Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.375
- Πόντοι
- 25.186
Κι εγώ αλλά μην ξεχνάμε τον παράγοντα καλό σέρβις σε αγάμητο πελάτη…H Florianna ακόμα και με τις νέες φωτογραφίες, απορώ με τα 200 που ζητάει.
ειναι πολυ αστεια η τυπισα.. ουτε τσιμπουκι δε ξερει να κανει.
κι η φατσα μετριοτατη.
κορμαρα ομως.
Σιγά το πράμα ρε ,γεμάτο είναι το διαδίκτυο με τα καμώματα τηςΠου το ξετρυπωσες το βίντεο. Μπράβο
χαιρετώ τα πλήθη. Ακόμα και τον τενεκέ ξεγάνωτο
αφού προμοτοράρα ξέρεις το όνομα σου μια χαράΓειά σου κι εσένα τενεκέ που δεν πέρασες καλά.
Πάντως τα έξτρα τα βλέπω σε μείωση...Cim δεν..
Έχει ωραίες φωτογραφίες.
Θα είναι όντως έτσι ή να μην περιμένουμε πολλά από υπηρεσίες;
Μάλλον στα ντουμπάγια τον έχουν πιο μικρό από εμάς γι αυτό
Στα ντουμπαγια κωλο εδινε πάντως
Με 600+ ευρώ την ώρα και εδώ θα έδινε κώλο. Από τα 600 μέχρι τα 150 υπάρχει τεράστια διάφορα .
Στα ντουμπαγια κωλο εδινε πάντως
Βλέπω την κριτική για την Claire και σκέφτομαι πόσο κρίμα για τον συναγωνιστή. Και αναρωτιέμαι, γιατί δεν έχει συγχωνευτεί η καρτέλα της κοπέλας με αυτή της Ammy που ήταν το προηγούμενό της όνομα στο ίδιο γραφείο (μόλις μερικούς μήνες πριν), αλλά αντί αυτού αφαιρέθηκαν κιόλας οι φωτό της από εκείνη την καρτέλα; Για να την πατάνε κι άλλοι εκτός από όσους την πατήσαμε ως Ammy?
Εδώ λοιπόν το link και εκείνης της καρτέλας.
Αν δεν έλλειπα θα το εγλυφε κ το δικό μου ΑΓΝΟ ξυλάκι αυτη .εδώ κανείς?
Πίστεψέ με, έχοντας πάει με την κοπέλα, βλέποντας τις φωτογραφίες της τωρινής κοπέλας και προφανώς κρατόντας record με ποια βρίσκομαι, ξέρω αν ήταν ή όχι.Δε νομίζω να είναι η ίδια κοπέλα.
Και εδώ είναι το μήνυμά μου όταν είχε ξαναέρθει αλλάζοντας όνομα.Τουλάχιστον κάποιες που δεν κάνουν φεύγουν. Δεν αλλάζουν όνομα και γραφείο και μένουν να κοροϊδεύουν κι άλλους…