Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 72 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

9.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

7.0
Μουσική

9.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πέμπτη βράδυ και με την παρέα μου αποφασίσαμε στα ξαφνικά να επισκεφτούμε το εν λόγω ενδιαφέρον μαγαζί. Έπειτα από πρόταση ενός έμπειρου γνωστού μας. Μπήκαμε στο μαγαζί κατά τις 00:00 και βγήκαμε στις 04:00 γιατί τα διάφορα σόου σου τραβούσαν την προσοχή.

Μιας και μένουμε Μαρούσι η πρόσβαση ήταν αρκετά εύκολη και το πάρκινγκ πανεύκολο γιατί δίπλα από το μαγαζί υπήρχε μια αλάνα άδεια(10). Η υποδοχή λιγομίλητη αλλά ευπρόσδεκτη. Τα παιδιά μας έβαλαν πρώτο τραπέζι πίστα, μπορώ να πω ενθουσιάστηκα στην αρχή αλλά δεν έχει την χάρη του καναπέ. Τα κορίτσια ήταν διάσπαρτα σε παρέες στα τραπέζια και μετά από καμιά ώρα που είμασταν στο μαγαζί(δηλαδή όταν τελείωσαν τα ποτά μας) έκαναν την εμφάνιση τους. Λιγομίλητες οι περισσότερες και αμέσως την γνωστή ατάκα αν θέλουμε χωρό. Κατά την άποψη μου μια πιο ωραία προσέγγιση θα ήταν καλύτερη(6).
Η εμφάνιση τους πολύ ωραία και για πολλά γούστα(8). Όπως και οι φατσούλες τους. Ο χόρος στην πίστα(9) με τα διάφορα σόου έδινε στο μαγαζί άλλον αέρα και ήταν πολύ καλός(εξαιρετικός θα έλεγα αν δεν με είχε εκνευρίσει η σειρήνα που έβαζε ο DJ κάθε λίγο και λιγάκι.)
Ο χώρος πολύ καλός με τα τραπέζια μπροστά στην πίστα να σου φέρνουν στο μυαλό μπουζούκια.(7) Η μουσική επίσης καλή(9) Ποιότητα ποτών από ότι έβλεπα από τα άλλα τραπέζια καλή φαινόταν γιατί εκτός της μπύρας(10) δεν δοκιμάσαμε κάτι άλλο.

Από θέμα χορού είχε τον απλό(10€ ο κάθε χορός) και τον prive(50€ ο κάθε χορός). Για να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε καθόλου του ότι οι καναπέδες για τον χορό κοιτούσαν όλη την πίστα και τα άλλα τραπέζια. Οπότε σε έβλεπαν και όλοι. Στον απλό χορό απλά έβγαζε το σουτιέν και συνέχιζε τα κόλπα, τα κλασικά ωραία κόλπα. Η διαφορά του prive εκτός από την μεγάλη τιμή ήταν ότι έβγαζε και το κάτω. Λίγο καλύτερα κόλπα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Ίσως αυτό να εξαρτάται από το κορίτσι. Η τιμή του prive για αυτά που κάνουν τον κάνουν λιγάκι ανούσιο.

Εν κατακλείδι, αξίζει να το ξανά επισκεφτώ!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2012
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού