Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 697
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Αν κάποιος κάτσει σπίτι του και παίξει το πουλάκι του είναι σίγουρο οτι θα γλιτώσει κάθε κόπο και έξοδο.Σίγουρα δε θα αποτύχει και θα μπορεί να αμπελοφιλοσοφεί ψωλάροντας.
Οταν όμως πάει πραγματικά σε αυτές τις χώρες τότε αντιμετωπίζει πραγματικότητες διαφορετικές από τα στερεότυπα και τις πίπες που μπορεί να νομίζει.Βασικά υπάρχουν πραγματικά ζητήματα όπως
1.Αξίζει η Λευκορωσία;
2.Είναι καλύτερα Μινσκ ή επαρχία;Και είναι καλύτερα στη δυτική ή στην ανατολική Λευκορωσία;
3.Είναι καλύτερα στην Ουκρανία ή στη Λευκορωσία;Η στη Ρωσία;
Φυσικά ο μέσος όρος θα αναφερθεί σε γενικολογίες και θα πει όλα εξαρτώνται από το άτομο.Στα αρχίδια μου ο μέσος όρος.Εγώ αναφέρομαι στον πουντέρ που έχει ένα βαλάντιο και θέλει να γαμώσει και δεν ξέρει πού να επενδύσει.Για αυτό του λέω τι γίνεται πραγματικά και του δίνω μια κατεύθυνση.
Αν κάποιος δεν πάει πώς θα ξέρει αν αξίζουν π.χ. τα κονέ από το mamba κτλ;
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Τώρα εντάξει αν ανοίγεσαι μπορεί να αναφέρεις κάποιες εικασίες οτι όλα παρακολουθούνται.Αυτό δεν μπορεί να αποδειχτεί είναι μια αίσθηση που πηγάζει από χίλιες δυο λεπτομέρειες.Αν έγραφα μόνο εντελώς αποδείξιμα πράγματα όπως οτι η ισοτιμία του λευκορωσικού ρουβλίου είνια 7200 ρούβλια προς ένα ευρώ στις τράπεζες,οτι με 40000 ρούβλια(5.5 ευρώ) τρως τον αγλέρουρα και οτι με 40000 ρούβλια κερνάς μια γύρα σαμπάνια στις γκόμενες στη ντίσκο ενώ με 50 ευρώ είσαι άρχοντας για όλο το βράδυ και οτι το διαμέρισμα σε άριστο σημείο στο Μινσκ με καλή επίπλωση και τζακούζι είναι στα 85 ευρώ την ημέρα και οτι το ξενοδοχείο στην επαρχία έχει 20-25 ευρώ την ημέρα θα έλεγα στάνταρ αλλά βαρετά πράγματα.
Οταν όμως λέω οτι με δώρο 50 ευρώ πηδιούνται γκομενάκια από τις ντίσκο είναι πληροφορία από εμπειρία μη αποδείξιμη αλλά πραγματική και έχει ενδιαφέρον γιατί αυτό δε συμβαίνει π.χ. στην Αγία Πετρούπολη όπως θα βεβαιώσει ο δημητράκης.

Αναγκαζόμαστε να λέμε τα αυτονόητα.Αν κάποιος ξέρει από Ουκρανία κτλ καταλαβαίνει για τι μιλάω.
 

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Μηνύματα
3.115
Κριτικές
3
Like
4.080
Πόντοι
736
Kman2 και dimitrakis29 , έχω  την ανάγκη να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μου μοιράζεστε τις πληροφορίες σας μαζί μας. Σαφώς και είναι υποκειμενικές, αλλά σίγουρα είναι ένας οδηγός πολύ χρήσιμος για οιοδήποτε πορνοταξιδευτη!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT  και στους δυο  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
7
Πόντοι
1.396
Δυσκολο πραγμα να ξυπνηση και να πιστεψη ο ελληνας :rockon: :rockon: :rockon:
 

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
558
Like
3
Πόντοι
6
Kman2 και dimitrakis29 , έχω  την ανάγκη να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μου μοιράζεστε τις πληροφορίες σας μαζί μας. Σαφώς και είναι υποκειμενικές, αλλά σίγουρα είναι ένας οδηγός πολύ χρήσιμος για οιοδήποτε πορνοταξιδευτη!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT  και στους δυο   :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Συμφωνω  κ  εγω.Μονο  και  το  γεγονος , ο,τι  καποιος  ταξιδευει  μονος  του  σε  αγνωστα  περιβαλοντα , χωρις  διχτυ  ασφαλειας  αν  σου  συμβει  οτιδηποτε  κακο , αξιζει  το  λιγοτερο    προσοχης . Εδω  αλλοι    δεν  μπορουν  να  πανε  ουτε  μονοι  τους    για  καφε .
Επισης  πιστευω  ο,τι  αν  καποιος  βαζει  προσωπικα  στοιχεια  και  εκφανσεις    του  χαρακτηρα  του ,η  ιστορια  γινεται  πιο  ενδιαφερων .
Οι  απλες  περιγραφες , χωρις  να  δινει  καποιος    το  προσωπικο  του  χρωμα , ( για  παραδειγμα ) απο  fkk Artemis  εχουν  λιγοτερο  ενδιαφερων    απο  τις  ιστοριες  του  Kman2 και dimitrakis29
 

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Μηνύματα
28.728
Like
21
Πόντοι
366
φιλε Κman

αμφιβαλλω αν εχεις πατησει το ποδι σου στη Λευκορωσσια, και στο λεω εγω που παω εκει 6-7 φορες ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

αυτο που με προβληματιζει, ειναι γιατι σκαρφιστικες μια τετοια ιστορια σα να ειναι σεναριο απο ταινια του Τζεημς Μποντ για να καταληξεις σε 2 μπουρδες γενικοτητες.... γιατι επι της ουσιας δεν ειπες τιποτα! Αντιθετως παρουσιασες μια κατασταση η οποια ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ στη χωρα και ειμαι 100% πεπεισμενος οτι την εβγαλες απο το μυαλο σου!  Σε προκαλω να διαβασεις το θρεντ απο την αρχη για να δεις τι θα πει πληροφοριες για μια περιοχη! Αυτο σημαινει βοηθαω τους φιλους μου με τις γνωσεις μου, οχι προβαλλω τον εαυτο μου σα να ειναι ο Ιντιανα Τζοουνς στο βασιλειο του μουνιου για να κερδισω μερικες στιγμες δημοσιοτητας!

τοσο πολυ σημασια εχει για σενα το ιντερνετικο σου προφιλ??? 

δε θα ασχοληθω να σου ξανααπαντησω οποτε μη μπεις στον οπο να με προκαλεσεις.... αν εχεις στοιχεια να αντικρουσεις την αποψη μου σε προκαλω να τα παραθεσεις!  Εκτος αν σου εστησε καμια παγιδα η KGB σε πηγε σε κανα μπουντρουμι και σου πηρε το αρχειακο σου υλικο... απο σενα ολα ειναι πιθανα...

φιλικα...
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
φιλε Κman

αμφιβαλλω αν εχεις πατησει το ποδι σου στη Λευκορωσσια, και στο λεω εγω που παω εκει 6-7 φορες ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

αυτο που με προβληματιζει, ειναι γιατι σκαρφιστικες μια τετοια ιστορια σα να ειναι σεναριο απο ταινια του Τζεημς Μποντ για να καταληξεις σε 2 μπουρδες γενικοτητες.... γιατι επι της ουσιας δεν ειπες τιποτα! Αντιθετως παρουσιασες μια κατασταση η οποια ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ στη χωρα και ειμαι 100% πεπεισμενος οτι την εβγαλες απο το μυαλο σου!  Σε προκαλω να διαβασεις το θρεντ απο την αρχη για να δεις τι θα πει πληροφοριες για μια περιοχη! Αυτο σημαινει βοηθαω τους φιλους μου με τις γνωσεις μου, οχι προβαλλω τον εαυτο μου σα να ειναι ο Ιντιανα Τζοουνς στο βασιλειο του μουνιου για να κερδισω μερικες στιγμες δημοσιοτητας!

τοσο πολυ σημασια εχει για σενα το ιντερνετικο σου προφιλ???  

δε θα ασχοληθω να σου ξανααπαντησω οποτε μη μπεις στον οπο να με προκαλεσεις.... αν εχεις στοιχεια να αντικρουσεις την αποψη μου σε προκαλω να τα παραθεσεις!  Εκτος αν σου εστησε καμια παγιδα η KGB σε πηγε σε κανα μπουντρουμι και σου πηρε το αρχειακο σου υλικο... απο σενα ολα ειναι πιθανα...

φιλικα...

Αντε πάλι τα ίδια.Πόσες φορές θα γράψω οτι άλλο το Μινσκ,άλλο η ανατολική Λευκορωσία και άλλο η Δυτική Λευκορωσία.Είναι όπως στην Ουκρανία αλλιώς είναι τα πράγματα στο Κίεβο αλλιώς στην Οντέσσα και αλλιώς στο Λβωφ.Αν κάποιος γράφει για το Κίεβο οτι π.χ. γαμάς 5 πουτάνες την ημέρα και βγαίνεις με τρία γκομενάκια στη σειρά ή οτι στα κλαμπ τρώνε μεγάλα ποσά και ο άλλος του πει τι μαλακίες λες αυτά δε συμβαίνουν εγώ μένω Λουγκάνσκ και αυτά δε γίνονται υπάρχει έλλειμμα συνενόησης.Εγώ στα ποστ μου αναφέρθηκα στην κατάσταση στην επαρχιακή Λευκορωσία και μάλιστα στην ανατολική.Η Δυτική είναι εντελώς αντίθετη οι γκόμενες σου μιλάνε στο δρόμο και τσιμπάς τηλέφωνα.
Αληθινές πληροφορίες σημαίνει αν μπορείς να απαντήσεις στα ακόλουθα ερωτήματα:
1.Συμφέρει κάποιον να ταξιδέψει Λευκορωσία αντί για Ουκρανία ή Ρωσία και γιατί;
2.Εάν κάποιος επιλέξει Λευκορωσία είναι καλύτερα να μείνει Μινσκ,ανατολική ή δυτική Λευκορωσία;
3.Πόσες γκόμενες μπορείς να γαμήσεις μάξιμουμ αν μείνεις 7-10 μέρες με 1500 ευρώ;
4.Τι ποιότητα έχουν οι γκόμενες που θα γαμήσεις;Πόσα κάνουν στο κρεβάτι;
5.Πόσο επικίνδυνο είναι το μέρος;Πόσο κινδυνεύεις να μπλέξεις;Είναι πιο επικίνδυνο από Ρωσία,Ουκρανία;
6.Κάθονται οι γκόμενες που γνωρίζεις μέσω ίντερνετ,αν ναι μετά από πόσα ραντεβού,πόσο κοστίζει το κάθε ραντεβού;Τι ποσοστό δεν κάθεται;
7.Συμφέρει να πας στα κλαμπ,βγαίνουν γκόμενες από κει υπάρχουν one night stand;
κτλ
Αυτές είναι οι βασικές ερωτήσεις που ενδιαφέρουν κάποιον που ταξιδεύει εκεί και εσύ δεν απάντησες απολύτως τίποτα σε ό,τι έγραψες εκτός από το οτι στο NEXT πάνε Τούρκοι και Αραβες που τα σκάνε,δηλαδή τι συμβουλεύεις ακριβώς ένα μέλος;
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Πηγαινω Λευκορωσσια 4-5 φορες το χρονο.
Οι ιδιες οι Ρωσσιδες θεωρουν οτι οι πιο ομορφες ειναι οι Λευκορωσσιδες!
Δυστυχωςχρονο με το χρονο χαλαει το πραγμα και παει να γινει ουκρανια.

