Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Κατα συστημα διαλεγω να πηγαινω στο τελος της καθε βαρδιας γιατι εχει κατα κανονα λιγο εως καθολου κοσμο. Βεβαια μπορει να σου κατσει η κοπελλα να σου βγαλει την κουραση ολης της μερας και να ειναι μαπα το καρπουζι αλλα μπορει και να κατσει να σου βγαλει ολη την καυλα της ημερας και να απογειωθεις. Αυτο συνεβει και με την Νικη. Απογειωση.
MILF αποροσδιοριστου ηλικιας, γεματη οπως μου αρεσει με γλυκα εκκφραστικα ματια. Φιλικη και γλυκια στο maximum με καταπληκτικη συμμετοχη και φυσικα εμπειρια. Αν της βγαλεις την θετικη πλευρα θα "φυγεις". Δεν εχει το σωμα 20χρονων που ομως ειναι συχνα ψυγεια, αλλα ειναι all time classic με οτι αυτο συνεπαγεται. Οι φωτο στο site με τα strap-on παραπεμπουν σε αγρια παιχνιδια, που μου αρεσουν αλλα ντραπηκα να ζητησω. Ισως και να μου βγηκε σε καλο. Super Nikki λοιπον. Ferrari.
MILF αποροσδιοριστου ηλικιας, γεματη οπως μου αρεσει με γλυκα εκκφραστικα ματια. Φιλικη και γλυκια στο maximum με καταπληκτικη συμμετοχη και φυσικα εμπειρια. Αν της βγαλεις την θετικη πλευρα θα "φυγεις". Δεν εχει το σωμα 20χρονων που ομως ειναι συχνα ψυγεια, αλλα ειναι all time classic με οτι αυτο συνεπαγεται. Οι φωτο στο site με τα strap-on παραπεμπουν σε αγρια παιχνιδια, που μου αρεσουν αλλα ντραπηκα να ζητησω. Ισως και να μου βγηκε σε καλο. Super Nikki λοιπον. Ferrari.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2009
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού