Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 411 10
Sex Studio 366529
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπερμα αδερφια

Ξυπναω απο νυχτερινο χανγκοβερ, ζαλισμενος αλλα μεσα στις καυλες. Δεν μπηκα καν στον κοπο να δω ποιες κορασιδες δουλευουν σημερα. Σκεφτηκα: "Παμε στουντιοτσαρκα και βλεπουμε" Και για μενα το πιο ευκολο στουντιοβολταρισμα γινεται στης Κασσανδρας.

Μπαινω πρωτο σπιτακι Κασσανδρας 3. Ειχε μεσα αλλους 2 συναγωνιστες να περιμενουν. Ο ενας ηταν βιαστικος και την εκανε οποτε σκφετηκα ας αραξω εδω λιγακι να δω τι παιζει. Ερχεται η μανταμιτα της υποδοχης και με λεει: ''Ειναι το πιο ομορφο κοριτσι στην Κασσανδρας σημερα, πιστεψε με". Καλα, να χαμε να λεγαμε και να χαμε να πουμε, σκεφτηκα. Το εχουμε ακουσει αυτο το τσατσοποιημα απειρες φορες. Αλλα λεω ας περιμενω!

Ρε παιδια, βγαινει εξω η Καταλινα (ή Kataleya) και ρε πουστη μου, μου επεσε το σαγονι. Τι μοντελο ειναι αυτο? Αν την εβλεπαν απο την dolce and gabbana, θα την αρπαζανε αμεσως! Παιδια δν αστειευομαι. Το κοριτσι ειναι 23 χρονων, μακρυ καστανοξανθο μαλλι, αληθινο κορμι, τιποτα ψευτικο πανω της. Πεταχτο κωλαρακι, μεση δαχτυλιδι, βυζακια για απειρο γλυψιμο και μυριζε υπεεεροχα. Ομορφο προσωπακι που ομως ειχε κατι γνωριμο. Σαν να βλεπεις την κορη της γειτονισσας που την θυμοσουν παιδακι και ξαφνικα εχει γινει φοιτητρια και καιει καρδιες και λες ωνασουγαμ με τουμπανο το ριπαπα.
Ευχαριστησα την κυρια του σπιτιου και λεω ναι, εδω θα μεινω, σε παραδεχομαι. Δεν χρειαζεται καν η τσαρκα. Πορτοκαλετο το τικετονι κλασσικα και περιμενα την σειρα μου. Να προσθεσω οτι η Καταλινα δν μιλαει ελληνικα.

Οταν μπηκε στο δωματιο μυριζε τοσο ομορφα. Ηθελα να την φαω. Λοιπον στου αγωνα ωστοσο, μην περιμενετε καμια πορνοσταρ και καπου ισως λογικο. Ειναι πιτσιρικι ακομ, δεν εχει χρονια εμπειριας οπως καποιες αλλες καραβανες που σε ξεζουμιζουν με τα ματια μονο. Μετριοκαλουτσικη πιπουλα με λαστιχο, αλοιφη στο μουνακι της και δυο στασεις νταπα ντουπα. Ναιιιι, αντεχε το γαμησι αλλα μεταξυ μας, ολη η καυλα ειναι πως νιωθεις πως γαμας μοντελο απο το Μιλανο της.....Ρουμανιας. Δεν μπορω να πω πως καναμε την σεξαρα της ζωης μου.

Σε συνοψη, για τα αδερφια που εχουν την ορεξη να βρεθουν με ενα πανεμορφο πλασμα, ευγενικο που θα κανει οτι της ζητησουν, χωρις ομως να εχουν και τις μεγαλυτερες πορνοπροσδοκιες, ειναι απο τις πρωτες επιλογες. Στην εμφανιση βαζω 10 απλα δν μαφηνει το συστημα να βαλω πανω απο 7. Στις υπηρεσίες θα βαλω 8 και ολα τα αλλα 7, οπως εχω βαλει. Σιγουρα θα την ξαναεβλεπα!

Αντε και καλη τσαρκιτα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καταλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Brofessor
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
184
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 alpula, olddog, Constantinos27 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουνίου, 2021
Ουσιαστική , απλή και ενθουσιαστική αναφορά !
Από την κορφή μέχρι το τέλος.

Διέπεται δε , κι από εμφανή ειλικρίνεια!
Σωστός κύριε Ματάκι

C27.-
28 Ιουλίου, 2021
Πώς μπορούμε να μάθουμε αν η συγκεκριμένη κάνει βίζιτες δίχως επίσκεψη σε αντίστοιχο studio πληρώνοντας κερατιάτικο 50ρικο;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2