Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 835163
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Οπως το λεει και η περιγραφη. Μια πεταμενη επενδυση των 70 Ευρω. Διαλεξα το αυταρχικο προγραμμα με το στραπον για να με γαμησει το κοριτσι απο πισω στον κωλο, και με τις μποτες για να τις γλυψω. Θελω να σας εκφρασω μια ανωμαλη επιθυμια μου που μου αρεσει παρα πολυ και την γουσταρω. Μου αρεσει παρα πολυ να γλυφω γυναικιες μποτες και μετα να με παταει η γκομενα με τις μποτες της πανω στο κεφαλι μου. Δυστηχως οταν ηρθε αργοτερα το κοριτσι το στραπον που μου εφερε δεν μου αρεσε καθολου. Ηταν ενας απλο δονητης και δεν μου αρεσε καθολου και δεν ηταν στραπον με το σχημα του πεους με τα @@ και με την ζωνη που δενεται στην μεση που μου αρεσει και το γουσταρω. Δευτερο οταν ηρθε το κοριτσι δεν ειχε φορεσει καθολου μποτες γιατι μου ειπε οτι δεν εχει καθολου το μαγαζι ( μποτες) . Τοτε ειναι που τα πηρα και εγω στο κρανιο απο τα ψεματα της τσατσα. Και της ειπα ακυρο το αυταρχικο και ας κανουμε φυσιολογικο. Ελεθευρο στοματικο δεν κανει, γλυψιμο στις μπαλες δεν κανει. Και τωρα περνανε στο κυριος πιατο. Της εκανα σεξ μονο απο μπροστα. Απο πισω δεν δεχτηκε η αιτια και ο λογος ειναι οτι το πεος μου ειναι μεγαλο και χοντρο και οτι θα την πονεσω. Μετα της εγλυψα τα μεγαλα στηθη της , αργοτερα κατεβηκα και της εγλυψα το αιδοιο της και αργοτερα τον πρωκτο της. Επειτα τραβηξα μια μαλακια και τελειωσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Υπηρεσίες
N
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 15
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2013
τυπε ξεχασες α τους πεις οτι γραφεις σο φορουμ. τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα ειμαι σιγουρος ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα οτι να ναι εχω βαρεθει με τις υπερκριτικες με 8-9 σε εμφανιση για κοπελες που ειναι για 5-6. να και μια πιο αντικειμενικη κριτικη επιτελους...
11 Ιανουαρίου, 2013
Παρακαλειται ο τυπος που τολμησε να γραψει αυτην την αρνητικη κριτικη να αυτομαστιγωθει 20 φορες. Εν συνεχεια να πεταξει αλατι στις πληγες και μετα να παει παλι στην φυλης γονυτεπης να ζητησει συγγνωμη. Οριστε μας. Ακου αρνητικη κριτικη γι αυατο το studio. Που παει αυτο το site Θυμός
11 Ιανουαρίου, 2013
Πάντως τελείως αντικειμενικά και πέρα από εμπάθειες και αντιπάθειες, η συγκεκριμένη κριτική δεν προσφέρει και τίποτα.
1. Αν θες συγκεκριμένο δονητή τον φέρνεις εσύ, δεν πας στο studio να τον ζητήσεις ούτε γράφεις αρνητική κριτική επειδή δεν βρήκες τον δονητή που ήθελες.
2. Πρακτικά την βλακεία την έκανε η τσατσά και όχι η κοπέλα που δεν είχε μπότες.
3. Ελεύθερο στοματικό-πρωκτικό δεν κάνουν όλες οι κοπέλες και δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.
4. Αν ζήτησες αυταρχικό και μέσα στο δωμάτιο το άλλαξες σε κανονικό τότε ισχύει το προηγούμενο (από την στιγμή που δεν ρώτησες για ελεύθερο στοματικό-πρωκτικό, δεν σου φταίει η κοπέλα που δεν κάνει και που θα στο έλεγε εξαρχής αν τα ζήταγες).
11 Ιανουαρίου, 2013
Οτι και να γράφεται είμαστε το καλύτερο studioΣπασίκλας
Αλλα ετσι ειναι οτι δεν φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμασταριαΓερο-μύστης

συνεχιστεΈρωταςΈρωτας
Φ
Φυλης104
12 Ιανουαρίου, 2013
Λοιπόν μπορεί να κάνω καί λάθος , γιατί δεν έχω ανάλογη εμπειρία απο αντίστοιχα ποσταρίσματα σε άλλα στούντιο , αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση σε κάθε αρνητική κριτική για το συγκεκριμένο στούντιο , είναι να παρουσιάζεται μία ...αυθόρμητη Μεγάλο χαμόγελο καί εντελώς ....συμπτωματική σύνναξη κάποιων ...αντικειμενικών συναγωνιστών που με τα σχόλια τους ανταγωνίζωνται επάξια καί μάλλον ξεπερνούν σε " αντικειμενικότητα " Μαλακία τα σχόλια τών αντίστοιχων " αγαπούληδων " ! αυτό δε που πετυχαίνουν είναι να περνάει καί σε δεύτερη μοίρα αυτή καθ' αυτή ή κριτική Κεφάλι σε τοίχο! ! επαναλαμβάνω προσωπική μου γνώμη.
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 15
1 2