Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 835047
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Να ξεκινήσω από τα καλά. Η κοπέλα είναι ευγενική χαμογελαστή και αυτός είναι και ο λόγος που την επέλεξα ενώ αρχικά είχα πάει για την Βέρα. Από εμφάνιση είναι πολύ καλή . Γλυκό προσωπάκι , ωραίο σώμα , πολύ ωραίο κωλαράκι καλά βυζάκια και καθαρή και μυρωδάτη
από όσο πρόλαβα να καταλάβω. Ο χώρος επίσης είναι πάρα πολύ καλός , η όλη ατμόσφαιρα σε προδιαθέτει να περάσεις καλά.
Ερχεται η κοπέλα στο δωμάτιο , ξεκινάει τα προκαταρκτικά με σύντομο πέρασμα από τα μπαλάκια , της γλείφω το βυζάκι ( όχι έντονα ) και εκεί μου λέει " με το μαλακό" . Στη συνέχεια πέρασμα προφυλακτικού με το στόμα , ξαπλώνει αυτη και εγώ από πάνω
την φιλάω στο λαιμό και εκεί τινάζεται λες και την χτύπησε το ρεύμα!
Δεν δίνω σημασία , μετά από λίγο την ξαναφιλάω και μου λέει μην το κάνεις αυτό δεν μου αρέσει. Έλεος λέω μέσα μου δεν
πήγα να την φιλήσω στο στόμα , στο λαιμό την φίλησα . Αν αυτό το λέτε GFE experience τι να πω ! Τέλος πάντων ξεκινάω να κατέβω σιγά σιγά προς τα κάτω και τότε μου λέει έλα βάλε μου την πούτσα σου μέσα.
Έχω πλέον αρχίσει να ξενερώνω τελείως οπότε την βάζω μέσα πριν μου πέσει και απλώς μετά από 2 λεπτά χύνω.
Η όλη συνεύρεση δεν κράτησε πάνω από 5 λεπτά.
Φεύγοντας μου λέει χάρηκα πολύ θα περιμένουμε να μας ξανάρθεις!!!
Εφυγα απογοητευμένος και μετά από σύντομη βόλτα στα μαγαζιά εκεί τριγύρω πήγα για Στουρνάρη 29 όπου πήρα την milf Ελένη
για να έρθω στα ίσια μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2014
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
Μέλος
5
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ρε φιλε δικαιωμα της είναι να μη φιλαει ολους στο στομα... για το λαιμο, μπορει να το αρνηθεί διακριτικα...

και οι πουτανες ανθρωποι είναι, οκ, αμα καποια εχει πολλες ιδιοτροπίες, μην ξαναπας... απλα. δικαιωμα τους να μη σε ακουμπάνε και να τους γαμας μονο το μουνι, κι αυτό γινεται, απλα γινεται στο 10αρικο και όχι στο 50αρικο, ετερον εκάτερον...

οσο για το θεμα της έκπτωσης, συμφωνω ότι είναι διαφημιστικο τρικ, αλλα και παλι μαγκια της. προτείνω στην Αντζελα αν θελει, οποτε και οπου υπαρχουν σοβαρα παραπονα να κανει το ιδιο. και δε μιλαω για δικια μου περιπτωση, αν και ειχε τυχει να εχω παραπονο στο παρελθον, αλλα περιπτωση φιλου. κι ας μην είναι 50% η εκπτωση, ας είναι και 10-20%, αλλα δεν ξερω αν αυτό γινεται παντα τελικα... πρεπει να υπαρχει ενιαια αντιμετωπιση και όχι μονο όταν είναι στη μεση το ιντερνετ.

υγ: βεβαια, για να μην την αδικω, πολύ παλια, πριν 3 χρονια, ειχα περασει με κοπελα στο 104 και δεν περασα καλα, με ξεπεταξε και εφυγε στο 10λεπτο. και προς τιμην τους τοτε μου κανανε δωρο πρόγραμμα απλο, δωρο λεμε, όχι εκπτωση. και ουτε το ανεφερα ποτε, τωρα το λεω. για την ιστορια, κοπελα ηταν τοτε η ελενη που πλεον δουλευει στο φωκαιας 17.
O
Orestis_Kou
(Updated: 20 Φεβρουαρίου, 2014) 20 Φεβρουαρίου, 2014
Ολοι αρχιπρομοτορες του 104 ειστε ρε εσεις που ψαχνετε να βρειτε δικαιολογιες...σας εχω σιχαθει να πουμε εγω και το μισο σαιτ. ΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ????αρχιζει ο καθε εξυπνος εδω "δικαιωμα της να μην δινει φιλια στο στομα". Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΠΑΡΑ. λες και ζητησε κανεις φιλια στο στομα η τα επιχειρησε. εγω αν ημουν στην θεση του παιδιου θα ενιωθα πολυ χαλια για τα εντελως χαμενα 50 ευρω που εδωσε οταν εγω στο μεταξι περναω 20 φορες καλυτερα με 5 φορες λιγοτερα λεφτα στην χειροτερη περιπτωση...ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν μου εχουν τρααβηχτει η αρνηθει φιλια στον λαιμο. ΕΛΕΟΣ δηλαδη. δικαιωμα της να επιτρεπει οτι θελει ΑΛΛΑ εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο το παιδι που λεει οτι η κοπελα δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ GFE. καμια αν δεν κανει εστω αυτα τα στοιχιωδες. δηλαδη πραγματικα χρονια τωρα ακομα και απο ΦΟΛΑΡΕΣ δεν μου εχει τυχει να μην με αφησουν να φιλησω στον λαιμο χαχαχαχα. το ΑΠΟΛΥΤΟ gfe ΝΑΙΙ!! α ρε που καταντησαμε...μην πετατε τα λεφτα σας ρεεεε. σκεφτειτε πρωτα...αναδουλειες εχουν αυτοι. τα 3/4 των κριτικων τους ειναι απο προμοτορες και μποτακια τους. ξερουν οτι αν δεν ειχαν και αυτα δεν θα παταγε κανεις με αυτα που προσφερουν. μην αρχσω να λεω για τις ΚΑΡΑΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ φοτο που εχουν στο σαιτ του στουντιο...πας και βλεπεις την κελλη απο κοντα η την αντζελα και βλεπεις κατι γομαρια ενω οι φοτο δειχνουν μοντελακια...ΚΡΙΜΑ τα λεφτα σου φιλε μου ΚΡΙΜΑ.
28 Φεβρουαρίου, 2014

πες τα μεγαλε.Να αγιασει το στομα σου.Που στισ φοτο ειναι κορμαρες και απο κοντα τρεχει η κυταρριτιδα στο πατωμα.Ασε που δεν προλαβενει ο πελατης να βγει απο το μαγαζι και σχολιαζουν ειρωνικα.και αυτο το εχει κανει η κυρια δεσποινα με την κυρια πωλινα.και το τελευταιο σβηνουν και τισ κακες κριτικες απο το σιτε τους.Αυτα τα ολιγα και πολλα ειπαμε για τις εν λογο κυριες
02 Μαρτίου, 2014
Στρατηγέ alex, ξέρεις κανέναν που δε σβήνει τις κακές κριτικές από το site? Η αλβανίδα ιδιοκτήτρια άλλου studio, μέχρι και accounts διαγράφει. Όσο για το photoshop, το φ104 είναι πρωτοπόρο. Βλέπεις όσα περισσότερα διαθέτεις, τόσο καλύτερο γραφίστα πέρνεις. Θυμός
02 Μαρτίου, 2014

χαχαχαχ "καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα"
ενταξυ το οτι εχουμε τις καλυτερες φωτογραφιες ειναι γεγονος αλλα δεν εχει να κανει με εσας αλλα με εμας που εχουμε το ψωνιο να βγαινουμε οσο καλυτερες γινεται στις επισημες φωτογραφιες μας, εχει να κανει με την αισθητικη μας που μπορει να μην εχουμε τελιωσει διακοσμητικη ή καλες τεχνες αλλα ειναι οσο ναναι αξιολογη
Οι εποχη και οι εξελιξεις τρεχουν και οταν μεχρι και το τελευταιο delivery της χωρας αφηνει εξω απο την πορτα σου καταλογο με φωτογραφιες επαγγελματικες εγω προσωπικα το θεωρω ξεφτυλα εμεις που εχουμε να κανουμε με αρτο και θεαμα να μην εχουμε οσο το δυνατον καλυτερες φωτογραφιες.
Απο εκει και περα ειμαστε ομως και οι μοναδικες που τολμαμε και που εχουμε ολοκληρο σεκτιον με ερασιτεχνικες φωτογραφιες μας με μηδεν επεξεργασια
so you see what you get
http://www.filis104.com/el/forum/fwtografiseis-media/240-E%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82?limitstart=0
οποτε ειναι απο αδικα εως υπερβολικα τα σχολια σας
φιλια
Φ
Φυλης104
23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3