Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
835034
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
αποφάσισα κ εγω ορμώμενος απο τις κριτικες των συναδέλφων να επισκεφτώ το εν λογω studio.Ειχε 3 κοπελλες στην πρωινη βαρδια ,Αναστασία,Νεφέλη κ Γιασμιν.Επελεξα την πρωτη γιατι σε εμφανιση τουλαχιστον ηταν μακραν η καλυτερη.Κορμαρα,μελαχροινη,ψηλη κ πολυ ωραιο προσωπο.Η κοπελλα ομως στο δωματιο(πηρα το απλο προγραμμα)δεν εκανε τιποτα παραπανω απο οτι κανουν οι κοπελλες με τα 20 ευρω ποσο μαλλον κ αλλες απο αλλα studio...βεβαια την ωρα που πηγα ηλθαν κ αλλοι 2-3 οι οποιοι επελεξαν ολοι την Αναστασια,κ ισως γιάυτο να ηταν ετσι διεκπεραιωτικη.Δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα γιατι μου φαινεται οτι με τις πολλες καλες κριτικες ισως να το εχουν παρει λιγο επανω τους ή μπορει στα 50 ευρω να μη δινουν κ τοση σημασια σε σχεση με τις παρτουζες αλλων προλαλησαντων...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Τί περισσότερο θα μπορούσε να κάνει;...
Οσον αφορά το δεύτερο σκέλος της διαπίστωσής σου ,ο λόγος που ο Πορνόγερος ζήτησε συγνώμη ήταν η παρακάτω φράση...
''δεν πουλαμε ουτε την αξιοπρεπεια μας, ουτε την τιμη μας, ουτε την υποληψη μας ουτε πολυ περισσοτερο την ψυχη μας. Αν καποιος θελει ολα αυτα δεν υπαρχει τιμη για να τα αποκτησει ποσο μαλλον δεν μπορει να παιξει μαζι τους τζαμπα και ανωνυμα μεσα απο ενα φορουμ ξεπερνοντας τα ορια.''
Σε αυτήν την φράση η Αντζελα γράφει σε πληθυντικό αριθμό , άρα αναφέρεται γενικά στις ιερόδουλες και όχι μόνο στον εαυτό της...
Συνεπώς , η συγνώμη του Πορνόγερου δεν είναι μόνο προς αυτήν...
'' "ανοίγουν τα πόδια τους για 20 ευρά", αυτό και μόνο δείχνει την ασχετοσύνη του με το άθλημα, αφού το απλό πρόγραμμα αρχίζει από τα 50 ευρώ...Αυτός μαλακίζεται από την εξέδρα''
Βρε LAMB , δεν διαβάζεις προσεκτικά.Ο Πορνόγερος υποβίβασε το studio σε μπουρδέλο , άρα και το πενηντάρικο έγινε εικοσάρικο και δεν νομίζω πως είναι άσχετος με το άθλημα ή ότι αυνανίζεται στην εξέδρα...
Εάν διαβάσεις κάποια σχόλια του , μάλλον για ''περπατημένος'' δείχνει...
Ά, και δεν είπα "αυνανίζεται", είπα μαλακίζεται (για να ακριβολογούμε)! Και αφού τσεκάρισα το προφίλ του και τη συνεισφορά του σε κριτικές, διαλόγους, σχόλια κ.τ.λ. η υποψία μου αυτή έγινε πεποίθηση...
Από την στιγμή που ζήτησε την ρημάδα την συγνώμη προς ΟΛΕΣ τις ιερόδουλες που λατρεύεις το θέμα ΤΕΛΕΙΩΣΕ , κατάλαβέ το !
Νισάφι πια!...
Σου υπενθυμίζω πως η όλη φάση ξεκίνησε 12/9 και έληξε 19/9 με την συγνώμη του Πορνόγερου. Το τελευταίο μήνυμα του ήταν στις 10/9 , από τότε δεν έχει γράψει κάτι άλλο.Ασε να γράψει και έαν επιμένει στα ίδια τότε να ''του την πούμε'' μαζί...
Ο άνθρωπος μετάνιωσε.Αυτό δεν σου αρκεί;
Γιατί έχεις τέτοιο μένος εναντίον του; Ο Publius Terentius Afer , την ρήση του οποίου έχεις ως υπογραφή , δεν σου δίδαξε τίποτα;
Ο Terence , συγχώρεσε αυτούς που τον είχαν σκλάβο , εσύ δεν μπορείς να συγχωρέσεις αυτόν που έγραψε προσβλητικά για τις ιερόδουλες και το μετάνιωσε;
και εγώ εκτιμώ την δουλειά τους και τις σέβομαι , αλλά δεν κάνω και έτσι...
Μάλιστα έχω δημιουργήσει και δύο θέματα που νομίζω πως δείχνουν την συμπάθεια και το ενδιαφέρον μου γι' αυτές.
Στο ένα μάλιστα μου χρωστάς και μία απάντηση...
bourdela.com > Οίκοι ανοχής > Ιερόδουλες (Γενικά) > Να της δώσω άλλη μία ευκαιρία;...
Οσον αφορά την απορία σου στην αρχή , σου απαντώ με πμ.
Και αλήθεια, αφού το θέμα έχει λήξει από πλευράς του ατόμου που δεν ανοίγει τα πόδια του για 20 ευρά, δεν καταλαβαίνω εσύ γιατί παρεμβαίνεις σαν συνήγορος του ενός και του άλλου και το συντηρείς. Έχεις πρόσβαση στην ψυχή κανενός για να ξέρεις τι πραγματικά εννοούν και ποιός μετάνοιωσε και πότε; Περίεργα πράγματα συμβαίνουν. Σε ένα χώρο που θα περίμενε κανείς να είναι αφιερωμένος στην άδολη ηδονή και τη χαρά της ζωής και που τα κορίτσια είναι αναμφισβήτητα πολύ υψηλού επιπέδου σε όλα τους, ένας συνδυασμός από εμπορικές σκοπιμότητες και στρεβλές προσωπικότητες δημιουργεί μια αρρωστημένη ατμόσφαιρα από το πουθενά. Α, ρε Εμπειρίκο!...
Εννοείται, για να μη θεωρηθεί ότι δεν αναγνωρίζω το σωστό, όπου το συναντώ, ότι το εν λόγω άτομο έχει απόλυτο δίκιο όταν καταγγέλλει την αθλιότητα των threads με τις καρδούλες, τα λουλούδια και τα σορόπια, που συντηρούνται και από τις δύο πλευρές, με διαλόγους αντάξιους για προνήπια (ας μη μιλήσουμε για την ορθογραφία, γιατί είναι εκτός κλίματος εποχής). Και ο ερωτισμός απαιτεί κάποιο επίπεδο, αλλοιώς γίνεται λαχαναγορά.
Τα πράματα είναι απλά...
1)Δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον , ο οποίος για την πράξη του έχει μετανιώσει και έχει ζητήσει συγνώμη.Εάν το επαναλάβει , τότε έχεις κάθε δικαίωμα ν'αναπτύξεις την επιχειρηματολογία σου...
Επίσης , εγώ παρενέβην , διότι πρώτος εσύ άρχισες να κατηγορείς τον Πορνόγερο ετεροχρονισμένα.Οταν δεν υπήρχε κανένας λόγος .Επρεπε να βεις πιο νωρίς να τα πεις .Οταν ήταν ακόμα ''ζεστά'' τα πράματα...
Τί είναι τώρα αυτά που γράφεις για περπατησιές την νύχτα πριν 49 χρόνια (στα 14 δεν βγήκες στην γύρα;) , συνηγόρους , άδολες ηδονές και στρεβλές προσωπικότητες ;...
2)Οσον αφορά εάν μου χρωστάς ή όχι απάντηση...
Παραθέτω τα σχόλια και ο καθένας ( δεν νομίζω να μας παρακολουθούν και πολλοί )ας βγάλει τα συμπεράσματά του...
LAMB :''Απαντώ μόνο και μόνο επειδή έχει απαντήσει και ο CHEYENNE, που έγραψε το μοναδικό σχόλιο με το οποίο μπορώ να συμφωνήσω. Όλα τα άλλα αποπνέουν ψευτομαγκιά και περιφρόνηση για τις ιερόδουλες.''
Bottom :''Είναι εντυπωσιακό,ότι το 45,1% των συναγωνιστών θα δώσουν μία ή και παραπάνω ευκαιρίες στις ιερόδουλες.
Αυτό δείχνει την ωριμότητα των ανδρών, που όπως οι ίδιοι θα ήθελαν να είχαν και άλλες ευκαιρίες στην ζωή τους,αναγνωρίζουν αυτό το δικαίωμα και για τις συγκεκριμένες εργαζόμενες κοπέλες...''
Ερώτηση Bottom :''Μας βάλατε όλους στο ίδιο τσουβάλι κύριε Λάμπη...
Από που βγάζετε το συμπέρασμα ότι το παραπάνω σχόλιο, αποπνέει ψευτομαγκιά και περιφρόνηση για τις ιερόδουλες;...''
3)Οταν γράφεις , ''Όταν κυρά μου σου γλείφω όλα τα κολπικά υγρά εγώ τι είμαι, γουρούνι; ''
Τί πιο αστείο να ειπωθεί;... Η Κέλλυ στο θέμα γέλαγε δεν ξέρω και εγώ πόση ώρα...
Καλά , σοβαρολογείς τώρα;...
Πιστέ μου Τάφτααρ!...