Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
259
Πόντοι
21
Με τις ανάλογες υπηρεσίες εάν δεις τα site πως μοιάζουν.

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
158
Πόντοι
1
Εχει κανεις το προφιλ της βραζιλιανας μασαζ στον αλιμο...
Μου διαφευφει το ονομα

panossparta

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
λενε απειρα ψεμματα αυτη ρε συ. εχουν ποσες φωτο και στην πραγματικοτητα εχουν 2-3 κοπελες. Επισης αμα δεις το ναου με το τοπ ειναι το ιδιο με το λουξ. Μπου δελο κατασταση. :jerking:

χτες περασα γαματα με τη Τζιανα απο ενα αλλο γραφειο δε θυμαμαι καν πιο. Κωληθρα να φανε κ οι κοτες και τον πηρε ολο μονο με 20 εξτρα. Μην ακουτε τι λενε. Οι παραγοντες ειναι απειροι

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.357
Πόντοι
206

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
Πως θα γίνει σούπερ σταρ. Ο τύπος που πήγε μαζί της δεν θυμάται ούτε σε πιο γραφείο δουλεύει...ραντεβού στα τυφλά:cheesy:
Νεο ταβάνι στα έξτρα: +10€ για την αποκάλυψη του γραφείου

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
450
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Μαριαννα από osmose έχει κάποιος εμπειρία; ξέρω δίνουν όλες μπριζόλα εκεί. Η συγκεκριμένη έχει βυζαρες και σκέφτομαι για συνάντηση. Έχει κανείς εμπειρία αν είναι καλή; ευχαριστώ εκ των προτέρων
φίλοι οσμοσε και μπριζόΛΑ πάνε μαζί , εγώ προσωπικά σαν ψωνίζω ποτέ από εκεί είναι από στούντιο - φυλής , γενικά πολλές επιλογές εκεί έξω δεν παίζουν και Όσες είναι ψιλοκαλες ζητούν τον ουρανό με τα άστρα έχουμε φθάσει να ακούμε το μαγικό +60 για χέρι { σύνολο 120 + ξενοδοχείο = 145 ευρώ } για να στον παίξουν ...... τα συμπεράσματα δικά σας εγώ το αραίωσα το σπορ αρκετά δεν αξίζει πλέον

Georgelos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Παίζει τίποτα καλό στα αττικά ξέρει κανείς?

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.541
Πόντοι
206
φίλοι οσμοσε και μπριζόΛΑ πάνε μαζί , εγώ προσωπικά σαν ψωνίζω ποτέ από εκεί είναι από στούντιο - φυλής , γενικά πολλές επιλογές εκεί έξω δεν παίζουν και Όσες είναι ψιλοκαλες ζητούν τον ουρανό με τα άστρα έχουμε φθάσει να ακούμε το μαγικό +60 για χέρι { σύνολο 120 + ξενοδοχείο = 145 ευρώ } για να στον παίξουν ...... τα συμπεράσματα δικά σας εγώ το αραίωσα το σπορ αρκετά δεν αξίζει πλέον

50 κ πολλά είναι για φραπέ. Και με χώρο δικό της. Οι άλλες ας πεινασουν μπας και βάλουν μυαλο

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

marconistis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
γεια χαρα σε ολους...
στη χρυση ευκαιρια στα μασαζ υπαρχουν καποιες αγγελιες για μασαζ κατ οικον. εχει δοκιμασει ποτε κανενας κατι τετοιο; παιζει τιποτα η μονο μασαζ και μαπα το καρπουζι; οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη.........αντε και καλα γαμησια!! :)))
Εγώ έχω δοκιμάσει. 3 φορες. Νομιζα οτι στηβ πρωτη και δεύτερη ημουν άτυχος...Ομως δεν ήμουν. Μιλάμε για τον ορισμό της απάτης. Σου έρχονται κάτι μπάζα σαν αυτά που κάνουν πιάτσα στην Σωκράτους.
Φιλικά...θα σε συμβουλεψω " ούτε να το σκεφθείς "

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
450
Πόντοι
21
50 κ πολλά είναι για φραπέ. Και με χώρο δικό της. Οι άλλες ας πεινασουν μπας και βάλουν μυαλο
+50 !!! εννοείς ?? φιλε μου ποια η διαφορα με το + 60€ τα 10€ θα σε σώσουν ?? Με τιποτα δεν πρεπει να δινονται αυτα τα ποσα ... τωρα ο καθένας κανει κουμάντο στην τσέπη του , να μην κανουμε ομως και τα αρπακτικά μαγκισσες κρίμα ειναι φίλε αποψη μου παντα

