Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 145 10
Γενική βαθμολογία

9.9
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Παρασκευή βράδυ για τσάρκα με το νέο μου συνοδοιπόρο, τον therion1985, και ως συνήθως ο δρόμος μάς έφερε στα στούντιο της περιοχής...

Αφού κάναμε μια γύρα σε όλα τα μαγαζιά με σκοπό να μου βρούμε επιτέλους (!) μια καινούρια αξιόλογη παρτενέρ (πολύ απαιτητικός είσαι βρε παιδί μου!), περάσαμε κι από το εν λόγω στούντιο, όπου μας υποδέχτηκαν 2 γνωστές (σε μένα) φυσιογνωμίες, η τρελιάρα Πένυ και ο κυρ Βασίλης.

Για όσους δεν έχουν δει την Πένυ: πιπίνι με αδύνατο, σφριγηλό και ηλιοκαμένο κορμί, ελαφρώς ενισχυμένα στήθη, ωραίο προσωπάκι (καθημερινό) και ξανθά, μακριά, βοστρυχωτά (!) μαλλιά. Για τον κυρ Βασίλη (τσάτσος): ευγενικός, ηλικιωμένος κύριος, φαλακρός με μαύρα γυαλιά και μπερέ, εξαιρετικά εξυπηρετικός και συζητήσιμος (άμα τον πετύχετε να μπείτε!Μεγάλο χαμόγελο).

Την Πένυ την έχω γνωρίσει αρκετό καιρό τώρα, όμως, για να πω την αλήθεια, δίσταζα πάρα πολύ να περάσω μαζί της. Οι φήμες λέγανε για άγρια PSE κατάσταση, αλλά και γω την 1η φορά που την είδα να κάνει τα ακροβατικά της στο σαλόνι είχα αγριευτεί αρκετά...

Όμως, όπως ισχύει και για τις πιο πολλές, οι κοπέλες ξέρουν να προσαρμόζονται ανάλογα με τον πελάτη και, όπως όλοι οι άνθρωποι, έχουνε διάφορες πτυχές, ακόμη και στο σεξ. Η Πένυ λοιπόν, αυτή η τρελή kavliara αγριογκόμενα, όταν θέλει γίνεται μια πολύ γλυκιά γατούλα που κάνει τα ναζάκια της, τόσο στο σαλόνι όσο και στο δωμάτιο... (μα ρε γμτ όλες με μένα γίνονται gfe? γιατί; Χμμμ;)

Λίγο τα ναζάκια της και το γλυκό της βλέμμα, λίγο και η ωραία συζητησούλα που μας έπιασε στο σαλόνι, η απόφαση ήταν εύκολη (αν και φύγαμε και ξαναγυρίσαμε μετά από λίγο, για να πω την αλήθεια...). Αφού έκανα τα "μαγικά" μου και τα 70 ευρώ του 69 γίνανε ως συνήθως 60 (μα πώς θα μπορούσε να το αρνηθεί η Πενούλα σε αυτό το "γλυκό παιδί";), η υπηρεσία με οδήγησε στο δωμάτιο 3, στον πάνω όροφο.

Πετσετούλα σφραγισμένη, καθρέφτης, ντουζιέρα (επιτέλους χωρίς διαρροές), κομοδίνο με μωρομάντιλα και κρέμα για μασάζ, κρεμάστρα και γενικά ένα δωμάτιο πλήρες, αρκετά καθαρό (στο μάτι). Έκανα το ντουζάκι μου και περίμενα 5 λεπτά ώσπου να ‘ρθει το κορίτσι...

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Ώρα 2:40, ξημερώματα Σαββάτου, μόλις είχα βγει από το ντους και σκουπιζόμουνα, όταν άκουσα τα τακούνια να ανεβαίνουν... Είχα μεγάλη αγωνία και έλεγα από μέσα μου: "έχει γούστο να μπει να με αρπάξει να με πετάξει στο κρεβάτι και να κομπλάρω εντελώς". Πόσο λάθος έκανα...

Ανοίγει την πόρτα σιγά- σιγά, με κοιτάει πονηρά χωρίς να πει λέξη... Πηγαίνει προς τον καθρέφτη αθόρυβα να δει αν της πηγαίνει η καινούρια της κοτσίδα. Τη χτενίζει κάπως πρόχειρα και γυρνάει πάλι να με κοιτάξει, γλυκά και ταυτόχρονα πρόστυχα...

Την πλησιάζω και αρχίζουμε τα φιλιά και τα χάδια. Με "ζυγίζει" και κάνει ένα πρόστυχο σχόλιο γεμάτη ικανοποίηση... (δεν το λέω!Γλώσσα) Εγώ αρχίζω να γίνομαι κάπως πιο άγριος και ξαφνιάζεται. Της βγάζω το σουτιέν και την οδηγώ στο κρεβάτι (πολύ υπάκουο κορίτσι! Χαμόγελο).

Δε θα μου γλιτώσεις Πενούλα, το ξέρω ότι σ’ έχω. Κουλ

Της αρχίζω τα φιλιά από πάνω μέχρι κάτω και την αναγκάζω να βγάλει το στρινγκάκι και τακούνια. Εκείνη βέβαια δε μένει αμέτοχη, όλη την ώρα κουνιέται από ευχαρίστηση και μου ανταποδίδει τα φιλιά.

Έχει πραγματικά πολύ ωραίο σώμα, αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν τα πόδια της, μακριά και λεπτά με υπέροχες πατουσίτσες και βαμμένα ροζ νυχάκια. Δε με άφησε να ασχοληθώ πολύ με αυτά, αφού το γατάκι της ήταν "on fire"! Κουλ

Μόλις έφτασα εκεί, τα βογκητά και τα πρόστυχα σχόλια άρχισαν να πέφτουνε βροχή. Ρε συ Πένυ με δουλεύεις; γιατί κάνεις λες και σε σφάζουνε; Θυμός "Τελειώνω, χύνω!" μου λέει μετά από λίγα μόλις λεπτά. Ναι καλά, δεν παίζει!

Κι όμως... Με τραβάει απότομα μακριά και χύνει... Έλα ρε συ, δεν το πιστεύω, δεν έχω δει γυναίκα να τελειώνει τόσο γρήγορα! Μεγάλο χαμόγελο "Εσένα έπρεπε να σε πληρώνω εγώ" μου λέει. (Ναι καλά... πλήρωσέ με την άλλη φορά αν το εννοείς! Γλώσσα)

Φυσικά, όπως θα έπρεπε κιόλας, ήρθε η ώρα να μου ανταποδώσει την περιποίηση που της έκανα...

"Ξάπλωσε", μου λέει. Και άρχισε να με φιλάει από πάνω μέχρι κάτω, από τα αυτιά και το λαιμό, έως και γύρω από τα @@δια... Αφού τα περιποιήθηκε κι αυτά λιγάκι και μου έγλειψε το πέος, πέρασε το προφυλακτικό για να μου αρχίσει την πίπα με διάφορα στυλ: άλλοτε ρηχά, απαλά και γρήγορα, άλλοτε βαθιά, δυνατά και αργά (με κατάπιμα και παύση).

Εκείνη την ώρα η ανάταση δεν ήταν ακριβώς η αναμενόμενη (έφταιγα εγώ καθαρά λόγω κούρασης) και είδα την Πένυ αρκετά προβληματισμένη. Με ρώτησε αν φταίει εκείνη, αν κάνει κάτι που δε μου αρέσει και τελικά, μετά από μια υπόδειξη που της έκανα (να ασχοληθεί με τις θηλές μου) κατάφερε να με ανεβάσει πολύ και απότομα.

Της είπα ότι προτιμούσα να ξεκινήσουμε το σεξ με ιεραποστολικό αντί στα 4, γιατί μου αρέσει να κοιτάω τις κοπέλες στα μάτια. Ξάπλωσε, ανασήκωσε τα πόδια της (ως το στήθος) και με υποδέχτηκε στη "φωλιά" της. Όλη την ώρα με κοιτούσε στα μάτια, χρησιμοποιούσε πολύ τα χέριά της για να με χαϊδέψει και φαινόταν να το απολαμβάνει (με αρκετά έντονα αλλά σποραδικά βογκητά). Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι πως δεν κουνούσε το σώμα της στο ρυθμό μου (έμενε ακίνητη), παραμόνο κάποια στιγμή που μου είπε να σταματήσω για να κουνηθεί εκείνη.

Φαίνεται πως βάλθηκε να με ιδρώσει το σκασμένο γι αυτό με άφησε εκεί αρκετά λεπτά ώσπου να τελειώσω... Χμ... μα καλά βρε καυλωμένη Πένυ, μόνο μία στάση; ε όχι...

Όχι βέβαια, για αυτό και... ακολούθησε 2ος γύρος χωρίς έξτρα ποσό παρακαλώ! Μεγάλο χαμόγελο Αφού ξαπλώσαμε και οι 2 για μια σύντομη ανάσα, ήρθε από πάνω μου, με ξανακαύλωσε, μου πέρασε το προφυλακτικό και με καβάλησε σε έντονους ρυθμούς, ενώ σκύβοντας μου πιπίλαγε τις ρώγες. Στη συνέχεια στα 4, και πάλι έντονα με λίγα χαστουκάκια από μένα και τα βογγητά της Πένυς (καλά τη σφικτό και σφιγηλό κωλάρακι είναι αυτό; τρομερή θέα! Σπασίκλας). Δεν άντεχε να μη με βλέπει και στο τέλος γύρισε να με κοιτάξει...

Το τελείωμα αυτή τη φορά ήρθε με τη βοήθεια των χεριών της (αφού με ξάπλωσε), χωρίς να δυσανασχετήσει καθόλου κι αφού την τελευταία στιγμή άφησε το δικό μου χέρι για να μην τη λερώσω. (Αλλά τη λέρωσα τελικά, δε μου γλίτωσε! Μεγάλο χαμόγελο)

Μόλις τελείωσα μου έκανε την ερώτηση "έκανα κάτι λάθος;" (στην αρχή). Της είπα πως όχι, απλώς εγώ ήμουνα "κάπως", επειδή πήγα 1η φορά μαζί της και επειδή ήμουνα κουρασμένος. Της είπα πως ένιωσα άσχημα που μια τέτοια κορμάρα δε με καύλωσε αμέσως και με μούντζωσε χαριτωμένα γελώντας (του στυλ: άσε μας μωρέ, άντε από δω που νιώθεις και τύψεις γι αυτό!).

"Για μένα ήταν πολύ καλά" μου λέει και συνεχίσαμε για λίγο μια χαλαρή κουβεντούλα. Ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι έχει περάσει πολλή ώρα, κοιτάω το ρολόι μου και της λέω: "35 λεπτά είσαι μέσα!". "Ωχ!" μου λέει και γελάει. "Να το γράψεις αυτό στην κριτική σου". "Θα το γράψω" της λέω, "όλα θα τα γράψω!". Γέλασε και αποχώρησε από το δωμάτιο.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Δύο λόγια για την Πένυ: Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ή δεν την ξέρουν, η Πένυ είναι ένα κορίτσι "σπαθί" που προσπαθεί να κάνει όποιον πελάτη περάσει μαζί της να περάσει όμορφα όπως εκείνου του αρέσει. Αν και δεν το γνωρίζω, πιστεύω πως αν δεν περάσεις καλά μαζί της είναι από αυτές τις κοπέλες που θα σου γυρνάγανε τα λεφτά πίσω ή θα σου λέγανε να περάσεις άλλη φορά τσάμπα (όπως διάβασα σε άλλη κριτική της κοπέλας).

Πέραν αυτού, θεωρώ πως είναι από τις λίγες κοπέλες των στούντιο που έχω γνωρίσει, η οποία απολαμβάνει πολύ αυτό που κάνει ή τουλάχιστον αγαπάει τόσο πολύ το σεξ (που είναι το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο, όπως μου είχε πει άλλη στούντιο- κοπέλα παλιότερα) που όταν βρει ευκαιρία να περάσει καλά θα το κάνει. Και ξέρει πως να περάσει καλά γιατί είναι πολύ έξυπνη και ώριμη.

Πένυ σε ευχαριστώ πολύ, πέρασα πολύ όμορφα! Μεγάλο χαμόγελο (ναι ξέρω πως θα διαβάσεις την κριτική μου και ξέρω πως ήθελες να γράψω, θέλω να πιστεύω όμως πως δεν πέρασα καλά ΜΟΝΟ για αυτό! Γλώσσα) Σίγουρα θα ξαναπεράσω μαζί σου και πολύ σύντομα, διεκδικείς μια μόνιμη θέση στις... μηνιαίες παρτενέρ μου! (και στην καρδιά μου φυσικά! Χαμόγελο) Keep walking γλυκό καυλιάρικο μωρό! Φιλιά! Κουλ

ΥΓ: Πένυ από το Δέσποινα; ε όχι! πλάκα μου κάνεις μου φαίνεται... Εμμμμ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Πένυ
Υπηρεσίες
O
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

51 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4 5 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

christian laboutinchristian louboutin bootschristian louboutin salechristian louboutin shoeschristian louboutin onlineDiscount Christian Louboutin heelscheap Christian Louboutin sneakerscheap louboutin dorsayschristian louboutin heelsCheap Louboutin Evening
I
iebrickbrit
25 Ιουνίου, 2012
ορεστη μαν θα ηθελα να μου πεις εαν η πεννυ γουσταρε τα παιχνιδα με τα ποδια Κουλ και γενικα γιατι σε σταματησε στην μεση?

Μην παρεξηγεις τον μακη, περναει κριση ερωτα με τον μητσο τον τραβελο στην συγγρου ΓλώσσαΓλώσσα
S
stam_90
25 Ιουνίου, 2012

Σωστός ο Μάκης λαγουδάκι, αλλά ξέρεις ότι εγώ δεν είμαι από αυτούς τους τύπους που πάνε και λένε στην κοπέλα στο σαλόνι "θα σου γράψω κριτική μετά", ούτε η Πένυ έχει ανάγκη από τέτοια. Και να σου πω και κάτι; αν δεν ήταν η Πένυ και ήταν καμιά άλλη άγνωστη και μου έλεγε "να το γράψεις σε κριτική ότι έκατσα 35 λεπτά" θα της έλεγα: "άντε παράτα μας ρε κοπελιά" και δε θα έγραφα καθόλου κριτική, αλλά η Πένυ το ξέρω πως δεν το έκανε πονηρά.

Έχει τέλεια ποδαράκια λαγουδάκι, εσένα σκεφτόμουνα όταν το έγραψα. Μεγάλο χαμόγελο Αφού σου άρεσε και η Αμάντα, επιβάλλεται να δοκιμάσεις την Πένυ, πίστεψε με. Κουλ

ΥΓ: by the way, επειδή την Πένυ την ξέρω 3 μήνες, την έχω δει 3 φορές πριν μπω και έχουμε μιλήσει στο σαλόνι και μισή ώρα μη σας πω, όποιος όλα αυτά τα θεωρεί μεροληπτικά, τότε ας μη λάβει υπόψιν του την κριτική, δικαίωμά του. Δικαίωμά μου και γω να τη γράψω, εφόσον ήμουνα ειλικρινής... Σπασίκλας
O
Orestis_Kou
25 Ιουνίου, 2012

τι είναι αυτό παίκτη μου? διαφήμιση??Κουλ
25 Ιουνίου, 2012
Ορέστη πέρα από αγαπούλης είσαι και χαζός να πούμε όχι τίποτα άλλο μας πουλας και πνευμα.

η τακτική που ακολουθειται με τις κριτικες εχει γινει γνωστη στις κοπελες οι οποιες δυστηχως εχουν στομα και μιλανε εκτος του να κανουν τσιμπουκια και εκτος αυτου μαζι με το φιλαρακι σου πιανεται και αλλους συναγωνιστες στο σαλονι και τους λετε να γινουν μελη στο σαιτ ώστε να απειλουν τις κοπελες με τις κριτικες για να τυγχανουν αντιστοιχης συμπεριφορας.

η πλακα ειναι οτι σε αυτους που το ειπατε ξεφτιλα ειναι ηδη τιμημενα μελη του μπου οπότε παρε τον πουλο προμοτορα της κακιας ωρας που θα κανεις κριτικη σε εμενα.
25 Ιουνίου, 2012

για τους φίλους μου τους ποδολάγνους, stam και lago:

λοιπόν... η Πένυ όταν είχα φτάσει να της γλείψω τα δαχτυλάκια είχε πάρει φωτιά και ήθελε γλ...ι επειγόντως, όπως έγραψα. πάντως όταν πήρα το δεξί της πόδι να της γλείψω τα δαχτυλάκια μου έδωσε και το αριστερό μόνη της να το βάλω και εκείνο στο στόμα μου.

της τα ρούφηξα για 10-15 δευτερόλεπτα με ένταση και μετά πήγα προς τα πάνω... φάνηκε να της αρέσει αλλά μάλλον δεν το έχει εξασκήσει πολύ (όπως κλασικές ποδολάγνες), μετά τη 2η φορά θα σιγουρευτώ. Σπασίκλας

κατά τα άλλα παιδιά μου, ειλικρινά, εγώ πιο όμορφα ποδαράκια σαν σύνολο (legs, feet+toes) δεν έχω ξαναδεί, μια αυτοψία θα σας πείσει. Κουλ Πένυ εξάσκησέ το, έχεις potential! Σπασίκλας

και στο σαλονάρισμα η Πένυ ούτως ή άλλως τα πετάει όλα αν θες, πες της να σου κάνει μια ποδολαγνό-επίδειξη για να πειστείς. Σπασίκλας

για το άλλο που λες, δεν κατάλαβα τι εννοείς, ότι με σταμάτησε στη μέση. Χμμμ; απλώς κάναμε σεξ σε 2 δόσεις αφού και εκείνης φαίνεται πως το ιεραποστολικό που κάναμε δεν την ικανοποιήσε. Θα μπορούσα να της αλλάξω στάση νωρίτερα, αλλά με συνεπήρε το σκασμενο... Γλώσσα
O
Orestis_Kou
25 Ιουνίου, 2012

Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;

είσαι σίγουρος ότι μιλάς για μένα; ποιο φιλαράκι μου; αυτό που κάνεις τώρα είναι να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα και ό,τι μείνει, έτσι;

"δυστηχως εχουν στομα και μιλανε εκτος του να κανουν τσιμπουκια": τι είναι οι κοπέλες, μηχανές του σεξ; άνθρωποι είναι δεν είναι ρομποτάκια, προφανώς εσύ τις θέλεις να είναι μαλακισμένες και να μη νιώθουν, ζώα εντελώς.

"να απειλουν τις κοπελες με τις κριτικες για να τυγχανουν αντιστοιχης συμπεριφορας.": είσαι βλαμμένος ή το παίζεις; κατ' αρχάς ποια είναι η αντίστοιχη συμπεριφορά; εγώ προσωπικά, κάτι θα έχεις μυριστεί φαντάζομαι επειδή είσαι και έξυπνο παιδί, εδώ και 6 μήνες περνάω με μία κοπέλα μόνο σχεδόν αποκλειστικά και έχω ξοδέψει μια μικρή περιουσία (γούστο μου και καπέλο μου) για να περνάω καλά, και πίστεψέ με, δεν έχω καμία ιδιαίτερη μεταχείριση, μάλλον το αντίθετο...

"η πλακα ειναι οτι σε αυτους που το ειπατε ξεφτιλα ειναι ηδη τιμημενα μελη του μπου": Μάκη αγόρι μου ή με μπερδεύεις με κάποιον άλλον ή έχεις σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, περαστικά σου.

Τι άλλο να σου πω; να σου πω ότι με παρακαλάνε να μπω κάθε βδομάδα να μπω όταν πάμε για τσάρκα και σπάνια μπαίνω; να σου πω ότι είναι μόλις η 2η κριτική πολύ θετική το τελευταίο εξάμηνο που έχω γράψει; να σου πω ότι εγώ προσωπικά δε θυμάμαι ποτέ να έχω πει σε κανέναν να γραφτεί στο μπου, παραμόνο έχω ρωτήσει αν είναι κάποιος γραμμένος για να μιλάμε ή το πολύ να έχω πει να γραφτεί για να μιλάμε στο φόρουμ;

Σε ψυχολόγο γρήγορα ή, εναλλακτικά, πέρνα καμιά φορά από τη φίλη μας την Άννα- Μαρία (μόλις η 2η πολύ καλή κριτική μου) να περάσεις καλά να ηρεμήσεις λιγάκι...

"παρε τον πουλο προμοτορα της κακιας ωρας που θα κανεις κριτικη σε εμενα.": σιγά ρε τιμημένο μέλος του μπου που τόλμησα να σε κριτικάρω κιόλας! ποιος είσαι δηλαδή; το ιερό τέρας του μπου; άμα ήταν έτσι ο CHEYENNE δε θα έπρεπε να μας λέει ούτε καλημέρα! Άντε κατέβα από το καλάμι σου, για να περνάμε καλά μπαίνουμε εδώ μέσα και να ενημερωνόμαστε, όχι για να παίρνουμε τίτλους.

Άντε καληνύχτα...
O
Orestis_Kou
(Updated: 25 Ιουνίου, 2012) 25 Ιουνίου, 2012
προμοτορα της κακιας ωρας οτι και να λες δεν το σωζεις γιατι εισαι τοσο χαζος που καρφωθηκες μονος σου σε προηγουμενο ποσταρισμα οταν αποκαλυψες οτι σε γνωριζουν τα κοριτσια ενω γνωριζουν πως γραφεις κριτικες.....οποτε οτι ποσταρεις ειναι απλα σκουπουδια χωρις καμια αξια

οριστε το μνμ σου ''Μόνη της σχολίασε τι να γράψω, γιατί έχει δει ότι γράφω κριτικές, ξέρει ποιος είμαι στο μπου (της το είχα πει πριν μήνες)''

αν εχεις λιγο φιλοτιμο και ανδρισμο θα σταματουσες να ποσταρεις θα εκανες την παπια και θα πηγαινες για υπνο αλλα συνεχιζεις να το παιζεις τρελος.....δεν πειραζει εισαι ευκολος στοχος ο οποιος εχει γελοιοποιηθεί απο μονος του ξερεις εσυ με ποιον τροπο Κουλ

Υ.Γ1 οσο για τις προτασεις σου κοιτα το προφιλ μου να δεις ποτε εχω πηδηξει τις κοπελες που αναφερεις πιρφορεστη Κουλ

Υ.Γ2 τον ψυχολογο τον χρειαζεσαι εσυ που αυτοξεφτυλιζεσαι σε αλλα θρεντ αγαπουλη της συμφορας αντε γιατι πολυ ασχοληθηκα με την παρτη σου!!!!

Υ.Γ3 οποτε θελεις ελα να με βρεις απο κοντα να τα πουμε να μην νομιζεις οτι σε φοβαμαι κιολας αλλα να φερεις και τον φιλο σου.
25 Ιουνίου, 2012

Μακη για τον therion και τον lagonιsian ειπε ο κοινος μας φιλος, οχι για τον Ορεστη Κουλ
C
COBRA1986
25 Ιουνίου, 2012
μπέμπα ξέρεις την μισή αλήθεια......η άλλη μισή όμως Γλώσσα

θα στα πω αυριο με πμ πάω για υπνο τωραΚουλ
51 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4 5 6