Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.535
- Πόντοι
- 1.056
Α Ν Α Ν Τ Ι Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ ΗΥπάρχει καμία αντικαταστάτρια της Ζωής της πενηντάρας;
Α Ν Α Ν Τ Ι Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ ΗΥπάρχει καμία αντικαταστάτρια της Ζωής της πενηντάρας;
Καλημέρα φίλεΚαλησπέρα μάγκες,υπάρχει καμία ανεξάρτητη που έχετε δοκιμάσει να σας άρεσε?Να μην ζητάει μόνο 180€ και να είναι φόλα παρακαλώ
Τσέκαρε την Νεφέλη, ακριβώς πάνω από την δημοσίευση σου...Καλησπέρα μάγκες,υπάρχει καμία ανεξάρτητη που έχετε δοκιμάσει να σας άρεσε?Να μην ζητάει μόνο 180€ και να είναι φόλα παρακαλώ
Καλησπερα,εχω επισκεφθει και εγω αλλα δεν ειναι για τα γουστα μου μαλλον.Καλημέρα φίλε
Έχω επισκεφθεί την Αλεξια που έχει δικό της νήμα εδω
Πολύ καλές υπηρεσίες σε δικό της χώρο
Μπορείς να δεις περισσότερα στο νήμα της
Τηλέφωνο που βρίσκουμε ρε αλάνι ;Καλημέρα φίλε
Έχω επισκεφθεί την Αλεξια που έχει δικό της νήμα εδω
Πολύ καλές υπηρεσίες σε δικό της χώρο
Μπορείς να δεις περισσότερα στο νήμα της
Η Αλεξία είναι καλή, όχι τοπ αλλά καλή.Καλησπέρα μάγκες,υπάρχει καμία ανεξάρτητη που έχετε δοκιμάσει να σας άρεσε?Να μην ζητάει μόνο 180€ και να είναι φόλα παρακαλώ
Έχει εδώ δικό της νήμα φίλεΤηλέφωνο που βρίσκουμε ρε αλάνι ;
Έχει κάποιο email επικοινωνίας ;
Καύλα εισαικαλησπέρα
1 εικόνα...1000 λέξειςκαλησπέρα
αβυζη! με κοιλιτσα... και τα μουτρακια σαν διασταυρωση ασβου με πεστροφας!καλησπέρα
Σεβαστό φίλε,αβυζη! με κοιλιτσα... και τα μουτρακια σαν διασταυρωση ασβου με πεστροφας!
αμα ζητας και πανω απο 100ευρω.... ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!
ναι εχεις δικιο πατα το στον εαυτο σουΤο πιο χρήσιμο κουμπί σε αυτό το σάϊτ είναι το "αγνόησε" !!!
Χρησιμοποιήστε άφοβα ενάντια σε αγενή UFOs & προστατέψτε την ψυχική σας υγεία...