Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
κοιτα για να μη μιλησουμε για μαθηματα κ σημαντικα κεφαλαια που εχουν να κανουν με τη διοικηση επιχειρησεων αλλα κ το σωστο μαρκετιν εγω στο λεω συνοπτικα κ εν ολιγης...Είναι διαφορετικοι κλάδοι αυτό που μου συγκρίνεις τι εννοώ στο βενζινάδικο έχεις τον υπάλληλο από κοντά βλέπεις κατευθείαν τα λάθη του και τον διορθώνεις και του τα "χώνεις" και σκύβει κεφάλι στο μασάζ οι θεραπεύτριες και να έχουν λάθος σου βγαίνουν και από επάνω επίσης αν φας πακέτο από την υπάλληλο στο βενζινάδικο και δεν έρθει για εργασία επίσης το βλέπεις και προλαβαίνεις το κακό του τύπου καθετε ο μαγαζατορας η βάζει ένα γνωστό φιλαράκι και μία γριά χοντρή να έχουν στα αρχιδια σου δεν σε νοιάζει καθώς είναι βενζίνη Αντιθέτως στο μασάζ αν δεν πατήσει η θεραπεύτρια σε εκθέτει και δεν το προλαβαίνεις έγκαιρα αλλά εκεί είναι δύσκολο να έρθω εγώ που είμαι άντρας και να βγάλω την δουλειά ή να έρθει η 50αρα η τσατσά θα σου ξενήσει...
Σαφώς και τα γραφεία σε αυτές τις περιπτώσεις λένε έχουμε να σας στείλουμε άλλη αν θέλετε είναι αδυνάτων να καλύπτουν συνεχώς τις μαλακίες των θεραπευτών πίστεψε με είναι πολλές που δημιουργούν φόλες μέσα στη βδομάδα μπορεί να συμβεί 4 φορές με διάφορες νέες κοπέλες μην ξεχνας το μασάζ είναι ένας χώρος που εμείς οι πελάτες καθε βδομάδα θέλουμε νέα μωρά στο χώρο οι περισσότερες είναι ότι να ναι στο χαρακτήρα και τα γραφεία πέφτουν στην ανάγκη των κοριτσιών αν είναι ωραία κατευθείαν έλα να συνεργαστούμε
Ενω το λάθος με το βενζινάδικο είναι σπάνια περίπτωση καθώς εκει δεν χρειάζεσαι κάθε βδομάδα νέους υπαλλήλους για να κάνουν μαλακίες και να σε βάζουν μέσα
Σε εσένα έτυχε να γίνει αυτό το ατύχημα μια περίπτωση στους χίλιους ήσουν οπότε λογικό να σε αποζημιώσουν για σκέψου όμως αυτό να συνέβαινε μέσα στην εβδομάδα 4 φορές θα είχε χρεοκοπήσει το βενζινάδικο
το σωστο μαγαζι,επιχειρηση κ αφεντικο ειναι αυτο που θα καλυψει τις μλκς του υπαλληλου του στα ματια του πελατη!
οτιδηποτε αλλο λιγοτερο ειναι πουτσες,δεν εισαι εργοδοτης εισαι κ παλι "υπαλληλος" γτ δε σε νοιαζει κ δεν πονας την επιχειρηση σου,θες μονο απροσωπα αν γινεται να περασει η βαρδια σου,το ωραριο σου,να βγαλεις απλα το κερδος κ να πας σπιτακι σου..
μη στεκεσαι στα λογια μου,εγω ειμαι απλα περαστικος,αυτα τα εχουν πει πολυ πιο επιτυχημενοι απο μενα που διαχειριζονται βαπορια κ εκατομμυρια