνοντας την σαμπάνια του !!!
Το Αmsterdam είναι το Hub της πουτάνας....  :rockon:  :s&m_2:  :zfuck:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom