Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.483
Πόντοι
5.946

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.570
Πόντοι
11.096
γιατί μιλάς έτσι απαξιωτικά για το Βικάκι...
πληθωρικό βυζί, βαθύ φιλί, υγρή πίπα...
έχει χαλάσει μήπως?
Απαξιωτικά καθόλου, καλό παιδί ή Βίκυ όταν θέλει καί μέχρι εκεί. Όλα τά άλλα είπαμε περί ορεξεως.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.570
Πόντοι
11.096
δηλαδή προτιμάς Τζούλια από Βίκυ?
Αν είχα μία απόφαση για τίς δύο επιλογές ναι μόνο Τζούλια. Διαφορετικές υπηρεσίες ή κάθε κοπέλα διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά δεν τίθεται θέμα μόνο υπηρεσιών παίζουν καί άλλα ρόλο.

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.210
Πόντοι
206
Θενκς φίλε !! Δεν νομίζω ότι θα την αφήσω να με χαλάσει την μαντάμ πάντα έτσι ήταν!! Διαλέγω και μέσα απευθείας !!
Να διαβάσεις. Να ακουσεις. Αλλά!!! Πρέπει να πας να δεις μόνο σου. ΕΣΥ αποφασίζεις. Το σπορ θέλει χρόνο κ χρήμα δυστυχώς. Και πολύ ΡΙΣΚΟ
Ο καθένας μας έχει τα υποκειμενικά του ζητούμενα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Καλό θα ήταν αν όντως έχουνε έρθει καινούργιες κοπέλες να αναφερθούν τουλάχιστον σε ηλικία και εμφάνιση!!
Έλα ντε έχει να ακουστεί καλό σχόλιο για καινούρια κοπέλα εδώ και καιρό.

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.937
Πόντοι
5.220
οποιος περάσει σήμερα ας κάνει μια γενική ενημέρωση

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.217
Πόντοι
2.310
Όσον αφορά τις γυναίκες δλδ εμφάνιση-ηλικία-υπηρεσίες και ο τρόπος που προσφέρονται, σίγουρα όλοι εμείς έχουμε διαφορετικά γούστα μεταξύ μας.
Προσωπικά ανεξάρτητα από τα υποκειμενικά μου γούστα, θα έλεγα ότι αντικειμενικά η Βίκυ έχει ωραίο γυναικείο σώμα με σωστές (τόσο όσο) καμπύλες και πλούσιο ταιριαστό με το σώμα της στήθος. Επίσης, δεν λέγεται μεγάλη. Μια φορά που είχα συνευρεθεί μαζί της είχα φύγει με θετικές εντυπώσεις. Χωρίς να έχω συγκεκριμένο παράπονο από εκείνη, αλλά λόγω των δικών μου προτιμήσεων δεν την επισκέφτηκα ξανά.
Τον CLO τον κατάλαβα, αλλά Professor έχω μπερδευτεί με τα σχόλια σου για τη Βίκυ, δηλώνεις ότι δεν είσαι ευχαριστημένος, αλλά διαβάζοντάς τα φαίνεται λες και υπάρχει κάτι προσωπικό. Τι να πώ?!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.570
Πόντοι
11.096
Όσον αφορά τις γυναίκες δλδ εμφάνιση-ηλικία-υπηρεσίες και ο τρόπος που προσφέρονται, σίγουρα όλοι εμείς έχουμε διαφορετικά γούστα μεταξύ μας.
Προσωπικά ανεξάρτητα από τα υποκειμενικά μου γούστα, θα έλεγα ότι αντικειμενικά η Βίκυ έχει ωραίο γυναικείο σώμα με σωστές (τόσο όσο) καμπύλες και πλούσιο ταιριαστό με το σώμα της στήθος. Επίσης, δεν λέγεται μεγάλη. Μια φορά που είχα συνευρεθεί μαζί της είχα φύγει με θετικές εντυπώσεις. Χωρίς να έχω συγκεκριμένο παράπονο από εκείνη, αλλά λόγω των δικών μου προτιμήσεων δεν την επισκέφτηκα ξανά.
Τον CLO τον κατάλαβα, αλλά Professor έχω μπερδευτεί με τα σχόλια σου για τη Βίκυ, δηλώνεις ότι δεν είσαι ευχαριστημένος, αλλά διαβάζοντάς τα φαίνεται λες και υπάρχει κάτι προσωπικό. Τι να πώ?!
Μπορώ εν μέρει νά σού λύσω την απορία σού.
Προσωπικά κάτι με την Βίκυ δεν έχω, όπως με καμία κοπέλα τού χώρου.
Εμφανισιακά είναι όπως τά λες αν καί έχει σπάσει λίγο, όχι κάτι τό ιδιαίτερο απλά δεν έχει την φρεσκάδα πού είχε, παρόλα αυτά όμως παραμένει αρκετά καλή σέ εμφάνιση, όσο για της υπηρεσίες τής τά έχω γράψει και σέ κριτική μου που αυτό τό μία κρύο μια ζεστή ανάλογα τά κέφια με χαλάει αφάνταστα.
Το μία άσπρο μία μαύρο ενώ ξέρω κάποια πράγματα τό θεωρώ κοροϊδία νά γίνεται καί ειδικά σε ραντεβού καί γι'αυτό είναι στα όχι από εμένα.
Επέτρεψε μου όμως νά μήν πω αλλά καί νά έχω την δική μου άποψη ξερωντας κάτι παραπάνω σέ προσωπικό επίπεδο.

Νά είναι καλά ή κοπέλα με υγεία και αρκετή δουλειά καί αν ξεκινήσει της "διακοπές" επίσης ότι τό καλύτερο.

• Like
Αντιδράσεις: f21

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.901
Πόντοι
9.275
οποιος περάσει σήμερα ας κάνει μια γενική ενημέρωση
Πέρασα τις προάλλες. Υπήρχαν 4-5 διαθέσιμες κοπέλες όταν πήγα. Νομίζω 2-3 ήταν νέες, δηλαδή δεν θυμάμαι να τις είχα ξαναδεί. Όλες ήταν συμμαθήτριες (45+). Μόνο μια μου έκανε κλικ, δηλαδή είχε καλό ψιλόλογνο κορμί, αλλά είχε πολύ άγριο (και κομμένο) πρόσωπο και τρόμαξα και έφυγα με ελαφρά... :badair:

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.937
Πόντοι
5.220
σχόλιο για την σεριφισα δεν μας έκανες

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.570
Πόντοι
11.096
Πέρασα τις προάλλες. Υπήρχαν 4-5 διαθέσιμες κοπέλες όταν πήγα. Νομίζω 2-3 ήταν νέες, δηλαδή δεν θυμάμαι να τις είχα ξαναδεί. Όλες ήταν συμμαθήτριες (45+). Μόνο μια μου έκανε κλικ, δηλαδή είχε καλό ψιλόλογνο κορμί, αλλά είχε πολύ άγριο (και κομμένο) πρόσωπο και τρόμαξα και έφυγα με ελαφρά... :badair:
Έκλαψα με το Όλες ήταν συμμαθήτριες (45+).
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.895
Πόντοι
19.505
Πέρασα κι εγώ και σκιάχτηκα. Αυτή που σου έκανε κλικ είναι η Βίκυ, αλλά κι αυτή έχει χαλάσει πολύ.
Η τσατσά με το σπασμένο πόδι μακράν καλύτερη από την ψυχοπαθή.

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.937
Πόντοι
5.220
Πέρασα κι εγώ και σκιάχτηκα. Αυτή που σου έκανε κλικ είναι η Βίκυ, αλλά κι αυτή έχει χαλάσει πολύ.
ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΩΡΕ;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.205
Πόντοι
2.456
Το βουνό πάει να μπαζωσει το φράγμα στον Δνείπερο;
:coffee:

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.937
Πόντοι
5.220