dimitrisgk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 624
- Πόντοι
- 301
άρα το γραφείο ξεμεινες λες απο pse?Καμια απο τθς 2....
άρα το γραφείο ξεμεινες λες απο pse?Καμια απο τθς 2....
Τωρα ναι...Kristina δεν την βλεπω να ερχεται,Kely μπααα,Anastasya δεν ξερω, μαλλον η Stella & Lisa αλλα τα ερωτηματικα παιζουν.Dasha εφυγε,αναμονη για Jessica...τελος του μηναάρα το γραφείο ξεμεινες λες απο pse?
Stella pse??? Anasteisha με καυλώνει πολύ, μου βγάζει πολύ ανωμαλία....Τωρα ναι...Kristina δεν την βλεπω να ερχεται,Kely μπααα,Anastasya δεν ξερω, μαλλον η Stella & Lisa αλλα τα ερωτηματικα παιζουν.Dasha εφυγε,αναμονη για Jessica...τελος του μηνα
Ουτε 140 δεν εδινα....δινε εσυ ιδεες
αν θες για εσενα 200
Kristina ποια είναι;Τωρα ναι...Kristina δεν την βλεπω να ερχεται,Kely μπααα,Anastasya δεν ξερω, μαλλον η Stella & Lisa αλλα τα ερωτηματικα παιζουν.Dasha εφυγε,αναμονη για Jessica...τελος του μηνα
με την φορα που εχει παρει ο πληθωρισμος τοσο θα κανει το μισαωροΟυτε 140 δεν εδινα....
ναι εχει ξαναδουλεψειΑυτό το κοντοπουτανο έχει ξαναδουλέψει; Θέλω να το γαμησω πολύ άσχημα
Kristina10Kristina ποια είναι;
Λουτρό αλήθειαςΚράζω την συγκεκριμένη Ελληνίδα πορνό «σταρ» της Ελληνικής λαϊκής πορνό αγοράς του κώλου. Τουλάχιστον όσοι έχουν πηδήξει κανονική πορνοστάρ καταλαβαίνουν την διαφορά.
Και ναι κράζω και τις 15ης κατηγορίας ΚολομβιανόΒραζιλιάνες από την Ισπανοπορτογαλία και καλά με τα αμφιβόλου φύλου χαρακτηριστικά που κυκλοφορούν στο pilot με γούνα απο την μέση και πάνω και φόρμα παντόφλα απο την μέση και κάτω. Ποιο σουρεάλ και καρακίτς πεθαίνεις. Σιγά μην τα πληρώσω κιόλας τα σούργελα.
εσυ απο διεθνη πορνοσταρ εχει πηδηξει χουφτοειδοςΛουτρό αλήθειας
Ενώ εσύ έχεις πηδήξει ρε; Άσε τον Λαγό ήσυχοεσυ απο διεθνη πορνοσταρ εχει πηδηξει χουφτοειδος
Εγώ Προτείνω να λέγεσαιΠροτιμώ να λέγομαι Μεγάλο Βουνό.
Ανέβηκα level, μάζεψα τους πόντους μου, κι ευχαριστώ όλα τα μέλη της κοινότητας.
Όχι ρε μην βάζεις ιδέες. Θα αλλάξει και ο άλλος μετά σε Τζιά η Κέα! Η είναι το ίδιο;Εγώ Προτείνω να λέγεσαι
Ιθάκη
Αληθές επίσης…έπαιρνα το αεροπλάνο για πλάκα κ έτρεχα Παρίσι Λονδίνο Ρώμη να πετύχω τις πορνοστάρ…εποχες ΠΑΣΟΚ φίλεεσυ απο διεθνη πορνοσταρ εχει πηδηξει χουφτοειδος
Η πλάκα φίλε είναι ότι έχω πηδήξει και μπορώ να παραθέσω ονόματαΕνώ εσύ έχεις πηδήξει ρε; Άσε τον Λαγό ήσυχο
Τώρα που μου Θύμισες ΠΑΣΟΚΑληθές επίσης…έπαιρνα το αεροπλάνο για πλάκα κ έτρεχα Παρίσι Λονδίνο Ρώμη να πετύχω τις πορνοστάρ…εποχες ΠΑΣΟΚ φίλε
Stella pse??? Anasteisha με καυλώνει πολύ, μου βγάζει πολύ ανωμαλία....
γάμαγες από κούνιαΤώρα που μου Θύμισες ΠΑΣΟΚ
Είχα βρεθεί με μια εσκορτ τότε που κέρδισε το ΠΑΣΟΚ στης εκλογές εκι που την καρφονα Φώναζε γαμαμε Δυνατά λεφτα Υπάρχουν