ειναι ενα πολυ σημαντικο κομματι για ενα ραντεβου!!!Δεν ντρέπεσε ανώμαλε τι ερώτηση είναι αυτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κριμα και μοιαζει πολυ ομορφη κοπελα!!!!Δεν καταπινει οχι
ειναι ενα πολυ σημαντικο κομματι για ενα ραντεβου!!!Δεν ντρέπεσε ανώμαλε τι ερώτηση είναι αυτη
κριμα και μοιαζει πολυ ομορφη κοπελα!!!!Δεν καταπινει οχι
Ναι τα καταπίνει, αρκεί να μην έχουν κουκούτσια.θα ηθελα να κανω μια πολυ σημαντικη ερωτηση και συγνωμη .....μπορω να ρωτησω αν η τζινα τα καταπινει??
Κυριως το πρωτο.να κάνεις τάμα, αίτηση, να βάλεις βύσμα, να τάξεις κτλ..
Η αλήθεια είναι ότι αυτή μου αρέσει , γαμωτο.Κυριως το πρωτο.
Ψαξε για αλλη που ψαχνετε περισσοτερο.
Καλη λευτερια...Η αλήθεια είναι ότι αυτή μου αρέσει , γαμωτο.
Μάλλον δεν τη πειθω ε?Καλη λευτερια...
Φίλε, στάκα με αυγά είναι το φόρτε των βασιλισσών να ξεςΗ αλήθεια είναι ότι αυτή μου αρέσει , γαμωτο.
Τζίνα έλα να σε πάρω στο χωριό, θα σε ταΐζω στακα με τα αυγά, μέλι με καρύδια, θα σε πηγαίνω στη θάλασσα, στα ζα . Βασίλισσα θα σε έχω
Κακά θα της πάνε? όλα βιολογικά.Φίλε, στάκα με αυγά είναι το φόρτε των βασιλισσών να ξες
Μάλλον δεν τη πειθω ε?
Οκ καλώςΤυπε άστο δεν το χεις
Τους μπουρμπουριστους ξέχασες...Κακά θα της πάνε? όλα βιολογικά.
Μετά θα τρώμε μακαρόνια με τον ανθότυρο στο ζουμί
Άμα της τάξεις και βόλτα κάθε Κυριακή με το τρακτερι και κέρασμα πάστα σοκολατίνα στο καφενείο του χωριού, κάτι μπορεί να γίνει...Μάλλον δεν τη πειθω ε?
Τύπε ΜΟΝΟ συνοδεία Dom Pérignon P3 Plénitude Brut Rosé, με side dish κόκκινα μούρα ή σουφλέ τυριών...θα ηθελα να κανω μια πολυ σημαντικη ερωτηση και συγνωμη .....μπορω να ρωτησω αν η τζινα τα καταπινει??
θα ηθελα να κανω μια πολυ σημαντικη ερωτηση και συγνωμη .....μπορω να ρωτησω αν η τζινα τα καταπινει??
Να κανω και γω μια πιο σημαντικη ερωτηση.Η τζινα δουλευει η σταματησε?Εξαρτάται από τη σοδειά.