Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056
και πρωι περασμα φυλης 109 ισογειο .... παρουσες βικυ και ναταλι ... η πρωτη μιλφ η δευτερη πιπινακι ! βικυ ειχε την τιμητικη της .... εχω βαλει στα υποψιν και την ναταλι αξιολογο πιπινι φαινεται !
Η Ναταλι το πιπινακι ειναι η Ρωσιδα απο Φυλης 65α οροφο  :hi:
 

mitsos_24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Μηνύματα
101
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
Βολτα πριν απο λιγο Φυλής. Περασα απο αρκετα σπιτακια. Πολυ χαμηλό το επίπεδο. Πήγα περισσότερο για να δώ τη νέα μελαχινή στη φιλιππίδου η οποία κάνει τα πάντα εκ΄τος απο κώλο. Πολύ καλή φάτσα! Δε με τρέλανε το σώμα. Πάντως γενικά εχει πέσει αναδουλεια ρε παιδιά? Ειδικά φωκαίας δε σ αφηναν να φύγεις! Φωκαίας 24 με καβάλησε μια ξανθιά η οποία προσπαθούσε να μου δώσει και γλωσσοφιλα. Αφου με εβλεπε πως δεεεν... Τι κι αν ελεγα θα κανω μια βολτα... Τελικα ξεφυγα. Φωκαίας 25β (Ανκα) είχε κάτσει η τσατσα στην πόρτα να μη φύγω με σταυρωμένα χέρια. Φωκαίας 27 Χριστίνα και Γκαμπι. Δεν ειχα ξαναπάρει Γκαμπι και μιας και μου τρφτηκε καλά στο σαλόνι είπα να μπώ να δοκιμάσω. Αν εξαιρέσεις τα μάτια που έχει ένα θεματάκι είναι πολύ καλή για τα γούστα μου. Αδύνατο σωματάκι που χάζευα οταν την είχα στα 4, δε λέει οχι σε τπτ και είχε πολύ καλή αίσθηση το μουνακι της. Προσωπικά είναι ίσως η πιο σφιχτή που έχω πάρει μετά απο μια Σόνια με πολλά τατου που δούλευε φυλής 84 όροφο πριν κανα 4 μηνο. Αγνοείται! Επίσης πέτυχα και Σαρα απ' έξω αλλα δε νομίζω να δουλέυει απόψε καθώς απλά με χαιρέτησε και δε πρόλαβα να ρωτήσω καθώς έτρεχε και φάνηκε βιαστική.
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
γενικοτερα η κινηση ελαχιστη και ετσι περιοριστικα σε στοχευμενες καταθεσεις !

Ηταν ερημη η Φυλης και οι τσατσαδες ειχαν βγει στο δρομο να κοψουν κινηση.

Ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε η παρουσια νεαρων ζευγαριων ή παρεων μια κοπελα δυο αγορια που εβγαζαν βολτα στη Φυλης τα σκυλια τους! Οχι δεν ειναι κατοικοι των διπλανων τετραγωνων. Τους παρακολουθησα και ειδα οτι εκαναν κανονικο περιπατο προφανως γιατι η Φυλης ειναι πλεον δρομος ησυχος απο αυτοκινητα και περαστικους.....

Αυτο ειναι ειδος ηπιου gentrification αποδειξη οτι η συγκεκριμενη πιατσα πνεει τα λοισθια.

Εντυπωση μου κανει ακομα οτι οι νεαρες κοπελες ουτε ντρεπονται ουτε φοβουνται να κυκλοφορησουν αργα τη νυχτα στον πορνοδρομο, δειγμα αλλαγης νοοτροπιας ως προς τους μπουρδελιαρηδες. Φοβαμαι οτι ειμαστε παρωχημενοι, δε μας φοβουνται δε μας σεβονται...
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Βολτα πριν απο λιγο Φυλής. Περασα απο αρκετα σπιτακια. Πολυ χαμηλό το επίπεδο. Πήγα περισσότερο για να δώ τη νέα μελαχινή στη φιλιππίδου η οποία κάνει τα πάντα εκ΄τος απο κώλο. Πολύ καλή φάτσα! Δε με τρέλανε το σώμα. Πάντως γενικά εχει πέσει αναδουλεια ρε παιδιά?

Εμενα περισσοτερο με ενοχλει οτι στην πιατσα Λιοσιων υπαρχουν μαγαζαρες με μεγαλα δωματια και ντουζιερες οι οποιες ειτε ειναι κλειστες ειτε φερνουν καρακαλτακες που δεν κοβουν ουτε ενα εισιτηριο ολη νυχτα...

Απο το να εχουν τα μαγαζια κλειστα καλυτερα να εφαρμοζαν το νεοφανες επιχειρηματικο μοντελο "μιση ωρα 30 ευρο" που προσελκυει ειδικη πελατεια. Ηδη εχουν αναφερθει δυο τετοιες περιπτωσεις. Καλυτερα ειδικη πελατεια απο το τιποτα.

 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Ενημέρωση απο την απογευματινή βάρδια στο Μεταξουργείο.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο η ώριμη Σβέτα,ελαφρώς γεματούλα,με κοντά μαύρα μαλλιά και βυζάρες.Σε ελεύθερο στοματικό και ισπανικό.Έχει εργαστεί και στο ισόγειο καθώς και Κολωνού 47 στον όροφο.
Όλα τα Ιάσωνος 46 ήταν κλειστά.Το Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 με την αριστερή είσοδο κλειστό.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ευθεία η καινούρια ώριμη Ρωσόφωνη Ελένη,με ξανθά πλατινέ  μαλλιά στο ύψος των ώμων της,πράσινους οφθαλμούς κανονικών κιλών σε ελεύθερο στοματικό.Πάρα πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο.Την επέλεξα χωρίς δεύτερη σκέψη και φυσικά πέρασα πολύ καλά.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο ήταν η Στεφανία η οποία έχει εργαστεί και στον όροφο.Λεπτή,με καστανόξανθά κοντά σγουρά μαλλιά.Σε φουλ πρόγραμμα.Μάλλον η κοπέλα είναι χρήστρια ουσιών.
Στο Κολωνού 47 στο ισόγειο η ώριμη Ζάνα που πρέπει να τονίσω ότι ήταν μία απο τις πρώτες Ρωσόφωνες που καθιέρωσε το τελειωτικό τσιμπούκι στο στόμα και κατόπιν δημιούργησε δική της σχολή επιρρέαζοντας αρκετές Ρωσόφωνες ως προς την παροχή αυτής της υπηρεσίας.Έτσι για την ιστορία να αναφέρω ότι η Ζάνα πρωτοξεκίνησε την καρίερα της απο το Αλκαμένους 117.
Στο Κολωνού 47 στον όροφο η Φωτεινή Γκμόχ με ελεύθερο στοματικό και η Ναταλύ με κανονικό πρόγραμμα.Η Ναταλύ έχει ξανθά μαλλιά κάτω απο τος ώμους,σώμα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο ήταν η "Ελληνίδα" Μαρία,κοπέλα με μελαμψό δέρμα,λεπτή με ωραίο σώμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 23 στο υπόγειο ήταν η Ειρήνη με τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Ιάσωνος 44.Κανονικών κιλών,με μελαμψό δέρμα όντας αθίγγανη και μαύρα μαλλιά πιασμένα μικρή αλογοουρά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 23 στον ημιόροφο ήταν η Σούζη η Σουζάνα γυρολόγος αρκετών μαγαζιών η οποία και έχει βάψει τα μαλλιά της σε καστανά.Σώμα με λίγα πιασιματάκια μη αρμονικά κατανεμημένα.
Στο Κολωνού 15 στο αριστερό ισόγειο ήταν η Πάολα,κοπέλα κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 15 στο δεξιό ήταν η Άννα,κοπέλα λεπτή,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,νοστιμούλα σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στο υπόγειο ήταν η Κορίνα,κοπέλα ελαφρώς γεματούλα,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στο ισόγειο ήταν η Μάγδα στα 15 ευρώ.Πρόκειται για κοπέλα εμφανίσιμη λεπτή,με καστανά σγουρά μακριά μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο ήταν προμιλφ,κανονικών κιλών,με καστανά μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 2 στο ισόγειο δεξιά ήταν η Ανδριάννα,κοντή,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό.Έχει ξαναεργαστεί και πέρυσι το καλοκαίρι στο μαγαζί αυτό καθώς και στο λεωνίδου 6.
