Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
Μέλη : 179419
Online:  1144 επισκέπτες  &  66 μέλη 
Κατάλογος : 12123 καταχωρίσεις & 72434 κριτικές
 • Ξέχασες το password;
 • Ξέχασες το username;
 • Γίνε μέλος!
 • Αναζήτηση
     
                     

  Αβέρωφ

  Αβέρωφ
  Αβέρωφ
  Διεύθυνση Λυκούργου 3
  Πόλη Αθήνα
  Τιμή 5€

  Πηγή 2ης φωτό: mimozadarling.com

  Κριτικές

  Δείτε όλες τις κριτικές

  Μέσος όρος βαθμολογίας από: 45 χρήστη/-ες

  Για να γράψετε κριτική παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε.
  Μέσος όρος: 
   
  6.4
  Γενική Εντύπωση:
   
  6.9   (45)
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  6.2   (45)
  Ποιότητα προβολής:
   
  6.2   (45)
   
   

  Παθητικό αγόρι που ντύνεται κορίτσι ανάμεσα σε ηλικιωμένους

  Μέσος όρος: 
   
  6.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  9.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  6.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  3.0

  Έκανε κρύο και μπήκα στο Αβέρωφ για να ζεσταθώ από τα θερμόαιμα γερόντια. Ήταν η δεύτερη φορά που πήγαινα. Φορούσα τζην παντελόνι και από μέσα μαύρο κολάν. Είχα μαζί μου και μία πλαστική τσάντα. Είμαι 28 χρονών. Τρόμαξα να συνηθίσω το σκοτάδι και μετά πήγα και κάθησα στα μπροστινά καθίσματα, ὀπου έβγαλα το τζην μου και τα αθλητικά παπούτσια,τα έβαλα στη τσάντα και φόρεσα ψηλοτάκουνα μποτάκια που είχα στη τσάντα μου, μένοντας με το μαύρο κολάν. Σηκώθηκα και πήγα στα πιο πίσω καθίσματα, όπου σχεδόν αμέσως κάθησαν δίπλα μου 2 από τα 25 άτομα που περίπου περιφέροταν στην αίθουσα. Ήταν από 60 και πάνω. Αυτός από τα δεξιά ήταν πιο θαραλέος και έπιασε αμέσως το μπούτι μου. Μόλις κατάλαβε ότι φορούσα κολάν πέρασε μονομιάς το χέρι του πίσω μου, μέσα από το κολάν και τράβηξε προς τα πάνω το στρινγκ μου. Ένιωσα τα κωλομέρια μου να χωρίζουν και τα μπούτια μου να τρέμουν. Ο άλλος από αριστερά το κατάλαβε και πέρασε και αυτός το χέρι πίσω μου και μου ζουλούσε τα κωλομέρια. Και οι 2 σχεδόν ταυτόχρονα πήραν τα χέρια μου και τα βάλανε πάνω στα παντελόνια τους. Δεν έφερα αντίρηση και άρχισα να τους το πατάω και να τους το ζουλάω. Καταλάβαινα πόσο εύκολα μεγάλωνε και γινότανε σκληρό. Τα χέρια τους πίσω προσπαθούσαν να φτάσουν στην τρύπα μου, αλλά εγώ παρότι είχα ανάψει δεν τους άφηνα, γιατι ντρεπόμουνα να μου βάλουν δάχτυλο. Κάποια στιγμή αυτός από τα δεξιά προσπάθησε με δύναμη να μου κατεβάσει το κεφάλι μου στο παντελόνι του. Εγώ αντιστάθηκα και του είπα 'όχι'. Εκείνη τη στιγμή άναψαν τα φώτα και αισθάνθηκα άσχημα ανάμεσα σε 2 άγνωστους ηλικιωμενους. Ο ένας μου είπε να πάμε στον εξώστη όταν σβήσουν τα φώτα και δέχτηκα. Όταν ανεβήκαμε επάνω ήταν άλλοι 3 στον εξώστη. Μου μισοκατέβασε το κολάν και φάνηκε το στρινγκ μου. Με έπιασε τα κωλομέρια μου και με έσφιγγε επάνω του. Ο άλλος μου τα έπιανε και αυτός και με πόναγε όπως μου τα έσφιγγε. Είχα ανάψει πολύ ανάμεσα σε άγνωστους ηλικιωμένους. Έτσι όταν είδα ότι είχε προφυλακτικά δέχτηκα να δοκιμάσω να του το γλύψω. Πρώτη φορά έγλυφα έτσι δημόσια, αλλά αν και ντρεπόμουνα λίγο το έκανα με πολύ όρεξη. Σκλήρυνε μέσα στο στόμα μου και όπως ήμουνα στα γόνατα με τράβηξε αρκετές φορές το κεφάλι μου επάνω του, μέχρι να τον νιώσω να τρέμει και να τα αδειάζει με δύναμη. Του χάιδεψα τα αυγουλάκια του για να τα βγάλει όλα και σηκώθηκα να φύγω, γιατί ένιωσα πολλά χέρια πάνω στα καπούλια μου και στα μπούτια μου, και η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα λίγο. Το τζην και τα αθλητικά μου τα έβαλα έξω από το σινεμά. Μπορεί να ξαναπάω, αν και είδαν τη φάτσα μου και με ξέρουν τώρα.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 16-02-2019
  Σχόλια (0)
   

  Παρτούζα στον εξώστη

  Μέσος όρος: 
   
  5.7
  Γενική Εντύπωση:
   
  7.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  6.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  4.0

  Είχα πολλές κάυλες για γαμήσι σε κοινή θέα και έτσι πήγα με έναν τόπ φίλο μου στον Αβέρωφ. Καθίσαμε στον εξώστη και άρχισα να του χαϊδεύω τον πούτσο. Δεν πέρασε πολύ ώρα και 4-5 άτομα άρχισαν να μαζεύονται πίσω στον τοίχο. Καταλαβαίνοντας τη πρόκειται να συμβεί στείνομαι στα 4 στο κάθισμα και αφήνω τον φίλο μου να αρχίζει να μου γλύφει την τρύπα μου ενώ κάνω νόημα σε έναν 50ρη ψωλαρά να πλησιάσει. αφού του φοράω καποτίτσα αρχίζω και του κάνω ένα βαθύ τσιμπούκι καθώς ήδη ήταν πέτρα. Του είπα να με γαμήσει και την ίδια ώρα άλλαξαν με τον φίλο μου. Τι πούτσα ήταν αυτή, άρχισε να με γαμά δυνατά και ενώ πίπονα των φίλο μου κάνω νόημα σε άλλους δύο να πλησιάσουν.Ο 50ρης γαμιάς βγήκε από μέσα μου και έχυσε και στο καπάκι παίρνει σειρά ο φίλος μου και την ίδια ώρα αρχίζω στην πίπα και τους άλλους δύο. Αφού ο φίλος μου και οι άλλοι δύο με γαμούσαν εναλλάξ.Στο τέλος τους βάζω να κάτσουν στα πρώτα καθίσματα του εξώστη και τους αρχίζω στα τσιμπούκια έναν έναν στη σειρά μέχρι που έχυσαν οι ψωλάρες τους.Του φίλου μου φυσικά τα πήρα όλα στο στόμα και δεν άφησα σταγόνα. Θα ξαναπάω σύντομαRockonRockonRockonTongueTongue

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 05-10-2018
  Σχόλια (1)
   

  Επίσκεψη στο Αβέρωφ

  Μέσος όρος: 
   
  8.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  8.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  8.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  8.0

  Ηταν η δεύτερη επίσκεψη στο Αβέρωφ.Στην σκοτεινή αίθουσα βρίσκονταν γύρω στους 15 θαμώνες.Εκατσα σε ενα κάθισμα και παρακολουθούσα στην οθόνη 2 τυπους να γαμάνε μια γκόμενα.Αντιλήφθηκα γρήγορα ενα τύπο ορθιο στο πλαι να μου κάνει νοήματα να τον ακολουθήσω ενω χαιδευε τον πούτσο του.Σχεδόν ταυτόχρονα ενας γέρος έκατσε στο διπλανό κάθισμα και άρχισε να με χαιδεύει.Μπροστά εβλεπα 1 νεαρό να μιλάει με εναν γέρο και κάποια στιγμή να βγαζει το καυλί του και να το δείχνει στο γέρο.Αν κατάλαβα καλά παζάρευαν την τιμή για να γαμήσει τον γέρο.Ο δικός μου γερος τωρα προσπάθησε να με φιλήσει και εγώ τραβήχτηκα και αποφασισα να ακολουθησω τον πρώτο που μου εκανε νοήματα.Με οδήγησε στον εξωστη με εβαλε να κάτσω σε ενα κάθισμα και μου έδωσε τον πουτσο του για πίπα.Γενικώς το μαγαζί έχει κίνηση αφου καθ ολη την διάρκεια παραμονης μου μπαινόβγαινε πολύς κόσμος.

  Σχόλια (2)
   

  απόγευμα στο αβέροφ

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  7.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  6.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  8.0

  ήταν ανάμεσα στην πρωτοχρονιά και τα φώτα. ήμουν μόνος στην αθήνα οι καύλες πολλές έτσι αποφάσισα να πάω μια βόλτα σε σινεμά. πήγα στο αβέροφ κατά τις 5. Δεν είναι τίποτα το αξιόλογο ο κινηματογράφος αλλά τουλάχιστον αν δεν έβρισκα κάτι θα πλήρωνα έναν αλλοδαπό να του κάνω μια καλή πίπα. ο κόσμος ελάχιστος. 3-4 στην κάτω αίθουσα και 1-2 στον εξώστη οι περισσότεροι μεγαλύτεροι από 60. τσάμπα ο κόπος μου σκέφτηκα και κάθησα παρακολουθώντας την ταινία. η ταινία πολύ ωραία, με δυνατό ήχο. δεν πέρασε μια ώρα και η αίθουσα άδειασε. μόνο ένας είχε απομείνει και αυτός μάλλον ήταν άστεγος και κοιμόταν του καλού καιρού. σηκώθηκα και πήγα στον εξώστη. κανείς όμως. κάποια στιγμή άκουσα ομιλίες στην είσοδο. ήρθε στο σινεμά ένας τύπος εντελώς γυναικωτός, προφανώς γνωστός του ταμία και μιλούσαν. σε κανά δεκάλεπτο εμφανίστηκε στον εξώστη. με κοίταξε καλά καλά από πάνω μέχρι κάτω και μου λέει "τίποτα δεν έχει σήμερα, θέλεις να σου πάρω μια πίπα;" του χαμογέλασα γνέφοντας όχι. "κατάλαβα και εσύ να γλείψεις ήρθες" μου απάντησε. γελάσαμε και οι δύο. "γλείψε αυτόν που είναι κάτω; Τι κάθεσαι εδώ και περιμένεις;" με ρώτησε. τον κοίταξα με απορία. "φοβάσαι; εγώ τον έχω γλείψει, αλλά τώρα δεν έχω όρεξη". "πάμε κάτω μαζί αν φοβάσαι" συνέχισε να μου λέει. "μπα θα φύγω" του λέω, τον καληνύχτισα και πήγα στις τουαλέτες που βρίσκονται στο υπόγειο. Δεν ήταν και πολύ καθαρές μύριζαν και δεν μπόρεσα να μείνω περισσότερο από μερικά λεπτά.
  ανέβηκα πάνω και ο γυναικωτός είχε φύγει. αμέσως πήγα στην αίθουσα στον τύπο που κοιμόταν. τον πλησίασα και είδα ότι είχε κατεβασμένη την φόρμα και είχε αφήσει ανοικτό το μπόξερ του. πήγα και κάθησα στο από πίσω κάθισμα για να παρατηρώ καλύτερα.
  Ήταν ένας 40-45 με μακριά μαλλιά και μουσια σαν αυτούς τους τύπους που συναντά κανείς στα εξάρχεια. δεν μου έμοιαζε καθόλου για του συναφιού. μύριζε έντονα μπύρα. άρχισα να τον χαϊδεύω στα μπράτσα μήπως και αντιδράσει. τίποτα. σηκώθηκα πήγα στο ακριβώς μπροστά του κάθισμα. έκανα όση περισσότερη φασαρία μπορούσα αλλά πάλι τίποτα. άπλωσα το χέρι μου και άρχισα να του ανοίγω σιγά σιγά το μπόξερ για να βγάλω έξω τον πούτσο του πράγμα που κατάφερα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. είχε μια ωραία χοντρή ψωλή. Άναψα.
  σηκώθηκα και πήγα να καθήσω δύο θέσεις δίπλα του κάνοντας πάλι όσο περισσότερο θόρυβο μπορούσα. Μάταια όμως. κοιμόταν βαθιά του καλού καιρού. κάθησα όσο πιο αθόρυβα γινόταν δίπλα του. καμία απόκριση. άρχισα να του χαϊδεύω τον καυλωμένο πούτσο απαλά απαλά και σε λίγα λεπτά βρέθηκα να του γλείφω το κεφάλι. καμία αντίδραση. άρχισα τότε να του τον πιπιλάω για κανά 10λεπτο. όλο αυτό το σκηνικό με καύλωσε τρομερά. άρχισα να του κάνω κανονικά τσιμπούκι. τέτοιος ωραίος πούτσος και να τον άφηνα έτσι, στην τύχη του? δύσκολο. ένιωθα τον χοντρό του πούτσο να πάλεται μέσα στο στόμα μου. άρχισε ο τύπος να ξυπνάει. κατάλαβε τι γινόταν μα δεν μου είπε κουβέντα. άρχισα να τον ρουφάω με λύσσα. έχυσε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να τα κρατήσω στο στόμα μου. πολύ χύσιμο μιλάμε. δεν έχω ξαναδεί τέτοια περίπτωση.
  του πρόσφερα ένα τσιγάρο και αρχίσαμε την κουβεντούλα. ο τύπος λιγόλογος και γενικά βαρύς αλλά η φωνή του ήταν 100% αντρική. καύλωσα ξανά. για να μην πολυλογώ τον έγλειφα για περισσότερο από 2 ώρες. τη δεύτερη φορά που ξεκίνησα να τον γλείφω άρχισε ο τύπος να με μπινελικώνει και να είναι βίαιος. κυριολεκτικά μου βίασε το στόμα και με υποχρέωσε να καταπιώ όλα τα χύσια που άφησε βαθιά στον λαιμό μου. Εγώ ναι μεν φοβήθηκα αλλά ήταν τόση η καύλα που ένιωθα που ήταν αδύνατο να αντιδράσω με οποιονδήποτε τρόπο.
  Εν τω μεταξύ είχαν έρθει κανά δύο άτομα ακόμα στην αίθουσα. ένιωθα ντροπή αλλά σιγά μην έφευγα και άφηνα τον πούτσο. σε λίγη ώρα τα δύο άτομα που είχαν έρθει πηδιόντουσαν στο βάθος της αίθουσας. "να βρεθούμε στον εξώστη" είπα και έφυγα για το περίπτερο να αγοράσω τσιγάρα και μπύρα. Γύρισα κάναμε ένα τσιγάρο και ήπιαμε τις μπύρες. Άρχισα ξανά να παίζω με τον πούτσο του. Του έβαλα καπότα και στήθηκα να με πηδήξει. Με ξεπάτωσε μισή ώρα με πηδούσε βρίζοντάς με χυδαία. Ωραίο πήδημα. Αντρικό. Τόσο ωραίο που παρότι πονούσα δεν διαμαρτυρήθηκα καθόλου. Έχυσε σαν τρελός.
  Φεύγοντας του άφησα το πακέτο με τα τσιγάρα μου και 5 ευρώ γιατί κατάλαβα από τα λίγα που μου είπε ότι ο καημένος ήταν άνεργος και γενικά ταλαιπωρημένος στη ζωή. Ξαναπήγα μήπως και τον βρω αλλά μάταιος ο κόπος. έμαθα από έναν γνωστό θαμώνα ότι έρχεται αραιά και που μεθυσμένος πάντα και περιμένει με τον πούτσο έξω να του πάρει κανείς καμιά πίπα. Κρίμα τον άντρα σκέφτηκα.
  Τον ξαναείδα εκεί μετά από ένα μήνα μαζί με έναν γνωστό εξ όψεως θαμώνα. Πήγα από πίσω τους και άκουσα ότι κανόνιζαν να του βάψει το σπίτι. Μετά από λίγη ώρα έφυγαν μαζί. Όταν ξανασυνάντησα τον γνωστό εξ όψεως θαμώνα το μόνο που κατάφερα να μάθω είναι ότι του έβαψε το σπίτι τέλεια.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 04-01-2018
  Σχόλια (3)
   

