Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 835046
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
αποφάσισα κ εγω ορμώμενος απο τις κριτικες των συναδέλφων να επισκεφτώ το εν λογω studio.Ειχε 3 κοπελλες στην πρωινη βαρδια ,Αναστασία,Νεφέλη κ Γιασμιν.Επελεξα την πρωτη γιατι σε εμφανιση τουλαχιστον ηταν μακραν η καλυτερη.Κορμαρα,μελαχροινη,ψηλη κ πολυ ωραιο προσωπο.Η κοπελλα ομως στο δωματιο(πηρα το απλο προγραμμα)δεν εκανε τιποτα παραπανω απο οτι κανουν οι κοπελλες με τα 20 ευρω ποσο μαλλον κ αλλες απο αλλα studio...βεβαια την ωρα που πηγα ηλθαν κ αλλοι 2-3 οι οποιοι επελεξαν ολοι την Αναστασια,κ ισως γιάυτο να ηταν ετσι διεκπεραιωτικη.Δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα γιατι μου φαινεται οτι με τις πολλες καλες κριτικες ισως να το εχουν παρει λιγο επανω τους ή μπορει στα 50 ευρω να μη δινουν κ τοση σημασια σε σχεση με τις παρτουζες αλλων προλαλησαντων...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

59 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4 5 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλυτερα να μην απανταγες πορνογερε μου γιατι τελικα με επιβεβαιωνεις οτι εισαι οντως βλακας....
γιατι ειτε καποια κοπελα ανοιγει τα ποδια της για 20ε...
ειτε καποιος της δινει 20ε για να της τα ανοιξει....
το ενα και το αυτο ειναι, οποτε μην βγαζεις την ουρα σου απεξω προσπαθωντας να θιξεις την αξιοπρεπεια μας
γιατι οσο θιγμενη ειναι η δικη μας αλλο τοσο ειναι και η δικη σου
ΒΛΑΚΑ!!!
Φ
Φυλης104
16 Σεπτεμβρίου, 2011

Κύριε ή κυρία ή τράβελε (άλλος συναγωνιστής που εκτιμώ ιδιαιτέρως σε αποκάλεσε android) ή ότι είσαι τέλος πάντων, λίγο με ενδιαφέρει, εκπρόσωπε πάντως του μπουρδέλου πολυτελείας, άκου:
Το bourdela εμφανίζεται σαν ένα ενημερωτικό forum για όλους εμάς που από χόμπυ ή μαλακία ή βλακεία -εσύ το είπες και κάτι θα ξέρεις για να μας αποκαλείς βλάκες- ξοδεύουμε χρήματα, με την ψευδαίσθηση ότι η μηχανική τριβή σε ένα χημικά λιπασμένο κόλπο -πολλές φορές τεχνητό- ή ορθό με τη συνοδεία - συχνά υπερβολικών- κραυγών, μπορεί να θεωρηθεί έρωτας και ότι οι ιερόδουλες δήθεν αισθάνονται (προσοχή δεν θέλω να τις θίξω σαν ανθρώπους, απλά θεωρώ ότι ΑΣΚΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ουδέποτε προσέβαλα πόρνη).
Η συμμετοχή μου στο forum αυτό αποσκοπεί στο να αποφεύγω τις κακοτοπιές, τις κακές συμπεριφορές, τις αγενείς τσατσάδες, τις κακές επαγγελματίες, τις fake γυναίκες, τις αρρώστιες κ.λ.π.
Ομοίως και η μεγάλη πλειοψηφία των συναγωνιστών μου.
Η δική σου συμμετοχή όμως έχει άλλο σκοπό.
Έχεις επιχείρηση (του κώλου και του μουνιού) και η επιχείρηση σου έχει ανάγκη διαφήμισης, μάρκετιγκ και προμόσιον.
Το κακό για σένα είναι ότι η συμμετοχή ενός μπουρδέλου σε ένα τέτοιο forum, δεν συνεπάγεται μόνο τη διαφήμιση αλλά έχει και τα κακά της. Αναγκαστικά θα διαβάσεις και τα άσχημα σχόλια. Αποδέξου το. Δεν σημαίνει όμως ότι όποιος τα γράφει ψεύδεται ή είναι ανταγωνιστής.
Αποδέξου ότι υπάρχουν περιπτώσεις κακής εξυπηρέτησης όπως έχουμε αποδεχθεί και όλοι εμείς ότι τα συμφέροντα μας είναι αντικρουόμενα, διότι εμείς αποσκοπούμε στην ενημέρωση και εσύ στην διαφήμιση των υπηρεσιών που προσφέρεις.
Αν πάλι δεν μπορείς να το δεχθείς δεν πειράζει, ο καθένας ζει τον μύθο του.
Α και έλεγξε λίγο τις αντιδράσεις σου, είσαι πολύ στην τσίτα.

Ένας βλάκας απ' αυτούς που σε ταϊζουν.

(Updated: 17 Σεπτεμβρίου, 2011) 17 Σεπτεμβρίου, 2011

1ον Ειλικρινα πιστευεις οτι με κομπλαρεις με την εισαγωγη σου?

2ον Μια χαρα προσβαλεις τις πορνες στο προπροηγουμενο μυνημα σου

3ον Μια χαρα αποδεχομαι και τα ασχημα σχολια και τις ασχημες κριτικες και κανω και πολλα για να τα διορθωσω αρκει να ειναι ΑΛΗΘΙΝΑ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αν βασιζονται στη μαλακια του εγκεφαλου που δερνει εσενα οχι δεν τα αποδεχομαι, αυτο θα ελειπε κιολας

4ον Τι παει να πει αντικρουόμενα συμφεροντα? στον πολεμο πας? που ζησεις? ολους δηλ απο τους οποιους θα αγοραζεις κατι ειτε ειναι μια τσιχλα απο το περιπτερο ειτε πληρωμενο σεξ τους βλεπεις σαν εχθρους σου και νομιζεις οτι θελουν το κακο σου? ΣΥΝΕΛΘΕ!

5ον Εγω ειδικα και προσωπικα σε εσενα μιλησα και απευθυνθηκα με πολυ κατανοητα ΕΛΛΗΝΙΚΑ , αν εσυ εχεις τοσο χαμηλη αυτοεκτημιση και θεωρεις οτι εισαι τοσο ασημαντος για να βαζεις τον εαυτο σου μαζι με αλλους και να μου απαντας λες και εισαι εκπροσωπος αλλων 100 αλλων 1000 ή δεν ξερω και εγω τι ,τοτε ειναι προβλημα σου αλλα κοιταξε το, συνηθος η χαμηλη αυτοεκτιμιση και η ελειψη αναστηματος ευθυνεται για δυστηχισμενες προσωπικοτητες

6ον Εσυ συγκεκριμενα δεν νομιζω να με εχεις ταισει ποτε, παλι καλα κιολας γιατι αν περιμενα απο εσενα θα κατεληγα ανορεξικια στα ορια του θανατου

7ον ΒΛΑΚΑ!
Φ
Φυλης104
17 Σεπτεμβρίου, 2011

Ρε συ, νομίζεις ότι θα μας κάνεις εδώ μέσα να το βουλώσουμε και να διαβάζουμε μόνο τις "κριτικές" που εγκρίνεις ;
Είσαι γελαμένη/ος.
Τώρα τι αυτοεκτίμηση έχω εγώ δεν την ξέρεις, το ότι διευθύνεις ένα μπουρδέλο δεν σε κάνει δα και ψυχολόγο.
Πάντως, από τα δεδομένα που έχουμε υπόψη μας, εγώ και αυτοεκτιμώμαι και αποδέχομαι τον εαυτό μου, άλλος είχε το πρόβλημα και το έλυσε με το μαχαίρι.
Α και επί της ουσίας τι απαντάς ; Εγώ σου είπα ποιό συμφέρον μου εξυπηρετώ παρακολουθώντας το site, εσύ (και όλοι/όλες οι όμοιοι/ες σου) ποιό συμφέρον έχεις ως επαγγελματίας ;
Και πού'σαι, αν σε εξυπηρετεί να με αποκαλείς βλάκα διότι έτσι θεωρείς ότι εξυψώνεσαι εσύ ως έξυπνος/η, σου είπα, ο καθένας ζει τον μύθο του.
Και κάτι τελευταίο, δεν θα συνεχίσω σε αυτή την κριτική την αντιπαράθεση μαζί σου, διότι δεν έχω τον χρόνο να ασχολούμαι με την ΜΙΖΕΡΗ ύπαρξη σου.

Υ.Γ. μάθε πρώτα να γράφεις ορθογραφημένα και μετά να κάνεις μαθήματα ορθής κατανόησης των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ σου.
17 Σεπτεμβρίου, 2011

Ζηλευεις κουκλα μου.μπορει να μην εχεις το σωμα αλλα μεσα σου θα εισαι μια καταπιεσμενη κακια γυναικουλα.τσοκαρο
Φ
Φυλης104
17 Σεπτεμβρίου, 2011

μπουμπού μην πεις στη διαδικασία να απαντάς σε προσβολές επί του προσωπικού....με την ευρεία έννοια, έχουμε δημοκρατία, πολυφωνία...δικαίωμα του καθενός είναι να εκφράζει την άποψη του... είναι ένας που δε γουστάρει...υπάρχουν χιλιάδες που σε ακολουθούν πιστά και επικροτούν τον τρόπο δουλειάς σου και τρόπο διεύθυνσης της επιχειρησης σου....keep walking!!!!
17 Σεπτεμβρίου, 2011

''...το ότι διευθύνεις ένα μπουρδέλο...''
Παρακαλώ,κύριέ μου,παρακαλώ...είπαμε...studio...

''μάθε πρώτα να γράφεις ορθογραφημένα και μετά να κάνεις μαθήματα ορθής κατανόησης των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ σου.''
Παλαιότερα ,είχε δηλώσει ότι είναι ''καθηγήτρια του έρωτα'' και όχι ''καθηγήτρια φιλόλογος''...
B
bottom
17 Σεπτεμβρίου, 2011

αυτό πόνεσε...άουτς!!!
17 Σεπτεμβρίου, 2011

πολύ δυνατή η μνήμη σου φίλε μου...καλά τα λες...καλύτερα καθηγήτρια του έρωτα....θα έχει για καιρό δουλειά...ενώ οι άλλες...
17 Σεπτεμβρίου, 2011

Είσαι πολύ αφελής.
59 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4 5 6