Νέα

Ad Magic Girls

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (9 μέλη και 48 επισκέπτες)

Βανέσα Magic

Call-Girl
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Μηνύματα
785
Like
9.463
Καλησπέρα μωρακιααα..!!Αυριο διαθεσιμη από 4❤️
 

Συνημμένα

  • 93F7813B-397A-45F0-9449-817060492C5A.png
    93F7813B-397A-45F0-9449-817060492C5A.png
    9,9 MB · Εμφανίσεις: 115

David_Webb

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Μηνύματα
1.780
Κριτικές
9
Like
1.265
Πόντοι
4.375
Ήθελα ν ανεβάσω review για @Γιολάντα Magic αλλά δεν εμφανίζεται σ εμένα η επιλογή να γραψω κριτικη οποτε γραφω εδω και θα την ανεβάσω οταν θα λυθεί το τεχνικό θεμα.


Geisha
Εμφάνιση ό,τι βλέπετε στις φωτό και βίντεο που ανεβάζει καθημερινά στο thread του γραφείου.
Αν σας αρέσει εμφανισιακά είναι σιγουρο οτι θα περάσετε καλά.
Πεντακάθαρη και με διάθεση ακόμη και αν τη συναντήσεις μετά από 6 ώρες δουλειάς.
Σταθερά διαθέσιμη όχι guest star που εμφανίζεται και μετά εξαφανίζεται.
Τις λίγες φορές που έτυχε να στείλω μήνυμα για να ρωτήσω κάτι (πχ για διαθεσιμότητα), απαντησε άμεσα.
Μας "διαβάζει" και φροντίζει να διαμορφώσει την εμπειρία που έχουμε στο μυαλό μας.
Θες GFE τόχει. Θές πιο έντονο τόχει. Και τόχει συνολικά. Και στο πώς θα φιλήσει και στο σεξ και στην κουβέντα αν έχεις χρόνο και διάθεση.
Ξεχάστε τις κοπέλες που θέλουν "ξεκλείδωμα" κλπ. Προφανώς της αρέσει να ασχολούνται μαζί της και αν έχεις διάθεση ν ασχοληθείς θα σου πεί τι θέλει και πώς.
Αν διαβάσετε τα post στο thread του γραφείου θα δείτε τι προτιμά η ίδια αλλά πάλι απ' ότι έχει πεί η ίδια, την καυλώνει να περνάει καλά ο πελάτης και το δείχνει στην πράξη.
Σε κάνει να νοιώθεις το κέντρο του κόσμου για όση ώρα είναι εκεί χωρίς να κοιτάει κινητό ή να τρώει χρόνο.
Αν θυμάμαι καλά, στην τελευταία ψηφοφορία για κορίτσια από γραφεία στις πρώτες θέσεις ήταν κοπέλες με μέσο όρο περίπου ίδιο με τη Γιολάντα που όμως έχει ακόμη μόνο 10 κριτικές. Πιστεύω ότι όσο αντέχει ακόμη να κάνει αυτή τη δουλειά θα συνεχίσει να έχει το ίδιο ψηλή βαθμολογία καθώς θα αυξάνονται τα reviews.
 
Τελευταία τροποποίηση:

arseniko apolito

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Μηνύματα
21
Κριτικές
5
Like
179
Πόντοι
280
Ο μάγος απλά είπε πως όταν μια κοπέλα νιώθει πως πιέζεται από τον πελάτη, απευθείας το γραφείο κόβει τον πελάτη από τη συγκεκριμένη κοπέλα. Και θεωρώ πως είναι τίμιο και έτσι θα έπρεπε να λειτουργεί η φάση γενικά . Από το γραφείο δεν έχω νιώσει ποτέ την παραμικρή πίεση, ίσα ίσα το αντίθετο . Είμαστε σαν οικογένεια και με όλες τις κοπέλες είναι έτσι.
Στείλε στον τύπο,ένα πμ ,ότι την επόμενη φορά θα τον καταγγειλεις για απόπειρα βιασμού ,και μάλλον θα το ξανασκεφτεί με την εμμονή του.....
 

papaphilips

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
21.757
Κριτικές
97
Like
47.133
Πόντοι
17.311
Δεν είναι ούτε δούλες σας, ούτε υποχρεωμένες να φάνε το καυλί σας, ούτε τα ψυχολογικά που σας άφησε η μάνα, ο πατέρας ή η πρώην σας στη μάπα. Γιατί κι εμείς έχουμε ψυχολογικά και δεν τα βγάζουμε στους σερβιτόρους που πληρώνουμε όταν πάμε για καφέ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. Κρύβω το όνομα του κυρίου γιατί είναι γνωστός στο φόρουμ και όσο κι αν νευρίασα η έφτασα στα όρια μου δεν θα ήθελα να τον εκθέσω.
γνωστος υπερκλωνος θες να πεις μαλλον.

mad martial arts GIF

στην επομενη φορα ομως, ξερεις τι πρεπει να κανεις ...τωρα (οπως και ολες οι υπολοιπες) :eyebrows:
 
Τελευταία τροποποίηση:

andy85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2018
Μηνύματα
27
Κριτικές
3
Like
395
Πόντοι
280
Σχετικά με το θέμα που ανέφερε η Σάντρα… Για μένα το μεγαλύτερο άγχος όταν πηγαίνω σε ραντεβού με έσκορτ είναι να κάνει αυτή τη δουλειά με τη θέλησή της, γιατί όλοι ξέρουμε ότι συμβαίνουν πολλά. Ο τρόπος που απάντησε το γραφείο σε αυτά που έγραψε η Σάντρα αλλά και η αλληλεγγύη των υπολοίπων κοριτσιών δείχνει ότι αυτό που συμβαίνει στον Μάγο είναι πολύ υγιές και σωστό, για μένα πιο σημαντικό για ένα γραφείο να φέρεται καλά στα κορίτσια παρά το πώς θα φερθεί σε μένα αν και αυτό μετράει. Τώρα αυτό που λέει η Σάντρα είναι στα όρια του βιασμού, αν συνεχίσει να ενοχλεί αυτός ο άνθρωπος, από ένα σημείο και μετά υπάρχει και η νομική οδός. Ειλικρινά λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι που σας φέρνουν σε τέτοια κατάσταση. Και πάλι μπράβο στο γραφείο αλλά και στα κορίτσια για τις μεταξύ τους σχέσεις
 

gnnakos

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Μηνύματα
1.290
Κριτικές
95
Like
12.636
Πόντοι
18.036
Στο συγκεκριμένο θέμα κατα 99% η κοπέλα εχει δικιο,μιας και εχει και αποδείξεις.

Απλά πάντα ελλοχευει ο κινδυνος-επειδη κανενας δεν βλέπει τι γινεται στο δωματιο και δεν υπαρχουν μαρτυρες-μια κοπέλα να πει ψεμματα για κάποιον πελατη και αντε μετα να αποδειξεις την αλήθεια

πχ με χτυπησε...αντε βρες ακρη μετα!
 

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Μηνύματα
2.103
Κριτικές
50
Like
6.357
Πόντοι
7.636

Spiros_73

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
1.359
Like
6.392
Πόντοι
1.056

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Μηνύματα
492
Κριτικές
19
Like
1.922
Πόντοι
1.191
Δεν έχω σκοπό να χαλάσω τη διάθεση κανενός, ανεξαιρέτως αν χάλασε η δική μου. Παρακαλώ σε οποιον διαβάσει , να ανοίξει τη παρακάτω φωτό. Θα ήθελα απλά να σας δώσω τροφή για σκέψη, για το πόσο μαλάκες είστε ή μπορείτε να γίνετε, κάποιοι από εσάς. Τόσο καιρό δεν μιλάω γιατί ακόμη και καλημέρα να πω θα μου πείτε « μα είναι 5 το απόγευμα», αλλά με έχετε βγάλει έξω από τα ρούχα μου. Στα 4 χρόνια σχεδόν που δουλεύω άπειρες φορές με έχουν πάρει πελάτες που μου γαμησαν την ψυχολογία και έβαλα τα δυνατά μου για να βγει το ραντεβού και έπειτα τους μπλόκαρα, ωστόσο με ξαναπήραν από άλλο αριθμό και από μαλακία δίκη μου έκατσα στο ραντεβού, με αποτέλεσμα το ραντεβού να πάει χάλια και προφανώς επόμενο να είναι μια ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ. Και έπειτα μια βροχή μηνυμάτων, σχολίων, με το ποσο ντίβα είμαι, ποσο ψηλά έχω την μύτη μου και ποσο «δεν κάνω για την δουλειά» Ε λοιπόν με όλη μου την καρδιά να σας πω πως είστε μαλάκες, όχι όλοι, προφανώς όχι όλοι, αλλά όλοι εσείς που στέλνετε τέτοιες μαλακιες και νομίζετε πως επειδή έχετε 160/200/500 ευρώ στην τσέπη σας , σας ανήκουμε. Όχι κύριοι, ούτε εμείς σας ανήκουμε αλλά ούτε καν το μουνι μας το οποίο νοικιάζετε για μια ώρα. Συγγνώμη που σας το χαλάω. Ξέρω άπειρες κοπέλες από εδώ μέσα που έχουν τραβήξει τα ίδια και χειρότερα και δεν μιλάνε γιατί είναι η δουλειά τους και επειδή σαν καλοί μαλακες που κάποιοι από εσάς είστε, θα πείτε «αν δεν μπορεί να το αντέξει ας φύγει από τη δουλειά» . Α ευχαριστώ ρε σύ, δεν το σκέφτηκα! Θα σας παρακαλούσα λοιπόν εκ μέρους όλων των κοριτσιών , να σέβεστε τα κορίτσια που πληρώνετε. Δεν είναι ούτε δούλες σας, ούτε υποχρεωμένες να φάνε το καυλί σας, ούτε τα ψυχολογικά που σας άφησε η μάνα, ο πατέρας ή η πρώην σας στη μάπα. Γιατί κι εμείς έχουμε ψυχολογικά και δεν τα βγάζουμε στους σερβιτόρους που πληρώνουμε όταν πάμε για καφέ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. Κρύβω το όνομα του κυρίου γιατί είναι γνωστός στο φόρουμ και όσο κι αν νευρίασα η έφτασα στα όρια μου δεν θα ήθελα να τον εκθέσω. Αν θέλετε να ταΐσετε τον ναρκισσισμό σας , βγείτε για γκομενάκια στα κλαμπ. Με το να παίρνετε κοπέλες που δεν σας θέλουν και να σπαταλάτε τον χρόνο της κάθε κοπέλας, του οδηγού, της τηλεφωνήτριας και του επόμενου πιθανού νορμαλ πελάτη, και έπειτα να κοροϊδεύετε άπειρο κόσμο που μπαίνει να δει κριτικές για να πάρει μια κοπέλα, δεν καταφέρνετε τίποτα από το να γίνεστε ξεφτίλα. Αυτά από μένα, καλή συνέχεια. Διαθέσιμη αύριο από 7. ❤️
εισαι το καλυτερο παιδι οποιος εχει βρεθει μαζι σου ξερει....
 

Dragon18

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2019
Μηνύματα
713
Κριτικές
6
Like
3.323
Πόντοι
726

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom