Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 835163
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μετά από τόσα καλά λόγια, σκέφτηκα να επισκευτώ και εγώ το συγκεκριμένο μ΄ρος. Στη συγκεκριμένη βάρδια εργαζόταν η Αναστασία με την Μπέτυ και επέλεξα την 1η κοπέλα η οποία έχει και εντυπωσιακές φωτογραφίες στο site του studio αυτού.

Σε πρώτη φάση θα ήθελα να αναφέρω ότι ο χώρος είναι πραγματικά υψηλού επειπέδου και προδιαγραφών. Δυστυχώς, όμως, μέχρι εκεί... Η κυρία επί της υποδοχής δεν τη λες και αγενή, αλλά ούτε είναι και ιδιαίτερα ευδιάθετη. Θα μπορούσες πολύ άνετα να την πετύχεις και σε οίκο ανοχής των 20€. Ίσως με τους "καλούς" πελάτες να είναι διαφορετική, αλλά και εμείς οι υπόλοιποι που είμαστε "πρωτάρηδες" σε αυτό το μέρος δεν παύει να είμαστε πάνω από όλα πελάτες.

Anyhow, για την κοπέλα τώρα, δεν μπορώ να πώ ότι η εμπειρία μου μαζί της θα μου μείνει και αξέχαστη... Δεν μπορώ να πώ: ευγενική, χαμογελαστή και... ψυχρή! Λύπη Τυπικά προκαταρκτικά και γενικότερα διεκπαιραιωτική κατάσταση! Εκτός αυτού, από κοντά την είδα κάπωςπιο "σπασμένη" στο πρόσωπο από την εικόνα που δείχνουν οι φωτογραφίες.

Επόμενη φορά δεν ξέρω αν θα ξαναυπάρξει (ποτέ δε λέω ποτέ), αλλά τα χρήματα είναι πάρα πολλά και ο ανταγωνισμός - λόγω των αρκετών εναλλακτικών επιλογών που υπάρχουν - στο συγκεκριμένο χώρο καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την πιθανότητα να επισκευτώ το studio αυτό και πολύ δε περισσότερο τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Φυσικά δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο ότι δεν "έδεσε" η χημεία μου με αυτήν της κοπέλας, ωστόσο ήθελα απλώς να σας πω και τη δική μου εμπειρία προκειμένου να έχουν τα μέλη του site ακόμα πιο ολοκληρωμένη άποψη και αντίληψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
filos78
Τιμημένος
11
Πόντοι:
5.975
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, spunky13

Σχόλια

20 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Οκτωβρίου, 2011
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος ντορος για το στουντιο φυλης104.. Καθε φορα που ανεβαινει μια κριτικη δημιουργειται ενα παραληρημα ανευ λογου και αιτιας.. Αν ειναι θετικη η κριτικη θα βγουν καποιοι να κατηγορησουν το συγκεκριμενο μελος ως αγαπουλη και αν ειναι αρνητικη θα βγουν καποιοι αλλοι να δικαιολογησουν την οποιαδηποτε κοπελα σαν να ριχνουν ευθυνη σε αυτον που ασκησε αρνητικη κριτικη.. Δηλαδη παντα καποιος πρεπει να ευθυνεται? Αν παω εγω και δεν περασω οπως ακριβως θελω θα πρεπει να ευθυνεται ντε και καλα η κοπελα η ακομα κι εγω ο ιδιος? Να μην ταιριαζουν τα χνωτα μας δεν παιζει? Και τα προσωπικα γουστα του καθενος πανε περιπατο? Δεν παιζουν κανενα ρολο?

Και σταματηστε ορισμενοι που με το παραμικρο βγαινετε μπροστα και φωναζετε μα ειναι Ανθρωποι κι αυτοι... Το ξερουμε οτι ειναι Ανθρωποι και μονο ενας ανεγκεφαλος θα δει μια κοπελα ως κρεας και οχι σαν Ανθρωπο.. Αλλα αυτο το πραγμα εχει καταντησει αηδια πια να το αναφερουμε σε καθε κριτικη που δεν ειναι θετικη.. Δεν καταλαβαινετε οτι χανει την ουσια του τοσες φορες που εχει ειπωθει και δημιουργει ακομα και διαφορες καχυποψιες για ορισμενους?

Ο καθενας εχει δικαιωμα να του αρεσει το εν λογω στουντιο η και να μην του αρεσει.. Δεν τρεχει τιποτα.. Η ζωη συνεχιζεται για ολους μας..
07 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αγαπητέ φίλε Ορέστη, καταρχίν η συζήτηση είναι σε ήρεμα πλαίσια, διάλογο κάνουμε και απλά είναι υγιές που διαφωνούμε σε ορισμένα πράγματα. Βλέπεις τα πράγματα κάπως αλλιώς ενδεχομένως με τις δικιές σου εμπειρίες και παραστάσεις, εγώ πάλι κάπως αλλιώς με τη δική μου εμπειρία (να σημιώσω ότι είμαι 38 χρονών). Για καμία κοπέλα δεν ψάχνω εγώ το gfe, απλά όπως λέτε θέλω να περάσω καλά βάση του γούστου μου. Αυτό που προσπαθώ να δώσω να καταλάβετε είναι ότι όλες οι κοπέλες μας βλέπουν σαν πελάτες και όχι σαν φίλους. Εγώ στη δουλειά μου τον πελάτη τον βλέπω σαν πελάτη και κοιτάω να τον εξυπηρετήσω για να έχω ένα κομμάτι ψωμί να φάω και ανεξάρτητα το πως ξύπνησα το πρωί ή αν έχω τις μαύρες μου. Πρέπει να κόψω τον κώλο μου και να τον εξυπηρετήσω για να ξαναέρθει. Και εδώ είναι η διαφορά και διάβασε το καλά: Αν έρθει κάποιος φίλος μου να τον εξυπηρετήσω στη δουλειά μου εγώ προσωπικά δεν θα του πάρω λεφτά για κανένα λόγω, όπως και έχει γίνει. Άρα λοιπόν αν θέλετε να μιλάτε για φιλίες τότε.. τα συμπεράσματα δικά σας. Σε ευχαριστώ που με άκουσες, να ξέρεις δεν έχω τπτ προσωπικό μαζί σου και με κανέναν. Αντίθετα θα χαιρόμουνα να κάναμε μια τσάρκα μαζί κάποια στιγμη και να τα λέγαμε. Να έχεις ένα όμορφο βράδυ
07 Οκτωβρίου, 2011

Εγώ το σχόλιο μου φίλε μου δεν το έκανα για την συγκεκριμένη κριτική…έκανα μια προσωπική παρατήρηση για τους λεγόμενους αγαπουληδες και όχι για την κοπέλα…σπάνια σχολιάζω κριτικές....
07 Οκτωβρίου, 2011

Απλά, για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, εγώ δεν είμαι θαμώνας (εκτός αν θεωρείται θαμώνας κάποιος που έχει πάει 7 φορές συνολικά ως πελάτης +1 το πάρτυ προχθές). Απλά πήγα σε ένα πάρτυ, γνωρίσα κόσμο, πέρασα καλά και ένιωσα την ανάγκη να υπερασπιστώ το μαγαζί, τις κοπέλες και τους φίλους που γνώρισα εκεί όταν βλέπω "περίεργα" σχόλια ή κριτικές.

Έχεις δίκιο flyingdutchman ότι αυτοί που γράφουν υπερβολές βγαίνει τελικά σε κακό του στούντιο και έχουν αναγκάσει κάποιους άλλους να τους πολεμάνε.

Συμφωνώ γενικά και με το σχόλιο του KRYSTALLINOS αφού άλλωστε και γω ανέφερα πριν το θέμα χημείας/γούστου. Για το ότι επιμένω πως είναι "άνθρωποι", οκ, όλοι το ξέρουν, αλλά μου φαίνεται ότι κάποιοι το "ξεχνάνε" όταν τους βολεύει και φροντίζω να τους το υπενθυμίζω.
O
Orestis_Kou
07 Οκτωβρίου, 2011
Φιλε μου TAF εχω αναφερει και στο θρεντ προημερων οτι αρκετοι βαρβατιλες δηλαδη το αντιθετο των αγαπουληδων εχουν υπαρξει τα μεγαλυτερα θυματα.. Ειτε το εχουν παρει χαμπαρι ειτε οχι.. Τωρα αν τους ενοχλει για το αν εισαι εσυ η εγω η καποιος αλλος αγαπουλης ειναι προβλημα δικο τους και δεν θα τους το λυσουμε εμεις..

Ειναι ομως τραγικο το γεγονος ενω μπορουμε να γινουμε χρησιμοι ο ενας για τον αλλον να ερχομαστε σε αντιπαραθεσεις που στο κατω κατω της γραφης δεν ωφελει πουθενα.. Οκ ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες και ειναι λογικο να διαφωνουμε.. Δεν ειναι ομως λογικο να χλευαζουμε την διαφορετικη αποψη του αλλου και να δημιουργουνται εντασεις..
07 Οκτωβρίου, 2011

Συμφωνώ και πάλι μαζί σου και λήγει εδώ το θέμα…καλό βράδυ να έχετε όλοι σας
08 Οκτωβρίου, 2011
Δηλαδή για να καταλάβω, μερικοί υποστηρίζετε ότι τα 50 είναι λίγα για να είναι μία κοπέλα σε έναν οίκο ανοχής στοιχειωδώς θερμή? Το λάθος είναι ότι πολλές κοπέλες θεωρούν δεδομένα τα 50 Ευρώ και ξεχνάνε ότι ο περισσότερος κόσμος τα βγάζει με ιδρώτα και κούραση. Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί με το που γράφεται μια μέτρια ή αρνητική κριτική πέφτει αμέσως σύρμα να αρχίσουν οι αποθεώσεις και οι αμφισβητήσεις και οι ιστορίες Άρλεκιν. Δηλαδή ούτε για την κοπέλα σας να μιλούσαν.Και μη μου πείτε ότι και οι κοπέλες είναι άνθρωποι κλπ, γιατί είμαι ο πρώτος που το υποστηρίζει αυτό. Αλλά και ο πελάτης είναι πελάτης. Και τα χρήματα που δίνει, ιδιαίτερα αυτές τις εποχές, ακόμα πιο ιερά. Αν το studio αυτό προσφέρει σωστές υπηρεσίες στα 5-10 άτομα που ξερογλύφονται πίσω από ένα pc να βγει να το πει για να' ναι και πιο εντάξει.Ή μπορεί να μετατραπεί σε ένα prive club.Μάλλον κακό του κάνουνε όλες αυτές οι υπερβολές που γράφονται. Κι αν όντως όλα αυτά που γράφονται είναι αληθινά, ο τρόπος και η επιμονή που γράφονται σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το αντίθετο. Όλοι έχουμε τύχει να περάσουμε πολύ ωραία σε ένα στούντιο.Αλλά το να κάθεσαι κάθε μέρα για ώρες να γράφεις για αυτό το studio, δεν ξέρω, κάπως περίεργο είναι...
08 Οκτωβρίου, 2011

χαμος βρε παιδια με τα σχολια στις κριτικες μας..............
δηλ η καθε μια κριτικη που μπαινει εχει τουλαχιστον 15-20 μυνηματα, εχουν φτασει και 30 νομιζω? (μπορει και παραπανω)
και το 99% των σχολιων ειναι πραγματα ασχετα με την κριτικη καθεαυτη
μερικοι πιανεστε απο κατι αρνητικο (οι ιδιοι και οι ιδιοι ειστε ξερετε πανω κατω ποιους εννοω και γενικα μιλαω για τα σχολια σε ολες τις κριτικες μας και οχι απαραιτητα σε αυτη) λες και περιμενετε πως και πως να γραφτει κατι αρνητικο για να κανετε την τριχα τριχιαααααααααααααααα (καλο ειναι και αυτο ειναι ωραιο πραγμα να εχει ο καθε ανθρωπος ενδιαφεροντα στη ζωη του)
αλλοι παλι επειδη εχετε παει με μια κοπελα την ξερετε και ειχατε μια καλη εμπειρια μαζι της θεωρειτε οτι ειναι και αυτονοητο οτι καποιος αλλος Χ,Ψ θα εχει την ιδια εμπειρια ,δεν ειναι ομως ετσι ο καθε ανθρωπος ειναι και διαφορετικος με διαφορετικα θελω, γουστα, αποψη, εμπειριες κτλ
anyway
Εμας παντως σαν studio μας αρεσει παρα πολυ που στην πρωτη σελιδα του site το πινακακι των σχολιων ειναι γεματο με την φωτογραφια της εξωτερικης πορτας μας ειτε ειναι για αρνητικο σχολιο ειτε για θετικο...............
Στο θεμα μας τωρα.............
την κριτικη του filos78 για την Αναστασια
την διαβασα το πρωι αλλα δεν προλαβα να απαντησω.....
ματια μου συγνωμη αν καπου ,κατι δεν σου αρεσε
μιλησα με την Αναστασια, εννοειτε πως δεν σε θυμαται αφου δεν γραφεις κατι το χαρακτηριστικο για την γνωριμια σας
απλα την επομενη φορα που θα εχεις ετσι μια ασχημη εμπειρια (ειτε σε εμας ειτε σε οποιοδηποτε αλλο μαγαζι) καλο θα ειναι αν θες πραγματικα να βοηθησεις την κατασταση, την κοπελα και φυσικα τους επομενους που ειτε διαβασουν την κριτικη σου ειτε δεν την διαβασουν θα πανε να επισκευτουν την κοπελα
να εισαι λιγο πιο περιγραφικος δηλ απο το σχολιο σου "ευγενική, χαμογελαστή και... ψυχρή! Τυπικά προκαταρκτικά και γενικότερα διεκπαιραιωτική κατάσταση" τι να καταλαβω, τι να καταλαβει η κοπελα και τι να διορθωσουμε?
αν ποτε θελησεις να μας ξαναεπισκευτεις ,στειλε μου απο πριν ενα προσωπικο μυνημα και πιστεψε με χαμενος δεν προκειτε να βγεις
και στο λέω με καθε ειλικρινια
αυτα
φιλια
Φ
Φυλης104
08 Οκτωβρίου, 2011

Όπως και να 'χει, μπράβο πάντως που η υπεύθυνη του συγκεκριμένου οίκου ανοχής δείχνει ενδιαφέρον για τις όποιες αρνητικές κριτικές και δεν κρύβεται σε καμμιά κουζίνα!
08 Οκτωβρίου, 2011

"Εμας παντως σαν studio μας αρεσει παρα πολυ που στην πρωτη σελιδα του site το πινακακι των σχολιων ειναι γεματο με την φωτογραφια της εξωτερικης πορτας μας ειτε ειναι για αρνητικο σχολιο ειτε για θετικο..............."

Όντως! Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα! Εμείς που δεν ασχολούμαστε με τον συγκεκριμένο οίκο δεν μπορούμε να διαβάσουμε σχόλια και απαντήσεις που κάνουμε σε κριτικές επειδή έχουν υποσκελιστεί από του 104!
Καλό θα ήταν να υπήρχε ξεχωριστό τμήμα για τα σχόλια των studio!
Π
Πύρκαυλος
20 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2