Νέα

Ξάνθη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα NOTNot
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

colmatage

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Μηνύματα
16
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες σε παλαιότερα ποστ (πριν απο ένα χρόνο) είπατε για μια Κατερίνα (ξανθιά από Αθήνα, 27 χρ.) στο αριστερό σπιτάκι στην αλάνα. Είναι σίγουρα τραβέλι ή μοιάζει έτσι; Ξέρει κανείς που πήγε;  (για τσεκάρισμα μην έγινε μαλακία) :huh: :huh:
 

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
534
Like
51
Πόντοι
6
δηλαδή πρέπει να δηλώσουμε τα ονόματα μας και που μένουμε για να πούμε ότι δεν μας αρέσουν οι άντρες που γίνανε γυναίκες;  :think: :huh:
 

lola traveli

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδή πρέπει να δηλώσουμε τα ονόματα μας και που μένουμε για να πούμε ότι δεν μας αρέσουν οι άντρες που γίνανε γυναίκες;  :think: :huh:
αν προσεξεις τον λογο για τον οποιο το εγραψα,θα δεις οτι δεν εχει να κανει με τραβελια αλλα με τις προσβλητικες αναφοερς του εν λογω ατομου.τα γουστα ειναι σε βαστα απο ολους και για ολα η προσβολες ομως οχι.
 

armenistis

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
68
Like
0
Πόντοι
0
ΦΙΛΕ baklavatzioglou  Η ΔΕΝ ΓΑΜΑΝ ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ,Η ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΣ ΣΤΟ SITE. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
 

gigikakos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Μηνύματα
63
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα!
Τα πράγματα φαίνεται πως καλυτέρευσαν στη πόλη της Ξάνθης.
Στο μοναχικό στο μασούτη, ήρθε μία νεαρή πολωνέζα, άνω του μετρίου και με γενικά καλό κορμί, απλά μου φάνηκε ολίγον παγερή (δεν την τίμησα στο δωμάτιο-δεν πέρασα) πάντως πολύ καλύτερη από μία βουλγάρα μιλφ-τζιλφ που είχαν προηγουμένως!!
Στην αλάνα τώρα
στο πρώτο σπίτι πηγαίνοντας προς τα δεξιά,
το τραβέλι έφυγε!! τη θέση της την κατέλαβε μια μιλφ ρωσίδα, από τις καθημερινές, ότι πρέπει δηλαδή για φαντασίωση, αν είναι του γούστου σου τέτοιες καταστάσεις!!
στο σπίτι πηγαίνοντας προς τα αριστερά,
ήταν μια κοπελίτσα βουλγάρα, αυτή που έχω και από τη προηγούμενη αναφορά μου...
γενικά τα πράγματα πήγαν αρκετά καλύτερα, σε σχέση με τη τελευταία φορά, οι νταβατζήδες τα διαβάζουν τα σάϊτ μας και τις αναφορές μας!!!!
αυτά από εμένα και τη πόλη της Ξάνθης!!!
υστερόγραφο προς τους νταβατζήδες.... φέρτε πίσω τη μαύρη τη νταρντάνα με τις βυζάρες της..... :tits:
 

paparas1975

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Μηνύματα
1
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΩ ΛΙΓΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΑ 18 ΧΡΟΝΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΤΣΑΤΣΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ 23-24 ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΣΜΟ ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΜΙΚΡΟ ΒΥΖΑΚΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗ ΠΙΠΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΩΤΑΝ ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΣΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ Η ΠΟΛΥ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΣΤΟ Μ@@ΝΑΚΙ ΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΜΑΖΟΥΛΟ Α! ΠΑΙΣΙΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΟΥΣ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ 30 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΙ ΦΑΣΙ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ Κ@ΛΑΡΑ@Ι ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.!!!
 

armenistis

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
68
Like
0
Πόντοι
0
ΓΙΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΒΕΒΑΙΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ
 

armenistis

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
68
Like
0
Πόντοι
0
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ,ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ,ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗ 2 ΜΕΤΡΟ ,ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΗ ΦΩΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ. ΜΑΡΑΘΗΚΕ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΑΒΕΣΤΙ. ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. ΕΛΑΤΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΑΙ
 

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
534
Like
51
Πόντοι
6
Ευτυχώς που δεν πήγα δηλαδή άδικα τα ευρα που θα έδινα για να μεταφερθώ στην Ξάνθη πού είναι το 18χρονο ?? ε  οεο οεο ??
 

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Μηνύματα
411
Like
59
Πόντοι
1
Ερχομαι σημερα Ξάνθη για το καρναβάλι,θα μεινω με χρι την τριτη.Υπαρχει κανενα κολαδικο να παμε με τν παρεα μου για χαβαλε αλλα και για να φορτωσουμε καμια.Οποιος θελει ας στειλει και πμ.Ευχαριστώ
 

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
534
Like
51
Πόντοι
6
υπήρχε ένα κωλάδικο κοντά στο ΚΤΕΛ αλλά δεν θυμάμαι όνομα.
 

armenistis

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
68
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ; ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ;
 

Kastanias

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Μηνύματα
22
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Καμιά βελτίωση στα μπουρδέλα της Ξάνθης τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε ολοκληρωτικά να ασχολούμαστε.
Το 'χω σκεφτεί πάντως και συμπεραίνω ότι η συγκεκριμένη παρακμή οφείλεται, πολύ απλά, στο γεγονός ότι η Ξάνθη δε χρειάζεται μπουρδέλα. Τουλάχιστον όχι τόσο όσο άλλες πόλεις. Επιτρέψτε μου να εξηγηθώ: Οι Ξανθιώτες είναι σε απόσταση βολής από Καβάλα αλλά και, κυρίως, Κομοτηνή (όπου, κατά τη γνωστή ρήση, είναι τσάμπα το μουνί). Αυτό συνεπάγεται μειωμένη ζήτηση, που συνεπάγεται μειωμένη προσφορά, τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα (βλέπε τα 3 σάπια μπουρδέλα που καταρρέουν).
Δεν ξέρω αν έχω δίκιο. Μ' έχει προβληματίσει όμως η κατάσταση αυτή κι επιχείρησα να δώσω μια εξήγηση.
 

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
534
Like
51
Πόντοι
6
Τη μας λες ρε φίλε οτι όλες οι κομοτηναιες είναι πουτάνες; Και που είναι αυτές και δεν τις ξέρω; απεναντίας έχω γνωρίσει ( στο παρελθών βέβαια τώρα δεν με παίρνει λόγου ηλικίας) αρκετά κορίτσια στην ξανθη που το δουλεύουν το εργαλείο !!
 

armenistis

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
68
Like
0
Πόντοι
0
ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΙΕΝΕΞΗ. ΦΙΛΕ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΑ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΟΝ baklavatzioglou ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΕΖΑ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ LIDL. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ,ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.ΑΡΑ ΣΥΝΗΠΟΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ,ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΥΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΩΛΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΚΟΛΑΡΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ.
 

DeliveryMan

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Μηνύματα
77
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπον αναφορα απο Ξανθη μετα απο περασμα απο το σπιτακια της πολης
Στο μονο του στο Μασουτη μια ξανθια καλουτσικη στα 30 ευρω προσφερει και ακαποτο με 40 (η γνωστη κακια τσατσα που σε κοιταει με μισο ματι)
Στο αριστερα στην αλανα μια ξανθια μαλλον τρανσ στα 30 εθρω το απλο κολαρακι με 50 ( ο γνωστος πλεον πουστοτσατσος)
Και η εκπληξη
Στο δεξια στην αλανα ενα μουνακι απο τσεχια ειπε σκετη κολαση αδυνατη με πολυ σφιχτα βυζακια Ευα την λενε 30 ευρω το μονο προγραμμα. (καινουριος τσατσος με ρωτησε πως μουφανηκε η μικρη)
Αυτα απο ξανθη
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom