Νέα

Δόμνα Μιχαηλίδου

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Μηνύματα
1.813
Like
8.146
Πόντοι
1.056
Δεν την πάω καθόλου! Μου βγάζει κάτι το κρύο!
Ειδικά μετά την δήλωση της οτι οι αναπληρωτριες καθηγήτριες δεν δικαιούνται 9μηνη άδεια , άδεια επαπειλούμενης εγκυμοσύνης κτλ και δεν τρέχει κάτι γιατί είναι μικρό ποσοστό ( 50.000 αναπληρωτές έχουμε , πόσες είναι γυναίκες δεν ξέρω ) , ενώ την δικαιούται η Σούλα η νυχου ( δεν έχω κάτι με την νυχου) . Το παίζει και σπουδασμενη ενώ την παιδεία και αυτούς που μας την προσφέρουν τους έχουν γραμμένους!
Ρε τυπε, αμα την εξεταζαμε απο πολιτικής αποψης θα την ειχαμε απορριψει με συνοπτικες διαδικασιες. Σαν μουνι την εξεταζουμε. Η γυναικα ειναι καυλιαρα. Φαινεται οτι ψοφαει για ψωλη και οτι γαμιεται ασυστολα. Γουσταρουμε να βλεπουμε και να ακουμε την καυλοφωνή της. Οχι σαν τις μπουρούχες Κεραμεως, Βουλτεψη κλπ που ξερναμε και που τις ακουμε τις σαυρες
 
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Μηνύματα
174
Like
243
Πόντοι
21
Ρε τυπε, αμα την εξεταζαμε απο πολιτικής αποψης θα την ειχαμε απορριψει με συνοπτικες διαδικασιες. Σαν μουνι την εξεταζουμε. Η γυναικα ειναι καυλιαρα. Φαινεται οτι ψοφαει για ψωλη και οτι γαμιεται ασυστολα. Γουσταρουμε να βλεπουμε και να ακουμε την καυλοφωνή της. Οχι σαν τις μπουρούχες Κεραμεως, Βουλτεψη κλπ που ξερναμε και που τις ακουμε
Αν έκρινα μόνο εικόνα τότε ναι . Αυτό θα είχε συμβεί αν ήταν άγνωστη και απλά έβλεπα μια φωτογραφία της .
 
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Μηνύματα
174
Like
243
Πόντοι
21
Σιγά ρε επιστήμονα
Ρε φίλε τι επιστήμονας; Εγώ έτσι λειτουργώ
Έχω ρίξει άκυρο σε γκόμενες που εμφανισιακά ήταν του γούστου μου λόγω συμπεριφοράς πχ και όταν λέω άκυρο εννοώ για πήδημα!!!
Έχω πάει με γκόμενες που ενώ ήταν μέτριες τουλάχιστον με κέρδισαν με συμπεριφορά, νάζι ή είχαν το κάτι ώστε να σε ελκύει
 

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
849
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Μεγάλη Κάβλα η Δόμνα...φαντάζομαι να κάνει dt μέχρι τα αρχιδια...να δίνει και κώλο!!!
 

Kompotis

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Μηνύματα
965
Like
7.385
Πόντοι
1.046
Κολάν σήμερα....να βλέπαμε και πίσω κίνηση
Screenshot_2024-05-19-23-29-14-671_com.instagram.android-edit.jpg
Screenshot_2024-05-19-23-29-57-398_com.instagram.android-edit.jpg
 
  • Like
Αντιδράσεις: Triant

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Μηνύματα
2.281
Like
13.487
Πόντοι
2.256
Χθες, στα εγκαίνια του Πύργου του Πειραιά
 

Συνημμένα

  • kapa66801717524910.jpg
    kapa66801717524910.jpg
    227,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • rrr.mp4
    3,7 MB · Εμφανίσεις: 0
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Μηνύματα
174
Like
243
Πόντοι
21
Ψεύτικη και μάλλον ξινή
Η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου αφήνει εκτός αδειών ( επαπειλούμενη άδεια , αναρρωτική, άδεια ανατροφής τέκνου κτλ ) και επιδομάτων μια ολόκληρη ομάδα γυναικών , αυτών των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
Η χώρα μας έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας , η οικογένεια έχει ανάγκη από χρήματα και η γυναίκα να είναι στο βρέφος και τέλος το ίδιο το βρέφος χρειάζεται την μητέρα του .
Η κυρία Μιχαηλίδου λέει ότι θα κοιτάξουν το θέμα από την νέα χρονιά. Δεν νομίζω η ίδια ως γυναίκα βουλευτής να νιώθει κάποια αδικία ως προς τα δικαιώματα της !
Μιλάμε για αναπληρωτριες, δηλαδή για ανθρώπους που έχουν σπουδάσει , δεν ξέρουν πότε και πού θα δουλέψουν κάθε επόμενη χρονιά και παρόλα αυτά θεωρούνται και μητέρες δεύτερης κατηγορίας .
Η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου και κατ επέκταση η κυβέρνηση λέει ότι οι αναπληρωτριες δικαιούνται ( σχεδόν ) ότι και οι μόνιμες όμως δεν λέει ότι αυτά τα δικαιούνται αν δεν πληρωθούν και δεν πάρουν τα μόρια που μαζεύουν! Δεν ισχύουν κατά συνέπεια αυτά που λέει η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου.
Επίσης υποστηρίζει η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου ότι το επίδομα είναι ανταποδοτικό και γι'αυτό δεν μπορεί η αναπληρώτρια να το πάρει .
Οι αναπληρωτές πληρώνονται μέσω ΕΣΠΑ ή έστω η πλειοψηφία, άρα τα λεφτά τα παίρνει το κράτος έτσι και αλλιώς και δεύτερον το δικαιούται μόνο όποιος έχει 200 ένσημα,όπου αυτό σημαίνει ότι έχει εργασθεί η αναπληρώτρια και έχουν γίνει κρατήσεις ώστε να μπορεί τελικά αν αλλάξει ο νόμος να δικαιούται ότι και η μόνιμη!
Τι θα γίνει με αυτή την αδικία σε άδειες , επιδόματα , επαπειλούμενη αδεια κτλ και επίδομα και άδεια ανατροφής τέκνου σε μια χώρα με υπογεννητικότητα?
Οι αναπληρωτές κρατάνε το εκπαιδευτικό σύστημα, εκείνοι και εκείνες κάθε χρόνο δεν γνωρίζουν αν και από πότε θα έχουν εργασία και σε ποιο μέρος της Ελλάδος και δεν έχουν και ίσα δικαιώματα με τους διορισμένους! Επίσης πότε και πόσοι διορισμοί θα γίνουν ώστε να καλυφθούν τα κενά ?!

Δείτε τελικά τι ζητάμε με απλά λόγια και ποιος είναι ο αριθμός των αναπληρωτών!
Οι αναπληρωτριες είναι χιλιάδες διότι σήμερα είναι ένας συγκεκριμένος αριθμός και αύριο θα προσθέσουν και άλλες γυναίκες ( η κόρη σου , το παιδί σου , η σύζυγος σου ,μια συγγενής σου) που θα έχουν τελειώσει την σχολή παραλαμβάνοντας το πτυχίο και πέρα από εργαζόμενες ( ΣΕ ΚΕΝΑ ) δεύτερης κατηγορίας θα είναι και μητέρες δεύτερης κατηγορίας!
θα γεννήσουν πολλές γυναίκες και θα αναγκαστούν να πάρουν το βρεφακι τους για να πάνε σε κάποιο αστικό κέντρο ή νησί εκτός του τόπου κατοικίας τους ( ξανά ) , μακριά από τον σύζυγό της και χωρίς οικονομική ενίσχυση.
Μιλάμε για δικαίωμα των βρεφών έχοντας την μητέρα τους όσο γίνεται οικονομικά δυνατότερη ( επίδομα ) , καλά ψυχολογικά πριν και μετά την γέννα ( δεν θα φοβάται αν έχει επαπειλούμενη άδεια πως θα ζήσει με έναν μισθό - αυτόν του άντρα της κτλ ) και δίπλα τους μέσω των αδειών και των επιδομάτων μετά την γέννα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom