Zimpampoue89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 1.498
- Πόντοι
- 201
Τι ερωτική γυναίκα που είσαι ρε Λένα πολύ ωραίο ντύσιμο
Τι ερωτική γυναίκα που είσαι ρε Λένα πολύ ωραίο ντύσιμο
Δεν ξέρω τι είμαι αλλά περιμένω την καλημέρα της.... για να πάει καλά η μέρα. Εσένα πως πάει καλά η μέρα σου ??Ο απουσιολογος της τάξης είσαι?
.....αυτο το φορεμα μου αρεσε παρα πολυ κι εμενα !Τι ερωτική γυναίκα που είσαι ρε Λένα πολύ ωραίο ντύσιμο
Εχω λιγες μερες να να εμφανιστω στο νημα μου αλλα δεν σας ξεχνωΤζουτζουκοΛενιώ δεν μας τα λες καλά..
Το ΣΚ πέρασε, χαλάρωσες όπως είπες. Έχει πάει 12 και α΄κόμα να φανείς!!!!!!!!! Τσαγκαροδευτέρα????
τι στο καλο μαγεια σου καναμε??? χαχαχαχαΕχω λιγες μερες να να εμφανιστω στο νημα μου αλλα δεν σας ξεχνω
Παντα εισαστε στην σκεψη μου !
Πάντα σωστή , τυπική, χωρίς ακρότητες και μέσα στο πνεύμα της ελαφριάς πλάκας.Εχω λιγες μερες να να εμφανιστω στο νημα μου αλλα δεν σας ξεχνω
Παντα εισαστε στην σκεψη μου !
Εσυ ειδικα μαλλον μου εχεις κανει μαγεια !τι στο καλο μαγεια σου καναμε??? χαχαχαχα
κανε δουλεια σου !!!! χεχεΕσυ ειδικα μαλλον μου εχεις κανει μαγεια !
Σε εχω ερωτευθει αλλα χωρις ανταποκριση !
Δεν πειραζει εχω υπομονη !
Θελω να ειμαι η ευχαριστη παρουσια που σας φτιαχνει την διαθεση !καλημέρα γλυκιά μου.... όλοι οι φαν σου πάθαμε στερητικό από την "απουσία σου"
μια χαρά τα καταφέρνεις.... πίστεψε μεΘελω να ειμαι η ευχαριστη παρουσια που σας φτιαχνει την διαθεση !
Λουλουδακι
.......ευχαριστω για την χυλοπιτακανε δουλεια σου !!!! χεχε
Τζουτζούκα, μια χαρά είσαι, μια χαρά το πας, και εμείς καλά είμαστε!!!!!!!!!!!!Θελω να ειμαι η ευχαριστη παρουσια που σας φτιαχνει την διαθεση !
Λουλουδακι
......ειμαι κι εγω με τις στιγμες μουΤζουτζούκα, μια χαρά είσαι, μια χαρά το πας, και εμείς καλά είμαστε!!!!!!!!!!!!
Καλησπερα πανεμορφη μου μαθητρια.......ειμαι κι εγω με τις στιγμες μου
Υπαρχουν φασεις στην ζωη μου που αλλες φορες θελω να κλεινομαι στον εαυτο μου !
Αλλα και φορες που θελω να ειμαι με τον χαβαλε μου και το τραγουδι μου !
Να ειμαστε καλα ολοι μας !
Υγιεις και παντα γελαστοι !
ειμαι ο εαυτος μου !μια χαρά τα καταφέρνεις.... πίστεψε με
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ αγαπουλα !Καλησπερα πανεμορφη μου μαθητρια.
Αν ήξερες λίγο πόσο σ’ αγαπάω,
Σε σκέφτομαι πάντα όπου και να πάω,
Κι αν φοβηθείς πως μπορεί ν’ αλλάξει κάτι,
Και να πληγωθείς να μη φοβάσαι,
Θα είμαι για σένα εδώ, να το ξέρεις,
Να το ξέρεις, πάντα θα ‘μαι εδώ.
ειμαι ο εαυτος μου !