You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Adriana Sklenarikova - Karembeu
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 367
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
το μονο που εχω να πω ειναι να ψοφησει η μαιμου που την πηδαει.Μοναδική. Το πόδι της Αντριάνα έχει ύψος 1,20. Είπατε τίποτα;
εχω την εντυπωση οτι χωρισαντο μονο που εχω να πω ειναι να ψοφησει η μαιμου που την πηδαει.
και μαλιστα εφαγε και ξυλο απο τον νεο γκομενο μια μερα που τους ειδε μαζι
πηγη:espresso
ισωςΚαλά η espresso λέει ότι θέλει προκειμένου να πουλήσει μερικές φυλλάδες παραπάνω
γιαυτο κιολλας λεω εχω την εντυπωση γιατι το ειχα ακουσει και στο σταρ(αλλοι κι αυτοι)
δεν λεω να γαμησει και η μαιμου αλλα οχι τη σκλεναρικοβα.ημαρτον!!!!ειναι ενοχλητικο μονο να τους βλεπεις μαζι.καλυτερα θα του ταιριαζε καμια μαιμου πισω απο το δημαρχειο.εχει και πολλες για να διαλεξει.αμα παρουν και μερικα κιβωτια μπανανες θα ειναι κομπλε.ρε μπας και ειμαι ρατσιστης?????????????
ξερεις ομως τι μπορει να κρυβει ο μακακας απο κατω?δεν λεω να γαμησει και η μαιμου αλλα οχι τη σκλεναρικοβα.ημαρτον!!!!ειναι ενοχλητικο μονο να τους βλεπεις μαζι.καλυτερα θα του ταιριαζε καμια μαιμου πισω απο το δημαρχειο.εχει και πολλες για να διαλεξει.αμα παρουν και μερικα κιβωτια μπανανες θα ειναι κομπλε.ρε μπας και ειμαι ρατσιστης?????????????
εγω οχι και δε θελω να μαθω
αμα δεν ειχε χρημα ο χιμπατζης θα σου λεγα εγω αν γαμουσε την αντριανα.....ξερεις ομως τι μπορει να κρυβει ο μακακας απο κατω?
εγω οχι και δε θελω να μαθω
κοιτα απο τη στιγμη που βαζεις αυτον τον παραγοντα θα σου πω και εγω οτι μπορουσε να βρει και πιο ομορφο και πιο πλουσιοαμα δεν ειχε χρημα ο χιμπατζης θα σου λεγα εγω αν γαμουσε την αντριανα.....
αλλα οτι και να λεμε παπαρια σκλεναρικοβα δεν θα δουμε στα κληνοσκεπασματα μας
Όχι....αυτός είναι μαύρος.....ρε μπας και ειμαι ρατσιστης?????????????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 5