Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 2 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
είχα θεότρελες καύλες κι έτσι πήγα στον Αγιο Αρτέμιο κι έδωσα το κατοσταρικακι μου. Καταρχήν, παρόλο που είχε βυζαρούδες, δεν έβγαλε ποτέ το μπικίνι που φορούσε, πρώτο ξενερωμα. Μετα, παρόλο που είχε κωλαρα τουρλωμένη, δεν μ'αφησε να την γλείψω. Γενικά δηλαδή είχαμε συνέχεια κάτι περιορισμούς που με ξενέρωσαν. Αλλα με την καύλα που είχα το προχώρησα, έκατσε επάνω μου, την πήρα κι ντογκυ σταιλ, κι της έκανα κι μια πίπα με καπότα. Συγκριτικά με τις φώτο, είναι πιο νταρντάνα, έχει κάποια κιλακια δηλαδή, αλλά όχι κάτι να σε χαλάει. Το ρεσουμε είναι ότι ενταξη, οκ, πέρασα έτσι κι έτσι προς το καλά. Αν δεν είχα τις τρελλες καύλες θα έφευγα πιο ξενέρωτος. Ετυμηγορία, την προτείνω? Ίσως...Θα ξαναπηγαινα? μάλλον Όχι.Χμμμ;
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Παθητική
Φιλί
Όχι
Η κοπέλα έκανε πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
16
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 τουτανχαμων, Antonis_Greece4

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουλίου, 2017
Μα, είναι τώρα αυτή στην ...... Ελλάδα ????
28 Ιουλίου, 2017
Αγαπητε συναδελφε σε συγχαιρω για την υπομονη και την επιεικια σου!Tην δοκιμασα και εγω πριν δυο εβδομαδες και ειναι οπως ακριβως τα λες.Με τα μη και οχι που ελεγε με ξενερωσε τελειως.Συνηλθε καπως, οταν στο 5 λεπτο της ειπα, να μου δωσει τα λεφτα μου και να φυγω. Προσωπικα θεωρω οτι δεν κανει γι αυτη τη δουλεια και ειναι χασιμο χρονου και χρηματων, οταν μαλιστα υπαρχουν αλλες επιλογες οπως vivi, gabriella kai gisele.
Τ
τουτανχαμων
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2