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο η Μόνικα,γεματούλα,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 1 μεσαίος οίκος αριστερό μαγαζί σε ντουέτο η μιλφ Ρίτα και η Αλεξάνδρα.Η Ρίτα με καρέ ξανθά μαλλιά,λεπτή ενώ η Αλεξάνδρα γεματούλα με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Ανακοινώθηκε αυτήν την φορά και για τις δύο κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 1 μεσαίος οίκος δεξιό μαγαζί ήταν η Καρίνα,γεματούλα,με καστανόμαυρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και μεγάλα βυζιά.Κανονικό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Στο Ιάσωνος 1 δεξιός οίκος δύο κοπέλες γεματούλες με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της η μία εκ των οποίων είχε μεγάλα μπομπόνια.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 10 στο ισόγειο η μιλφ Άννα,κανονικών κιλών με όμορφα πιασιματάκια και καστανομελί μαλλιά προς το καρέ.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 10 στον όροφο η Τάνια,λεπτή,με κοντά καστανόξανθα μαλλιά και ανοιχτόχρωους οφθαλμούς σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο η Λόλα γνωστή κυρίως απο τα Ιάσωνος 30.Λεπτή,με ξανθά πλατινέ μαλλιά κάτω απο τους ώμους σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 19 στον όροφο η Ελένη απο Μολδαβία ,κανονικών κιλών με μεγάλο στήθος και καστανά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20 στο δεξιό ισόγειο καινούρια κοπέλα η Ειρήνη,ψηλή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε κανονικό πρόγραμμα.'Εχει εργαστεί προσφάτως και Κολωνού 23 υπόγειο.
Στο Ιάσωνος 20 στο μεσαίο ήταν η Μόνικα,κοντή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαύρα μακριά μαλλιά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20 στον ανελκυστήρα ήταν η Αλεξάνδρα,κοπελα γεματούλα ελαφρώς με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Έχει εργαστεί και Ιάσωνος 37 ισόγειο.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο η παλιά καραβάνα Μαίρη γνωστή κυρίως απο Ιάσωνος 30 υπόγειο.Με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα και μακριά ξανθά μαλλιά, σε απλό πρόγραμμα.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο το κλασσικό δίδυμο Κατερίνα και Ρωξάνη.Η πρώτη αθίγγανη λεπτή με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και η δεύτερη λεπτή με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και πρόσωπο ολίγο τραχύ.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Λεωνίδου 28 στον όροφο ήταν κλασσικά η Αννίτα σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο ήταν μαυρούλα,με μαύρα σγουρά μαλλιά κάτω απο τους ώμους και βυζάρες,
Στο Ιάσωνος 30 στον όροφο δύο κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Μαρίνα η "Ταυλανδέζα" με μαύρα μακριά μαλλιά,κοντή,με μελαμψό δέρμα,κανονικών κιλών.Σε πρωκτικό.Η δεύτερη κοπέλα ήταν κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 36 με την μεγάλη αυλή είχαμε την Νίκα,Ρωσόφωνη μιλφ με πιασιματάκια,στρογγυλό πρόσωπο και ξανθά μαλλιά προς το καρέ.Σε κανονικό πρόγραμμα.Προσφέρει όμως και γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο ήταν κοπέλα λεπτή,κοντή,με καστανόξανθα μακριά μαλλιά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν η Άνκα γνωστή και απο το Ιάσωνος 46 μεσαίο.Ψηλή,λεπτή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και βυζάρες σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 31 στο υπόγειο ήταν η γυρολόγος Μανταλένα σε κανονικό πρόγραμμα.Κοντή,γεματούλα με ξανθά μαλλιά.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!



 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056
Ενημέρωση απο την απογευματινή βάρδια στο Μεταξουργείο.

Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο το κλασσικό δίδυμο Κατερίνα και Ρωξάνη.Η πρώτη αθίγγανη λεπτή με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της και η δεύτερη λεπτή με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και πρόσωπο ολίγο τραχύ.Σε κανονικό πρόγραμμα.
ΦΟΛΑΡΕΣ!!! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :headbang: :headbang:
 

hellas666

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Μηνύματα
49
Κριτικές
4
Like
84
Πόντοι
0
Ηταν ερημη η Φυλης και οι τσατσαδες ειχαν βγει στο δρομο να κοψουν κινηση.

Ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε η παρουσια νεαρων ζευγαριων ή παρεων μια κοπελα δυο αγορια που εβγαζαν βολτα στη Φυλης τα σκυλια τους! Οχι δεν ειναι κατοικοι των διπλανων τετραγωνων. Τους παρακολουθησα και ειδα οτι εκαναν κανονικο περιπατο προφανως γιατι η Φυλης ειναι πλεον δρομος ησυχος απο αυτοκινητα και περαστικους.....

Αυτο ειναι ειδος ηπιου gentrification αποδειξη οτι η συγκεκριμενη πιατσα πνεει τα λοισθια.

Εντυπωση μου κανει ακομα οτι οι νεαρες κοπελες ουτε ντρεπονται ουτε φοβουνται να κυκλοφορησουν αργα τη νυχτα στον πορνοδρομο, δειγμα αλλαγης νοοτροπιας ως προς τους μπουρδελιαρηδες. Φοβαμαι οτι ειμαστε παρωχημενοι, δε μας φοβουνται δε μας σεβονται...

untitled1.jpeg
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.054
Κριτικές
1.245
Like
191.755
Πόντοι
45.465
απο το σπιτι ξεκινησα λίγο μετά το 3ο γκολ της Ουαλιας, βόλτα σε ότι σπίτι ήταν ανοικτό σε Φυλης και Φωκαιας δεν βρηκα κάτι και πήγα καρφι Λιοσιων και περιξ οπου στο Χωματιανου 11β δούλευε η Άρτεμις με την Γκαμπριελα δηλαδή την Γκαμπι από Αλκιβιαδου 16γ και Φυλης 86β, η Άρτεμις είναι μια καστανοξανθη πιτσιρικά με ισιο μαλλι χοντρουλα με κοιλιτσα και 2.5-3αρι βυζι, και για τις δύο ανακοινώνεται απλο προγραμμα με τελειωτικο στο στήθος, πέρασα να δοκιμάσω την Άρτεμις λίγα πράγματα αν και μέσα τελικά κάνει και ακα, θα ακολουθησει κριτικη. 
Θέλοντας να ρεφαρω πήγα Μαραθωνος για να πάρω άλλη μια φορά την Μίρα αλλά τα σπιτακια ήταν κλειστά μόνο το Αχιλλεως ήταν ανοικτό αλλά δεν ήθελα να πάρω πάλι την Βαλερια, έτσι πριν από μερικά λεπτά  γύρισα πάλι Φυλής και συγκεκριμένα στο Φυλής 59 όπου όπως είχα δει και πιο πριν δούλευαν 3 κοπέλες, επέλεξα να δοκιμάσω την Χριστινα ξανθοκαστανη νταρντανοχοντρη με 3αρι βυζι με ακα και κωλο, θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου.

Υ.Γ προφεσορα ωραία ενημέρωση ενώ χαίρομαι που επιτέλους όπως και πριν δύο εβδομάδες άλλαξες μέρα ενημέρωσης. 
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Υ.Γ προφεσορα ωραία ενημέρωση ενώ χαίρομαι που επιτέλους όπως και πριν δύο εβδομάδες άλλαξες μέρα ενημέρωσης. 
Eυχαριστώ. Ανάλογα πάντα με τον διαθέσιμο χρόνο που έχω ενημερώνω.
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
11
Πόντοι
16
Ενημέρωση απο την απογευματινή βάρδια στο Μεταξουργείο.
................
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!

