Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
835143
Γενική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Πρώτη φορά στο συγεκριμένο σπίτι και περασα με την πάολα, με το απλό πρόγραμα τον 50 ευρώ... η πάολα είναι εμφανίσιμη αλλά στο krevati δεν έδειχνε καθόλου πρόθυμη,(toulaxiston με το απλό πρόγραμα)
συνολικός χρόνος 10 λεπτά με αρκετή άρνηση γενικότερα από την πλευρά της κοπέλας.
καμία σχέση με αυτά που διαφημίζουν στην ιστοσελίδα τους για τα 30 λεπτά παραμονής της κοπέλας στο δωμάτιο.
Ας μην γράφουμε ανακρίβειες λοιπών και ας μην περιφρονούμε τα 50 ευρώ στην εποχή μας.
δεν μου έκαναν καθόλου καλή εντυπωση τα παραπάνω και συνεπώς έβαλα Χ στο συγεκριμένο σπίτι.
Σας ευχαριστώ και ελπίζω να προλάβω tyxon παρόμοιες καταστάσεις.
συνολικός χρόνος 10 λεπτά με αρκετή άρνηση γενικότερα από την πλευρά της κοπέλας.
καμία σχέση με αυτά που διαφημίζουν στην ιστοσελίδα τους για τα 30 λεπτά παραμονής της κοπέλας στο δωμάτιο.
Ας μην γράφουμε ανακρίβειες λοιπών και ας μην περιφρονούμε τα 50 ευρώ στην εποχή μας.
δεν μου έκαναν καθόλου καλή εντυπωση τα παραπάνω και συνεπώς έβαλα Χ στο συγεκριμένο σπίτι.
Σας ευχαριστώ και ελπίζω να προλάβω tyxon παρόμοιες καταστάσεις.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Paola
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Το ότι απαντάς σε σχόλια δείχνει σεβασμό στον πελάτη και επαγγελματισμό.
Βέβαια δείγματα επαγγελματισμού (με την καλή έννοια κυρίως) μας έχεις δείξει πολλά.
Μπράβο σου που παραδέχεσαι δημόσια σαν επιχειρηματίας, αυτό που πολλοί ξέρουν είτε φαντάζονται)
Πολλές κοπέλες επιζητούν με πράξεις (εξτρά δωράκια) μια καλή κριτική και μπαίνουν σε αυτό το αλισβερίσι. Δυστυχώς παλιοχαρακτηρες (εννοώ τους πελάτες που ζητούν εκβιαστικά το κάτι παραπάνω με αντάλλαγμα την κριτική, αναφέροντας εκ των πρότερων το νικ τους) υπάρχουν πολλοί. Εσύ βέβαια φωτογραφίζεις το σεβαστό νικ. Οι κοπέλες δεν θα έπρεπε να υποκύπτουν αλλά ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Θέλω να ελπίζω όμως ότι δεν είναι όλοι οι κριτκογραφοι έτσι. Τους εκβιαστές που ξέρω εγώ του μαυρίζω.
Όταν ανάφερα στημένες κριτικές δεν εννοούσα μόνο αυτού του είδους
Πάντως παραδέχομαι ότι προβληματίζεσαι, προσπαθείς και καινοτομείς για το καλλίτερο (για την τσέπη σου πάνω απ όλα). Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι επιχειρηματίες σαν εσένα.
Αυτό που εγώ θα ήθελα είναι περισσότερη ειλικρίνεια.