ρε κομπλεξικε απο την αρχη μιλαω ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΚΑΤΑΓΜΑ εσυ δεν το καταλαβαινεις!!!αλλα τη να περιμενω απο ενα μαλακα σαν και εσενα που η μονη του ασχολια ειναι πως θα καυγαδιζει με το σαιτ.αλλωστε ειπαμε δεν ειναι τυχαοα η αναδειξει σου σε κορυφαιο ΜΑΛΑΚΑ του σαιτ.ειμαι σιγουρος οτι αυτο το τιτλο θα τον καμαρωνεις και θα νομιζεις οτι εισαι καποιος.τωρα μαλακα που ηπιες πορτοκαλαδα με τις παπαριες που ποσταρες σαλτα και γαμησου.οσο για το αν εχω ζησει στην κυπρο ..ασε καλυτερα...μεγαλυτερα μουνοπανα δεν υπαρχουν και επειδη εισαι καιε συ ενα απο αυτα που ζεις εκει και περα παρε φορα και κλασε τα αρχιδια και φαε και κανενα χαλουμι.που θα μας πεις αν τους ξερω...απο την καλη και απο την αναποδη βλαμενε.τωρα ξαναποσταρρε το καταγμα κνημης περονης βλέμενε που επεμενες και μετα τη διαγνωση οτι θεραπευετε σε 8 εβδομαδες
αλλα εισαι το κομπλεξικος που δεν βγηκες να πεις ..ειμαι μαλακς εκανα λαθος δεν μιλουσα για συντριπτικο καταγμα.τωρα που εοδες τη μαλακια ειπες το γυρισες.αλλα στα εχω ξαναπει μεγαλυτερος κωλοτουμπας δεν υπαρχει.θελω να δω τωρα που θα περασει το αποελ τη μαλακιες θα γραψεις