συγχαρητηρια για την ενημερωση ! αξιος πορνο ενημερωτης !

ζεστη καλοκαιρινη νυχτα αποψε .... μεταξουργειο τωρα τριτη βαρδια !

ελαχιστη κινηση στους οικους ... μηδενικη θα την ελεγα .... ποιο πολυ κοσμο εχει στο "πλυντηριο" παρα στο μεταξι χαχααχχα !

αυτο το μπαρ "πλυντηριο" παντως τρομερο μαρκετινγκ .... αν εισαι μεχρι 12 με 12:30 χωρας να μπεις ... διαφορετικα την βγαζεις στην απεξω χχαχαχχαχα !

βεβαια αργοτερα αν αδειασει λιγος χωρος μπαινεις .... αλλα μεχρι τοτε εχεις βολευτει καλυτερα απεξω χαχααχχχαχχα
να βλεπεις γυναικοπαρεες και να τους λενε ειναι γεματο , ελατε αργοτερα ή καθηστε απεξω και ετσι μαζευει και αξιες γυναικες απεξω ...

το επιπεδο στα περισσοτερα κινειται κατω του μετριου δυστυχως ... με μερικες εξαιρεσεις !
 

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.951
Κριτικές
76
Like
9.417
Πόντοι
8.826
απο το σπιτι ξεκινησα λίγο μετά το 3ο γκολ της Ουαλιας, βόλτα σε ότι σπίτι ήταν ανοικτό σε Φυλης και Φωκαιας δεν βρηκα κάτι και πήγα καρφι Λιοσιων και περιξ οπου στο Χωματιανου 11β δούλευε η Άρτεμις με την Γκαμπριελα δηλαδή την Γκαμπι από Αλκιβιαδου 16γ και Φυλης 86β, η Άρτεμις είναι μια καστανοξανθη πιτσιρικά με ισιο μαλλι χοντρουλα με κοιλιτσα και 2.5-3αρι βυζι, και για τις δύο ανακοινώνεται απλο προγραμμα με τελειωτικο στο στήθος, πέρασα να δοκιμάσω την Άρτεμις λίγα πράγματα αν και μέσα τελικά κάνει και ακα, θα ακολουθησει κριτικη. 
Θέλοντας να ρεφαρω πήγα Μαραθωνος για να πάρω άλλη μια φορά την Μίρα αλλά τα σπιτακια ήταν κλειστά μόνο το Αχιλλεως ήταν ανοικτό αλλά δεν ήθελα να πάρω πάλι την Βαλερια, έτσι πριν από μερικά λεπτά  γύρισα πάλι Φυλής και συγκεκριμένα στο Φυλής 59 όπου όπως είχα δει και πιο πριν δούλευαν 3 κοπέλες, επέλεξα να δοκιμάσω την Χριστινα ξανθοκαστανη νταρντανοχοντρη με 3αρι βυζι με ακα και κωλο, θα ακολουθησει κριτικη και φωτος του δωματιου.

Υ.Γ προφεσορα ωραία ενημέρωση ενώ χαίρομαι που επιτέλους όπως και πριν δύο εβδομάδες άλλαξες μέρα ενημέρωσης. 

Τελικά η Άρτεμις από χωματιανού είναι η ίδια η Άρτεμις τις Φιλλιπίδου?
 
Εγγρ.
3 Μαΐ 2016
Μηνύματα
16
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά,

σήμερα σκοπεύω να επισκευπτώ την Άννα Ιλόνα, την έχει δει κανείς μήπως απουσιάζει γτ είμαι και λίγο μακρυά από την Φυλής;
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.892
Πόντοι
11.565
Συγχαρητήρια στον μέγιστο Zidane και περιμένουμε ηχητικό και από την μεγάλη του
μελαχρινή αγάπη που την έχουμε θαυμάσει να ποζάρει και σε αμάξι ! Εύγε  Zidane !  :thumbsup:
Μυστη μου ξέρεις παρα πολλα,respect
Οτι όμως μαθαίνουμε για μέλη και κοπέλες,καλό είναι να μη δημοσιοποιούνται έστω και σε μορφή κουιζ
Άγραφος νομος η προστασία των μελών μεταξυ μας αλλά και των κοριτσιών
Τέτοιο ηχητικό ντοκουμέντο πάντως δεν υπάρχει
 

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Μηνύματα
5.452
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
66
Εμενα περισσοτερο με ενοχλει οτι στην πιατσα Λιοσιων υπαρχουν μαγαζαρες με μεγαλα δωματια και ντουζιερες οι οποιες ειτε ειναι κλειστες ειτε φερνουν καρακαλτακες που δεν κοβουν ουτε ενα εισιτηριο ολη νυχτα...

Απο το να εχουν τα μαγαζια κλειστα καλυτερα να εφαρμοζαν το νεοφανες επιχειρηματικο μοντελο "μιση ωρα 30 ευρο" που προσελκυει ειδικη πελατεια. Ηδη εχουν αναφερθει δυο τετοιες περιπτωσεις. Καλυτερα ειδικη πελατεια απο το τιποτα.

Ποιες είναι αυτές οι περιπτώσεις που αναφέρεις;
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186

prosoxi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Μηνύματα
46
Like
0
Πόντοι
0
Καμία πρόταση στο 20ρικο με πιασίματα κατω των 30;
 

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Μηνύματα
710
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καλημέρα παιδιά,

σήμερα σκοπεύω να επισκευπτώ την Άννα Ιλόνα, την έχει δει κανείς μήπως απουσιάζει γτ είμαι και λίγο μακρυά από την Φυλής;

Μέχρι χθες σταθερή στις επαλξεις είναι η μπεμπα,

και να αναφέρω και μια μίνι ενημέρωση για
σήμερα στην πρωινη βαρδια όπου σε στοχευμενο έλεγχο
είχαμε :

Αγκυρας 12 το δεξί όπως τα βλέπουμε μια Μαρία που
           δεν την είδα και μια νταρντανε όμορφη
           μιλφει με ωραία ματιά και ίσια κάστανα
           μακριά μαλλιά.
Πιπινου 118 ήταν η Λάνα και το Βικακι μας... χεχεχε
           ο στόχος είχε κλειδώσει πριν βγω από
           το σπίτι μου.  φυσικά ακολούθησε
            σπατουλαρισμα στο Ρωσιδάκι και
            αφού χαλάρωσε στο στόμα μου γύρισε
            πισοκολλητα όπου την πιστονιασα
            αλυπητα θαυμαζοντας την όμορφη
            κωλαρα που έχει φτιάξει.

Υ.Γ. το μωράκι μου έλεγε 'αγκαπη μου' όσο
    το πιστονιαζα κι εγώ της έλεγα 'αγαπη μου, μωράκι μου'.
    ... μπουαχαχαχα ΞΕΡΟΧΥΝΩ όταν ακούω το 'αγ(κ)απη μου'
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.055
Κριτικές
52
Like
16.687
Πόντοι
10.686
Πιπινου 118 ήταν η Λάνα και το Βικακι μας... χεχεχε
           ο στόχος είχε κλειδώσει πριν βγω από
           το σπίτι μου.  φυσικά ακολούθησε
            σπατουλαρισμα στο Ρωσιδάκι και
            αφού χαλάρωσε στο στόμα μου
γύρισε
            πισοκολλητα όπου την πιστωνιασα
            αληπητα θαυμαζοντας την όμορφη
            κωλαρα που έχει φτιάξει.
Τα παιδιά,τα σκυλιά και τις πουτάνες,όπως τις μάθεις... Τις έχω καλομάθει,μικρές και μεγάλες,μόλις μπαίνουν μέσα παίρνουν θέση σαν τις γάτες που γυρίζουν ανάσκελα και λυγίζουν τα πόδια,και μου φαίνεται ότι θα τις κακοφανεί αν προσπαθήσω να αλλάξω το... πρωτόκολλο.Βέβαια δεν βγαίνω χαμένος,μετά λυσσάνε και με ανταμείβουν με τη σειρά τους!  ;)
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom