Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.420
- Πόντοι
- 8.346
Δώσε κωλο κ το συζητάμεΕγώ κορόιδο νιώθω
Δώσε κωλο κ το συζητάμεΕγώ κορόιδο νιώθω
Κ γιατι βρε ομορφοκοριτσο δεν ριχνεις κ την τιμη για τον χωρο των πελατων;Καλημέρα. Καταρχάς για να ξεκαθαρίσω κάτι αυτές η τιμές είναι στο χώρο σας για τι δεν έχω αυτή τη στιγμή εγω χώρο περίπου σε 1 μήνα που θα έχω δικό μου χώρο φυσικά και θα έχω άλλες τιμές!!!!!
Κοπελια στα λεφτα που ζητας και σαν callgirl που υποτίθεται εισαι η θες να γίνεις τα φιλια ειναι δεδομενα αλλιως παει σε μπουρδέλο καποιος και γλυτώνει και χρήματα θες λιγη δουλιτσα ακομα στις υπηρεσίες σουΜα και γω για αυτές της τιμες έχω στο μυαλό μου για το χώρο που θα κάνω!!!!!!
ΜάντεψεΑυτή η Νεφέλη γιατί σε κάποια post έχει 3956879 ορθογραφικά λάθη και σε άλλα είναι λες και γράφει ο Μπαμπινιώτης;
Λες να μη μιλάμε με κοπελα γίνονται τέτοια πράγματα στο bou?Μάντεψε
Δεν πάει πουθενά το μυαλό μουΜάντεψε
Παιδία είναι και από το τάμπλετ μου μερικά ορθογραφικά δεν είμαι δασκάλα θα έχω και λάθη συγγνώμη!!!Μάντεψε
Μικρό είναι το κακό γλύκα αλλού είναι το πρόβλημαΠαιδία είναι και από το τάμπλετ μου μερικά ορθογραφικά δεν είμαι δασκάλα θα έχω και λάθη συγγνώμη!!!
Που ειναο η αγγελια?χαχα φυσικα υπαρχουνε πολλες επιλογες για ολους!!!. λοιπον ειμαι η νεφέλη ελληνιδα165 υψος 45 κιλα το μαλι μου εναι καστανο και τα ματακια μου και η φωτογραφιες μου εινα αληθινες. δεν εχω δικο μου χώρο καπια στιγμή θα εχώ φροντίζω είδη οπως με ρωτανε και πολη για αυτο το θεμα.το προγραμματακι μου δεν φύλο στο στομα κανω ελεύθερο στοματικο σεξ με προφιλακτικο παντα. τελειωμα επανω μου και επισης και εξτρα όμως απο κοντα αυτα . το νούμερο μου ειναι αυτο που βλεπεται στην αγγελια μου
Καντες από τώρα. Διαφορετικά μπες ξανά όταν έχεις χώροΜα και γω για αυτές της τιμες έχω στο μυαλό μου για το χώρο που θα κάνω!!!!!!
Λες να μη μιλάμε με κοπελα γίνονται τέτοια πράγματα στο bo
Που ειναο η αγγελ
Που ειναο η αγγελια
Μερικές σελίδες πισο στο νούμερο 27 είναι η αγγελία μουΠου ειναο η αγγελια?
Επίσκεψη στην Χαριλάου στον χώρο της Άννας κοντά στο γήπεδο του Άρη. Τρεις κοπελες εκεί προτιμήθηκε το πιο Τούμπανο ξανθιά με σιλικόνη νομίζω Ξένια ήταν το όνομα. Είχε και μια Ουκρανεζα σαραντάρα μέτρια σε εμφάνιση. Κόστος ένα πενηνταρικο
Έχει και μια Άλλη Νεφέλη μη με μπερδεύεται!!! Εμένα η αγγελία μου γράφει αυτό το νούμερο 6999406623Αυτή η Νεφέλη γιατί σε κάποια post έχει 3956879 ορθογραφικά λάθη και σε άλλα είναι λες και γράφει ο Μπαμπινιώτης;
Σε λίγο θα τραγουδάτε το τραγούδι της Αλεξίου και εσύ και η άλλη....Η μικρή Νεφέλη νομίζω είναι το τραγούδι αν δεν κάνω λάθοςΈχει και μια Άλλη Νεφέλη μη με μπερδεύεται!!! Εμένα η αγγελία μου γράφει αυτό το νούμερο 6999406623
Η Αλεξία είναι με διαφορά ΠρώτηΛοιπόν να προτείνω το εξής:
@Alexia9090 & @Nefelh22 να χτυπηθειτε λίγο στις τιμές προκειμένου να πάρετε πελατεία
Ποια χτυπάει πρώτη στα 80€?
Θεωρώ φίλος ότι η Νεφέλη πρέπει να χτυπήσει τιμή για να βγεί στην αγορά. Η Αλεξία έχει το πελατολόγιο της, οπότε περιμένει να δει την ζημιά που θα τις κάνει η νεοεισερχομενη στην περιοχή της.Η Αλεξία είναι με διαφορά Πρώτη