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.541
Πόντοι
206
+50 !!! εννοείς ?? φιλε μου ποια η διαφορα με το + 60€ τα 10€ θα σε σώσουν ?? Με τιποτα δεν πρεπει να δινονται αυτα τα ποσα ... τωρα ο καθένας κανει κουμάντο στην τσέπη του , να μην κανουμε ομως και τα αρπακτικά μαγκισσες κρίμα ειναι φίλε αποψη μου παντα

Όχι, είπα ότι για φραπέ μέχρι 50 καλά είναι. Και προσωπικά στηρίζω τις κοπέλες που βρίσκονται σε αυτό το ποσό. Οι άλλες που ζητάνε 60+ ας τα πάρουν από αλλού. Όσο βλέπουν ότι υπάρχει κόσμος που πηγαίνει και τα σκάει τόσο πιο πολλά θα ζητάνε. Μη ξεχνάτε κύριοι αυτες θενε τα λεφτά μας

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
450
Πόντοι
21
Όχι, είπα ότι για φραπέ μέχρι 50 καλά είναι. Και προσωπικά στηρίζω τις κοπέλες που βρίσκονται σε αυτό το ποσό. Οι άλλες που ζητάνε 60+ ας τα πάρουν από αλλού. Όσο βλέπουν ότι υπάρχει κόσμος που πηγαίνει και τα σκάει τόσο πιο πολλά θα ζητάνε. Μη ξεχνάτε κύριοι αυτες θενε τα λεφτά μας
φιλε με εκαψες 60 ειναι το ραντεβου .... και λες οτι μεχρι και +50 ειναι καλα ???? ( δηλ 110 συνολο ? )
μαχ + 20 αντε βαρια + 30 εαν παιξει καλαμακι ... σιγα μην δωσω + 50 να μου τον παιξει

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.541
Πόντοι
206
φιλε με εκαψες 60 ειναι το ραντεβου .... και λες οτι μεχρι και +50 ειναι καλα ???? ( δηλ 110 συνολο ? )
μαχ + 20 αντε βαρια + 30 εαν παιξει καλαμακι ... σιγα μην δωσω + 50 να μου τον παιξει

Μύστη γενικά μιλάω, όχι για το οσμοσε. Αλλά για τις κοπέλες που με 50 κάνουν μασάζ μιας ώρας με φραπέ , και με χώρο δικό τους. Μόλις πέσει πείνα θα ισιωσει η κάθε μασατζου που ζητάει +50 για το κάθε τι.

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

alexakoss13

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2022
Like
88
Πόντοι
0
Ρε αδερφέ τι +50 για μια μαλακια? Ελβετία είμαστε? Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω,βαριά 30 με καλαμάκι. Ή μήπως το μασάζ θα είναι τίποτα φοβερό? Αυτά διαβάζουν γι αυτό έχουν ξεφτιλίσει τις τιμές.
Αν είναι να δώσω 110 ευρώ για να χυσω και να μου χαϊδέψουν το σώμα,ας βαρέσω μια παχιά να ηρεμήσει το κεφάλι μου να έρθω στα ίσια μου.
Με λίγα παραπάνω παίρνεις δυνατό call girl την έχεις 1 ώρα 2 εκτονωσεις και αν γουστάρεις την έχεις 1 ώρα να σε τρίβει μέχρι να σου βγει το δέρμα.
Μου αρέσει που τα 50 σου φαίνονται λογικά αλλά τα 60 πολλά.

alimos21

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Βραζιλιανα μασαζ στον αλιμο???Γνωριζετε κατι η κατι αλλο στον αλιμο.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.218
Πόντοι
5.595
Ρε αδερφέ τι +50 για μια μαλακια? Ελβετία είμαστε? Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω,βαριά 30 με καλαμάκι. Ή μήπως το μασάζ θα είναι τίποτα φοβερό? Αυτά διαβάζουν γι αυτό έχουν ξεφτιλίσει τις τιμές.
Αν είναι να δώσω 110 ευρώ για να χυσω και να μου χαϊδέψουν το σώμα,ας βαρέσω μια παχιά να ηρεμήσει το κεφάλι μου να έρθω στα ίσια μου.
Με λίγα παραπάνω παίρνεις δυνατό call girl την έχεις 1 ώρα 2 εκτονωσεις και αν γουστάρεις την έχεις 1 ώρα να σε τρίβει μέχρι να σου βγει το δέρμα.
Μου αρέσει που τα 50 σου φαίνονται λογικά αλλά τα 60 πολλά.
Ρε παιδια μαλλον ο ανθρωπος εννοει στις ανεξαρτητες , 50 συνολο : μασαζ + φραπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom