Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 835143
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλησπερα σασ απογευματινη επισκεψη στο πολιδιαφιμισμενο στουντιο φυλησ 104.
Το περασμενο σαββατο 7-1-12 και ωρα 7.30 . Η μονη διαθεσιμη κοπελα που εμφανισθηκε
ητανε η Δεσπινα . Μου λεη η κυρια τησ υποδοχης μαλον Αννα την λενε οτι η κοπελα κανη ολα τα προγραματα και εγω λεω θα προτιμησω ένα προγραμα τον 90 εβρο που εχει και πρωκτικο. Ανεβενω στο δωματιο του 1 οροφου σε ενα δοματιο περιποιημενο που μολισ ειχε καθαριση μια ξανθια κοπελα.
Τό δωματιο εχει και ντουζιερα την οποια προτιμησα με χαρα. Σε 15 λεπτα ερχετε και η Δεσπινα μολισ με αντικριζη μου λεη μωρακι τί κανησ και την ωρα που με πλησιαζη ξεκιναη
η πρωτη ξενερα . Μια αμιδρη οσμη ιδρωτα μου φανηκε οτι μυρισα. Δεν πειραζη λεω θα κανη μπανιο το κοριτσι και θα το παιξω μετα . Περιμενω περιμενω και η κοπελα αρχιζη τα χαδακια τησ λεω δεν θα κανετε μπανακι δεσποινισ ? εκανα μωρο μου πριν ανεβω μου λεη.
Τελος παντων λεω δεν βαριεσε ημουνα και τοσο καιρο αγαμητος μην χασουμε και το ενενηνταρι ασ παμε παρακατω
Την ωρα που αρχιζω και εγω ναα την παιζω και να πιανω
βιζια και κωλους και μουνια και να βαζω την γλωσα μου στο σωμα τησ υπηρχε μια μυρωδια απροσδιοριστη λεσ και ειχε να κανη μπανιο αρκετεσ ημερεσ. Μου περναη το λαστιχο και ξεκιναη ενα τσιμπουκι λεσ και το εκανε αγκαρεια . Θα μου πεση λεω δεν υπαρχη περιπτωση
ελα τησ λεω να το κανουμε πισοκολητο τουλαχιστον να αποφευγω την ιδρωτηλα που εβγαζε
απο το σωμα τησ τιγκα βεβαια στην κρεμα που ητε το εβαζα ητε όχι λες και γαμαγα γιαουρτι.
Την στιγμη λοιπον αυτή της λεω να τοβαλουμε στο κωλαρακι μπας και καυλωσω πιο πολύ και χυσω ετσι . Δεν το κανω από τον κωλο μου λεη μα λεο η ξανθια κυρια μου ειπε ότι το κανης
Κουβεντα στην κουβεντα ξενερωσα εντελως και λεω τακη παη το χρημα κοριτσι μου λυπαμαι πολύ γιατι νομιζα ότι οι αλβανιδες τον τιματε τον πελατη και ποιος σου ειπεοτι ειμαι αλβανιδα μου λεη ελληνιδα ειμαι .
Τελος παντων δεν ηθελα να κανω φασαρια ξεροντας από που ειναι η κοπελα αφου την εχω τιμηση και πριν ενα χρονο αλλου βεβαια και λεω δεν γαμιεται τακη παμε να φυγουμε ειτανε μια ατυχη στιγμη .
Ε συμβενουνε αυτα λεω εγω .
Μπαινω στο ντουσ κανω ενα μπανακι και αποχωρησα .
Δεν συνιστω βεβαια την συγκεκριμενη βεβαια κατεβαινοντασ υπηρχανε και αλλα κοριτσια αλλα οπου φυγη φυγη .
Συνοψιζοντασ θα πω στό αφεντικο του φυλησ 104 οτι το συγκεκριμενο κοριτσι δεν κανη για τον πολυδιαφιμισμενο χωρο του 104 .Δεν ξερη την δουλεια τησ και το σπουδεοτερο απο θεμα υγιεινησ ειναι απαραδεκτη συν οτι διαφιμιζετε για ελληνιδα ενω ειναι απο την αλβανια και συγκεκριμενα από τα τυρανα δεν εχω κατι βεβαια με την αλβανια γιατι και έγω αλβανιδα εχω παντρευτη ...αλλα προς τι ολο αυτό το ψεμα.
Και το σπουδαιοτερο ολων εχη ασχημη και επιθετικη συμπερηφορα διοτι την ωρα που κατεβαινα τις σκαλες και νομιζοντας οτι εχω φυγη το ιβρεολογιο προς το πρωσοπο μου ητανε χειροτερο και απο του χειροτερου αλητη αυτα φιλοι μου πρεπει να τα λαβη σοβαρα το αφεντικο του 104 .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
T
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

45 αποτελέσματα - εμφανίζονται 31 - 40
1 2 3 4 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αξιότιμε Ray, έχω να σχολιάσω τα εξής, φιλικά πάντα, αν και ομολογουμένως έχω καλυφθεί από όλα τα άλλα σχόλια και το δικό μου σχόλιο μοιάζει πλέον περιττό:

1) Κανείς δε θα ΕΠΡΕΠΕ να ασχολείται με την εθνικότητά της γιατί για να ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ πάμε στο συγκεκριμένο μαγαζί και όχι για να πιάσουμε ΓΚΟΜΕΝΑ. Εφόσον κάποιος το έκανε εν πάση περιπτώσει, έχω κάτσει να μιλήσω με την κοπέλα και από κοντά και γραπτώς και έκανα απλώς την παρατήρηση, αλλά έχω πει κι άλλες φορές ότι να κρίνει κάποιος μια ιερόδουλη από την εθνικότητα της στην ουσία την κρίνει για το ήθος της και όχι για την ικανότητά της στη δουλειά, το οποίο είναι εντελώς άτοπο για μένα.
2)Ο πελάτης δε χρειάζεται να ξέρει όλες τις υπηρεσίες, η υπηρεσία (τσατσά) έπρεπε να τον ενημερώσει σωστά, δεν το έκανε, αλλά μην τα ρίχνουμε μετά στην κοπέλα που το αρνήθηκε να το προσφέρει, ας στραφούμε (όπως και στο σωστά έγινε) στον πελάτη που δε ζήτησε τα λεφτά του πίσω, αφού δεν είναι και κάνα ανίδεο παιδαρέλι όπως φαίνεται...
3) Για το μπάνιο φίλε μου, η κοπέλα σε πληροφορώ μοσχομυρίζει και στο λέω εγώ που έχω πάει πολλές φορές μαζί της, έχουμε κάνει μπάνιο και μαζί. Και μια φορά στις τόσες που έτυχε να μυρίζουν λίγο τα πόδια της από τις μπότες (συμβαίνει στο 90% των περιπτώσεων, όταν φοράς υπόδημα μετά το μπάνιο) και ήθελα να κάνω ποδολαγνεία, προσφέρθηκε μόνη της να κάνει πάλι ένα ντους. Αλλά όλες τις υπόλοιπες φορές (5-6 τον αριθμό) ήταν απολύτως άψογη στο θέμα αυτό, επίτρεψε μου να το ξέρω, και θεωρώ πως έτσι είναι πάντα.
4)Για την κρέμα δεν μπορώ να πω κάτι, το καταλαβαίνω μου έχει τύχει, απλά ας έρθουμε και καμιά φορά στη θέση της κοπέλας, χωρίς να ρίχνω άδικο στον πελάτη. Το μόνο που είπα ότι η κοπέλα δε βάζει κάθε φορά, βάζει μεν, αλλά σπάνια από όσο ξέρω και σε πληροφορώ ότι έχω αρκετά καλά προσόντα (μην το πάρεις προσωπικά).
5) Ο χαρακτηρισμός "άγγελος" δεν έχει να κάνει με την προσωπική ζωή της κοπέλας, αλλά με τον τρόπο δουλειά προφανώς. Αν ο πελάτης ήταν απαράδεκτος, έχει κάθε δικαίωμα να τον βρίζει κατ' εμέ. Θα συμφωνούσα για την επιστροφή, οκ, το θέμα είναι ότι έγινε μια κουβέντα μεταξύ καταστήματος, κοπέλας και πελάτης στο φόρουμ, δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις, προφανώς και το κατάστημα και η κοπέλα θέλησαν να εξυπηρετήσουν, αλλά η συμπεριφορά του πελάτη ήταν ακόμη μια φορά κατ'εμέ επιεικώς …κακή. Άρα μάλλον δε φταίει ούτε το κατάστημα ούτε η κοπέλα γι αυτό.
6) Κανείς δεν είναι άψογος, δεν παίζονται ζωές εδώ περά άλλωστε, η απόλαυσή μας παίζεται, που, ναι, τη χρυσοπληρώνουμε. Από όσα κατάλαβα πάντως εγώ, η κοπέλα δεν έκανε κάτι λάθος, ίσα- ίσα που ξέρω ότι σε όλους τους πελάτες κάνει πάνω-κάτω τα ίδια προς τιμήν της, μπορείς να διαβάσεις και τις υπόλοιπες της κριτικές για να το διαπιστώσεις.
7) Φίλε μου, οι πραγματικές φιλίες δεν έχουνε πελατειακό χαρακτήρα και συμφωνώ μαζί σου. Απλώς αυτό που ήθελα να διευκρινίσω για να είμαι εντάξει με όλους είναι ότι την ξέρω, έχω πάει πολλές φορές μαζί της, οι κουβέντες μας πλέον έχουνε φιλικό χαρακτήρα και επομένως δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Ήθελα απλώς να είμαι εντάξει απέναντι σας και το διευκρίνισα. Κατά τα άλλα συμφωνώ.

"ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ": Σου ξαναλέω με τη συγκεκριμένη κοπέλα μπορεί να μην περάσεις τέλεια, γούστα είναι αυτά, αλλά 99 στους 100 που έχουνε μιλήσει μαζί της θα σου πούνε το ίδιο: είναι το πιο φιλικό πλάσμα που μπορείς να συναντήσεις. Αν ακόμα δεν το πήρες χαμπάρι, ο τύπος στράβωσε άσχημα που δεν πήρε το πρωκτικό και για αυτό τη στόλισε την κοπέλα...

"ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ": Θα συμφωνήσω ότι δε μας κάνουνε τη χάρη και προσωπικά πιστεύω ότι φτάνει να έχουμε μια σωστή ευγενική συμπεριφορά για να περάσουμε καλά με τα κορίτσια, νομίζω και η συγκεκριμένη κοπέλα το ίδιο πιστεύει. Το αν εγώ θα έχω μια πιο προσωπική σχέση με τον περίπτερα της γειτονιάς που ψωνίζω κάθε μέρα, ένα "γεια. τι κάνεις;" είναι δικό μου θέμα. Προφανώς δε θα το κάνω με τον κάθε τυχαίο υπάλληλο οποιουδήποτε καταστήματος επειδή μου φέρεται ευγενικά, ούτε έχω υποχρέωση να το κάνω. Αν όμως το κατάστημα που είμαι τακτικός πελάτης νιώσω ότι δυσφημίζεται αναίτια, οφείλω να το σχολιάσω και για δικό μου καλό, προκειμένου να συνεχίσει να δουλεύει ομαλά και να προσφέρει και σε μένα τις υπηρεσίες του. Το ίδιο ισχύει και για την κοπέλα που δε θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να τη χάσω από το μαγαζί επειδή κάποιος προσπάθησε να τη δυσφημίσει σκοπίμως...

Σεβαστή πάντως η άποψή και θεωρώ εποικοδομητική την ανταλλαγή απόψεων.

Εξαιρετικό το σχόλιο του vagelis_sta και πολλά άλλα, τολμώ να πω ότι τα δικά μου σχόλια είναι απλώς περιττά...

Νομίζω πως όσοι καταλαβαίνουνε, καταλάβανε περί τίνος πρόκειται για τη συγκεκριμένη κριτική. Οι υπόλοιποι καταλαβαίνετε αυτό που θέλετε να καταλάβετε (πιστεύω). Καλή συνέχεια.
O
Orestis_Kou
19 Ιανουαρίου, 2012

"Νομίζω πως όσοι καταλαβαίνουνε, καταλάβανε περί τίνος πρόκειται για τη συγκεκριμένη κριτική."

Οκ αυτό το καταλάβαμε! Τη δική σου γραμμή δεν έπιασα? Χμμμ; συνήγορος?

Το Φ104 έχει ισχυρή παρουσία εδώ μέσα.
Γιατί δεν απαντάει σε αυτά και αφήνει ξένους να απαντούν? Η μήπως δεν είσαι ξένος?

Πως λες

"Για το μπάνιο φίλε μου, η κοπέλα σε πληροφορώ μοσχομυρίζει και στο λέω εγώ που έχω πάει πολλές φορές μαζί της, έχουμε κάνει μπάνιο και μαζί."???

Δηλαδή ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ αντίθετη περίπτωση? στο νίμου της μέσα είσαι?Χμμμ; Χμμμ; Χμμμ;

+1 στον Ray
19 Ιανουαρίου, 2012
Ορέστη το ψιλοέσκισες λίγο!!!ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
20 Ιανουαρίου, 2012

Αξιότιμε φίλε Orestis_Kou. Φυσικά και θεωρώ εποικοδομητική τη συζήτηση και σε καμία περίπτωση δεν το παίρνω προσωπικά, αλλά τελείως καλοπροαίρετα και φιλικά.

Όσον αφορά την εθνικότητα για κάποιους πελάτες μάλλον υπάρχει κάποιο έστω πλασματικό πλεονέκτημα. Αυτό είναι, κατά τη γνώμη μου πάντα, ο λόγος που αναγράφεται η εθνικότητα. Έτσι από τη στιγμή που μας το "πουλάν" θα πρέπει να είναι ακριβές. Τα αν επηρεάζει την ποιότητα της υπηρεσίας που παρέχεται κι αν τελικά έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα είναι διαφορετικό από την υποχρέωση ακρίβειας στις πληροφορίες από τις εν λόγω επιχειρήσεις.

Επίσης είναι υποχρέωση της κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτως προϊόντος ή υπηρεσίας να επιστρέφει τα χρήματα στον πελάτη σε περίπτωση διαφοράς κλπ. Εδώ στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει, κακώς, να ζητάμε εμείς τα χρήματα πίσω και να θεωρούμε πλεονέκτημα το αυτονόητο. Ειδικά στο συγκεκριμένο κλάδο ο πελάτης μπορεί να έχει τον οποιοδήποτε ενδοιασμό, φοβία κλπ. Η επιχείρηση πρέπει να λαμβάνει όφελος από αυτό;

Για το μπάνιο δεν μπορώ να έχω άποψη. Αυτό που μπορώ όμως είναι να θεωρήσω ατυχές το να μην κάνει ένα ακόμη μπάνιο για να φύγει έστω η εσφαλμένη ιδέα από το μυαλό του πελάτη.

Σε περίπτωση κακής συμπεριφοράς πελάτη, η κοπέλα κατ' εμέ έπρεπε να διακόψει τη συνεύρεση μαζί του, να του επιστρέψει ένα σημαντικό ποσοστό από τα χρήματά του π.χ. τα 70 από τα 90 ευρώ και να αρνηθεί να του παρέχει τις υπηρεσίες της. Η κοπέλα θα έπρεπε εάν είχε αρχίσει η σεξουαλική πράξη να κρατήσει περίπου 20-25 ευρώ μόνο προς αποφυγήν η "κακή συμπεριφορά" να μην είναι επίτηδες ώστε κάποιοι "έξυπνοι" να προσπαθούν να εκτονωθούν δωρεάν.

Για το αν είναι αληθής ή όχι η κριτική νομίζω πως ανέφερα ότι από το σύνολο των κριτικών μπορεί ο καθένας να βγάλει το συμπέρασμά του και να αποφασίσει ποια κριτική τον καλύπτει και ποια όχι.

Αυτό που επισήμανα είναι πως δεν πρέπει να καταδικάζουμε μία άσχημη κριτική, διότι τότε δεν έχει κανένα λόγο το συγκεκριμένο site πλην της φιλολογικής αναγραφής του πόσο καλά περάσαμε... Η τελειοποίηση των υπηρεσιών επιτυγχάνεται όταν καταφέρνει μία επιχείρηση να ικανοποιήσει αυτόν, τον ένα, τον "περίεργο και παράλογο" πελάτη. Κατ' εμέ θα έπρεπε όπως σου είπα είτε να του προτείνει κάποια εναλλακτική υπηρεσία που να κοστίζει 90 ευρώ και είτε να του επιστρέψει χρήματα, είτε να του προτείνει να καλέσει μία άλλη κοπέλα που να μπορεί να ικανοποιήσει αυτό που επιθυμεί. Τίποτα όμως δεν έγινε.... Τα "τσέπωσε" και όλα καλά και πάρε και βρισίδι.... (αν δεχτούμε ότι τον έβρισε).

Συμφωνώ πως οφείλουμε κι εμείς να έχουμε μία καλή συμπεριφόρα, όμως μπορείς να μπεις στη θέση ενός ανθρώπου που μέσα στην εθνική κατάθλιψη και την κρίση βγάζει 90 ευρώ για να περάσει το πολύ 30 λεπτά καλα;
Έχουμε ιδέα τι στερείται και τι "κόβει" προκειμένου να εξοικονομήσει αυτά τα 90 ευρώ;
Συνεπώς τι βαθμό άγχους και αγωνίας έχει το να πάνε χαμένα αυτά τα χρήματα και τελικά να μην περάσει καλά και να γυρίσει σπίτι του απογοητευμένος και με άδεια την τσέπη;

Διαφαίνεται ένας δυσαρεστημένος, απογοητευμένος πελάτης που πήγε για μισή ώρα καλοπέρασης και έφυγε με μαύρη διάθεση. Και το μήνυμά του δείχνει προσπάθεια στο να "εκδικηθεί" με έναν τρόπο την απώλεια αλλά και τη σημαντικότητα των χρημάτων και της ευχαρίστησης που προσδοκούσε. Έχασε και τα χρήματα και την ευκαιρία να περάσει καλά...

Συμπερασματικά, λοιπόν για εμένα αφενός το στούντιο και αφετέρου η κοπέλα απέτυχαν παταγωδώς και δεν υπερβάλλω όπως και φυσικά δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο... Αλλά εφόσον θέλει να κατατάσσεται στην κατηγορία "πολυτελείας" και να διαφημίζεται θα έπρεπε να έχει φροντίσει να μην υπάρχει πελάτης που να φεύγει έτσι έστω και με κάποια απώλεια εσόδων η οποία όμως σίγουρα θα είχε αντανάκλαση στον αριθμό των πελατών.

Αν δε τους πειράζει να έχουν που και που και έναν δυσαρεστημένο, έστω "περίεργο" πελάτη, αργά ή γρήγορα θα χαθούν πολλά χρήματά πελατών...

20 Ιανουαρίου, 2012
Επειδή όλοι το έχουμε ψιλοξεσκίσει και πρώτος φυσικά εγώ, απαντάω στα γρήγορα σε όλους και όσοι έχουνε όρεξη για καυγαδάκια τα λέμε έξω. Γλώσσα Όχι τίποτα άλλο αλλά η κοπέλα θα τρελαθεί με τόσα κατεβατά στην κριτική της! Σπασίκλας

heya: Δεν είμαι συνήγορος κανενός, αλλά πέρα της προσωπικής σχέσης είναι και το άλλο που είπα, δεν ανέχομαι επειδή βρέθηκε ένας κακοπροαίρετος να χάσω εγώ το στανταράκι μου από το αγαπημένο μου μαγαζί.

Με την κοπέλα έχω πάει 7 φορές (αν κι αυτό κανέναν δεν αφορά, απλώς σαν δείγμα το αναφέρω), τις 6 ήταν πεντακάθαρη, μοσχομύριζε από πάνω μέχρι κάτω και τη μία που είχαμε ένα θεματάκι με τη μυρωδιά από τις μπότες, προσφέρθηκε να πλυθεί, τι άλλο να πω; όχι δεν ήμουνα εκεί, δεν ξέρω αν ήταν καθαρή, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι φέρθηκε έτσι. Αυτά.

Dawn: I know βρε dawn ότι το ξέσκισα, αλλά έτσι είμαι εγώ, με ξέρεις κι από το φόρουμ λίγο πολύ. Γλώσσα το λήγω. Μεγάλο χαμόγελο

Ray: Φαίνεσαι πολύ σοβαρός και κατασταλαγμένος άνθρωπος, είναι απόλαυση να ανταλλάσσουμε απόψεις. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά τα κατεβατά κουράζουν και δε βοηθάνε τον περισσότερο κόσμο, για αυτό αν έχεις όρεξη συνεχίζουμε τη συζήτηση κατ’ ιδίαν.

Εκτιμώ που παρότι με θεωρείς φανατικό, μου έστειλες pm να με ρωτήσεις την άποψη μου για την κοπέλα, πράγμα που δείχνει ότι είσαι ανοιχτόμυαλος. Χαμόγελο
O
Orestis_Kou
20 Ιανουαρίου, 2012

"Εκτιμώ που παρότι με θεωρείς φανατικό, μου έστειλες pm να με ρωτήσεις την άποψη μου για την κοπέλα, πράγμα που δείχνει ότι είσαι ανοιχτόμυαλος"

Είσαι σίγουρος φίλε ότι ο άνθρωπος ήθελε να γνωστοποιηθεί το ότι σου έστειλε pm;
Π
Πύρκαυλος
20 Ιανουαρίου, 2012
ΕλεοοοοοοςςςςςςΘυμός

φτανει πιααααααααMoney Mouth

ρε ορεστη, ρε ray, κυλησε ο τεζτερης και βρηκε το καπακι....

τελειωστε το επιτελουςΘυμός
K
KELARA
20 Ιανουαρίου, 2012
εγώ θα πω το εξης.για άλλη μια φορά κάποιος έγραψε κάτι αρνητικό προσέξτε οχι το στούντιο αλλα για μια κοπέλα.δεν ξέρω αν είναι αλήθεια η όχι και δεν εχω και λόγους να τον αμφισβητήσω.αυτό όμως που βλέπω για άλλη μια φορά είναι ότι ορισμένοι έσπευσαν αμέσως να υπερασπιστούν το στούντιο.έχω δει άπειρες αρνητικές κριτικές και για κοπέλες που είναι σιγουρακια αλλα δεν δουλεύουν στο φ104.κάνεις όμως δεν έχει βγει να γράψει τίποτα.εδώ όποια αρνητική κριτική αμέσως είναι κακόβουλη ψεύτικη εσκεμμένη.δηλαδή ρε μάγκες δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να πάει και να μην περάσει καλά;πάντως όπως και να εχει το συγκεκριμένο στούντιο εχει πολλούς και καλούς υπερασπιστές των κοριτσιών και αυτό είναι πολύ καλό για το μαγαζίΜεγάλο χαμόγελο
O
oliverkan
(Updated: 20 Ιανουαρίου, 2012) 20 Ιανουαρίου, 2012

Το ενδιαφέρον πάντως, είναι ότι προστέθηκαν καινούριοι συνήγοροι σε σχέση με τις προηγούμενες φορέςΣπασίκλας
Π
Πύρκαυλος
20 Ιανουαρίου, 2012
ε οχι ρε παίδες αλβανίδα και να μυρίζει ήμαρτων(το αλλο με το τοτο το ξερεις)Χμμμ;
45 αποτελέσματα - εμφανίζονται 31 - 40
1 2 3 4 5