orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Εκείνη η Λιτσι ρε μάγκες που εξαφανίστηκε; Την έχει πετύχει κανένας;
Την δοκίμασα πριν από λίγο, μείον νερουλό βυζί και τίποτα από προκαταρκτικά, μου φάνηκε πολύ άσχημο που πέταξε το βρακί της κάτω όταν το έβγαλε....Πρωινή βάρδια στο Φωκαίας 13 υπόγειο: Η Μαργκο ρεπάρει, στη θέση της η Αλίσια, που στο Λιοσίων 73 την πήρα με κάκιστες εντυπώσεις. Εδώ πάντως έδειχνε πιο ευδιάθετη.
Όλες οι Λατίνες έχουν ημ/νία λήξης καθώς είναι Ευρώπη με Visa, πολύ πιθανό να επέστρεψε στην χώρα εισόδου της ή σπίτι της ή απλά να πήγε για δουλειά σε άλλη χώρα ( συνήθως εδώ έρχονται αφού έχουν πάει σε χώρες εκτός ΕΕ πρώτα βέβαια ).Εκείνη η Λιτσι ρε μάγκες που εξαφανίστηκε; Την έχει πετύχει κανένας;
Καλά έκανε . Να είναι το τυχερό της εύχομαιΤυχαια συναντηση με το Βικακι απο Φ69 και σε συνομιλια λιγων δευτερολεπτων μου ειπε οτι επιασε αλλη δουλεια , μακρια απο το χωρο του αγοραιου ερωτα
....και τριτη βαρδια στην τραβελοτσατσα.Σε κανει ντουρο για την κοπελα και μετα εξερχεται εκ του δωματιου.Φιλιππίδου 11 όροφος
Κοπέλα ή ο πρωην Τάκης ο Σουγιάς;....και τριτη βαρδια στην τραβελοτσατσα.Σε κανει ντουρο για την κοπελα και μετα εξερχεται εκ του δωματιου.
Τακης.....Κοπέλα ή ο πρωην Τάκης ο Σουγιάς;
Τι εστί Ρίτα μουναρα? Ηληκια υψος προέλευση οίκος????Πηγα για το βρωμοπουτανο την Βανέσα αποψε αλλα ήταν κλειδωμένα, ίσως σχολαγε..
Δεν χανω καθολου χρόνο στην σαπίλα της ιασονος και παω κατευθείαν στην ριτα μουνάρα..
Τι να πω για αυτη την γυναικάρα ρε φιλε, απορώ πώς βρίσκεται ακόμα στο μεταξουργείο..
Μπορεί το πρόγραμμα της να ειναι φουλ αποστειρωμένο αλλα πάντα καταφέρνει και με εντυπωσιάζει..
Πηγα καρφί για την Άντζελα την ουγγαρεζα απο το Τεπελένι στο φ69 μιας και το μενού σήμερα ειχε κοντοπουτανο..
Δυστηχώς όμως μου εκμυστηρεύτηκε πως βαρέθηκε την δουλειά της και απο εκεί μου έπεσε η διάθεση.
Χτύπησα και 3 πιτόγυρα για να κλείσει πανηγυρικά η αυλαία της αποψινής νύχτας
Καλύτερα να μην την βρειςΑν υπάρχει έστω και ένας που δεν κράζει εδώ μέσα. Μήπως έχετε πετύχει πουθενά τη Τζέσικα την Ελληνίδα που δούλευε Φωκαίας 25?
Αυτη ειναι Ρουμάνα... Καλο γαμησι αδύνατον με Ρουμάνα.. Μαλλον εχετε μηδενικές απαιτήσεις μαστοριαΦίλε μου είναι όπως το είπες, για καβάλημα. Δε θέλει φιλάκια και τέτοια, σου παίρνει στα γρήγορα πιπουλα να σε καβλώσει, κάθεται στα 4 και βουτάς στο μουνάκι της. Εγώ για κάποιο λόγο έχω τέλεια εφαρμογή μέση της και τη χύνω πολύ γρήγορα, πράγμα σπάνιο για μένα.
Οντως οι περισσοτερες Ρουμανες ειναι πολυ μπλα μπλα, φρου φρου και αρωματα, γλωσσουδες, επιθετικα πολλα υποσχομενα σαλοναρισματα αλλα μετα μεσα στο δωματιο σχεδον κατω απο την βαση... Μονο με μια Ρουμανα ειχα περασει σχετικα καλα, την Σαρα απο Φωκαιας και αυτο μαλλον κατα τυχη πιστευω.....Αυτη ειναι Ρουμάνα... Καλο γαμησι αδύνατον με Ρουμάνα.. Μαλλον εχετε μηδενικές απαιτήσεις μαστορια
Τίποτα νύχια και τέτοιες μαλακιες θα φτιάχνει...Τυχαια συναντηση με το Βικακι απο Φ69 και σε συνομιλια λιγων δευτερολεπτων μου ειπε οτι επιασε αλλη δουλεια , μακρια απο το χωρο του αγοραιου ερωτα
Βραδάκι να υποθέσω..
Προσοχη μυστες,το Λιοσ79Ανω λειτουργουσε χθες Τεταρτη 2η βαρδια ως μερακλοσπιτο,ενω στο Κατω η κοπελα εκανε υπερφουλ προγραμμα
Καλα στερνα να χουμε
ΝαιΝα φοβάμαι από την αντίδραση του @n.smirni76;
Κολωνού 32.Τι εστί Ρίτα μουναρα? Ηληκια υψος προέλευση οίκος????
Γιατί το λες αυτό?Καλύτερα να μην την βρεις