  Εμπειρία που ήθελα να ζήσω

  Μέσος όρος: 
   
  6.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  8.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  5.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  5.0

  Είμαι 39 ετών vers kai είχα ακούσει για αυτό το Cinema και ήθελα να ζήσω μια τέτοια εμπειρία. Μπαίνοντας μέσα έκατσα για λίγο στο ισόγειο. Λίγος ο κόσμος και εκτός από ένα βρόμικο cross που πίπωνε έναν τύπο πίσω μου δεν υπήρχε τίποτα το ενδιαφέρων και έτσι αποφάσισα να επισκεφτώ τον εξώστη. Ανεβαίνοντας βλέπω κάνα δυο ηλικιωμένους διάσπαρτους και εκεί κατάλαβα την έννοια του ζόμπι. Κάθομαι στα καθίσματα μόνος και αφού έδιωξα 2 ζόμπι λίγο μετά ήρθε ένας 40ρης και κάθισε δίπλα μου. Τον έβγαλε έξω και άρχισα να του τον χαϊδεύω. Ήταν μέτριος πούτσος αλλα ήταν πολύ καθαρός και με μεγάλα φουσκωμένα αρχίδια και αυτό με καύλωσε. Άφου του φόρεσα προφυλακτικό γονάτισα και άρχισα να του περιποιούμαι καλά τον πούτσο και τα υπέροχα αρχίδια μέχρι που μου ένοιωσα τα χύσια του να ζεσταίνουν τη καπότα. Με ευχαρίστησε και έφυγε ενώ κοιτώντας πίσω μου βλέπω να έχουν μαζευτεί 4 και να τον παίζουν, ανάμεσά τους ένας ηλικιωμένος κύριος γύρω στα 73 με μια καυλωμένη ζουμερή χοντρόπουτσα, καύλωσα τόσο που του έκανα νόημα και ήρθε να κάτσει δίπλα μου και βγάζοντας μια καπότα του τι φοράω και αρχίζω να του αρμέγω τον πούτσο μπροστά στους άλλους μέχρι που του έγινε πέτρα του παππού. Ειχα καυλώσει να πιπώνο τον παππού και να βλέπω τύπους να παίρνουν μάτι και να την παίζουν έτσι άρχισα να τα δίνω όλα και τον αρχίζω στη γρήγορη πίπα μέχρι που σε κάποια φάση τον νιώθω να χύνει. Φέυγοντας ο παππούς έρχεται ένας τύπος δίπλα μου και σχεδόν με τη βία μου χώνει τον πούτσο του στο στόμα, ευτυχώς είχε φροντίσει να φορέσει καπότα πρίν και έτσι μόλις άρχισε να μου πιέζει τον πούτσο του στο λαρύγγι μου και να μου λέει "Μπούκωσε και αυτό μωρή" καύλωσα και άρχισα να του κάνω το πιο βαθύ λαρύγγομα. Ήθελα να με γαμήσει αλλα δεν ήθελα εκεί έτσι αρχισα να κανω αυτό που ξέρω καλά και μετά απο ένα 5λεπτο καλής πίπας γλούκ έχυσε και ο τύπος και γώ παρέα. Μοναδική εμπειρία. Θα ξαναπάω!RockonSmittenOldman

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 05-04-2018
  Σχόλια (5)
   

  Η πρώτη μου πίπα

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  7.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  6.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  8.0

  Εδώ στο Αβέρωφ πήρα την πρώτη μου πίπα. Μπήκα στο σινεμά για να δω τσόντα. Ήταν θεοσκότεινα και αναγκάστηκα να σταθώ για λίγο στο τέλος μέχρι να συνηθίσουν τα μάτια μου στο σκοτάδι. Μπροστά μου άκουγα κάτι παράξενους θορύβους. Όταν μπορεσα να ξεχωρήσω είδα ότι αυτός που καθότανε μπροστά μου έπαιρνε πίπα από το διπλανό του. Αυτό με καύλωσε αφάνταστα. Όταν τέλειωσαν πήγα να καθίσω. Υπήρχε λίγος κόσμος. Περνώντας μπροστά από μερικούς είδα ότι τον είχαν έξω και τον έπαιζαν. Πίσω μου, ενώ περπατούσα στο διάδρομο άκουσα βήματα. Γυρίζω και βλέπω ένα άντρα 45-50 με κοιλια να τον έχει έξω και να τον παίζει. Δίστασα λίγο αλλά τελικά άπλωσα το χέρι κα του τον έπιασα. Ενώ του τον έπαιζα μου λέρει στο αυτί, πάμε στις τουαλέττες να σε γαμήσω. Τρόμαξα. Δεν ήθελα και του το είπα. Μου λέει τι θέλεις; Να σου τον γλύψω του λέω. Μου πρότεινε πάλι να πάμε στις τουαλέτες αλλά δίστασα. Τελικά πήυγαμε στο θεωρείο. Εκει, μόλις ανεβήκαμε υπήρχε καναπές όπου 2 άντρες συζητούσαν. Προχωρήσαμε στο βάθος και πήγαμε σε μια σκοτεινή γωνιά όπου με έβαλε να γονατίσω και μου τον έδωσε πίπα. έχυσε όμως σχεδόν αμέσως. Ευτυχώς με προειδοποίησε και τραβήχτηκα. Μετά που έφυγε εγώ κοίταξα γύρω να δω τι άλλο υπήρχε. Ένας νεαρός ήταν ακουμπησμένος σε μια κολόνα και τον έπαιζε. Μροστά μου ήταν ένας άλλος που στάθηκε και με κοίταζε. Δεν δίστασα αυτή τη φορά. Του τον έπιασα και αυτός με οδήγησε σε ένα κάθισμα, με έβαλε να καθίσω και μου τον έδωσε πίπα. Μόνο που δεν με προειδοποίησε όταν έχυσε. Όταν αισθάνθηκα το σπέρμα του στο στόμα μου τραβήχτηκα αλλά όχι πολύ επειδή φοβόμου ότι θα μου λέρωνε τα ρούχα. Έτσι τον άφησα να τελειώσει στο πρόσωπο μου. Μετά πήγα στις τουαλέτες στο υπόγειο να πλυυθώ (τα είχα πρώτα σκουπίσει με τα χέρια για να μη φαίνονται στο πρόσωπο μου). Οι τουαλέτες ήταν αρκετά βρώμικες. Η πόρτα ήταν κλειστή και από μέσα ακούγονταν βαριές ανάσες. Τελικά υπήρχε ένα ψυγείο νερού και πλύθηκα εκεί.

  Σχόλια (5)
   

  5 καυλια ......

  Μέσος όρος: 
   
  5.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  10.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  3.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  2.0

  Πηγα κατα τις 11 το πρωι.
  Στον κατω χωρο δεν υπηρχε κινηση παρα μονο 3 θαμωνες που περιφερονταν ασκοπα.
  Ανεβηκα στον εξωστη και καθησα ορθιος με κολλημενη την πλατη στον τοιχο ωστε να παρατηρω οσους περναγαν απο μπροστα μου.
  Περνουσαν, κοντοστεκονταν, κοιταζομασταν και συνεχιζαν το ψαξιμο ερωτικου συντροφου.
  Καποια στιγμη ηρθε και καθησε διπλα μου ενας κυριος 65αρης.Απλωσε το χερι του και με χουφτωσε πανω απο το παντελονι χαιδευεοντας τον κωλο μου.
  Το αλλο του χερι μου επιασε την ρωγα και την τσιμπησε τοσο δυνατα που φωναξα. Με ρωτησε αν μου αρεσει αυτο και τον παρακαλεσα να τσιμπαει πιο απαλα.Αυτος μου επιασε και τις 2 ρογες τοτε. Τις τραβηξε τοσο δυνατα που δαγκωθηκα για να μην ουρλιαξω απο τον πονο.
  Μου επισημανε οτι του αρεσει πολυ αυτο και οτι θα κανει και πιο δυνατα. Επισης μου ειπε οτι καλα θα κανω να σκασω για να μην μαζευτουν διαφοροι ματακηδες.
  Του απαντησα καταφατικα πονωντας....Τοτε εβγαλε ενα γαντι εξετασεων, το φορεσε και μου ειπε να κατεβασω το παντελονι μου, ετσι στα ορθια στον εξωστη.
  Του ειπα καλυτερα να παμε στην τουαλετα πιο απομερα αλλα μου αστραψε ενα χαστουκι που ειδα αστρακια!!!!!
  Καταλαβα πως πλεον ειμουν υποχρεωμενος να υπακουω στις σαδιστικες ορεξεις του....
  Κατεβασα το παντελονι.Εβαλε το χερι του μπροστα μου και ζητησε να το αλειψω με μια κρεμα ΚΥ που ειχε...
  Αρχισε να βαζει το χερι του γυρω απο την τρυπα μου και να κανει κυκλικες κινησεις για να μου χαλαρωσει την τρυπα....

  Ειχα αρχισει να τρελαινομαι απο καυλα. Μου τραβουσε τις ρωγες με απιστευτη δυναμη και αγριοτητα!!!!!
  Τα χαστουκια επεφταν βροχη επισημαινοντας μου οτι ειμαι καλη πουτανα και τελεια πουσταρα!!!
  Ηδη ειχε χωσει τα 4 δαχτυλα του μεσα μου με βαρβαρη διαθεση.

  Ειχα ηδη παραδωθει οταν αντιληφθηκα οτι γυρω μου υπηρχαν 4 καυλια ματακηδων, ετοιμα να μπουν οποσδηποτε μεσα μου!
  Ο κυριος μου μου ειπε οτι πρεπει να βοηθησω τα φιλαρακια του να ευχαριστηθουν απο το στομα μου και μονο απο αυτο! Ηθελε τον κωλο μου για παρτυ του μονο .....
  Τους ζητησα να φορεσουν καποτες ολοι και ξαφνικα βρεθηκα με 4 καυλια στο στομα και στα χερια μου!!! δεν ηξερα ποιο να πρωτομπουκωθω!!!!
  Τα ρουφαγα αχορταγα ενω ο κυρος μου κατεβασε το παντελονι του και αφου με εδειρε στον κωλο μου καρφωσε μια κι εξω το τεραστιο καυλι του!
  Με γαμουσε δυνατα ενω που αναφερε οτι τον λενε Αντωνη, χαιδευτικα να τον φωναζω Αντωνακη οσο με ξεκωλιαζε και οτι θα θυμαμαι για ολη μου την ζωη το καυλι του!

  Πραγματικα ηταν πολυ χοντρο!!!!!

  Οι τυποι που τους επαιρνα τσιμπουκι σιγα σιγα εχυναν μεσα στο στομα(με καποτα) αφηνοντας με να χαλαρωσω επιτελους!

  Ο επιβητορας κυριος Αντωνακης αφου με γαμησε ενα 20λεπτο στα ορθια, με επιασε απο τα μαλλια και με κατεβασε στο καυλι του ωστε να χυσει στο στομα μου με πιπα (φορουσε καποτα κι αυτος φυσικα).

  Τον ρουφηξα μεχρι την ριζα συνεχως,ενω μου ετριβε τα αρχιδια του στο προσωπο και στα ματια που και που !!!!!!
  Τελικα αδειασε το καυτο του σπερμα κι αυτος προσφεροντας μου απολυτη ικανοποιηση ως πουστρακι του.

  Μετα ντυθηκαμε,μου ζητησε καποια λεφτα γιατι δεν ειχε ουτε συνταξη. Του εδωσα 6 ευρω σε κερματα που ειχα και κλεισαμε ραντεβου παλι στο Αβερωφ στονν εξωστη, την επομενη βδομαδα.

  Ειμαι ανυπομονος πολυ να τον ξανασυναντησω!
  Εχουν περασει 3 μερες και ακομα οι ρωγες μου πονανε απιστευτα!!!! Μα το ιδιο και ο κωλος μου!!!!!!!

  Πραγματικα ειναι η πιο ακραια εμπειρια που ειχα ποτε, 5 καυλια σε δημοσιο χωρο,μπολικες σφαλιαρες και απιστευτη καυλα!!!!!!!!!!!!!!!
  ....και πληρωσα κι απο πανω ....

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 01-02-2018
  Σχόλια (1)
   

  Κυριακάτικο Πρωινό

  Μέσος όρος: 
   
  6.7
  Γενική Εντύπωση:
   
  7.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  8.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  5.0

  Είμαι 45 χρονών. Πάνε 3-4 χρόνια που είχα επισκεφθεί το Αβέρωφ τελευταία φορά και είχα την πρώτη μου εμπειρία σε δημόσιο χώρο, προσφέροντας το στόμα μου για την ικανοποίηση του διπλανού μου. Από τότε δεν μπόρεσα να βγάλω ποτέ από το μυαλό μου την εμπειρία και ήθελα πάντα να τον επισκεφθώ ξανά. Έγινε πριν 2 Κυριακές. Ακόμα ο καιρός ήταν καλοκαιρινός και έτσι φορούσα μόνο μία φόρμα και ένα μπλουζάκι.

  Η ώρα ήταν 10 και μισή. Άφησα την μικρή μου κόρη σε μια Κυριακάτικη πρωινή δραστηριότητα που έχει στο Θησείο και είχα 3 ώρες να σκοτώσω. Το πήρα απόφαση και με τον ηλεκτρικό ήμουν σε 10 λεπτά Ομόνοια και μετά περνούσα την πόρτα του Αβέρωφ. Έχοντας διαβάσει τόσα σχόλια εδώ μέσα, αποφάσισα να πάω κατευθείαν εξώστη. Βρέθηκα σε ένα φωτεινό χώρο με δύο αντικριστά καναπεδάκια. Στο ένα 60άρης αραχτός απολάμβανε τσιγάρο. Με έκοψε από πάνω μέχρι κάτω, τον προσπέρασα και κινήθηκα δεξιά προς το εσωτερικό του εξώστη. Μέχρι να εξοικειωθούν τα μάτια μου στο σκοτάδι έκανα κάποιες προσεκτικές, αργές κινήσεις προς ένα κάγκελο που υπάρχει περιμετρικά του εξώστη. Τα διπλά καθίσματα περιμετρικά και πλάι στο κάγκελο είχαν αρχίσει να ξεχωρίζουν σιγά-σιγά. Σε ένα από αυτά, ηλικιωμένος, γύρω στα 65 απολάμβανε ένα διπλό γαμήσι στη μεγάλη οθόνη και έτριβε τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι του. Στην μικρή τηλεόραση από πάνω δύο τύποι τσιμπούκωναν έναν τρίτο και το βλέμμα του πήγαινε και σε αυτή την οθόνη. Βρήκα ένα κενό μεταξύ των καθισμάτων και του κάγκελου και πήγα κι έκατσα όρθιος λίγο στα δεξιά του και μισό μέτρο μπροστά του. Χάιδευα τον πούτσο μου μέσα από τη φόρμα και τα χέρια μου την είχαν κατεβάσει ελαφρώς αποκαλύπτοντας τη χαραμάδα του κώλου μου. Στον διάδρομο στο πλάι, περνούσαν ρίχνοντάς μου ματιές (άλλοι γρήγορες άλλοι πιο επίμονες και διαπεραστικές) διάφοροι τύποι, διαφόρων ηλικιών και εθνοτήτων.

  Οι παλμοί στη καρδιά μου διπλασιάστηκαν και ο πούτσος μου αναπήδησε μόλις αισθάνθηκα το χέρι του 65άρη στο κώλο μου. Έκανα δύο βήματα πίσω και βρέθηκα μπροστά του. Η φόρμα μου, μαζί με το σλιπάκι, κατέβηκε στα γόνατα, τα χέρια του μου άνοιξαν τα κωλομάγουλα, ένα δάχτυλο βολτάρισε στη κωλοτρυπίδα μου και μετά αισθάνθηκα τα δόντια του στο δεξί μου κωλομέρι. Μετά με άφησε. Γύρισα και τον είδα να ξεκουμπώνει το παντελόνι του, να το κατεβάζει ελαφρά και να πετάει έξω ένα μισοκαυλωμένο πούτσο. Μου έκανε νόημα να κάτσω δίπλα του. Έκατσα. Το χέρι μου τυλίχτηκε γύρω από το καυλί του και αφού τον έπαιξα 5-6 φορές, έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου και με έσπρωξε κάτω. Ένιωσα την αλμυρή του γεύση στο στόμα μου αλλά μύριζε όμορφα. Γονάτισα στο κάθισμα, κατέβασα το παντελόνι του στα γόνατα και τον πήρα στο στόμα. Ανεβοκατέβαινα στο καυλί του ενώ ο κώλος μου ήταν τουρλωμένος προς τη μεριά του διαδρόμου. Αισθάνθηκα χέρια να μου ανοίγουν τον κώλο και ένα δάχτυλο να μου γαμάει ρηχά τη κωλοτρυπίδα. Ούτε και ήξερα ποιος ήταν.

  Ο 65αρης είχε περάσει τα χέρια του κάτω από τη μπλούζα μου και μου τράβαγε τα βυζιά και τις ρώγες (τα έχω λίγο τροφαντά είναι η αλήθεια). Σηκώθηκα και του τα έδωσα στο στόμα. Με δάγκωνε και μου ρουφούσε τις ρώγες. Παίζοντας το καυλί του με το ένα χέρι, γύρισα και είδα στον διάδρομο πίσω μου δύο τύπους, έναν ίδιας ηλικίας περίπου και έναν νεότερο να τον παίζουν. Ο μικρότερος, γύρω στα 45-50, όσο ήμουν γυρμένος πάνω στον 65άρη με τα βυζιά μου στο στόμα του, ήρθε πίσω μου και άρχισε να τρίβει τον πούτσο του πάνω κάτω στη χαραμάδα του κώλου μου. Με έσπρωξε λίγο να σκύψω, άνοιξαν λίγο τα κωλομέρια μου και το τρίψιμο της πούτσας του γινόταν πλέον πάνω-κάτω στη κωλοτρυπίδα μου. Ο 65αρης όμως είχε απαιτήσεις.

  Με σήκωσε, με γύρισε με την πλάτη μου προς αυτόν και μου ζήτησε να κάτσω πάνω στο καυλί του. Έκατσα αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε με τίποτα να μπει μέσα μου λόγω μηδαμινής στύσης. Απλά τριβόταν πάνω στον κώλο μου και μου τραβούσε τα βυζιά. Ο άλλος, μπροστά μου τώρα, βρήκε την ευκαιρία και μου τον έβαλε στο στόμα, ενώ ο άλλος ηλκιωμένος που ήταν στο πλάι, πλησίασε, πήρε το χέρι μου και το έβαλε στο καυλί του. Και ξαφνικά γίνεται διάλειμμα και ανάβουν τα φώτα. Και γίνομαι θέαμα σε όλο τον εξώστη, να τρίβομαι πάνω στο καυλί του καθισμένου 65άρη, να τσιμπουκώνω τον άλλο μπροστά μου και να τον παίζω στον άλλο ηλικιωμένο στα δεξιά μου. Γρήγορα ήρθαν 4-5 ακόμα γύρω-γύρω και έπαιρναν μάτι. Ψιλοκομπλάρησα με τη φάση αλλά ταυτόχρονα χοντροκαύλωσα. Μου έβγαλαν το μπλουζάκι και συνέχισα το ίδιο "έργο". Τα φώτα σε 5-10 λεπτά έσβησαν, ακριβώς τη στιγμή που ο τύπος που με τσιμπούκωνε, με πίεσε πανω στον πούτσο του και έστειλε τα χύσια του κατευθείαν στο λαρύγγι μου. Ο γέρος από κάτω δεν έχυνε με τίποτα και ο άλλος που του τον έπαιζα απομακρύνθηκε.

  Σηκώθηκε, γύρισα και κοίταξα τον παππού που μου είπε ευχαριστώ, σήκωσε το παντελόνι του κι έφυγε. Έβαλα το μπλουζάκι μου ξανά, σήκωσα τη φόρμα και κάθισα όρθιος πάλι, λίγο πιο μέσα στον έξώστη, σε μία γωνιακή κολώνα με κάγκελο μπροστά. Μετά από κανένα 10λεπτο με διπλάρωσαν δύο Πακιστανοί, Ινδοί ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Ο ένας πανύψηλος, κόλλησε πίσω μου και άρχισε να τρίβεται στο κώλο μου και ο άλλος στο ύψος μου, μπροστά μου, σήκωσε τη μπλούζα μου και άρχισε να μου δαγκώνει και να μου γλύφει τη ρώγα. Ο πίσω μου έσκυψε, μου έγλυψε το λαιμό και μου είπε με σπαστά ελληνικά κάτι για ξενοδοχείο. Του είπα όχι και με παράτησαν μπουκάλα και έφυγαν.

  Πέρασε κανένα τέταρτο ακόμα και ένας δίμετρος, μάλλον ρώσος, πολωνός ή κάτι αντίστοιχο, άρχισε να κάνει κινήσεις γύρω μου και να με παρατηρεί. Έκανα το κορόιδο, έτριβα το καυλί μου με τη φόρμα λίγο κατεβασμένη και κοίταζα μανιωδώς τη gay τσόντα στη τηλεόραση μπροστά μου. Με πλησίασε και το χέρι του άρχισε να χαϊδεύει το κώλο μου. Δεν αντέδρασα φυσικά και γρήγορα το χέρι ήταν μέσα στη φόρμα και μέσα στο κώλο, με τα δάχτυλα να επεξεργάζονται τη τρύπα μου. Στο χέρι μου αισθάνθηκα έναν επιτέλους καλά καυλωμένο πούτσο και ξεκίνησα κατευθείαν το "μασάζ". Μου είπε ότι έχει ένα φίλο του στην άλλη μεριά του εξώστη στα καθίσματα και αν θέλω να πάω από εκεί μαζί του. Μαζεύτηξα και τον ακολούθησα.

  Κατέληξα στην απέναντι μεριά του εξώστη με δύο θηριώδεις τύπους. Με γάμησαν και με τσιμπούκωσαν και οι δύο στα καθίσματα και παρέδωσαν τον κρεμώδη οβολό τους στο λαρύγγι μου για ακόμα μία φορά εκείνο το πρωί. Ενδιάμεσα, τα φώτα του διαλείμματος είχαν ανάψει ακόμα μία φορά και βρέθηκα και πάλι με 5-6 ζευγάρια μάτια να απολαμβάνουν το θέαμα.

  Γενικά όμως, ήταν ένα υπέροχο Κυριακάτικο πρωινό που δεν μπορώ να περιμένω να επαναλάβω κάποια στιγμή. Τώρα σχετικά με καθαριότητες κλπ στον κινηματογράφο, ούτε που πρόλαβα να αντιληφθώ και να κρίνω κάτι.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 04-11-2017
  Σχόλια (9)
   

  καλοκαιρινό κέρασμα

  Μέσος όρος: 
   
  5.3
  Γενική Εντύπωση:
   
  5.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  4.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  7.0

  Επίσκεψη κατα της 21:00-21:30 περίπου από περιέργεια δεύτερη φορά σε σινεμά, είχα διαβάσει ότι συχνάζουν άτομα μεγάλης ηλικίας κάτι το οποίο δεν μου είναι αρνητικό ούτε θετικό πιο πολύ πήγα για βόλτα αλλά διαψευστηκαSmileBig ο χώρος όχι ότι καλύτερο θέλει ανακαίνιση καθαριότητα ιδιαίτερα στης τουαλέτες και ίσος κάποιο πιο πριβέ χώρο για παιχνίδι, στα ενδότερα καμία 10 άτομα ηλικίας 35+ κάθησα κάνα τέταρτο και χαζεύω ταινία δεν με ενοχλήσεις κάνεις όταν ανέβηκα επάνω υπήρχε ένας αρκετά εμφανίσιμος ο οποίος όταν έκατσα παραδίπλα μαζεύτηκε λογικά την έπαιζε αφού ανταλλάξαμε ματιές καθόμαστε δίπλα και αρχίζουμε παιχνίδι κάποια στιγμή πετά έξω ένα 18 Πάπαρι και πριν προλάβω να ρωτήσω τι πώς τι μου βάζει το χέρι στο λαιμό και με κατεβάζει δεν μπορούσα να πω όχι τρελό τσιμπουκομα κανά μισάωρο ώσπου γκλουκ όλα μέσα Tongue μάλλον απέκτησα χόμπι.

  Σχόλια (1)
   

  Κλασσικό

  Μέσος όρος: 
   
  5.7
  Γενική Εντύπωση:
   
  6.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  6.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  5.0

  Πήγα στο Αβέρωφ Σάββατο μεσημέρι, συνάντησα λιγότερο κόσμο από την προηγούμενη φορά (πριν 3 μήνες).
  Ατομα μεγάλης ηλικίας, καθώς πρέπει εμφανισιακά στη πλειοψηφία τους. Αρκετοί περιφέρονταν προς αναζήτηση παρέας. Είδα κάποιες πίπες στο πίσω μέρος της πλατείας και στον εξώστη.
  Δύσκολα φεύγω άπραγος από εδώ, ένας μεσήλικας προσφέρθηκε και μου πήρε πίπα σε αρκετές στάσεις μάλιστα, τέλειωσα δυνατά στο στόμα του, με προφυλακτικό εννοείται.
  Ο κλιματισμός ικανοποιητικός. Οι τουαλέτες σχετικά βρώμικες, χρειάζονται περισσότερη προσοχή και από τους πελάτες.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 10-06-2017
  Σχόλια (1)
   

  Καθόλου άσχημα !

  Μέσος όρος: 
   
  6.7
  Γενική Εντύπωση:
   
  7.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  6.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  7.0

  Είχα καιρό να πάω στο Αβέρωφ. Είχα και καιρό να δω μια ζωντανή καυτή όρθια πούτσα. Ο χώρος μου φάνηκε ο ίδιος , ίσως λίγο πιο καθαρός, δεν είχε πολύ κόσμο , ανέβηκα πάνω που έχω καταλάβει πως αν κάτσεις σε κάποιο κάθισμα δείχνοντας οτι περιμένεις θα έρθει κάποιος μπροστά σου να τον περιποιηθείς. ήρθε κάποιος που δεν είχα ξαναδεί , ωραία μέτρια ψωλή , δεν είχα μαζι μου προφυλακτικό για πίπα κι έτσι απλά τον μαλάκισα μέχρ που έχυσε. ο χώρος μου αρέσει , και θα επανέλθω σύντομα για να γευτώ ! η τουαλέτα θέλει περισσότερο φροντίδα , όχι οτι δεν είναι καθαρά αλλα θέλει συχνά .

  Σχόλια (0)
   

  Κάλυψε και με το παραπάνω τις προσδοκίες μου......

  Μέσος όρος: 
   
  5.3
  Γενική Εντύπωση:
   
  6.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  5.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  5.0

  Επισκέφθηκα τον παραπάνω κινηματογράφο Σάββατο απόγευμα, ορμώμενος από τις κριτικές που έχω διαβάσει εδώ.
  Η ηλικία μου ανάλογη με των περισσότερων θαμώνων (56 ετών) οπότε ήμουν σίγουρος ότι δεν θα είχα πρόβλημα προσαρμογής.
  Οι εντυπώσεις τώρα....
  Ο κινηματογράφος βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας αλλά και σε "διακριτικό δρόμο" αν εξαιρέσουμε την πλάγια είσοδο - έξοδο πολυκαταστήματος, που πιθανόν προβληματίσει κάποιον που θα ήθελε περισσότερη ησυχία.
  Στο ταμείο μια ξανθιά ευγενική κυρία.
  Η αίθουσα προβολής στο ισόγεια (καθίσματα κ.λ.π.) σε ανεκτό επίπεδο.
  Η ταινία που προβαλλόταν καλή, παρότι η οθόνη (τετράγωνη και όχι ευρεία) δε βοηθάει...
  Στα πίσω καθίσματα γινόταν ένα μικρό παιχνίδι. Κάποιος έκανε τσιμπούκι σε έναν άλλον που έβγαζε ήχους ηδονής σε ευήκοο των πλησίον παρευρισκομένων, ενώ ένας άλλος ακριβώς δίπλα τον έπαιζε χαζεύοντας....
  Στο υπόγειο υπάρχει ένας σκοτεινός χώρος που πιθανόν θεωρείται dark room. Εκεί πρέπει να γίνεται το ολοκληρωμένο παιχνίδι (γαμήσι κ.λ.π.), αλλά κατά την επίσκεψή μου δεν είδα κάτι....έμαθα όμως ότι αρκετές φορές γίνεται καλή φάση.
  Οι τουαλέτες δεν ξέρω αν είναι καθαρές, η οσμή όμως που έβγαζαν με απέτρεψαν να περάσω έστω και να ρίξω μια ματιά....
  Στο θεωρείο τώρα, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι και το σημείο που γίνεται το καλύτερο παιχνίδι.
  Καθίσματα κ.λ.π. ισχύει ότι και για το ισόγειο. Ο χώρος αρκετά σκοτεινός, βοηθάει να γίνεται φάση, έστω και σε βάρος κάποιων που δυσκολεύονται να συνηθίσουν το σκοτάδι. Μια μικρή οθόνη έπαιζε gay ταινία. Νομίζω ότι μια μεγαλύτερη οθόνη χρειάζεται μιας και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι που πάμε εκεί, πάμε για παιχνίδια μεταξύ αντρών. Στο βάθος ένας αρκετά νεότερος των άλλων, καθισμένος απολάμβανε το τσιμπούκι ενός ολόγυμνου γονατιστού ατόμου. Δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν θηλυπρεπής άντρας ή γυναίκα ώριμης ηλικίας. Πάντως το θέαμα ήταν απόλυτα καυλωτικό!! Κι ενώ τον έπαιζα παράπλευρα προσπαθώντας παράλληλα να καταλάβω το φύλο του ατόμου που έπαιρνε τσιπούκι, με πλησιάζει ένας τύπος γύρω στα 45, απομακρύνει το χέρι του και αρχίζει να μου τον παίζει αυτός... Με το που αντιλήφθηκε ότι αυτό μου άρεσε, μου ψιθύρισε ότι θα ήταν καλύτερα να καθίσουμε. Συμφώνησα και με το που καθίσαμε, μου κατέβασε αμέσως το παντελόνι, σήκωσε το πουκάμισό μου και άρχισε να μου γλείφει απαλά τις ρώγες (κάτι που απολαμβάνω - με εκνευρίζουν αυτοί που με δαγκώνουν) χαϊδεύοντας το καυλί μου που είχε γίνει πέτρα. Τον σταμάτησα για λίγο για να βάλω προφυλακτικό και μετά σιγά - σιγά κατέβαινε προς τα κάτω. Σε λίγο άρπαξε το καυλί με το στόμα του και μπορώ να πω ότι απόλαυσα ένα από τα καλύτερα τσιμπούκια της ζωής μου. Δεν σταμάτησε να μου το γλείφει ούτε όταν έχυσα, αγνοώντας τα παρακάλια μου να σταματήσει γιατί δεν άντεχα άλλο. Τελικά σταμάτησε το γλείψιμο, με άφησε να βγάλω το προφυλακτικό και να καθαρίσω το καυλί μου με υγρά μαντηλάκια. Δεν σταμάτησε όμως ούτε λεπτό να μου γλείφει τις ρώγες και να μου χαϊδεύει τα αρχίδια. Περιττό να πω ότι σε λίγο ακολούθησε και δεύτερος γύρος. Ο τύπος ήταν άπαιχτος....
  Ανακεφαλαίωση.....
  Χώρος και καθίσματα σε ανεκτά επίπεδα....καθαριότητα θα μπορούσε να είναι καλύτερη....προβολές σχετικά καλές, χρειάζεται να γίνεται στη μεγάλη οθόνη και προβολή gay ταινιών ή να μεγαλώσει η οθόνη προβολής στον εξώστη....θαμώνες σχετικά καλοί, δεν δημιουργούν προβλήματα ούτε γίνονται πιεστικοί, αν εξαιρεθούν και κάποιοι (ελάχιστοι) που μυρίζουν αλκοόλ θα ήταν καλύτερα....και τέλος: παιχνίδια πολύ καλά!!!

  Σχόλια (5)
   

  Αναπάντεχα καλό, ιδανικό για τους λάτρεις της ώριμης ηλικίας

  Μέσος όρος: 
   
  9.7
  Γενική Εντύπωση:
   
  10.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  10.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  9.0

  Επισκέφτηκα το Αβέρωφ καθημερινή, κατά τις 10 το βράδυ, στα μέσα Αυγούστου.
  Καταρχάς ο κινηματογράφος βρίσκεται σε πολύ διακριτικό σημείο και είναι εύκολα προσβάσιμος μιας και είναι πολύ κοντά
  στην πλατεία Ομόνοιας. Ηταν η πρώτη φορά επίσκεψης μου σε τσοντοσινεμά οπότε μπορώ να πω ότι ήμουν διστακτικός, συγκρατημένος
  και φοβισμένος για το τι θα συναντήσω.

  Το σινεμά διαθέτει μεγάλη/ευρύχωρη αίθουσα με πολλά καθίσματα, αναπαυτικά και καθαρά.
  Την ώρα που πήγα έπαιζε παρτουζιάρα ταινία με 2 προικισμένους μαύρους να ξεσκίζουν μια μικρούλα μαύρη.
  Η ποιότητα εικόνας των ταινιών ήταν καλή, όπως και ο ήχος (όχι όμως κάτι το φοβερό)· Νομίζω βέβαια ότι
  η ποιότητα προβολής είναι το τελευταίο που παίζει ρόλο και που ενδιαφέρει το 99% των θαμώνων των σινεμά
  της εν λόγω κατηγορίας...

  Με το που μπαίνω στον κινηματογράφο, βλέπω μπροστά μου τον ταμία (ένας γκριζομάλης μεσήλικας, λιγομίλητος και διακριτικός)
  και πληρώνω το εισιτήριο (4.5 ευρώ). Μπαίνω στην κεντρική αίθουσα και το απόλυτο σκοτάδι! Η αίθουσα είναι θεοσκότεινη!
  Μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσουν τα μάτια μου στο σκοτάδι και να προσανατολιστώ.
  Υπήρχαν λίγα άτομα στην αίθουσα, γύρω στα 10. Οι μισοί ήταν ώριμοι άνω των 50 ετών και οι άλλοι από 30 ως 45 χρονών.
  Κάθησα σε κεντρική σειρά και σχεδόν αμέσως ήρθαν και κάθησαν από πίσω μου 3 άτομα (2 μεγάλης ηλικίας και ένας 40άρης).
  Κάποιοι από αυτούς είχαν έξω το πουλί τους και το έπαιζαν. Δεν έδωσα καμία σημασία και έτσι δεν με ενόχλησαν.
  Εκτός από έναν νεαρό που προσπάθησε να με πλευρίσει και να καθήσει δίπλα μου (οπότε διακριτικά του είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι
  και έφυγε ευγενικά), κανένας άλλος δεν πήρε θάρρος και δεν έκανε κίνηση να καθήσει δίπλα μου.
  Γενικά αν δεν κοιτάξεις έντονα και δεν δώσεις σημασία δεν σε ενοχλούν. Έμεινα στην κεντική αίθουσα περίπου δύο ώρες
  και σε αυτό το χρονικό διάστημα μπήκαν άλλα 6-7 άτομα, μεγάλης ηλικίας οι περισσότεροι. Στις πίσω σειρές καθισμάτων
  γινόνταν παιχνίδι με τσιμπούκια αλλά και πηδήγματα. Υπήρχαν και 2 πολύ μεγάλοι σε ηλικία (ίσως και πάνω από 70 χρονών),
  ατημέλητοι, ελεεϊνοί γέροντες που μπαινόβγαιναν στην αίθουσα συνεχώς και κοίταζαν έντονα, αναζητώντας πιθανώς κάποιον
  νεαρής ηλικίας. Αυτά πρέπει να ήταν τα επονομαζόμενα "ζόμπι"-παππούδια... Ο ένας από αυτούς μάλιστα έφτυνε στο πάτωμα
  και ήταν πραγματικά σιχαμερός. Αν εξαιρέσουμε αυτούς τους παππούδες, οι υπόλοιποι φαινόντουσαν εντάξει εμφανισιακά.

  Στο πάνω μέρος βρίσκεται ο εξώστης (ανεβαίνεις μια σκάλα) ο οποίος είναι καλός και ευρύχωρος, με λίγα
  αναπαυτικά "τραπεζάκια" για παιχνίδι. Υπάρχει και μια μικρή τηλεόραση που έπαιζε gay ταινία με 3-4 σειρές λίγων καθισμάτων.
  Την ώρα που ανέβηκα στον εξώστη (πρέπει να ήταν κατά τις 12 το βράδυ) είχε όλα και όλα δύο άτομα
  γύρω στα 45 χρονών που κάθονταν και έβλεπαν την gay προβολή. Να πω την αλήθεια, στον εξώστη περίμενα να έχει
  περισσότερο κόσμο και να γίνεται "παιχνίδι", όπως έχω διαβάσει και σε άλλες κριτικές και σχόλια.
  Ίσως να έφταιγε και η ώρα που πήγα.
  Έφυγα από τον εξώστη και πέρασα και μια βόλτα από τις τουαλέτες... Ηταν το μόνο που με απογοήτευσε καθώς ήταν πολύ βρώμικες, σκέτη μπόχα. Έφυγα γρήγορα και επέστρεψα ξανά στην κεντρική αίθουσα όπου είχαμε μείνει μόνο 3-4 άτομα. Κάθησα για λίγο ακόμη και έπειτα έφυγα από τον κινηματογράφο

  Από άποψης καθαριότητας, μπορώ να πω ότι οι χώροι ήταν αρκετά καθαροί, με εξαίρεση βέβαια τις τουαλέτες.
  Διάβασα σε διάφορες κριτικές και σχόλια ότι τα πορνοσινεμά είναι γενικά πολύ βρώμικα αλλά κάτι τέτοιο
  δεν ίσχυε στο Αβέρωφ (μπορεί βέβαια να έφταιγε και το ότι ήταν μέσα Αυγούστου, καθημερινή και δεν είχε πολύ κόσμο).
  Υπήρχαν βέβαια λίγες χαρτοπετσέτες και χρησιμοποιημένα προφυλακτικά κάτω, στο πίσω μέρος της κεντρικής αίθουσας
  (στις τελευταίες σειρές καθισμάτων όπου και γίνεται χοντρό παιχνίδι) αλλά τα καθίσματα ήταν
  αναπάντεχα καθαρά. Αυτό όμως δεν μπορώ να το πω και για τις τουαλέτες οι οποίες ήταν πραγματικά βρώμικες και
  μύριζαν πολύ άσχημα. Υπήρχαν παντού λερωμένες χαρτοπετσέτες στο πάτωμα (λες και δεν υπήρχαν καθόλου καλαθάκια για να τις πετάξεις)
  αλλά και χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Στις δε λεκάνες υπήρχαν ούρα, σπέρματα μέχρι και κόπρανα διάχυτα, παντού!
  Τι να πω, μερικοί θαμώνες είναι σκέτα ζώα.

  Αν και διάβασα ότι υπάρχει dark room στο Αβέρωφ, δεν κατάφερα να το εντοπίσω.

  Γενικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το Αβέρωφ καθώς φαίνεται ότι συχνάζουν αρκετοί ώριμοι, ηλικιωμένοι που είναι το φετίχ μου.
  Περίμενα βέβαια να έχει περισσότερο κόσμο αλλά ίσως η μέρα (καθημερινή), η περίοδος (μέσα Αυγούστου με καύσωνα) και
  η ώρα επίσκεψής μου να μην ήταν κατάλληλες. Ενδεχομένως τα Σαββατοκύριακα να μαζεύει περισσότερο κόσμο.

  Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα, ειδικά σε αυτούς που τους αρέσει η ώριμη ηλικία.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 10-08-2016
  Σχόλια (1)
   

  Ξεκωλιασμα και πιπες σε μπαρμπαδες και πακιστανο ....

  Μέσος όρος: 
   
  10.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  10.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  10.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  10.0

  Πηγα σινεμαδακι καυλωμενος αγρια μπας και βρω πουτσο να τον περιποιηθω. Καθησα κατω και εβλεπα μια πουτανα στην οθονη να την ξεσκιζουν πιπα κωλο 2 πουτσαραδες! Την ζηλεψα!!!
  Ηρθε ενας μπαρμπας διπλα μου και καθησε. 65αρης. Aρχισε να χαιδευει το παντελονι του.
  Τον ρωτησα αν θελει να του παρω πιπα και κατεβασε το παντελονι! Ειχε ενα πολυ ομορφο καυλι, χοντρο και μεγαλο!
  Αρχισε να με φιλαει στον λαιμο και παντου.Του φορεσα καποτα και εσκυψα και πηρα το ομορφο καυλι του στο στομα μου!
  Ηταν τεραστιο και πολυ σκληρο!! Αρχισα να το ρουφαω μεχρι την ριζα για 5 λεπτα. Ο μπαρμπας μου ζητησε να με γαμησει και ειπα ναι.
  Με πηρε στις τουαλετες στο υπογειο. Μπηκαμε στην μικρη σκοτεινη τουαλετα και εσκυψα στο καυλι του! Mε αρπαξε απο τα μαλλια και μου γαμουσε αγρια το στομα!
  Με πονουσε το καυλι του στο λαρυγγι! Μου ετρεχαν τα σαλια και τα δακρυα!
  Με σηκωσε και με γυρισε ! Μου φωναξε, σκυψε πουτανα να στον βαλω στον κωλο!
  Σαλιωσα την τρυπα μου, μου εριξε μερικα μπατσιδια με αρπαξε απο τα μαλλια και μου τον καρφωσε πολυ δυνατα...Τραβηχτηκα , γιατι με ξεσκισε απο τον πονο....
  Τον παρακαλεσα να μπει σιγα σιγα! Μπηκε σιγα σιγα ολοκληρος!!!! Ηταν καυτος και απιστευτα σκληρος!!!!
  Με αρπαξε απο την μεση και τα μαλλα και με ξεσκιζε βριζοντας για 10 λεπτα! το προσωπο μου ειχε κολλησει στο καζανακι και οι μπατσες επεφταν βροχη! Δεν καταλαβαινα που την εβρισκε τοση δυναμη και καυλα ο καριολης να μου πεταει τα ματια εξω!!!
  Βγηκε απο τον κωλο μου και με εβγαλε εξω απο την τουαλετα.ηθελε να του καθαρισω καλα το καυλι και να με βλεπει στο φως! Αρχισε να μου τραβαει παλι τα μαλλια δυνατα.
  Σηκωσε το ενα του ποδι και εχωσε την μουρη μου κατω απο τα αρχιδια του! Μου εβαλε και τα 2 αρχιδια μεσα στο στομα !!!
  Κοντεβα να πνιγω.
  Ξαναχωσε την καυλαρα του στο λαρυγγι μου και την κρατησε μεχρι την ριζα οπου και αδειασε το σπερμα του μεσα στην καποτα. Την εβγαλε ,σκουπιστηκε τον ευχαριστησα και εξαφανιστηκε.
  Εγω ανεβηκα στον εξωστη να ψωνιστω λιγο ακομα.
  Εκει με πλησιασε ενας μπαρμπας 70αρης και με ρωτησε τι ψαχνω. Του ειπα οτι μου αρεσουν οι πιπες ! Με πηρε μαζι του και καθισε στις πλαινες καρεκλες του εξωστη.
  Εγω στα γονατα του ανοιξα το φερμουαρ και πεταχτηκε εξω ενα χοντρο καυλι! Φορεσε μονος του καποτα και αρχισα να τον ρουφαω δυνατα!
  Τελειωσε σε 3 λεπτα. Διπλα μας καθοταν ορθιος ενας μαυριδερος και επαιρνε ματι. Του λεω τι θες και μου λεει θελω να μου παρεις τσιμπουκι κι εμενα.
  Τον ρωτησα απο που ειναι και μου ειπε οτι ειναι πακιστανος και δεν θελει λεφτα.
  Ο μπαρμπας του ειπε οτι κανω υπεροχο τσιμπουκι και τον ευχαριστησα!
  Ορθιος ο πακιστανος εγω στα γονατα, του φορεσα καποτα και τον εβαλα στο στομα μου ολον!
  Ηταν πολυ καθαρος και ο ξυρισμενος πουτσος του μοσχοβολουσε αρωμα!
  Τον τσιμπουκωνα 5 λεπτα μεχρι που εχυσε κι αυτος!
  Μου ειπε πως ειμαι πολυ καλο τσιμπουκι τον ευχαριστησα κι αυτον και εφυγε.
  Αυτο ειναι ενα υπεροχο πρωινο στο Αβερωφ.
  SmittenΤωρα που γραφω ο κωλος μου ποναει απιστευτα απο το καυλι του γερου!!

  Σχόλια (7)
   

  Πολύ καλή κατάσταση

  Μέσος όρος: 
   
  5.7
  Γενική Εντύπωση:
   
  6.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  6.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  5.0

  Πήγα προς το μεσημεράκι.
  Έκατσα κάτω προς τα πίσω και πάντα μια θέση πριν τον διάδρομο.
  Δεν είχα πολύ χρόνο αλλά είχα τρελά κέφια, οπότε επιανα το παντελόνι μου στο επίμαχο σημείο μπας και έρθει κανείς.
  Η τσόντα πολύ καλή με έναν μαύρο και ένα ξανθό τσουλάκι.
  Αμέσως ήρθε ένας κύριος γύρω στα 65 και έκατσε δίπλα μου.
  Δεν ήταν όμορφος ιδιαίτερα αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό μου άρεσε πιο πολύ.
  Μου έπιασε λίγο το πόδι κι εγώ για να των ενθαρύνω έβγαλα το ένα παπούτσι μου και τον χάιδεψα τρυφερά στην γάμπα με το πέλμα μου.
  Όταν κατάλαβε τις προθέσεις μου άρχισε να μου χαιδεύει το καυλί πάνω από το παντελόνι.
  Την ίδια στιγμή τον φίλησα στεγνά στο στόμα και με γλώσσα στο λαιμό.
  Μου είπε να πάμε στον εξώστη όπου πήγα πρώτος και πολύ πολύ γρήγορα για να αποφύγω τα πολλά φώτα της σκάλας.
  Ξεκουμποσε το πουκάμισό του και του έγλειψα τρυφερα τις ρώγες.
  Μια μικρότερη οθόνη έδειχνε δυο πιτσιρικάδες να γλύφονται μεταξύ τους. Δεν με χάλασε το θέμα...
  Με το που έκατσα ήρθε και αυτός και αμέσως του είπα ότι ήθελα να τον ρουφήξω.
  Τον είχε μικρό αλλά χοντρό και δεν δυσκολέυτικα να το βάλω όλο στο στόμα.
  Την ίδια ώρα έβγαλα παντελόνι και σλιπάκι για να δείχνω και λίγο θέαμα.
  Ο ηλικιωμένος κύριος με παρακάλεσε και για τα μπαλακια αλλά πρώτα του τα καθαρισα με υγρα μαντιλακια και μετα τα έγλειψα.
  Τελείωσε στα επόμενα 10 λεπτά στην καπότα και για αυτό τον παρακάλεσα να ανοίξω τα πόδια μου και να με βλέπει όσο τον παίζω για να χύσω κι εγώ.
  Συμφώνησε κι έτσι τράβηξα μια μαλακία φοβερή δείχνοντας τα κάλλη μου στον γλυκό εκείνο κύριο (και η αλήθεια όποιος ερχόταν έριχνε και μια γρήγορη ματιά).
  Απο το βλέμα του κατάλαβα ότι τον καύλωνα τα ποδοδάχτυλά μου οπότε έκανα και λίγο πλάκα, αφού του τα ακούμπαγα στο μάγουλα κάθε λίγο.
  Τον έπιανε αμηχανία όταν το έκανα και αυτό με έφτιαχνε πιο πολύ.
  Αφού τελείωσα μετά από λίγο έφυγα σφαίρα για να αποφύγω ερωτήσεις και κουβέντες αν και θα ήθελα να ξαναδώ τον ίδιο άνθρωπο.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 08-01-2016
  Σχόλια (2)
   

  Ο πιο δυνατός εξώστης

  Μέσος όρος: 
   
  8.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  7.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  8.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  9.0

  Το Αβέρωφ είναι πολύ βολικό σινεμά γιατι είναι στο κεντρο της πόλης αλλά καλά κρυμμένο από περίεργα μάτια . Καμία σχέση με άλλα σινεμά . Μπορεί να έχει θορυβώδη πλατεία και αρκετούς πελάτες μεγάλη ηλικίας όμως ξέρεις πάντα οτι στον εξώστη μπορείς να κάτσεις στους καναπέδες έξω από την αίθουσα και να δεις ωραιους ώριμους καβλωμένους άντρες . Κι αν το θέλεις πας στα καθίσματα μεσα και κοιτάς την ταινια περιμένοντας να έρθουν με την πούτσα έξω και να διαλέξεις ποιό ή ποιους θα γλυψεις . Στον εξώστη του Αβερωφ έχω κανει τις καλύτερες πιπες μου . Νομίζω οτι η τουαλέτα κατω θέλει περισσότερη φροντίδα και καθαριότητα . Γενικά όμως κινείσαι πολύ άνετα και δεν εχεις προβλημα με κανέναν . Μου αρέσει πολύ. Πηγαίνω κάθε μήνα .

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 04-08-2015
  Σχόλια (0)
   

  Παραδεισος για θυλικα αγορια

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  7.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  7.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  7.0

  Επισκεψη στην πρωτευουσα και βολτα στο σινεμα. Οτι εχουν πει οι προηγουμεννοι, με το που μπηκα 5-6 μπαρμπαδες με ακολουθουσαν παντου. Η επισκεψη εγινε κυριακη πρωι και ειχε γυρω στα εικοσι ατομα μπορη και παραπανω. Πηρα πιπα σε οσους μπορουσα. Μερικοι σπαστικη μπαιναν στο παιχνιδι σχεδον με το ζορι αλλα οκ. Οσοι τους αρεσουν μεγαλοι ειναι παραδεισος. Το ξενοδοχιο μου μου ηταν εκει τριγυρο οποτε η θεση κεντρικα ειναι ιδανικη

  Σχόλια (1)
   

  Η ποιο ομορφη βραδια!

  Μέσος όρος: 
   
  8.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  9.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  10.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  5.0

  Ηταν πολυ ομορφη βραδια,κανονισα με την φιλεναδα μου την ελσα που ειναι κ αυτη τραβεστι να παμε να χορτασουμε γελιο κ τσιμπουκομα στο γνωστο σεξ-σινεμα ''αβερωφ'' αν κ εχουμε ξαναπαει καμια 50αρια φορες ακομα μας αρεσει κ την βρισκουμε με πολλα ατομα στον χωρο του θεατρου...με το που φτανουμε στην λυκουργου ολα τα βλεματα ποιο πολυ αλοδαπων παιφταν απανω μας η μας σφυριζαν περαστικοι κ γεροντια ανω των 55χ...ειμασταν πολυ σεξυ ντυμενες οπως κ καθε σαβατο βραδι,εγω ειχα φορεσει τα καινουργια μου σεξυ εσωρουχα,κοκκινο δαντελωτο στρινγκακι,τις κοκκινες δυχτιοτες ζαρτιερες μου κ φοραγα ενα απλο κολλιτο διαφανες φορεμα τις 12ποντες ροζ γοβες μου μαζι με την γουνιτσα μου,η φιλη μου η ελσα ηταν κ αυτη πολυ σεξυ με τα ροζε της εσωρουχα κ την μακρια καμπαρτινα της...με το που φτανουμε στην εισοδο μας χερετανε 3 ατομα οσπου πιασαμε την συζητηση ενω ο ενας αρχιζε να με χουφτωνει αγρια,σε καποια στιγμη ανοιγη η πορτα κ μεσα απο τον χωρο βγαινουν 2 νιγιριανοι κ μας κανουν νοιμα να μπουμε μεσα,μπαινουμε μεσα ο χωρος ηταν σχεδον γεματος γυρω στα 60ατομα ηλικιας απο 40χ εως 65χ-70χ,ψαχναμε για μια καλη θεση κανα 5λεπτο κοιταζοντας τα λιγοστα κ αχορταγα βλεματα τρυγιρω μας να μας κοιταζουν επιμονα με τον πουτσο στο χερι,παντα εκεινη τη στιγμη μου ερχεται στο μυαλο σαν να ειμαι εγω η πρωταγωνιστρια στην ταινια κ τα αγρια αρσενικα περιμενουν να χυσουν για παρτι μου...τελικα μας φωναζουν καποιοι γνωστοι τις ελσας αλλα το σημειο που κατσαμε δεν ηταν για την ταινια οπως παντα αλλα για κανενα τσιμπουκι η γαμισακι,τελικα ομως η ελσα εκατσε στην μπροστινη θεση κι εγω πισω με 2-3 αγνωστους...δεν θαλεγα καθαρος ο χωρος,μυριζε λες κ ειναι τσιπουραδικο...με το που ξεκιναει η ταινια μου λεει ο διπλανος μου αν μπορω να κατσω στη μεση για να βλεπω καλητερα,η ελσα ειχε ξεκινισει ηδη να κανει παιχνιδι με τους γνωστους της,μετα απο κανα δεκαλεπτο που αρχισα να ζεστενομαι εβγαλα την γουνιτσα μου κ αμεσως μετα επεσε το χουφτομα της ζωης μου απο ολες τις μεριες,ειχε περασει μιση ωριτσα κ βλεπω τους διπλανουν μου να εχουν πεταξει το καυλι τους εξω,αρχισα να τους τις παιζω σιγα-σιγα,στις αλλες θεσεις γινοντουσαν σχεδον τα ιδια,στην πισινη θεση 2 ειχαν κατεβασει τα παντελονια τους κ τον παιζαν ενω ενας μου λεγε να βγαλω το φορεμα,με βοηθησε να το βγαλω δυλαδη,τελικα εμεινα με τα εσωρουχα κ οση ωρα επαιζα τις ψωλαρες των διπλανων μου ειχαν γινει τουμπανια,δεν αντεχα αλλο σκυβω στο πατωμα κ αρχισα να τις παιρνω μεσα στο στομα μου,ηρθε κ ενας πισινος μου κ με το που μου τον καρφωσε στο στομα εχυσε,σηκωθικα ορθια κ κατεβασα το στρινγκακι κ εκατσα στην θεση μου στα 4 τον εναν αρχισα να τον τσιμπουκωνω ενω ο αλλος φορουσε το προφυλακτικο για να με καρφωσει,με το που μαινει μεσα μου αρχισε να με γαμαει πολυ αγρια ενω οι αλλοι στις πισινες θεσεις ετοιμαζοντουσαν να με γαμισουν κ αυτοι οσπου μπαινει κ η φιλη μου στο παιχνιδι,πηγε στην πισινη θεση ολογυμνη κ εκατσε πανω στον πουτσο καποιου,στις αλλες θεσεις υπηρχαν κ αλλα ατομα που τσιμπουκωναν αλλα να γαμιουνται οχι,αρχισε κ ο δευτερος διπλανος μου να με γαμαει οσπου μεσα σε ενα μισαωρο τελειωσαν πανω στην τρυπουλα μου,να σου εκει που ακομα καν δεν ειχα τελειωσει ερχεται ο ενας απο τους 2 νιγιριανους κ μου ζηταει κι αυτος να με γαμισει,δεν μπορουσα να πω οχι σε αυτην την απολαυστικη προταση,ακομα τα χυσια των αλλων ειχαν μινει στην τρυπουλα μου κ του λεω τελειωνε γρηγορα,ξαπλωνω στα καθισματα κ μου ζητα να με γαμισει ο αραπακος ανασκελα,με το που μου την καρφωσε εσκουζα σαν κοτα κ περιπου στα 7 λεπτα με γαμαγε τοσο δυνατα οσπου τελικα μου την καρφωνει στο βαθυ λαριγγι μου κ με χυνει μεσα στο στομα...τελικα μεσα σε 5 λεπτα η ταινια τελειωσε αλλα επαθα την πλακα μου στο τελως,εφαγα 3 πουτσες η φιλη μου εφαγε μονο 1,ειχε ετοιμαστη πρωτη κι εγω ημουν ολογυμνη ξαπλωμενη στα καθισματα,με χυσια στο κορμακι μου κ στην σουφρα μου,τελικα με το που αναψαν τα φωτα 3 λεπτα χρειαστηκε να συνιδοποιησω οτι η ταινια ειχε τελειωσει κ γυρο μου κ πανω απο το κορμι μου να υπαρχουν 10-15 ατομα να με κοιτανε κ να με χουφτονουν,τελικα να ναι καλα που ηταν μαζι μου η φιλεναδα μου κ με σηκωσε για να ντυθω γιατι αλλιως εκει θα ημουν ακομα κ θα ετρωγα κι αλλο πουτσο,δεν ξερω τι να πω μαυρη πουτσα εχω ξαναφαει αλλα αυτη με κατεπληξε πολυ...λιγο πριν βγουμε εξω αφοτου ντυθικα πηγα με την ελσα στην τουαλετα,το μονο μερος που δεν θες να πας,μυριζαν λες κ ηταν απο την κατοχη απλυτες με το κουραδι στην λεκανη,τελικα δεν μειναμε ουτε 1 λεπτο,κατα την εξοδο μας μας κοιταζαν παλι κ μας συναντανε οι γαμιαδες που με γαμισαν,ανταλαξαμε κινιτα εως οτου καθε σαββατο να παιρνουν μερος ποιο συχνα...η ταινια καλη αν κ δεν την προσεξα καθολου,το γαμισακι κ το τσιμπουκακι ομως καλητερο απο ολα...οποτε το αλλο σαβατο κ παλι "αβερωφ" Smitten

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 04-04-2015
  Σχόλια (5)
   

  Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα!

  Μέσος όρος: 
   
  6.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  6.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  6.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  6.0

  Φοβερό!! Μπήκα Κυριακή μεσημεράκι κ έζησα σκηνές απ' την καλτ παρωδία των '80s..!!
  Είχα ξαναπάει, βέβαια, αναγνωριστικά, αλλά αυτή τη φορά το αποφάσισα, έβαλα τα καλά μου (ροζ στρινγκάκι, μαύρες δαντελωτές κάλτσες κ σκισμένο τζην - κωλαράκι σχεδόν έξω φάση) και μπήκα..
  Κόσμος αρκετός, μέσος όρος ηλικίας ο διπλάσιος απ' τον δικό μου (είμαι στα 28), η ταινία όχι κακή. Έκατσα σε μπροστινή θέση να εγκλιματιστώ λίγο κ άραξα για ένα ημίωρο σχεδόν χωρίς καμία ενόχληση. Από την ώρα που σηκώθηκα κ άρχισα να βολτάρω όμως...
  Το χούφτωμα που έφαγα στον κώλο δεν λέγεται.. Μου έκανε εντύπωση ένας υπέργηρος κύριος (τι να πω, πάνω από 70 σίγουρα) που κάποιον τσιμπούκωνε κ ταυτόχρονα μου γράπωσε τον κώλο όπως περνούσα.. Γλυκάθηκε μάλλον κ με πήγε στα πίσω καθίσματα, εγώ με τον κώλο έξω κ αυτός με τα παντελόνια κατεβασμένα, σαν πιγκουίνος πήγαινε... Μου τον έδωσε στο χέρι κ τρελάθηκα: Μιλάμε για ΜΕΓΑΛΟ εργαλείο. Του το είπα κ του έγινε κάγκελο, του φόρεσα καπότα, τον πήρα στο στόμα κ ο πορνόγερος με τσιμπούκωσε ψιλοανελέητα μέχρι τέρμα, να βήχω κ να φτύνω κ ξετσουτσούλωσε κ με άρχισε στα μπινελίκια κ στα χαστούκια..
  Ε, για πότε μαζεύτηκαν ούτε ξέρω πόσοι γέροι, ούτε που πρόλαβα να δω. Μας κύκλωσαν σαν τα ζόμπι κ τον παίζανε, ο μπάρμπας καμάρωνε σα γύφτικο σκεπάρνι κ όταν αρχίσανε ν' απλώνουν τα ξερά τους έλεγε "πιάστε, πιάστε τρυφερούδι", αλλά τσακώθηκε με έναν που πήγε να μου τον φορέσει γιατί ήθελε να μπει πρώτος. Τελικά πρόλαβε, αλλά οι τσιρίδες (είπαμε, χοντρό) μάζεψαν κι άλλους κ μετά.. έχασα τη μπάλα, που λένε, με τα ζόμπι, ευτυχώς είχα ένα ράφι προφυλακτικά κ πολλή καλή θέληση. Το τι άκουσαν τ' αυτάκια μου, δεν περιγράφεται...
  Το ΑΠΟΛΥΤΟ καλτ!! Μόνο κ μόνο γι' αυτό, ψηφίζω - παρ'όλη τη μπίχλα κ την παρακμή. (αλλά όποιος θέλει μοντέλα, να ψάξει αλλού).
  Διαχρονικό καλτ.

  Σχόλια (3)
   

  Κυρακη βραδυ στο Αβερωφ

  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Γενική Εντύπωση:
   
  10.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  8.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  7.0

  Κυριακη βραδυ περασα μια ματια απο το Αβερωφ.Καμια τριανταρια ατομα,τα συνηθισμενα.Καθησα στην πλατεια πισω δεξια και παρακολουθουσα ενα τσιμπουκωμα.Τοτε ηλθε καποιος 45 περιπου φαινοταν στο σκοταδι εβγαλε την ωωλη του εξω ,την επαιζε και με κοιταζε.Του εκανα νοημα και ηλθε κοντα και την πηρα στο στομα.Ηταν μια πανεμορφη και μεγαλη ψωλη.Τοτε θυμηθηκα οτι τον ειχα ξανατσιμπουκωσει παλαιωτερα και με ειχε χυσει στο προσωπο.Μου ζητησε να παμε στον εξωστη οπου συνεχισα την πιπα για ενα μισαωρο
  αυτος ορθιος εγω γυμνος και καθισμενος.Φωναξε και αλλους κοντα και με φωτιζαν με τα κινητα για να βλεπουν ολοι.Πολυ καυλα.Στο τελος μου εχυσε στο στομα.Αφου εφυγε οι αλλοι που εβλεπαν πηραν σειρα και με εχυσαν στο στομα.Περασα τελεια.Το καλλιτερο σινεμα.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 01-01-1970
  Σχόλια (2)
   

  παππουδες ζομπι

  Μέσος όρος: 
   
  6.7
  Γενική Εντύπωση:
   
  6.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  7.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  7.0

  πηγα πρωτη φορα σε τσοντοσινεμα να δω τι παιζει και ισχυουν οσα εγραψαν οι απο κατω...

  πραγματικη φρικη...γεροντια ανω των 60 περιφερονται σαν ζομπι μεσα στα σκοταδια ελπιζοντας να παιξουν με κανενα νεαρο η τιποτα αλλοδαπους

  σαββατο μεσημερι ηταν γυρω στα 25 ατομα,στην πλειοψηφια παππουδες..ενας ξανθος λουγκρας μακρυμαλλης σε μια φαση πηγε στη γαλαρια κι αρχισε να τσιμπουκωνει 2-3 γεροντια που του πιαναν κι αυτοι την πουτσα και τις ρωγες

  στον εξωστη ενας 40χρονος σλαβικης καταγωγης επαιρνε μεροκαματο για να γαμησει τους γερους,λιγο παραδιπλα ενας νεγρος με αθλητικη φανελα εκανε το ιδιο οπως κι ενας πακης με γυαλινο ματι...επισης,στον εξωστη ενας παππους ειχε αρπαξει ενα πακη και τον γλωσσοφιλιαζε με τραγικο τροπο σαν να του ρουφουσε τα σαλια,αυτο ηταν το χειροτερο που ειδα

  οι τουαλετες ειναι χαλια,κατι γεροι στεκονταν ορθιοι απ'εξω απλως κοιτωντας αυτους που πηγαινοερχονταν

  γυναικα ουτε για δειγμα!!η ταινια που επαιζε ηταν brazzers μετριας ποιοτητας...

  ακομα και gay να ειναι καποιος πρεπει να ειναι τελειωμενος για να παει εκει μεσα

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 25-01-2014
  Σχόλια (5)
   

  Για τους λάτρεις των παππούδων

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  5.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  8.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  8.0

  Είπα κι εγώ να επισκεφτώ για πρώτη φορά το εν λόγω σινεμά! Τι το 'θελα;...

  Λοιπόν, ο κύριος της υποδοχής διακριτικός και φιλικός. Μπαίνοντας μέσα στην αρκετά σκοτεινή αίθουσα άρχισαν να διακρίνονται οι πρώτοι παππούδες. Είχε μια 20αριά άτομα, οι 18 ήταν 65+. Μόλις μπήκα, ως αρκετά νεότερος, ξερογλυφονταν, με ακολουθούσαν, μου έλεγαν αν θέλω να πάρω πίπες σε όλους κτλ. Εγώ, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν διεγείρομαι με τέτοιες ηλικίες. 'Ηλπιζα πως θα έβρισκα κάποιον νεότερο να γλείψω.

  Ανεβαίνοντας στον εξώστη ήταν ένας Αλβανός περί τα 35, ο οποίος επείσθη από έναν 40άρη περίπου για να του πάρει ο δεύτερος πίπα. Αφού του πήρε και έχυσε, μετά έφυγε ο Αλβανός. Αυτός ο 40άρης στριφογύριζε συνέχεια και συνομιλούσε με όλους. Ίσως ζήταγε και χρήματα.

  Γενικά έβλεπες παππούδες να αλληλομαλακίζονται, να αλληλοπιπώνονται, να αλληλογαμιώνται. Τραγικό θέαμα.
  Ένας αλλοδαπός, μάλλον str8 που δεν ήξερε πού μπήκε, έγινε επίσης αντικείμενο θαυμασμού από τους παππούδες. Δεν ενέδωσε όμως στα σχόλιά τους!

  Δυστυχώς δεν έκανα κάτι, καθώς δεν υπήρχε ούτε ένας στα όρια ηλικίας που με ενδιαφέρουν, οπότε και έφυγα νωρίς.

  Μου έκανε τρομερή εντύπωση που παππούδες 65, 70, 80 ετών παίζουν τον πούτσο τους και μάλιστα στην πέφτουν κιόλας!! Ενθαρρυντικό, βέβαια είναι αυτό απ' τη μια μεριά, γιατί κι εμείς κάποτε θα βρεθούμε στη θέση τους!

  Δε θα ξαναπάω, εφόσον οι ηλικίες είναι τόσο μεγάλες.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 25-01-2014
  Σχόλια (2)
   

  Κλασσικό old fashioned κωλομπαρά-καπη place

  Μέσος όρος: 
   
  6.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  6.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  6.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  6.0

  Ο κινηματογράφος που αντέχει στο χρόνο. Είναι ίδιος και απαράλαχτος όπως την πρώτη φορά που πήγα.

  Αναλυτικά:

  Το παράβολο είναι στα 4,5€ ίδια τιμή με τα κοσμοπολιτ και αθηναικόν.

  Διαβαίνοντας μέσα από τη ρυπαρή κουρτίνα εισέρχεται κανείς στην αίθουσα.

  Στο πρώτο κάθισμα το λυπηρό θέαμα εν έτει 2014 ο γνωστός άστεγος που βρίσκει λίγο ζέστη και στέγη στα πρώτα καθίσματα του κινηματογράφου.

  Η οθόνη αν και από τις μεγαλύτερες των αθηνών πλέον με την έλευση των σύγχρονων πολυκινηματογράφων μοιάζει πολύ μικρή. Τα καθίσματα σχετικά βολικά, με δερματίνη που δείχνουν τουλάχιστον περισσότερο καθαρά από τα υφαρμάτινα των άλλων σινεμά.

  Στα πίσω καθίσματα θα βρείτε εκλεκτούς κυρίους ηλικίας άνω των 60 οι οποίοι όρθιοι ή καθίμενοι αναμένουν για παρέα-εκτόνωση-σεξουαλικό παιχνίδι.

  Ορισμένοι εξ αυτών σύγχρονοι συνταξιούχοι κλαρινογαμπροί μυρίζουν έντονα κολώνια πατσουλί σε μία προσπάθεια είτε να καλύψουν τη ρυπαρότητα είτε προκειμένου να αναδειχθούν ως καθαροί και να προτιμηθούν από τους ελάχιστους νορμάλ παθητικούς ή κανέναν πιστισρικά ο οποίος θα μοιάζει σαν ζαχαρωτό στον εν λόγω χώρο.

  Επίσης έταιροι εκλεκτοί κύριοι-λούγκρες παχύδερμοι με θυληπρεπές βλέμμα και ύφος προσπαθούν να ψαρέψουν κάποιον κωλομπαρά παππού, μάταια όμως διότι οι παππούδες αν και ελεεινοί άθλιοι κωλομπαράδες έχουν περισσότερο εκλεπτυσμένες προτιμήσεις. Μετά από συζήτησή μου με έναν ευγενικό αλλά άθλιο θηλυπρεπή παχουλοβρωμιάρη λούγκρα, αφού του έκανα δύο φορές εντονότατη παρατήρηση να μην πλησιάζει όταν μου μιλάει κοντά διότι το στόμα του μυρίζει σαν ψόφιος ποντικός από τις πίπες έμαθα τη "διάταξη" του χώρου:

  Στα καθίσματα στην άκρη κάθονται οι παθητικοί οι οποίοι αναμένουν το πέος, και οι ενεργητικοί κάθονται στη δεύτερη θέση αφήνοντας δηλαδή ένα κενό ώστε να έρθει να κάτσει κάποιος δίπλα τους. Οι όρθιοι αν χαιδεύουν την πούτσαν ή την έχουν προτεταμένη και την παλινδρομούν είναι μάλλον ενεργητικοί, αν είναι ντυμένοι ή κατεβάζουν το παντελόνι δείχνοντας τα οπίσθιά τους είναι παθητικοί.

  Λίγο πριν τις σκάλες υπάρχει υδροψύκτης καθώς και μία θήκη με δωρεάν προφυλακτικά τα οποία βέβαια είχαν τελειώσει.

  Στον πρώτο όροφο ανεβαίνοντας έχει ένα χώρο αναμονή με κάποια καθίσματα που καθόταν ένας κύριος με το πέος έξω. Μπαίνοντας στο χώρο του εξώστη υπάρχει μία τηλεόραση παλαιού τύπου CRT που παίζει gay τσόντα σε ποιότητα της κακιάς ώρας.

  Στα καθίσματα του εξώστη η ίδια κατάσταση, κύριοι να κάθονται στην άκρη ή αφήνοντας ένα κάθισμα κενό με την πούτσα έξω αλλά και όρθιοι πίσω σαν να προβάλονται σε προθήκη καταστήματος καθώς και ένας λούγκρας ο οποίος πίπωνε όρθιος έναν μπάρμπα και ένας έταιρος μπάρμπας που προσπαθούσε να του βάλει δάχτυλο στην οπή του. Αδιάφορο το θέμα για τους άλλους αφού ο λούγκρας ήταν πολύ παχύς και οι μπαρμπάδες πρέπει να είχαν περάσει τα 70 έτη.

  Στο υπόγειο τώρα κατεβαίνοντας έχει δεξιά ένα χώρισμα που κάνει το χώρο τύπου dark-room. Εκεί ένας κύριος περί τα 50-55 πηδούσε έναν άλλον ολόγυμνο ίδιας ηλικίας στα όρθια στηριγμένος στο πεζούλι που δημιουργείται. Έδειξαν και οι δύο δυσανασχέτηση όταν παρέμεινα να δω το θέαμα, κι έτσι έφυγα. Στο βάθος έχει δύο τουαλέτες.

  Αν και φαινομενικά είναι πολύ παλαιές και φθαρμένες εν τούτοις αν προσέξει κανείς είναι σχετικά έως πολύ καθαρές. Χαρτί βεβαίως δεν υπήρχε πουθενά.

  Ο χώρος έχει ένα συγκεκριμένο target group. Αποτελεί παραδοσιακός πόλος έλξης ηλικιωμένων κυρίων άνω των 55 ετών καθώς και των αντιστοίχων παθητικών που αρέσκονται στο ώριμο χάδι και καβλί. Είναι λίγο κάπως να περιφέρεσαι από την πλάτεία στον εξώστη ή στο υπόγειο διότι περνάς από το ταμείο όπου η κυρία που εργαζόταν εκεί αν και διακριτικότατη είναι κάπως να αισθάνεσαι ότι σε βλέπει...
  Τέλος οφείλετε να προμηθευτείτε με χαρτί διότι αλλιώς δεν υπάρχει πουθενά άρα αν λερωθείτε πρέπει να χρησιμοποιήσετε ως πετσέτα τα ρούχα σας.

  Η τσόντα φυσιολογική προς καλή, άξιζε να την παρακολουθήσεις, με ποιότητα στα ίδια επίπεδα με τα άλλα σινεμά εκτός του adult που έχει την απόλυτη ποιότητα εικόνας. Στα πιο μπροστά καθίσματα αποφεύγει κανείς το ανελέητο πέσιμο που γίνεται πίσω και μπορεί άνετα να χαλαρώσει και να παρακολουθήσε.

  Η είσοδος διακριτική ειδικά τις βραδυνές ώρες. Το πρωί δε θα το τολμούσα διότι με το Notos Galleries απέναντι δεν είναι απίθανο να σας δει κάνενας γνωστός!

  Μία σημείωση: Από τις 23:45 μέχρι και τη 00:40 έκανε δύο διαλείμματα. Ένα στις 00:00 και ένα στις 00:30 διάρκεια 3-4 λεπτών όπου ανάψαν τα φώτα. Εκεί έβλεπες να επικρατεί μία βιασύνη και μία αναστάτωση δηλαδή να επανατοποθετούνται οι πούτσε στο παντελόνι, οι κύριοι να κάθονται σιωπηροί και σοβαροί λες και παρακολουθούν όπερα κλπ. Εάν ξαναπάω θα τσεκάρω αν το διάλειμμα είναι καθιερωμένο. Αλλιώς θα πρέπει οι απολαύσεις να διακόπτονται ανά μισάωρο.

  Αυτά από εμένα.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 23-01-2014
  Σχόλια (8)
   

  Αντέχει στον χρόνο

  Μέσος όρος: 
   
  5.7
  Γενική Εντύπωση:
   
  6.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  3.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  8.0

  Πέρασα μια βόλτα, αργά απόγευμα Σαββάτου πριν την επίσκεψή μου στο ΑΤ. Δεν έχω να προσθέσω πολλά σε όσα λένε οι προηγούμενοι. Πράγματι αρκετός κόσμος, περίπου 30 άτομα την ώρα που πήγα, οι περισσότεροι μεγάλης ηλικίας και κάποιοι νεαροί.

  Δράση υπήρχε στα τελευταία καθίσματα του ισογείου, τουλάχιστον 2-3 πίπες ταυτόχρονα και πίσω-πίσω στον πάνω όροφο. Οι τουαλέττες άθλιες από κάθε άποψη. Δύσκολα θα ξαναπάω.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 21-12-2013
  Σχόλια (0)
   

  Κόσμος και ντουνιάς...

  Μέσος όρος: 
   
  6.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  7.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  5.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  6.0

  Επίσκεψη Σάββατο, μετά τις 2 το μεσημέρι. Κατά ένα περίεργο τρόπο, το Αβέρωφ συνεχίζει να μαζεύει κόσμο, παρά τον κακό σχετικά χώρο. Η κάτω αίθουσα είχα καμιά εικοσαριά άτομα να χαζεύουν την, πολλή καλής ποιότητας, τσόντα που έπαιζε. Επάνω, επίσης γύρω στα είκοσι άτομα έψαχναν να βρουν κάπου να "ξεφορτώσουν". Ο χώρος επάνω τίγκα στα αποτσίγαρα. Ένας παππούς είχε βρει το "ταίρι" σου νεανία στους καναπέδες, πράγμα που τράβηξε τους υπόλοιπους. Το αποτέλεσμα; Ο μικρός ξεκίνησε να πάρει μια πίπα στον παππού και τελικά τον πήραν τουλάχιστον δέκα άτομα! Στο υπόγειο η κατάσταση ήταν τραγική. Τσιγάρα και χρησιμοποιημένες καπότες "διακοσμούσαν το χώρο. Επίσης, μετά από πολλές επισκέψεις στο Αβέρωφ, πέτυχα αλλοδαπό που ζητούσε χαρτζιλίκι. Μάλιστα το έπαιζε και "πόρτα" στο χώρο δίπλα από τις τουαλέτες, λέγοντας απευθείας σε όποιον πλησίαζε τι πρόσφερε.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 09-11-2013
  Σχόλια (3)
   

  πρώτη φορά στο Αβέρωφ...

  Μέσος όρος: 
   
  5.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  5.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  5.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  5.0

  ήρθε και η σειρά του Αβέρωφ για να κλείσω τις εντυπώσεις μου από τα τσοντοσινεμά. Αθηναικόν και Κοσμοπολίτ μετά από αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει δε θα μπω καν στη διαδικασία να παω...Αλλά και το Αβέρωφ συγκαταλέγεται σε αυτά που δύσκολα θα ξαναπάω. Για να είμαι ειλικρινής είδα τον περισσότερο κόσμο που έχω δει ποτέ σε τσοντάδικο. Σαββατο απόγευμα και κάποια στιγμή ίσως είχε και 45 άτομα συνολικά. Παρόλο όμως που προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με ηλικίες 45-60, η πλειοψηφία του κόσμου ήταν παρακμιακοί. Αρκετοί έχουν τσακωθεί με το σαπούνι, άλλοι είναι εντελώς χύμα, γενικά η κατάσταση είναι πολύ cult. Τουαλέτες πολύ βρώμικες και γενικά δεν υπάρχουν χώροι για παιχνίδι πέρα από πίπες που δίνουν και παίρνουν συνεχώς. Υπήρχαν και κάποιοι αλλοδαποί. Δεν ενθουσιάστηκα. Ισως τέτοιοι χώροι είναι καλύτερα όταν έχουν λίγο κόσμο.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 07-09-2013
  Σχόλια (9)
   

  Οχι σαν παλιά..

  Μέσος όρος: 
   
  4.0
  Γενική Εντύπωση:
   
  6.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  3.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  3.0

  Έκανα χθες μια βόλτα στο κέντρο και είπα να περάσω μια βόλτα για καμιά πίπουλα...

  έχω ξαναπάει μια φορά και είχα σχετικά καλή εμπειρία. Χτες ίσως λόγο αυγούστου ήταν σχεδόν άδειο 5 άτομα μέσα οι 4 αλλοδαποί. Πήγα πάνω και ήταν λίγο καλύτερος ο χώρος και ήμουν μόνος, άναψα ένα τσιγάρο και κάθισα να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον... πριν τελειώσω ήρθε ένας ιρακινός έκατσε δίπλα μου και μου χάιδεψε το μπούτι και άρχισα να τον απωθώ αλλά δεν καταλάβαινε... βγάζει έξω το παλαμάρι του και τότε το είδα αλλιώς..

  το κακό του είναι οτι δεν έχει βολικούς χώρους και καθαρούς για γαμήσι...

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 12-08-2013
  Σχόλια (0)
   

  Αρκετα καλο για πουστρες

  Μέσος όρος: 
   
  6.3
  Γενική Εντύπωση:
   
  7.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  8.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  4.0

  Εγω παιδια στο Αβερωφ εχω παει καμποσες φορες οποτε πιστευω οτι εχω σχηματησει μια σχετικα καλη εικονα ετσι ωστε να γραψω την κριτική.
  Επεισης να τονισω οτι εγω ειμαι παθητικος (ή παθητιΚΙΑ οπως λεω εγω Tongue ) οποτε θα προσεγγίσω την κριτικη απο αυτη την πλευρα (την όπισθεν!!!).

  Απο ηχο και εικονα λοιπον να επιβεβαιωσω και εγω οτι ισχυει αυτο που εχουν πει και προηγουμενοι φιλοι..... ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, απο το λιγο που εχω δει καποιες φορες (οταν σηκώνω το κεφάλι να παρω καμια ανασα) οι ταινιες ειναι αρκετα παλιες και κακης ποιοτητας και οχι απο γνωστες εταιριες, και το κακο ειναι οτι εχουν μονο straight περιεχομενο.
  Καλο θα ηταν οι υπευθυνοι να δουνε την πιθανοτητα να βαλουν και ταινιες με τρανς η gay περιεχομενο, σιγουρα θα βολευε πολυ για να "ζεσταίνεται" και οι ατμόσφαιρα μεταξυ των θαμώνων!!!
  γιατι στο κατω κατω εμεις οι gay παμε για να φαμε πουτσο και οι αντρες για να τον δωσουν, δεν νομιζω οτι καποιος θα σηκωθει να παει εκει για να τραβηξει μονο μια μαλακια!!! οποτε ταινιες με την παραπανω θεματολογια θα βοηθουσαν πολυ στο παιχνιδι!!!

  Για τους θαμωνες τωρα (πολυ συμαντικο επισης) να επιβεβαιωσω οτι μιλαμε για ατομα 50+ στο 99% των περιπτώσεων, επισης στην πλειοψηφία τους προκειται για τους παλιους, τους γνησιους, κολομπαραδες οι οποιοι θα σου δώσουν τον πουτσο ειτε στο στομα ειτε στον κολο αν ειμαστε τυχερες (εγω συνήθως ειμαι!!!) και θα σου ριξουν και καναδυο καντήλια για να σε ξεφτυλισουν και να θυμηθεις την .......θεση σου!!!
  Οποτε οσες φιλεναδες πιστεύετε οτι θα σας γλυψει κανεις το πουτσακι σας ή το κολαρακι σας..... μαλλον εχετε παει σε λαθος μερος!!!

  Ο χωροι τωρα....... οι τουαλετες και το "dark room" ειναι μεσα στην βρωμα και δεν αξιζει ουτε για κατουρημα να πατε, ποσο μαλλον για κανετε παιχνιδι, εκτος αν ο γαμιας ειναι αρκετα ντροπαλος και θελει σώνει και καλα να πατε κατω για να εχετε μια "σχετικη" απομόνωση στις τουαλετες (οποτε τοτε τι να κανετε και εσεις? καντε την καρδια σας πετρα και πατε).
  Το αντιθετο ομως εχω να παρατηρησω για την περιοχη της πλατειας και του εξωστη, ιδιως η πλατεια ειναι αρκετα καθαρη και δεν θα εχετε προβλημα να αραξετε οπουδηποτε χωρις φοβο.
  Στην πλατεια καθονται οσοι δεν θελουν και πολλα-πολλα ή απλα εχουν κανει ηδη παιχνιδι οποτε ξεκουραζονται, επισης το γεγονός οτι εχουν βαλει προσθετες καρεκλες μεχρι πισω αποτρεπει τον πολυ κοσμο να καθεται ορθιος και να πηγαινοέρχεται.
  Οποτε γενικα στην πλατεια ειναι σχετικα ησυχα τα πραγματα, οχι οτι δεν θα δειτε και απο καμια πουστρουλα στα πισω καθησματα να "λατρευει" καποιο αντρικο ψολο (αλλα σπανια)!!!

  Στον εξωστη ειναι που γινεται ολο το παιχνιδι, αν και οι σειρες των καθισμάτων ειναι σχετικα κοντα με τον χωρο να ειναι αρκετος μονο για πιπα, γινονται αρκετες φασεις.
  Το καλο ειναι ομως τα πλαινα "τετραγωνακια" που εχουν αρκετη ανεση και 2 καρεκλες και μπορεις να κανεις ανετα οτι θελεις,
  εγω οταν ανεβενω επανω πηγαίνω πισω και περιμενω ορθια μεχρι να μου την πεσει καποιος αντρας και μετα πηγαίνουμε εκει για να ξεκινησει το "παρτι", εκει ο χωρος ειναι υπεραρκετος και για να ξεντυθεις αν το θελεις (εγω προσωπικα τα πεταω και μενω με τις ζαρτιερες κλπ) αλλα και να κανεις την πιπα σου με ανεση, γιατι και ο αντρας μπορει να ειναι αραχτος οπως πρεπει και εσυ να κινησε ανετα.
  Και φυσικα οταν ερθει η (πολυαναμενωμενη) ωρα να ξεκινησει το σκίσιμο υπαρχει αρκετη ανεση για να κανεις τα παντα, τις περισσοτερες φορες μαλιστα ο γαμιας ολο και θα κανει νοημα σε καποιους που ειναι τριγυρω και περνουνε ματι την ολη φαση, να ερθουνε και να ......... μου κλεισουνε το στομα TongueTongue, και παλι ομως και με 3 ατομα ο χωρος ειναι αρκετος για να γινει το οτιδήποτε.

  Κατι αλλο επισης που θα ηθελα να κανω σαν γενικη παρατηρηση ειναι επισης η απουσια των αλλοδοπων που ζητανε χρηματα, δεν το τονιζω αυτο ουτε σαν καλο, ουτε σαν κακο, απλα το αναφερω για να ξερουνε οι φιλες που πηγαίνουν με το 20ευρο στο χερι, οτι δεν θα βρουν εκει ατομα αυτης της συνομοταξιας!!, προσωπικα πιστευω οτι καλο θα ηταν να υπηρχαν γιατι σε καποιες ημερες "ξηρασιας" θα ηταν αρκετα χρησιμοι.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 01-06-2013
  Σχόλια (4)
   

  πρωτη φορα

  Μέσος όρος: 
   
  7.3
  Γενική Εντύπωση:
   
  7.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  7.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  8.0

  δεν ειχα παει ποτε στο αβερωφ και ετσι αποφασισα να κανω μια επισκεψη ...οκ οι χωροι καμια σχεση με ατραξ και απο καθαριοτητα τουλαχιστον εκει που καθισα ηταν καθαρα!!! στο κατω οροφο και τουαλετες ...οι ηλικιες απο 60 ...ποτε μου δεν το πιστευα αλλα ηρθε διπλα μου ενας ωριμος (παραγινωμενος) και εκει που καβλωνα με την τσοντα (δεν μπορω να πω ταν μια χαρ τσοντα για μενα ειδικα που τις ψαχνω) βγαζει ενα σκληρο πραμα...το ειδα και νομιζα πως ηταν πλαστικο...αποκλειετε ο παππους να ειχε τετοια στυση..και ομως οταν απο παραινεση του ιδιου να τις αλληλοπαιξουμε διαπιστωσα πως ηταν οντως δικο του!! (λες να πηρε κανα βιαγκρα; ) τελικα χυσαμε και οι δυο και φυγαμε .... παντως το διαβαζα εδω μεσα και δεν το πιστευα ...τρελλα πραγματα..

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 03-06-2013
  Σχόλια (2)
   

  3 φορες στο αβερωφ

  Μέσος όρος: 
   
  7.7
  Γενική Εντύπωση:
   
  8.0
  Χώρος (θέατρο/καθίσματα):
   
  8.0
  Ποιότητα προβολής:
   
  7.0

  καλησπερα!!ειναι η πρωτη μου κριτικη στο σαιτ!!η ημερομηνια τυχαια.εχω παει 3 φορες στο αβερωφ μια περσι και 2 φετος.για τα γουστα μου με καλυπτε απολυτα!!μου αρεσουν οι μεγαλοι αντρες40-65!!εγω 29..το σινεμα λοιπον μαζευει τετοιες ιλικιες!παντα καθομαι στις πισω θεσεις και στους 2 οροφους οπου γινεται παιχνιδι!το αγαπημενο μου βεβαια ειναι κατω στις τουαλετες στο υποτηθεμενο νταρκ ρουμ οπου εκει αρχιζω μ εναν να τον πιπωνω και μαζευονται κι αλλοι και τους πιπωνω ολους ταυτοχρονα!!το νταρκ ρουμ και οι τουαλετες ειναι λιγο κρυα και λιγο βρωμικα αλλα οκ..το συστηνω ανεπιφυλακτα για οσους θελουν μεγαλες ηλικιες και παιχνιδια!οι ταινιες μου ειναι αδιαφορες γιατι δεν παω γι αυτες!σιγουρα θα ξαναπαω!!

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 28-03-2013
  Σχόλια (1)
   
   
  Δείτε όλες τις κριτικές
                   
   
  Oasis Masaz Banner Adult Club Banner Athens Girls Banner Babes.gr Banner ESCORTSGIRLSCLUB Banner Escorts Club Banner Dream Girls Banner OneiroMassage Banner Dimokritou 9 Banner Συγγρού 108 Banner Delight 7 Banner Relax Spa Banner Silver Spa Banner Massage Musses Banner Nirvana Massage Banner
  Kallirois 48 Banner Paradise Spa Banner Glamour Escorts Banner Athens Escorts GDE Banner Your Angels Banner Babes.gr Banner Athens Escorts Babes Banner Escortsmykonos Banner Sinopis 29 Banner Lelas Massage and Relax Banner Μασάζ Τατοΐου 71 Banner PlayGirls Escort Banner Φραντζή 4 Banner Massage Musses Banner Nirvana Massage Banner
  Top Banner 1 Top Banner 2