Νέα

Amsterdam

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.825
Πόντοι
9.295
Θα λες το CASSA ROSSO οπου εχει ζωντανο σεξ ολη τη μερα. Αυτα τα παληκαρια τα ακουραστα που γαμουν 8ωρο καποιος πρεπει να τα συνδικαλισει και να μπουν στα βαρεα ενσημα αν εχουν στα ξενα.

Το θεαμα εχει ως εξης.
Ανα τεταρτο περιπου, μπορει και λιγο παραπανω, αλλαζουν τα ζευγαρια. Ειναι περιπου 5, και εχει και 1-2 κοπελες που κανουν ενα σωου οπου φωναζουν απο κατω και κανουν το κολπο με τη μπανανα και αλλα τρελα, αναλογα με τον κοσμο. Αν πετυχεις φοιτητες αμερικανους εχει πολυ γελιο. Τεσπα.  Τα ζευγαρια ξεκινουν με τα κλασικα. Χαιδεμα, γλυφομουνι, τσιμπουκι γαμησι ολες τις στασεις. Μερικοι το κανουν και καλλιτεχνικα. Αισθημα φυσικα δεν υπαρχει, βλεπεις μπροστα σου οτι βλεπεις σε τσοντα. Ολες οι φυλες παιζουν στη σκηνη. Μουναρες και ψωλαραδες.
Σκεψου ομως να κανεις αυτη τη δουλεια, φυσικα να μη χυνεις, για 8 ωρες και το πιο αγγουρι βεβαια, να γαμας την ιδια. Γιατι καποτες δεν παιζουν. Πρεπει να κανουν εξετασεις οι καλλιτεχνες και να κανουν ζευγαρια απο πριν.
Μη πεσετε στη παγιδα να παρετε το εισιτηριο των,.... δε θυμαμαι με τα τρια ποτα. Εχει εισοδο χωρις ποτο μια τιμη που δε θυμαμαι, και μια ψευτοσυμφερουσα οπου εχεις δωρο 3 ποτα. Ε, ποσο θα δεις τους ιδιους να γαμανε τις ιδιες? Σε λιγο θα σε παρει ο υπνος.
Αυτα. ΚΑι ακριβως απεναντι εχει 3 φαναρακια, με συνηθως καλες. Στο ενα απο αυτα επεζε και μια που ειχε παρει καρδιες απο ολη την ευρωπη. Πως την λεγαν ....
Ειχα μπει και σε αυτο που λες αλλα κατεληξα για σοου(ειχε πολλα Αμερικανακια μεσα)σε μαγαζι που δεν θυμαμαι ονομα :headbang:-Ετσι ειναι οπως τα λες-Το 2001 πηγα-Ειχε και πολλα teeny καθως μια μερα μπηκα και σε ενα σπιτι με Ταυλανδες μεσα(γυρω στις 5-6 καυλε πιτδιρικες-Ειχα φαει Ολλανδικο γκομενακι :rockon: 23 χρ.με παιδι πριν και ακολουθησα για ωρα τη μαχιμη μπουρδελοτσαρκα
 

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
3.289
Like
3
Πόντοι
16
Συντρoφε stabit αυτά που αναφέρεις γινόντουσαν παλαιά. Ο σ. gobr έχει απόλυτο δίκαιο. Η RLD αστυνομοκρατείται και μπορεί κανείς να κυκλοφορήσει άνετα οιαδήποτε ώρα της ημέρας (και της νύχτας βεβαίως). Η περιοχή καθάρισε ΤΕΛΕΙΩΣ το 2002 επ΄ευκαιρία του γάμου του πρίγκηπα Βιλχελμ  (2.2.02) όταν απομάκρυναν και τα τελευταια πρεζόνια που είχαν απομείνει στα γεφυράκια της Oudezijds Achterburgwal . Είχαν προηγηθεί η εκκαθάριση της φοβερής Zeedick και η μεταφορά του κεντρικού αστυνομικού τμήματος στην καρδιά της RLD στην Warmoesstraat.
Αποτέλεσμα, σήμερα η εν λόγω περιοχή είναι ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΗ.
Και φυσικά όταν μιλάς για Τζαμαϊκανούς εννοείς προφανώς Σουριναμέζους, που πράγματι έχουν μια συνοικία - γκέτο στα Δυτικά της πόλης.

respect.
 

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
822
Like
9
Πόντοι
6
Πρωτα απ'ολα πρεπει να απολογηθω γιατι αργησα οικτρα να γραψω την ανταποκριση μου απο Αμστερνταμ, απλα δεν θα ηταν υπερβολη να πω οτι επαληθευσα τους περισσοτερους νομους του Μερφυ μεσα σε εναν μηνα.
Εν αρχη λοιπον θα πω οτι στο Αμστερνταμ ειναι για τους μπουρδελιαριδες κατι αναλογο με τον παιδοτοπο για τα μικρα παιδια. Ηταν σαν να ημουν 5 χρονων και να με αφησαν χριστουγεννιατικα ελευθερο στα Jumbo. Ειμαι σιγουρος οτι περπατουσα τουλαχιστον 8 ωρες την μερα στην RLD(red light district) με ενα πανηλιθιο χαμογελο στο προσωπο μου, πετωντας συνεχως ατακες του στυλ "Καλοοο". "Ωχ, και αυτο γαματοοο", "Πωπω κοιτα μαλακα μωρο", " Και αυτη δεν θα με χαλουσε καθολου" κτλ κτλ κτλ.
Για τον επισκεπτη που επισκεπτεται πρωτη φορα την πολη, υπαρχει μια μικρη περιπτωση να μπερδευτει λιγο μεσα στην RLD και να νομιζει οτι περναει συνεχεια απο τα ιδια σημεια, ενω χανει καποια αλλα. Αν λοιπον δεν προνοησετε να εκτυπωσετε καποιον απο τους χαρτες (οπως φυσικα ξεχασα να κανω) καλο ειναι να πατε στο Prostitute Information Center (PIC) που θα βρειτε πανευκολα, ειναι στο μεσο της RLD απλα ρωτηστε καποιον, και προμηθευτειτε εναν. Η κοπελα που δουλευει εκει(απιστευτο κομματι) θα λυσει ΚΑΘΕ απορια σας, μην ντραπειτε καθολου να ρωτησετε.
Για να παμε και στο ψητο, στις 2 μολις μερες που εμεινα στο Αμ/νταμ κατεθεσα 4 φορες. Οπως πολλοι εχουν πει,πραγματικα υπαρχουν κοπελες για ολα τα γουστα.Απο ψηλες ξανθιες με βυζαρες, μεχρι ΜΙLF κινεζες και θεοχοντρες μαυρες. Εχω παντως την εντυπωση οτι κατα γενικη ομολογια ισχυει και εκει ο κανονας : Μην διαλεγετε μονο τις πιο εντυπωσιακες. Μια διαλεξα που ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παιδι αλλα με το που παω μεσα στο δωματιο να πιασω βυζι μου λεει:No, you have to pay 50 euros more if u want to play with my tits. Βρε αει στο διαλολο, προφανως και δεν εδωσα. Βεβαια φταιω και εγω γιατι με ειχαν προειδοποιησει οι συντροφοι απο το σαιτ να να διαπραγματευομαι τις λεπτομερειες πριν περασω μεσα αλλα εγω περιοριστικα στο να ρωταω: 50 for suck and fuck?? Που να φανταστω οτι δεν θα ειχε προβλημα να μου κανει πιπα αλλα θα ηθελε αλλα 50 για βυζια. Τεσπα σε αυτο το θεμα προσπαθουν να σε εκμεταλλευτουν αλλα αν το ξεκαθαρησετε απο την αρχη δεν θα εχετε προβλημα. Παντως τα 3/4 ηταν αρκετα καλες συνεδριες.
Οσον αφορα τα sex show, πηγα στο moulin rouge. Δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα, πολυ τυποποιηση του θεαματος. Στο BABY GOLD καλλυτερα περναω. Τωρα θα μου πειτε, πηγες να γαμησεις στα μπουρδελα και σε πειραξε η τυποποιηση του θεαματος??? Δεν εχετε και αδικο, περαστε λοιπον μια βολτα για να σας φυγει η περιεργεια αλλα οπως εχουν πει και οι προηγουμενοι συναδελφοι αποφυγετε την προσφορα με τα 3 ποτα, χασιμο χρονου και χρηματων.
Τα peepp show εχουν ψιλοχαβαλε, πετυχα ενα ζευγαρι με μια απιστευτη γκομενα να κανουν sex show. Σορρυ που δεν θυμαμαι το ονομα, ηταν ενα μαγαζι με ενα ροζ ελεφαντακι στην RLD, καθολου διακριτικο, αποκλειετε να βρεθειτε στην RLD και να μην καταλαβετε ποιο εννοω.
Για Private houses και studios δεν το εψαξα καθολου, 2 μερες ημουν εκει, τι να πρωτοκανω ο καημενος...
Επισης το στριπτιζαδικο της La vie en Rosse δεν λεει τιποτα ιδιατερο σε συγκριση παντα με τα καλα δικα μας, αλλα για ενα διαλλειμα του ενος ποτου, ισα ισα για το ζεσταμα δεν θα σας χαλασει.Αν καθισετε κοντα στην μπαρα οι κοπελες ερχοντε και σας χορευουν χωρις να πολυρωτησουν αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι τζαμπα, θελουν το tip τους. Οι χοροι δεν πολυλενε οποτε αν μπορειτε αποφυγετε τους. Κρατηστε τα λεφτα σας για αλλου.
Κλεινοντας να πω οτι ειναι τεραστια αμαρτια να ειστε στην Ολλανδια και να μην τιμησετε δεοντως τα coffe shops.Κλεφτες  θελετε να γινουν οι ανθρωποι?? Ψωνιστε, καπνιστε και γαμιστε παιδια. Πανεμορφος συνδυασμος.
Σορρυ που δεν μπορεσα να βοηθησω και πολυ, αλλα αν σκεφτω κατι που ξεχασα θα ποσταρω ξανα.
Ευχαριστω και τον vonmakouli για το PM του οπως και ολους σας για τις πολυ καλες πληροφοριες που μου δωσατε μεσω του  thread
P.S. Εν τελη γαματο το Αμστερνταμ αλλα δεν ειναι για πολυ. Καιγεσαι εκει περα. Εκτος αν νομιζεις οτι θα εχεισ τα coffee shops και τα μπουρδελα κατω απο τα ποδια σου και εσυ θα τρεχεις στα μουσεια. Ενα 3μερακι ειναι ιδανικο, μετα μπορειτε να κανετε ενα διαλλειμα στις γειτονικες Βρυξελλες
Ειναι παντως MUST  για ολους τους συμπουρδελιαριδες, αν θελετε να κανετε ενα δωρο στον εαυτο σας μην το σκεφτεστε καθολου
 