Οποιος θελει να παει για να γαμησει μονο καλυτερα να μην παει γιατι θα τον γδυσουνε. Τοχουνε παρει πρεφα καλα οτι ολοι οι τουριστες πανε για μουνι και τους περιποιουνται καταλληλα!

Οποιος ειναι σεξοτουριστας ο οποιος θελει να κατακτησει γυναικα πρεπει να μαθει τα κολπα!

Θεωρω τον εαυτο μου εξπερ στον προορισμο αυτο, επειδη ομως δε θελω να τον χαλασω και αλλο, δεν προκειται να απαντησω σε κανενα που παει με την Ελληνικη νοοτροπια! Ολους αυτους τους προορισμους κατι εξυπνακηδες ξενοι γαμικουλες τους χαλανε οι οποιοι ενω πανε με τη λογικη οτι θα γαμησουνε θεα τζαμπα, τελικα τους πιανουνε τον κωλο και γαμανε καμια πουτανα στην καλυτερη περιπτωση...

καλυτερα αυτοι να μενουνε στα σπιτια τους, γιατι περα οτι χαλανε τζαμπα λεφτα, χαλανε και τις πιατσες οπου πανε!

πρωτοι διδαξαντες του ειδους
ιταλοι

ακολουθουν με διαφορα
αραβες
τουρκοι


ΥΓ ο ενφορσερ που ενδιαφεροτανε παλιοτερα αν θελει ας μου στειλει πμ, τον θεωρω αρκετα σοβαρο για να του εκμυστηρευτω λεπτομερειες.

Αυτό το ποστ το θεωρείς πληροφοριακό;Η Λευκορωσσία πάει να γίνει σαν την Ουκρανία;Μέγα λάθος.Καμία σχέση δεν έχει.Ποια κόλπα;τι θα πει πρέπει να ξέρει τα κόλπα;απαντάς αν οι γκόμενες ανταποκρίνονται στο καμάκι στο δρόμο και αν το δίνουν έναντι οικονομικού αντιτίμου;
Αν εμένα με ρωτήσει κάποιος αν αξίζει να κάνει καμάκι στην Κρεσάτικ δεν πρέπει να ξέρω να του απαντήσω;Εδώ είναι απλά.Η ναι ή όχι.Ενώ εσύ λες εάν δεν είσαι μάγκας σαν εμένα ούτε που να το διαννοηθείς να κάνεις καμάκι.Ασε τώρα.
Ειδικά οι Λευκορωσίδες κάνουν μια εντελώς στοιχειώδη συζήτηση ειδικά από τη στιγμή που όλη η επικοινωνία γίνεται στα ρωσικά που κανένας πουντέρ δε μιλάει καλά.Καμιά Λευκορωσίδα της επαρχίας δε θα κάνει συζήτηση βάθους ειδικά αυτές από τις ντίσκο.Τι είναι αυτά τα κόλπα και εγώ δεν ξέρω.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
φιλε μου, αυτο ειπα αλλα με αλλα λογια!

αν ο σκοπος του τουριστα ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΟΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ οπως λες, τοτε τον συμβουλευω απλα να μην παει γιατι θα πληρωσει χρυσο κατι που μπορει να το βρει φτηνοτερα στην Ελλαδα! Αν το σκεφτεις καλα θα διαπιστωσεις οτι αυτο ειναι μια 100% πρακτικη και ουσιωδης συμβουλη!

Εγω με τον ορο σεξοτουριστας εννοω αυτους που πανε να ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝΕ γυναικες, οχι οσους πανε να γαμησουνε πουτανες σε μια αλλη χωρα! Αλλα αυτο παλι συμφωνα με τα λεγομενα σου, δηλαδη η αναφορα σε τροπους και τιπς για καμακι σε αυτη τη χωρα δε θα ειναι εναντια στους κανονες του σαιτ περι αγοραιου ερωτα? ;)

Αν εισαι στη δευτερη κατηγορια, ρωτα με οτι θες

Και εδώ λάθος κάνεις.Ο σεξοτουρίστας δεν πάει μόνο να γαμήσει πουτάνες ούτε πάει να γαμήσει αποκλειστικά και μόνο γκόμενες.Επιλέγει τον προορισμό που μπορεί να δώσει τις καλύτερες γκόμενες και τις καλύτερες πουτάνες ως προς τα χρήματα που πληρώνει.Πολλοί λίγοι κωλοπετσωμένοι πουντέρ θα πάνε σε μια πανάκριβη πόλη σαν τη Μόσχα π.χ. για να ξεσκιστούν να γαμάνε ακριβές αλλά ποιοτικές πουτάνες.Ολοι ελπίζουν οτι θα βγάλουν κάποια γκόμενα.Συνεπώς η διάκριση πουτανιάρης-καμάκι δεν ισχύει υπάρχουν μέρη όπως το Κίεβο όπου μπορείς να κάνεις έξοχα και τα δύο αν διαθέτεις βέβαια το αντίστοιχο οικονομικό βαλάντιο.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.352
Πόντοι
4.765
Καταρχην ΧΩΡΙΣ ΡΩΣΣΙΚΑ στην επαρχια της Λευκορωσσιας δυσκολο εως αδυνατον να γαμισει κανεις!Εχω πει πολλες φορες η ιδανικη ομαδα ειναι ΕΝΑς ΡΩΣΣΟΦΩΝΟς (καλητερα οχι Ρωσσος αλλα που να εχει ζεισει χρονια Ρωσσια,Ουκρανια)και ενας σαν τον Πιτσιλιστη κοντουλης γλυκουλης που να τραβαει της γυναικες (τον φερνω σαν παραδηγμα διοτι πολλοι τον εχουνε γνωρισει).
 

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Μηνύματα
3.115
Κριτικές
3
Like
4.080
Πόντοι
736
1.Συμφέρει κάποιον να ταξιδέψει Λευκορωσία αντί για Ουκρανία ή Ρωσία και γιατί;
2.Εάν κάποιος επιλέξει Λευκορωσία είναι καλύτερα να μείνει Μινσκ,ανατολική ή δυτική Λευκορωσία;
3.Πόσες γκόμενες μπορείς να γαμήσεις μάξιμουμ αν μείνεις 7-10 μέρες με 1500 ευρώ;
4.Τι ποιότητα έχουν οι γκόμενες που θα γαμήσεις;Πόσα κάνουν στο κρεβάτι;
5.Πόσο επικίνδυνο είναι το μέρος;Πόσο κινδυνεύεις να μπλέξεις;Είναι πιο επικίνδυνο από Ρωσία,Ουκρανία;
6.Κάθονται οι γκόμενες που γνωρίζεις μέσω ίντερνετ,αν ναι μετά από πόσα ραντεβού,πόσο κοστίζει το κάθε ραντεβού;Τι ποσοστό δεν κάθεται;
7.Συμφέρει να πας στα κλαμπ,βγαίνουν γκόμενες από κει υπάρχουν one night stand;
κτλ
Αν και οποιος διαβάσει όλα τα post σου μπορει να εκμαιευσει τις απαντήσεις , θα είχες την καλοσύνη να τις απαντήσεις εδώ με την αντιστοιχη αρίθμιση , για να υπάρχουν στο αρχειο για μελλόντική χρήση? 
 

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Μηνύματα
3.115
Κριτικές
3
Like
4.080
Πόντοι
736
Επίσης όποιος άλλος συναγώνιστής πηγαίνει Belarus και έχει την διάθεση καλό θα ήταν να απαντήσει με την δική του εκδοχή στα αντιστοιχα ερωτήματα ή να προσθέσει και άλλα προς απάντηση  για να έχουμε ένα μπούσουλα.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Αν και οποιος διαβάσει όλα τα post σου μπορει να εκμαιευσει τις απαντήσεις , θα είχες την καλοσύνη να τις απαντήσεις εδώ με την αντιστοιχη αρίθμιση , για να υπάρχουν στο αρχειο για μελλόντική χρήση? 

Οι απαντήσεις είναι(αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον):
1.Οχι.Η Ουκρανία είναι καλύτερη.
2.Καλύτερα δυτική Λευκορωσία
3.3-4 γκόμενες
4.6-8/10.Δε κάνουν πολλά στο κρεβάτι.
5.Είναι επικίνδυνο.Είναι λίγο πιο επικίνδυνο από την Ουκρανία.
6.Κάθονται.Συνήθως στα 3 ραντεβού.
7.Ναι,βγαίνουν γκόμενες στα κλαμπ.Συμφέρει να πάει κανείς εκεί.Δε γίνονται one night stand.
 

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Μηνύματα
28.728
Like
21
Πόντοι
366
%CE%A6%CE%99%CE%94%CE%99%CE%91.jpg


μεχρι προτινος ελεγα οτι αμφιβαλλω αν εχεις πατησει το ποδι σου στη Λευκορωσσια,

πλεον ειμαι σιγουρος!

Υ.Γ. γιατι δε μας λες σε ποια πολη πηγες? σε κυνηγαει ακομη η KGB?  :2funny:
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Τώρα που είμαι εκτός μπορώ να πω.Μινσκ,Βιτέμπσκ,Μπρεστ.Ετσι κι αλλιώς τα ποστ τα έστειλα από τη Λευκορρωσία οπότε φαίνεται.Αλλά γενικά στις μικρές πόλεις πολλή αστυνομία γαμώ το κέρατό μου.
Στο Μπρεστ δυτική Λευκορωσία οι γκόμενες είναι προσιτές σου μιλάνε στο δρόμο δίνουν τηλέφωνα.Χούφτωνα στο τρένο τη διπλανή που μου έδωσε τηλέφωνο,μετά στη στάση χούφτωνα μια βυζαρού που περίμενε το τρένο σταματούσα γκόμενες στο δρόμο χαλαρά.Εκατσα μόνο μιάμιση μέρα πήρα ένα κάρο τηλέφωνα.Στο Βιτέμπσκ γίνονταν φάσεις μόνο μέσα στη ντίσκο.Εκεί γνώρισα την άλλη που μου πάσαρε τις φίλες της.
Επίσης από το ίντερνετ ήταν τρελλά σκηνικά γιατί σε παίρνανε όποτε θέλανε αυτές δε σε αφήνανε να κάνεις το κλασσικό πρόγραμμα Κιέβου 5.00 ραντεβού με μία γκόμενα,6.00 ραντεβού με άλλη σε γειτονικό σημείο,7.00 ραντεβού με άλλη,9.00 πήδος,11.00 κλαμπ κτλ.
Σε βάζανε όμως εύκολα στο σπίτι τους.
 

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Μηνύματα
28.728
Like
21
Πόντοι
366
1.Καμάκι στο δρόμο.Η απόλυτη αποτυχία.Οι γκόμενες εδώ δε μιλάνε σε αγνώστους στο δρόμο.Πολύ χειρότερα από Πολωνία Ουκρανία.
Στο Μπρεστ δυτική Λευκορωσία οι γκόμενες είναι προσιτές σου μιλάνε στο δρόμο δίνουν τηλέφωνα.Χούφτωνα στο τρένο τη διπλανή που μου έδωσε τηλέφωνο,μετά στη στάση χούφτωνα μια βυζαρού που περίμενε το τρένο σταματούσα γκόμενες στο δρόμο χαλαρά.Εκατσα μόνο μιάμιση μέρα πήρα ένα κάρο τηλέφωνα.Στο Βιτέμπσκ γίνονταν φάσεις μόνο μέσα στη ντίσκο.Εκεί γνώρισα την άλλη που μου πάσαρε τις φίλες της.
Επίσης από το ίντερνετ ήταν τρελλά σκηνικά γιατί σε παίρνανε όποτε θέλανε αυτές δε σε αφήνανε να κάνεις το κλασσικό πρόγραμμα Κιέβου 5.00 ραντεβού με μία γκόμενα,6.00 ραντεβού με άλλη σε γειτονικό σημείο,7.00 ραντεβού με άλλη,9.00 πήδος,11.00 κλαμπ κτλ.
Σε βάζανε όμως εύκολα στο σπίτι τους.


νταξ...νο κομμεντς


κι ολα αυτα σε 3 μερες που εκατσες....
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
2 μέρες Μινσκ,3 μέρες Βιτέμπσκ,2 μέρες Μπρεστ.Σιγά δε χρειάζεται παραπάνω.Δηλαδή αν πας Ουκρανία 2 μέρες Κίεβο,3 Χάρκοβο,2 Λβωφ δε θα γαμήσεις 3-4 χαλαρά;
Σίγουρα αν κάποιος πάει συνέχεια είναι άλλη φάση.Ολες αυτές που γνώρισα στο Μπρεστ θα τις πήδαγα αν πήγαινα δεύτερη φορά και καθόμουνα 5 μέρες.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.352
Πόντοι
4.765
1.Συμφέρει κάποιον να ταξιδέψει Λευκορωσία αντί για Ουκρανία ή Ρωσία και γιατί;
2.Εάν κάποιος επιλέξει Λευκορωσία είναι καλύτερα να μείνει Μινσκ,ανατολική ή δυτική Λευκορωσία;
3.Πόσες γκόμενες μπορείς να γαμήσεις μάξιμουμ αν μείνεις 7-10 μέρες με 1500 ευρώ;
4.Τι ποιότητα έχουν οι γκόμενες που θα γαμήσεις;Πόσα κάνουν στο κρεβάτι;
5.Πόσο επικίνδυνο είναι το μέρος;Πόσο κινδυνεύεις να μπλέξεις;Είναι πιο επικίνδυνο από Ρωσία,Ουκρανία;
6.Κάθονται οι γκόμενες που γνωρίζεις μέσω ίντερνετ,αν ναι μετά από πόσα ραντεβού,πόσο κοστίζει το κάθε ραντεβού;Τι ποσοστό δεν κάθεται;
7.Συμφέρει να πας στα κλαμπ,βγαίνουν γκόμενες από κει υπάρχουν one night stand;
κτλ
Απανταω κ'εγω:1.Ουκρανια σιγουρα καλητερα διοτι ο τουριστας δεν θα φυγει αγαμητος θα βρει να  :knockinb: με λεφτα. 2.Δυτικη σιγουρα ειναι καλητερα   3.Αν δεν ξερεις Ρωσσικα ΜΙΑ στην καλητερη περιπτωση ή μαλλον ΚΑΜΙΑ 4.Οι Ουκρανες ειναι πολυ ανωτερες σε ολα!  5.ΚΥΝΔΙΝΟς ΚΑΝΕΝΑς!παντου εχει μπατσους ο ΚΟΣΜΟς ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟς!Και ειναι ολα ΗΡΕΜΑ ολα θυμιζουν εποχες κομμουνισμου.Νομιζεις οτι εισαι στη δεκαετια του '80 !ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙς ΜΑΛΑΚΙΕς ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ!    6.Εμενα ολες οσες βγηκα δεν θελαν να με αποχωριστουνε!Αυτο εξαρταται απο ποιος εισαι?και οχι απ'της γκομενες.   7.Ντισκο θα πας.Γιατι πηγες εκει?για να καθεσαι στο δωματιο?Αν ειναι να μην βγεις ντισκο κατσε σπιτι στην Ελλαδα :2funny:!Για one night stand δεν ξερω διοτι εγω οπως εχω γραψει πολλες φορες μετα τη ντισκο πηγαινω και κοιμαμαι.Μου αρεσει να γαμαω το μεσημερι :2funny:!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom