clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.483
- Πόντοι
- 5.946
γιατί μιλάς έτσι απαξιωτικά για το Βικάκι...Στα δύο πρώτα είσαι μέσα. Τό άλλο περί ορεξεως....
πληθωρικό βυζί, βαθύ φιλί, υγρή πίπα...
έχει χαλάσει μήπως?
γιατί μιλάς έτσι απαξιωτικά για το Βικάκι...Στα δύο πρώτα είσαι μέσα. Τό άλλο περί ορεξεως....
Απαξιωτικά καθόλου, καλό παιδί ή Βίκυ όταν θέλει καί μέχρι εκεί. Όλα τά άλλα είπαμε περί ορεξεως.γιατί μιλάς έτσι απαξιωτικά για το Βικάκι...
πληθωρικό βυζί, βαθύ φιλί, υγρή πίπα...
έχει χαλάσει μήπως?
δηλαδή προτιμάς Τζούλια από Βίκυ?Απαξιωτικά καθόλου, καλό παιδί ή Βίκυ όταν θέλει καί μέχρι εκεί. Όλα τά άλλα είπαμε περί ορεξεως.
Αν είχα μία απόφαση για τίς δύο επιλογές ναι μόνο Τζούλια. Διαφορετικές υπηρεσίες ή κάθε κοπέλα διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά δεν τίθεται θέμα μόνο υπηρεσιών παίζουν καί άλλα ρόλο.δηλαδή προτιμάς Τζούλια από Βίκυ?
Να διαβάσεις. Να ακουσεις. Αλλά!!! Πρέπει να πας να δεις μόνο σου. ΕΣΥ αποφασίζεις. Το σπορ θέλει χρόνο κ χρήμα δυστυχώς. Και πολύ ΡΙΣΚΟΘενκς φίλε !! Δεν νομίζω ότι θα την αφήσω να με χαλάσει την μαντάμ πάντα έτσι ήταν!! Διαλέγω και μέσα απευθείας !!
Έλα ντε έχει να ακουστεί καλό σχόλιο για καινούρια κοπέλα εδώ και καιρό.Καλό θα ήταν αν όντως έχουνε έρθει καινούργιες κοπέλες να αναφερθούν τουλάχιστον σε ηλικία και εμφάνιση!!
Μπορώ εν μέρει νά σού λύσω την απορία σού.Όσον αφορά τις γυναίκες δλδ εμφάνιση-ηλικία-υπηρεσίες και ο τρόπος που προσφέρονται, σίγουρα όλοι εμείς έχουμε διαφορετικά γούστα μεταξύ μας.
Προσωπικά ανεξάρτητα από τα υποκειμενικά μου γούστα, θα έλεγα ότι αντικειμενικά η Βίκυ έχει ωραίο γυναικείο σώμα με σωστές (τόσο όσο) καμπύλες και πλούσιο ταιριαστό με το σώμα της στήθος. Επίσης, δεν λέγεται μεγάλη. Μια φορά που είχα συνευρεθεί μαζί της είχα φύγει με θετικές εντυπώσεις. Χωρίς να έχω συγκεκριμένο παράπονο από εκείνη, αλλά λόγω των δικών μου προτιμήσεων δεν την επισκέφτηκα ξανά.
Τον CLO τον κατάλαβα, αλλά Professor έχω μπερδευτεί με τα σχόλια σου για τη Βίκυ, δηλώνεις ότι δεν είσαι ευχαριστημένος, αλλά διαβάζοντάς τα φαίνεται λες και υπάρχει κάτι προσωπικό. Τι να πώ?!
Πέρασα τις προάλλες. Υπήρχαν 4-5 διαθέσιμες κοπέλες όταν πήγα. Νομίζω 2-3 ήταν νέες, δηλαδή δεν θυμάμαι να τις είχα ξαναδεί. Όλες ήταν συμμαθήτριες (45+). Μόνο μια μου έκανε κλικ, δηλαδή είχε καλό ψιλόλογνο κορμί, αλλά είχε πολύ άγριο (και κομμένο) πρόσωπο και τρόμαξα και έφυγα με ελαφρά...οποιος περάσει σήμερα ας κάνει μια γενική ενημέρωση
Έκλαψα με το Όλες ήταν συμμαθήτριες (45+).Πέρασα τις προάλλες. Υπήρχαν 4-5 διαθέσιμες κοπέλες όταν πήγα. Νομίζω 2-3 ήταν νέες, δηλαδή δεν θυμάμαι να τις είχα ξαναδεί. Όλες ήταν συμμαθήτριες (45+). Μόνο μια μου έκανε κλικ, δηλαδή είχε καλό ψιλόλογνο κορμί, αλλά είχε πολύ άγριο (και κομμένο) πρόσωπο και τρόμαξα και έφυγα με ελαφρά...
Πέρασα κι εγώ και σκιάχτηκα. Αυτή που σου έκανε κλικ είναι η Βίκυ, αλλά κι αυτή έχει χαλάσει πολύ.Πέρασα τις προάλλες. Υπήρχαν 4-5 διαθέσιμες κοπέλες όταν πήγα. Νομίζω 2-3 ήταν νέες, δηλαδή δεν θυμάμαι να τις είχα ξαναδεί. Όλες ήταν συμμαθήτριες (45+). Μόνο μια μου έκανε κλικ, δηλαδή είχε καλό ψιλόλογνο κορμί, αλλά είχε πολύ άγριο (και κομμένο) πρόσωπο και τρόμαξα και έφυγα με ελαφρά...
ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΩΡΕ;Πέρασα κι εγώ και σκιάχτηκα. Αυτή που σου έκανε κλικ είναι η Βίκυ, αλλά κι αυτή έχει χαλάσει πολύ.
Η τσατσά με το σπασμένο πόδι μακράν καλύτερη από την ψυχοπαθή.
Ώρε που πάμε ρε.....Έκλαψα με το Όλες ήταν συμμαθήτριες (45+).
Υπομονή ανοίγει τό άλλο καί θά είμαστε μέσα στην χλιδαΏρε που πάμε ρε.....
Για στείλε ιδιωτική .Υπομονή ανοίγει τό άλλο καί θά είμαστε μέσα στην χλιδα
Το βουνό πάει να μπαζωσει το φράγμα στον Δνείπερο;Πέρασα κι εγώ και σκιάχτηκα. Αυτή που σου έκανε κλικ είναι η Βίκυ, αλλά κι αυτή έχει χαλάσει πολύ.
Η τσατσά με το σπασμένο πόδι μακράν καλύτερη από την ψυχοπαθή.
Λες να γίνει κάτι τέτοιο;Έφυγε η ξυνή;;;;