Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 42.130
Μόνο άμα είμαι έξαλλη...Σε φανταζομαι Ντουμπαι με κελεμπια κ απο μεσα με σφηνα!σε εχω ικανη να τους μαθεις και τσαμικο στους ντουμπανεζους!
Μόνο άμα είμαι έξαλλη...Σε φανταζομαι Ντουμπαι με κελεμπια κ απο μεσα με σφηνα!σε εχω ικανη να τους μαθεις και τσαμικο στους ντουμπανεζους!
Άμα είναι η γυναίκα ρομαντική τι να λέμε τωραΑγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά και παντού
Φόραγε σουτιέν??Να βγαλεις και το σουτιεν παρακαλω!
Τι ... καρδιά που έχεις βρε Σοφάκι....Αγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά και παντού
50-50 !για να μην την κοβει της το ειπα!Άμα είναι η γυναίκα ρομαντική τι να λέμε τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φόραγε σουτιέν??
Το σουτιέν θα υποφέρει όχι αυτή...50-50 !για να μην την κοβει της το ειπα!
Έτσι να μιλάς από κοντά... Αυτη ! Με φτιάχνει...Το σουτιέν θα υποφέρει όχι αυτή...
Το καλσον παντως την εκανε εξαλλη!το εσκισε!Το σουτιέν θα υποφέρει όχι αυτή...
Πίεζε την Καρδούλα...Το καλσον παντως την εκανε εξαλλη!το εσκισε!
Είσαι μεγαλοκαρδη ,μεγαλοκαρδη και έχεις μεγαλοκαρδοσυνη...Πίεζε την Καρδούλα...
Αχ τι μας κανείς μεσημεριάτικα και δουλεύουμε ….Αγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά και παντού
Πέγκυ μοναδική μού Αγαπη...Είσαι μεγαλοκαρδη ,μεγαλοκαρδη και έχεις μεγαλοκαρδοσυνη...
Καλησπέρα στην παρέα
Ξέρει κανείς που θα βρούνε την Αριάνα;
Ευχαριστώ πολύ
με λιγα λογια κωλαρα!!Είσαι μεγαλοκαρδη ,μεγαλοκαρδη και έχεις μεγαλοκαρδοσυνη...
Θα με αρρωστήσεις..μεγάλο φετιχ με τα διχτυωταΑγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά και παντού
Ελιζα ΔΕΝ βλέπω.Καλησπέρα σήμερα διαθέσιμες Εμμανουέλα Τζένη Νίκη Άννα Αφροδίτη Αναστασία Λολίτα Σοφία Δέσποινα Ισιδώρα
Αυτοί που δεν σε αντέχουν...αν τους έβαζες στη μούρη την κωλάρα σου με την τάπα να υποθέσω θα σε έδιωχναν ε;Βλέπουν το thread αυτή την στιγμή 104 άτομα ( 23 μέλη και 81 επισκέπτες) 3 μέλη τα ξέρω είναι που δεν με αντέχουν...τους νευριάζει η αύρα μού! Να τους στείλω πολλά φιλιά η ζωη είναι πολύ ωραία το να χαλάς τόση ενέργεια με ένα άτομο που δεν το ξέρεις...
Όχι στα βυζια μου, κοντά στην καρδιά να δώσω Αγάπη...Αυτοί που δεν σε αντέχουν...αν τους έβαζες στη μούρη την κωλάρα σου με την τάπα να υποθέσω θα σε έδιωχναν ε;