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
131
Πόντοι
66
πραγματικα υπαρχουν κοπελες για ολα τα γουστα.Απο ψηλες ξανθιες με βυζαρες, μεχρι ΜΙLF κινεζες και θεοχοντρες μαυρες.
θα διαφωνισω φιλε μου, επι 4 μερες εψαχνα περσι στις βιτρινες και βρηκα μονο μια ασιατισα μιγαδα μιλφ και πανυψηλη, δεν κατεθεσα φυσικα σε καμια. τις βρηκα ολες μετριες με ελαχιστες πανω απο τη μετριοτητα,ρωσιδες με γυρισμενα κοντερ. και βεβαια 50 ευρο το τεταρτο ειναι χαλι. ασε που ολες κανανε μπαμ οτι ηταν ξεπετες,απευθυνονται βεβαια σε αυτους που απο το πρωι πινουν μπυρες και καπνιζουν τα χορτα, αυτοι οπου και να το χωσουν δεν θα καταλαβουν τιποτα.  δεν ξερω αν υπαρχουν καβατζες καλες στο αμστερνταμ για σεξ.αν υπαρχουν ομως θα ειναι πανακριβα. εγω δεν συστηνω το αμστερνταμ για σεξ τριπ. το προτεινω ως την ομορφοτερη πολη της ευρωπης, πλουσια σε καλιτεχνικη κληρονομια.
και αν καποιος ειναι ενθουσιασμενος απο τις βιτρινες με τις κοπελες, δεν θελω να φανταστω τη φατσα του οταν κανει ενα "Ταιλανδη sex trip.."
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
83
Πόντοι
66
...το προτεινω ως την ομορφοτερη πολη της ευρωπης, πλουσια σε καλιτεχνικη κληρονομια.

Nομίζω ότι το Παρίσι είναι μακράν ποιό όμορφη πόλη... (και ίσως η καλύτερη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα αυτή την στιγμή) !!!
 

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
3.289
Like
3
Πόντοι
16
Συμφωνω με Ντουρασελ. Το Παρισι δεν ειναι η μοναδικη Ευρωπαικη πολη που θαυμαζω αλλα σιγουρα και μακραν η μοναδικη πολη που θα μπορουσα να μεινω. Οσο για το Αμστερνταμ ειναι πολυ ομορφο αλλα κακα τα ψεματα μετα απο ενα μηνα βαριεσαι θανασιμα. :idiot: :headbang:
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
4
Πόντοι
16
θα διαφωνισω φιλε μου, επι 4 μερες εψαχνα περσι στις βιτρινες και βρηκα μονο μια ασιατισα μιγαδα μιλφ και πανυψηλη, δεν κατεθεσα φυσικα σε καμια. τις βρηκα ολες μετριες με ελαχιστες πανω απο τη μετριοτητα,ρωσιδες με γυρισμενα κοντερ. εγω δεν συστηνω το αμστερνταμ για σεξ τριπ. το προτεινω ως την ομορφοτερη πολη της ευρωπης, πλουσια σε καλιτεχνικη κληρονομια.
και αν καποιος ειναι ενθουσιασμενος απο τις βιτρινες με τις κοπελες, δεν θελω να φανταστω τη φατσα του οταν κανει ενα "Ταιλανδη sex trip.."
Σύντροφε Κώστα , τι θες και ανακατεύεσαι σε ξένα χωράφια? Και όμως το Αμστερνταμ συνίσταται ανεπιφύλακτα για ένα σύντομο σεξ τριπ 4-7 ημερών, καθώς είναι πολύ φτηνά τα αεροπορικά -προσφορες €150 με επιστροφή- . Άσε που έχει και πολλές Ταύλανδέζες (άσχέτως αν δεν τις ανακάλυψες). Την επόμενη φορά που θα αποτολμήσεις το ταξίδι για εκεί στη διάθεσή σου. :sunglasses:
 

paparakos3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες ετοιμάζομαι για εκδρομούλα 3ήμερο στο Άμστερνταμ το Φλεβάρη και έχω ξεκινήσει το ψάξιμο από τώρα όπως καταλαβαίνετε. Έχω διαβάσει όλο το παρόν θρεντ και οφείλω να πω ότι όλοι ήταν κατατοπιστικότατοι. Αυτό που θα θελα να ρωτήσω είναι για τις πληροφορίες του παλιού φόρουμ πού μπορώ να τις βρω?? Δεν μπορώ να μπω στο παλιό φόρουμ με τίποτα. Γνωρίζετε ποια είναι η διεύθυνση?? Αυτή που δίνεται σε άλο θρεντ δεν λειτουργεί.
 

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.114
Like
42
Πόντοι
16
παιδες καλημερα...
καμμια προσφατη ενημερωση για αμστερνταμ δεν εχουμε?? γιορτες ερχονται, δεν θα παει κανενας αλητοβιος?
 

dempaj

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Για σας απο Κυπρο

ειμαι φανατικος οπαδος του σαιτ σας και γενικα των πουτανων που κυκλοφορουν απο τις πληρομενες μεχρι και αυτες που γουσταρουν

λοιπον θα παω στο αμστερταμ τελοσ του γεναρι και ψαχνω αν εχι κανενα φκκ κλαμπ οπος εχι και στην φρανκφουρτη  αυτο ειναι πολυ καλο
ιχα παει στην γερμανια σε αυτο το κλαμπ και περνας πολυ ωρεα γαμας μπορισ να φας χεκουραζεσε εχι κε μασαζ και μετα ξαναγαμας
γενικα εισαι καβλομενος συνεχος.
ξερετε τπτ να πεζει παρομιο κλαμπ στο αμστερταμ
και ακομα οταν ιμουν Λονδινο πηγενα σε σπιτια με οργια gang bang
εχι κατι παρομιο εδω?
παντος μου αρεσι πολυ το μουνι

περιμενο νεα σας
 

Επισκέπτης
Εχει παει κανεις τωρα να μας πει τι εγινε με τις βιτρινες ? Τις κλεισανε λεει ?Για δωστε φωτα
 

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Μηνύματα
1.392
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
16
Εχει παει κανεις τωρα να μας πει τι εγινε με τις βιτρινες ? Τις κλεισανε λεει ?Για δωστε φωτα
ποιος το λεει αυτο. αποκλειεται δεν το πιστευω, για το αμστερνταμ οι βιτρινες ειναι οπως για την αθηνα η ακροπολη. προσωπικα προτιμω τις βιτρινες :grin:
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.898
Πόντοι
366
Με τιποτα. Μπορει απλα να εκλεισε καποιο σημειο για επισκευες ή κατι αντιστοιχο.

Ναι, καλά με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.

Ο Δήμος αγόρασε 18 κτίρια στην RLD τα οποία στέγαζαν βιτρίνες. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να ελέγξει την χρήση των κτιρίων. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να κλείσουν 51 βιτρίνες από τις περίπου 350 που υπάρχουν στην RLD.

Κόστος;

25.000.000 Ευρώ.

Δες και το δελτίο τύπου του Δήμου:

Και η συμφωνία λέει ότι ο ιδιοκτήτης των κτιρίων ο οποίος ήταν και ο επιχειρηματίας των μπουρδέλων δεν μπορεί τα χρήματα αυτά να τα επενδύσει ξανά οπουδήποτε στην RLD και για μπουρδέλα, τζόγο και καφενεία ούτε έξω από την RLD.

Και που είσαι, το αρχικό σχέδιο μιλούσε για να κλείσουν 100 βιτρίνες το 2007.
Με την φόρα που έχουν πάρει, και προφανώς διότι ο κόσμος συμφωνεί, προβλέπω να γίνεται φέτος.


 

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
3.289
Like
3
Πόντοι
16
Ναι, καλά με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.

Ο Δήμος αγόρασε 18 κτίρια στην RLD τα οποία στέγαζαν βιτρίνες. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να ελέγξει την χρήση των κτιρίων. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να κλείσουν 51 βιτρίνες από τις περίπου 350 που υπάρχουν στην RLD.

Κόστος;

25.000.000 Ευρώ.

Δες και το δελτίο τύπου του Δήμου:

Και η συμφωνία λέει ότι ο ιδιοκτήτης των κτιρίων ο οποίος ήταν και ο επιχειρηματίας των μπουρδέλων δεν μπορεί τα χρήματα αυτά να τα επενδύσει ξανά οπουδήποτε στην RLD και για μπουρδέλα, τζόγο και καφενεία ούτε έξω από την RLD.

Και που είσαι, το αρχικό σχέδιο μιλούσε για να κλείσουν 100 βιτρίνες το 2007.
Με την φόρα που έχουν πάρει, και προφανώς διότι ο κόσμος συμφωνεί, προβλέπω να γίνεται φέτος.
Tι να πω. Πραγματικα δεν το περιμενα :idiot:
 

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
3.379
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Οποιος ειναι Πε-Πα-Σα-Κυ Αμστερνταμ να στειλει πμ να "πιουμε" ενα παρεα.
 

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.114
Like
42
Πόντοι
16
Ναι, καλά με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.

Ο Δήμος αγόρασε 18 κτίρια στην RLD τα οποία στέγαζαν βιτρίνες. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να ελέγξει την χρήση των κτιρίων. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να κλείσουν 51 βιτρίνες από τις περίπου 350 που υπάρχουν στην RLD.

Κόστος;

25.000.000 Ευρώ.

Δες και το δελτίο τύπου του Δήμου:

Και η συμφωνία λέει ότι ο ιδιοκτήτης των κτιρίων ο οποίος ήταν και ο επιχειρηματίας των μπουρδέλων δεν μπορεί τα χρήματα αυτά να τα επενδύσει ξανά οπουδήποτε στην RLD και για μπουρδέλα, τζόγο και καφενεία ούτε έξω από την RLD.

Και που είσαι, το αρχικό σχέδιο μιλούσε για να κλείσουν 100 βιτρίνες το 2007.
Με την φόρα που έχουν πάρει, και προφανώς διότι ο κόσμος συμφωνεί, προβλέπω να γίνεται φέτος.


δηλαδη...ισα που προλαβαινουμε...
 

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.114
Like
42
Πόντοι
16
ρε παιδια, τι γινετε?? :huh: κανενας δεν εχει παει αμστερνταμ τελευταια? θα τρελαθουμε ??  :uglystupid: :uglystupid:
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
4
Πόντοι
16
ρε παιδια, τι γινετε? κανενας δεν εχει παει αμστερνταμ τελευταια? θα τρελαθουμε ?
Σαν τι να γίνεται. Ότι γινόταν και πριν. Σίγουρα έκλεισαν 51 βιτρίνες, όπως πολύ σωστά ανέφερε ο σύντροφος Βολταίρος, αλλά κατά τα άλλα οι βιτρίνες υπάρχουν και θα υπάρχουν για πολύ καιρό ακόμα (και μην ξεχνάμε ότι βιτρίνες δεν υπάρχουν μόνο στην RLD). Το αδελφάκι μου που πήγε πριν ένα μήνα ακολουθώντας τις οδηγίες μου, γύρισε κατενθουσιασμένος και ετοιμάζεται και για μεγαλοβδομαδιάτικη εξόρμηση.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom