Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017
Μέλη : 165650
Online:  821 επισκέπτες  &  73 μέλη 
Κατάλογος : 10384 καταχωρίσεις & 62520 κριτικές
 • Ξέχασες το password;
 • Ξέχασες το username;
 • Γίνε μέλος!
 • Αναζήτηση
     
                     

  String Men's Club

  String Men's Club
  Διεύθυνση Τριπτολέμου 41
  Πόλη Αθήνα
  Περιοχή/Προάστιο Γκάζι
  Τηλέφωνο επικοινωνίας 6985-806.420
  Σελίδα Facebook


  Κριτικές

  Μέσος όρος βαθμολογίας από: 5 χρήστη/-ες

  Για να γράψετε κριτική παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε.
  Μέσος όρος: 
   
  7.9
  Εμφάνιση κοριτσιών:
   
  8.2   (5)
  Χορός κοριτσιών (πίστα):
   
  7.6   (5)
  Χορός κοριτσιών (privé):
   
  6.6   (5)
  Χώρος:
   
  8.2   (5)
  Μουσική:
   
  8.2   (5)
  Ποιότητα ποτών:
   
  8.2   (5)
  Εξυπηρέτηση προσωπικού:
   
  8.2   (5)
  Πρόσβαση/parking:
   
  8.4   (5)
  Σχέση ποιότητας-τιμής/κόστους:
   
  8.0   (5)
   
   

  ...ανάγκη για μια αίσθηση ποληδονισμού

  Μέσος όρος: 
   
  7.6
  Εμφάνιση κοριτσιών:
   
  8.0
  Χορός κοριτσιών (πίστα):
   
  7.0
  Χορός κοριτσιών (privé):
   
  7.0
  Χώρος:
   
  8.0
  Μουσική:
   
  8.0
  Ποιότητα ποτών:
   
  8.0
  Εξυπηρέτηση προσωπικού:
   
  8.0
  Πρόσβαση/parking:
   
  8.0
  Σχέση ποιότητας-τιμής/κόστους:
   
  7.0

  ...μετά απο μια βαθιά φιλοσοφική μέθεξη με καλό μου φίλο είχα ανάγκη για λίγο πιο έμπρακτο ηδονισμό και έτσι κάθησα στο εν λόγω στριπομπαράκι...
  ...απολάμβανα αργά τον οίνο ενω δίαφορα οπτικά ερεθίσματα απο στριποχορούς ερέθιζαν τον οπτικο φλοιό μου ...
  ...πρώτος χορός με την ντάνα μια μελαγχροινη ρουμάνα πετίτ ,για να μου ανοίξει η όρεξη
  στη συνέχεια πήρα μια άλλη μελαγχροινή ρουμανα με μεγαλύτερες μαστικές καμπυλότητες όπου οι απτικές επαφές ήταν κάπως πιο εντονες και αισθησιακές ,και για κυρίως πιάτο την κων/να μια χυμώδη ελληνιδα όπου επιδωθηκα σε απτικολειχικο ευφορισμό με τις θελκτικές καμπυλότητές της ...αποχώρησα ικανοποιημένος κλέβοντας λίγο ηδονισμό ακόμα...
  το πολύ 10 κοπέλες , χώρος σχετικα μικρός αλλά όμορφος
  χορός 5
  ποτο 10

  Σχόλια (0)
   

  String News!!!!

  Μέσος όρος: 
   
  7.8
  Εμφάνιση κοριτσιών:
   
  8.0
  Χορός κοριτσιών (πίστα):
   
  8.0
  Χορός κοριτσιών (privé):
   
  8.0
  Χώρος:
   
  7.0
  Μουσική:
   
  8.0
  Ποιότητα ποτών:
   
  8.0
  Εξυπηρέτηση προσωπικού:
   
  8.0
  Πρόσβαση/parking:
   
  6.0
  Σχέση ποιότητας-τιμής/κόστους:
   
  8.0

  Επίσκεψη στο string στο Γκάζι...
  Βρίσκεται και αυτό κοντά στη πλατεία και δίπλα στο μετρό...Άνετα πας χωρίς αυτοκίνητο Παρασκευή ή Σάββατο με δεδομένη αποχώρηση πριν τις 2!
  Όμορφος χώρος με ωραία σχετικά πίστα.Μεγαλύτερο συγκριτικά με το toys που βρίσκεται και αυτό σε αυτή την οδό...
  Είσοδο δεν είχε,καθημερινή όμως δεν γνωρίζω τι γίνεται τη Παρασκευή και το Σάββατο.
  Στην πόρτα ήταν μία κοπέλα ευγενική και με καλωσόρισε.Ο σερβιτόρος με τοποθέτησε σε τραπεζάκι κοντά στην πίστα για να βλέπω καλά όπως είπε...Ευγενικό προσωπικό,δύο σερβιτόροι,ένας dj και η barwoman.Το ποτό εφόσον δεν είχα πρόσκληση είναι στα 10 ευρώ.Έχει χορό με 5 ευρώ και πριβέ αν δε κάνω λάθος 40 και 80 σπέσιαλ.Τώρα δεν έχω άποψη για τα πριβέ.Μόλις "δοκιμάσω" θα ενημερώσω!
  Στα του ρόστερ τώρα...Οι κοπέλες που ήταν είναι:

  Τζία,περίεργο όνομα....όμορφη κοπέλα με αδύνατο σώμα.Έκφυλη με ωραία εσώρουχα και μακριά καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους.Χόρεψε καλύτερα απ'όλες στην πίστα!

  Βανέσσα,σκίνι παρουσία με άσπρα εσώρουχα εκείνη τη βραδιά.Χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο πάνω της ...

  Ναταλία,η πολωνέζα που έχουν αναφερθεί αρκετοί....!Ξανθιά μιλφ με βυζιά μεγάλα και έκφυλη μούρη...Στην αρχή ευγενική,μόλις όμως της πεις αργότερα στραβομουτσουνιάζει....!Να τα λέμε αυτά...Δεν γνωρίζω επίσης τι παίζει στο πριβέ μαζί της....

  Κάτια,μελαχρινή κοπέλα με σχετικά καλό σώμα...

  Κατριν,μελαχρινή κοπέλα με άνεση στο χορό στην πίστα...Είναι λίγο μπαμπάτσικη και έχει και μερικά τατουάζ...

  Τζούλια,μελαχρινή και αυτή με σχετικά καλλίγραμμο σώμα αν θυμάμαι καλά.

  Ντιάνα ή Ντάνα,κατ'εμέ απ΄τις πιο ωραίες παρουσίες μέσα με ωραίο απλό χορό καθώς ήταν η μόνη που δοκίμασα....

  Αυτά από εδώ...Για καθημερινή βράδυ είχε σχετικά κοπέλες...
  θα επανέλθω με νεότερα...!

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 03-10-2017
  Σχόλια (1)
   

  Μίνι απογοήτευση!!

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Εμφάνιση κοριτσιών:
   
  8.0
  Χορός κοριτσιών (πίστα):
   
  7.0
  Χορός κοριτσιών (privé):
   
  5.0
  Χώρος:
   
  7.0
  Μουσική:
   
  8.0
  Ποιότητα ποτών:
   
  8.0
  Εξυπηρέτηση προσωπικού:
   
  7.0
  Πρόσβαση/parking:
   
  8.0
  Σχέση ποιότητας-τιμής/κόστους:
   
  6.0

  Έξοδος στο γκάζι και καθώς η νύχτα προχωρούσε είπαμε και εμείς να περάσουμε μια βόλτα από το νέο κατάστημα της αλυσίδας queens να δούμε την εξέλιξή του, μιας και τις κανά δύο φορές που το επισκέφτηκα το καλοκαίρι ίσχυαν άλλοι παράμετροι (άδειο το γκάζι, κοπέλες απούσες για διακοπές ή σε επαρχία, φρέσκο ακόμα το κατάστημα και άγνωστο κλπ κλπ).

  Μπαίνοντας μέσα παρατήρησα μία διαφοροποίηση στο ντεκόρ. Πρώτον έχει μπει ένας ξέμπαρκος τοίχος άναμεσα στην κύρια είσοδο και στον κυρίως χώρο το οποίο το θεωρώ βλακώδες γιατί και στρίμωγμα δημιουργεί τις μέρες αιχμής και δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό αφού για να μπεις μέσα περνάς από δύο πόρτες οπότε οι περαστικοί δεν σε παίρνουν μάτι. Δεύτερον, στον χώρο στο βάθος που υπήρχαν τραπεζάκια έχουν βγει πλέον και έχουν μπει μεγάλοι κανάπες και από πίσω έχουν αφήσει κάποιον σεβαστό χώρο για να μπορούν να κάνουν και εκεί οι κοπέλες χορό με τους πελάτες. Σωστή κίνηση μιας και ο αρχικός χώρος δίπλα από την κύρια είσοδο χώραγε μετά βίας 3 ζευγάρια. Ένα ακόμα κακό που πιστεύω πρέπει να διορθωθεί (αν και δύσκολο βάση χώρου) είναι ότι υπάρχει μόνο μία τουαλέτα (μία για κάθε φύλλο, μη φρικάρετε). Όπως καταλαβαίνετε παρασκευές και σάββατα θα πρέπει να παίζεις κονταρομαχίες για να μπορέσεις να κατουρήσεις.

  Στο ρόστερ τώρα, πρόσεξα μόνο μία κοπέλα από τις δύο φορές που είχα πάει, όλες οι υπόλοιπες ήταν καινούριες με κάποιες να έχουν ένα πέρασμα και από το Athens. Στην πλειοψηφία τους από ρωσία, νέες και πολύ όμορφες, αλλά....εδώ είναι που έρχεται η απογοήτευση...διαβάστε λοιπόν και γελάστε ή κλάψτε μαζί μου:
  1)Κατρίν: Μία πετίτ κοπελίτσα, με μπόλικα τατουάζ, ωραίο τουπέ και σώμα με πιασίματα και δύο βυζιά κανόνια. Δεν μου πήρε και πολύ να δεχτώ να πάω για χωρό. Ξεκινήσαμε όμορφα, με καλή επαφή και διάθεση από μέρους της, όταν όμως έκανα κίνηση για τα κανόνια της μόνο που δεν έφαγα χαστούκι και με απόλυτα ψηλομύτικο ύφος με παρέμπεψε σε πριβέ...γυρίζω στο τραπεζάκι μου και λέω ντάξει, μία ατυχής στιγμή.
  2)Τάνια: Όμορφο μελαχρινό μιλφ από ρωσία και αυτό με ωραίο σώμα και καλή διάθεση. Αφού συστηθήκαμε και ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες μου πετάει για ποτό. Αρνήθηκα και της πρότεινα να πάμε για χορό και φυσικά δέχτηκε. Απογοήτευση νούμερο δύο. Ο χορός ήταν απλά καθισιό και ψευτό κίνηση πάνω από το εργαλείο, ενώ δε όταν έκανα κίνηση για βυζάκι...καλά μαντέψατε, με παρέμπεψε σε πριβέ. Γελάω και φεύγω πάλι για το τραπέζι μου. Λέω δεν γίνεται, πρέπει να έχουν συνεννοηθεί για φάρσα.
  3)Ίνγκα: Κοντούλικο μελαχρινό ρωσικό μιλφ, καλό σωματάκι, απογοητευμένος από τις σερί ήττες δεν την πήρα για χορό.
  4)Κύρα: Σκίννυ αγοροκόριτσο το οποίο όμως καθόταν με έναν πιτσιρικά όλο το βράδυ και δεν την απολαύσαμε ποτέ. Δεν έχω κάτι με τον πιτσιρικά, μακάρι να βρήκε την κότα με τα χρυσά αυγά, αλλά καταλαβαίνετε, έπρεπε από κάπου να πιαστώ να σώσω το βράδυ.
  5)Τζούλια: Ρωσικό μελαχρινό πιπίνι με μοντελέ σώμα και πολύ γλυκιά φατσούλα. Πήρα το ρίσκο και πήγα για χορό μαζί της, εδώ ευτυχώς μας επιτράπηκε παιχνίδι με τα όμορφα βυζάκια της αλλά και χαδάκια και γου τσου γου τσου. Το κακό είναι ότι ακολουθεί την τακτική "one song,one dance". Μου πέταξε για πριβέ και φραπεδιά, άμα κάποιος θέλει να τζογάρει το επιχειρεί. Εγώ είχα φάει αρκετές ήττες για να σπρώξω και σε πριβέ.
  6)Τζια: Ρουμανικό έκφυλο πιπίνι, σκέτη τσόντα. Έχει περάσει και από Άθενς και από γκολντεν. Δεν ξέρω τι είχε πιει αλλά είχε εξαιρετική διάθεση και μου έσωσε την βραδιά.
  7)Γιούνα: Νταρντανο γκόμενα προερχόμενη από το Άθενς, η μόνη ουσιαστικά που βρίσκεται εκεί από όταν άνοιξε το μαγαζί. Ευγενική αλλά μακριά από τα γούστα μου.
  8)Chalice νομίζω: Ρωσικό μελαχρινό πιπίνι, συμπαθητικό σώμα αλλά μες την βαρεμάρα, είχε και ένα πέρασμα από άθενς αν θυμάμαι καλά.
  Υπήρχαν και 2-3 ακόμα κοπέλες που δεν συστηθήκαμε, μία νεαρά ψηλή ξανθιά με ωραίο σώμα, μία μιλφ και ένα γνωστό ξανθό cougar με βυζιά κανόνια που είχε χρόνια στο Άθενς.

  Σε γεννικές γραμμές δεν πέρασα καλά, ίσως του δώσω άλλη μια ευκαιρία στο σύντομο μέλλον αλλά κάποιες κοπέλες πρέπει να αναθεωρήσουν και να καταλάβουν που βρίσκονται. Σόρρυ κοπελιές αλλά δεν θα δώσω 40 ευρώ για να σας πιάσω τα βυζιά, κάνω ότι σκοντάφτω στον δρόμο και πιάνω τυχαία τα βυζιά μιας περαστικής τσάμπα.

  Σχόλια (5)
   

  Επίσκεψη

  Μέσος όρος: 
   
  8.9
  Εμφάνιση κοριτσιών:
   
  10.0
  Χορός κοριτσιών (πίστα):
   
  9.0
  Χορός κοριτσιών (privé):
   
  7.0
  Χώρος:
   
  10.0
  Μουσική:
   
  8.0
  Ποιότητα ποτών:
   
  8.0
  Εξυπηρέτηση προσωπικού:
   
  9.0
  Πρόσβαση/parking:
   
  10.0
  Σχέση ποιότητας-τιμής/κόστους:
   
  10.0

  Είχα βρεθεί Γκάζι που λέτε το περασμένο Σάββατο με κάτι παλιά φιλαράκια από το στρατό και έξω από το μετρό ήταν μια κοπέλα που μοίραζε προσκλήσεις. Έβαλα τους υπόλοιπους να μου υποσχεθούν ότι αργότερα θα περνούσαμε μια βόλτα κι από'κει, μιας και ήταν κοντά, παρ'όλο που αυτοί δεν πολυσυχνάζουν γενικά σε τέτοια μαγαζιά. Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε κατά τις 4+ εκεί. Ο χώρος μου φάνηκε συμπαθητικός, αν και αρκετά μικρότερος από άλλα μαγαζιά τέτοιου είδους (όχι ότι έχει και καμιά σημασία αυτό). Οι σερβιτόροι ήταν φιλικοί και εξυπηρετικοί, οι κοπέλες γενικά από καλές μέχρι σούπερ-ουάου(αν και δεν κατάφερα να συγκρατήσω ονόματα Tongue ). Έκανα συνολικά κάποιους χορούς και μπορώ να πω ότι τους ευχαριστήθηκα και άπο άποψη διάρκειας και από άποψη ποιότητας. Τα shows γενικά πολύ ωραία. Άμα δε μου είχαν ξεζουμιστεί τα πιο πολλά λεφτά πιο πριν στα κλαμπάκια παραπάνω, θα καθόμουν κι άλλο. Θα ξαναπάω πάντως το μόνο σίγουρο! Πριβέ δεν έκανα, επειδή δε μου επετράπη λόγω χρημάτων, αλλά άμα τα συγκρίνω με τους χορούς, θα βάλω ένα εφτά.

  Σχόλια (1)
   

  Στα χνάρια των τίμιων Athens και Golden queens

  Μέσος όρος: 
   
  8.2
  Εμφάνιση κοριτσιών:
   
  7.0
  Χορός κοριτσιών (πίστα):
   
  7.0
  Χορός κοριτσιών (privé):
   
  6.0
  Χώρος:
   
  9.0
  Μουσική:
   
  9.0
  Ποιότητα ποτών:
   
  9.0
  Εξυπηρέτηση προσωπικού:
   
  9.0
  Πρόσβαση/parking:
   
  10.0
  Σχέση ποιότητας-τιμής/κόστους:
   
  9.0

  Καλημέρες, επίσκεψη πριν από κάποιες ώρες στον νέο αυτόν ναό της ηδονής μιας και βρισκομουν στο Γκάζι και η παρέα μου θα με έστηνε για σεβαστό χρονικό διάστημα. Τσίμπησα λοιπόν την καθιερωμένη προσκλησούλα και είπα να τσεκάρω τι παίζει μιας και η ώρα το επέτρεπε, καθώς αργότερα θα γινόταν της παλαβής όπως συνηθίζεται σε τέτοια μαγαζιά.

  Το μαγαζί βρίσκεται δίπλα στο γνωστό club socialista για όποιον δεν γνωρίζει την ακριβή του τοποθεσία. Πάρκινγκ αρκετά εύκολο για βραδινή παρασκευή του Ιουνίου. Το μαγαζί ακολουθεί μια μινιμαλιστική προσέγγιση, μιας και με το που μπεις διακρίνεις στα αριστερά σου την πίστα με τον σωλήνα σε αρκετά διακριτικές διαστάσεις,στα δεξιά βρίσκεται ο dj και στο βάθος το μπαρ, ενώ ο υπόλοιπος χώρος απαρτίζεται από τραπέζια και καναπέδες. Οι δε χοροί γίνονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στην είσοδο που θυμίζει κάτι σε φυλακή. Γενικά εμένα μου άρεσε σαν χώρος, αλλά αυτά είναι υποκειμενικά.

  Στα του ρόστερ τώρα, όπως θα καταλάβατε και από τον τίτλο, η αδερφότητα των "queens" απέκτησε νέο μέλος,οπότε και το ρόστερ θα απαρτίζεται από γωνστές σωληνοκόρες που έχουν τιμήσει τους σωλήνες των Athens και Golden. Δεν γνωρίζω αν είναι παράρτημα, αν το αφεντικό είναι κοινό ή απλά συνεργάζονται. Οι κοπέλες που είναι εκεί αυτήν την περίοδο είναι οι:
  1)Εβίτα, ψηλή μελαχρινή μιλφ με το μεγάλο τατουάζ στην πλάτη
  2)Αλέξια, ψηλή καστανή με ωραίο σώμα αλλά λίγο άγαρμπη φάτσα
  3)Μικαέλα, η κοντούλα μελαχρινούλα με τον ωραίο κώλο από το athens
  4)Μαργαρίτα, το ψηλό μελαχρινό άλογο που δεσπόζει εδώ και καιρό στο Athens
  5)Αλεξάνδρα, ψηλή καστανή με σφιχτό κορμί αλλά όχι τόσο όμορφο πρόσωπο
  6)Γιούνα, η νταρντάνα του Athens με τα πολλά τατουαζ
  7)Μία ξανθιά cougar με σιλικονάτα βυζιά που πραγματικά όσες φορές και να μου πει το όνομά της αυτομάτως το κάνω delete
  8)Κορίνα, μινιον μελαχρινό με ωραίο κορμί αλλά χάλια πρόσωπο
  και το καλύτερο για το τέλος...9)επιστροφή Kαταλίνας μετά από έναν χρόνο απουσίας, μία πραγματική θεότητα, με υπέροχο σώμα, ωραίο πρόσωπο και αρκετά αισθησιακό χορό. Εμφανισιακα για όσους δεν την γνωρίζουν, είναι μελαχρινή, μετρίου αναστήματος, με τούμπανο σώμα και τρομερό πακέτο βυζιών-κώλου.

  Οι τιμολογιακές πολιτικές ακολουθούν πιστά το Athens queens, με τα πριβέ να παρέχουν τα γνωστά, full nude χορός το απλό με ότι έξτρα να εξαρτάται από την κοπέλα και φραπεδιά ή μπριτζόλα στο σπέσιαλ που πάλι εξαρτάται από την εκάστοτε σωληνοκόρη.

  Αυτά και καλή συνέχεια στον αγώνα!!

  Σχόλια (0)
   
   
                   
   
  Oasis Masaz Banner Dimokritou 9 Banner Adult Club Banner Athens Girls Banner Babes.gr Banner GDE Banner Escorts Club Banner Enjoy Spa Massage Banner AthensEscorts Banner Relax Spa Banner
  Kallirois 48 Banner DBA Massage Banner Paradise Spa Banner Sinopis 29 Banner Glamour Escorts Banner Golden Diamond Escort Banner Your Angels Banner Babes.gr Banner GDE Banner Athens Diva Banner Greece Models Banner Dream Girls Banner
  Top Banner 1 Top Banner 2