HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.406
- Πόντοι
- 456
Τι σπουδασε τυπε?
ιταλικη κλαρινολογια τυπε
Τι σπουδασε τυπε?
Τι σπουδασε τυπε?
Α ρε τυχεροί που σπουδάζατε έξω ....ωραιο νημα.... κατσε να ριξω ενα χεσιμο το βιζιτακι στα χρονια που ηταν (συμ)φοιτητρια Μπολωνια
Hταν δυνατή αλλά εμένα με εντυπωσίασε η άλλη η κοκκινομαλλα με το μπλε που καθόταν απέναντι της.Δε σχολιασε κανεις τις ΒΥΖΑΡΕΣ της φαιης τη παρασκευη,τις ειδα σε επαναληψη γιατι δεν ειδα την εκπομπη να τις χυσω live και μου τον εκανε τουμπανο η μιλφαρα,εριξα ισα με 6-7 κουταλιες της σουπας με τα βυζια της.Τι μιλφαρα με προσωπαρα,μαλλια τελεια,ποδαρες 2μιση μετρα,βυζαρες στο τελειο μεγεθος,χειλαρες,σωματαρα,χαμογελαρα,εχει γινει η γαμιολα;Οσοι δεν ειδατε την εκπομπη μπειτε στο σαιτ του σκαι ή στο καναλι στο youtube να τις θαυμασετε.Και δερματινο παντελονι απο κατω.Βεβαιως μπορει και ακομα πιο ξεκωλα οπως προπερσι στον αντ1 τελευταια χρονια που μας ειχε βγαλει τα νεφρα απο τη μαλακια.Για να δουμε τη βδομαδα που ερχεται ποσο θα τα βγαλει στη φορα.Εμπαινε Φαιη,δωστα ολα να ανεβουν...τα νουμερα ντε
Ηταν η ΦΑΙΗ,επαναλαμβανω η ΦΑΙΗ,η απολυτη ελληνιδα υπερμιλφαρα,η θεα,στο στουντιο και σε εντυπωσιασε,εστω παρατηρησες,καποια αλλη?Hταν δυνατή αλλά εμένα με εντυπωσίασε η άλλη η κοκκινομαλλα με το μπλε που καθόταν απέναντι της.
Το είπα..μιλάμε για μία με μπλε ,φορούσε άσπρες γόβες κοκκινομαλλα.Ηταν η ΦΑΙΗ,επαναλαμβανω η ΦΑΙΗ,η απολυτη ελληνιδα υπερμιλφαρα,η θεα,στο στουντιο και σε εντυπωσιασε,εστω παρατηρησες,καποια αλλη?
και ξανά το βιντεάκι γιατί κάποιος το ζήτησε και το προηγούμενο λίνκ σβήστηκε ... Πρωινό Μας 13.10.22 - Trim.tsΑυτο ειναι real ? υπαρχει βιντεο ?
Σα βιζιτακι πολυτελειας σε ντουμπαι-μυκονο ειναι εδω η μιλφαρα
The Matrixxx - Re-Entered.... Soon in village cinemas..
Σούπερ η Φαίη.Σα βιζιτακι πολυτελειας σε ντουμπαι-μυκονο ειναι εδω η μιλφαρα
Κορυφή !Σούπερ η Φαίη.
...και τις γόβεςΟλο καυλα με το μαυρο καλσον