Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 50 10
Diamond Dolls Strip Club (Αθήνα)
Εκκρεμεί έγκριση
Στριπτιτζάδικα
52386
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
6.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Μπαίνω στον κόπο να γράψω αυτήν την κριτική μόνο και μόνο για το τελευταίο περιστατικό εκείνης της βραδιάς. Λοιπόν το μαγαζί καταρχάς, σαν χώρος μου άρεσε, ειδικά το ότι τα πριβέ ήταν σε πατάρι (αλλά μεταξύ μας πριβέ σε strip είναι μια μαλακία και μισή οπότε δεν δοκίμασα). 3 χωρούς πήρα μόνο, στον 1 η κοπέλα κόντεψε να με αφήσει ανάπηρο από την αγαρμποσύνη της, οι άλλοι 2 ήταν απλά καλοί. Οι κοπέλες έρχονταν στο τραπέζι κι αυτό είναι στα θετικά της υπόθεσης. Από εμφάνιση οι κοπέλες μάλλον καλά θα έλεγα, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Το show αδιάφορο, οι περισσότερες κοπέλες χόρευαν χάλια. Και ερχόμαστε στο ωραίο της όλη υπόθεσης. Δίνω τα λεφτά του ποτού στα φιλαράκια μιάς και είχα ακριβώς να πληρώσουν να φύγουμε (παρέα 3 ατόμων). Έρχεται ο υπερπαλίκαρος το γκαρσόνι δίνει τα ρέστα και λέει, κρατάω και 2 ευρώ για μένα... Κοινώς ο τυπάς κρατάει μόνος του το φιλοδόριμα γιατί το παλικάρι πραγματικά ξεσκίστικε... ούτε νερά άλλαξε, ούτε ξηρούς καρπούς ούτε τίποτα καθόταν και τα έξυνε όλη την ώρα. Τα λεφτά ήταν του φίλου μου ας τα κάνει ο,τι θέλει αλλά με τέτοιο προσωπικό το μαγαζί να πάει να γαμηθεί. Πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω κάποιον να κρατά μπουρμπουάρ μόνος του... Άσχετο το ποσό, σαν συμπερηφορά είναι απαράδεκτος.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού