Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα 197731
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

6.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη κατά τις μια χθες στο εν λογω ιδρυμα. Αφορμή ένας φιλος που έκλεινε τα τριάντα οπότε ειπαμε να το γιορτάσουμε. Το προσωπικο μας εξυπηρέτησε αμεσως και αραξαμε σε μια καναπεδαρα ήρθε το μπουκαλακι που κρινοντας απο την κατασταση μου σημερα (3 ωρες υπνο κ είμαι μια χαρα ενω συνηθως εχω απαλευτο πονοκεφαλο)δεν ηταν πολυ πετρελαιο και αρχισε ο χαβαλες. το σοου περιλαμβανει live sex, γαμησια, πίπες λεσβιακα χωρις βεβαια να ειναι τιποτα τρελο ενω οι γκομενες που χορευουν πανω δε τα βγαζουν ολα. Στην ουσια τωρα που είναι το παιχνιδι με τα κοριτσια. Καταρχην παιζουν πολλες ρουμανες, 3-4 μαυρες κορμαρες, μια ασσιατισα, κανα δυο μολδαβες κλπ συνολο καμια 25αρια γκομενες. Οι περισοτερες ειναι μετριες και πανω και δεν εντοπισα πολυ κυταριτιδα (που είχε παραγινει τον τελευταιο καιρο) παρα μονο σε δυο-τρια τεμαχια.Γυρναγανε στο χωρο χωρις να καθονται σαν στειλιαρια περιμενοντας τον πελατη. Δεν γινοντουσαν φορτικες για χορο ή ποτό εκτός από μια ρουμανα που μου την είπε που δεν τη πηρα και καλα εκανα γιατι φαινοτανε μαλακισμενη οποτε πηρε το πουλο και καλα να παθει. Παίξαμε βασικα με δυο γκομενες τη στεφανι (την πιο μικροκαμωμενενη απο τις μαυρες) κορμαρα σφιχτη ομορφο γλυκο προσωπο και φοβερο χορο και τη σάντρα ρουμανα ξανθια πανεμορφη επισης πολυ καλες επιδοσεις στο χορο.Αφου ανταλλαξαμε αυτες τις γκομενες μεταξυ μας (5 ατομα)και αφου δοκιμασαμε και 3-4 αλλες που αποδειχθηκαν κατωτερες των προσδοκιων κινηθηκαμε μονο με τις 2 προαναφερομενες και δε το μετανιωσαμε. Μας παρεσυραν και σε πριβε (δε γινοταν να αντισταθεις) οπου εδωσαν ρεστα. Το αρνητικο στο πριβε είναι οι στενοι καναπεδες που δε βολευουν καθολου σου πιανεται η μεση και ο κωλος.Το πριβε παει στο 50ρικο και οι απλοι χοροι 10. Στα πολυ θετικα του μαγαζιου οι πεντακαθαρες τουαλετες.Παντα μια κριτικη ειναι υποκειμενικη οποτε πιστευω οτι οποιος παει δε θα περασει ασχημα και αν του κατσει η σωστη περιπτωση θα το ευχαριστηθει. Εγω παντως περασα μια χαρα και δεν εκλαιγα τα λεφτα μου όπως και η υπολοιπη παρεα μου. Φυγαμε έχοντας χαλασει συνολικα μισθο ενος μηνος της γενιας των 700 οποτε το τριημερο θα περασει με νηστεια και προσευχη
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
606
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού