Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 370096
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πριν 5-6 μέρες πέρασα απόγευμα από αυτό το στούντιο. Βρήκα την Σέρβα Άννα από Διδύμου 18Β. Τα λόγια είναι απλά ΠΕΡΙΤΤΑ. Ποιά Λίντα , ποια Κλαούντια , ποιά Σαμπρίνα ? Όλες οι κοπέλες που θεοποιούσα όλον αυτόν τον καιρό , απλά επανήλθαν στα ανθρώπινα μέτρα τους

Η γυναίκα είναι απλά η κορυφαία ιερόδουλος όλων των εποχών , όλων των χωρών. H κορυφαία που έχει ασκήσει αυτό το επάγγελμα από τα βάθη των αιώνων. Αυτά που γίνονται στο δωμάτιο ξεπερνάνε τα πιο τολμηρά όρια. Μπήκε μέσα και της έκανα φουλ επίθεση στην πόρτα. Ήμουνα τόσο καυλωμένος που δεν μπορούσα να μιλήσω. Άσε που δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έχω τόσο μεγάλο όργανο. Η γυναίκα σου μεγαλώνει το όργανο κατά 5 πόντους τουλάχιστον απλά με την παρουσία της . Με άρχισε στην πίπα , ενώ έβγαζε γελάκια και «Ο λα λα» βλέποντας πόσο είχα φτιαχτεί. Και τις μπάλες , τα πάντα όλα Μετά της έκανα γλειφομούνι. Δεν άντεξα στον πειρασμό, ειλικρινά. Αυτό βέβαια δεν ήταν γλειφομούνι , αυτό ήταν κατάδυση σαν τον Ζακ Υβ Κουστώ. Μόνο οι φτέρνες μου ήταν έξω από τη μουνάρα της . Μόνο οι φτέρνες μου δεν αγιάστηκαν από τη θεσπέσια μουνάρα της . Απέκτησα και εγώ την αχίλλειο πτέρνα μου ως δεύτερος Αχιλλέας Εκείνη χτυπιόταν σαν χταπόδι και ούρλιαζε. Μου πέρασε και τα πόδια πάνω από το κεφάλι και άρχισε να τρίβεται. Όταν η καύλα χτύπησε κόκκινο , άρχισα την ...ανάδυση. Πετάχτηκα πάνω με μια κραυγή όπως ο Μαμ-Ρα στους Θάντερκατς όταν μεταμορφωνόταν. Χωρίς βιασύνες την ξαναμπούκωσα.. Μετά ξεκινήσαμε το άγριο σεξ με φωνές και κραυγές. Τέλειωσα σε κάνα τρίλεπτο. Αλλά , και εδώ αρχίζουν τα ωραία, αν και τέλειωσα , σε αντίθεση με τις άλλες κοπέλες δεν σταμάτησα παρά συνέχισα να γαμάω ακόμα πιο δυνατά. Η γυναίκα έχει απλά το κάτι άλλο. Δεν χορταίνεις να τη γαμάς και όταν χύσεις δεν κατεβάζεις στροφές. Βέβαια η άτιμη για μια ακόμη φορά , παραπονέθηκε που τέλειωσα

Συμπερασματικά , πρόκειται για μοναδική εμπειρία. Εμπειρία ΖΩΗΣ. Αν , όπως έγραφα κάποτε, όποιος δεν έχει πάει με τη Λίντα δεν είχε σεξουαλική ζωή, όποιος δεν έχει πάει με την Άννα , να πάει να κόψει το πουλί του. Τέρμα. Δεν περιγράφω άλλο

Οι πολύπαθοι Σέρβοι, μπορεί να βομβαρδίστηκαν , να διαμελίστηκαν και να έχασαν πολλές ανθρώπινες ζωές, αλλά γύρισε ο τροχός και ανταμείφθηκαν από τη ζωή με γυναικάρες όπως η Άννα

Υ.Γ. Είδατε χθες στον τελικό των 100 μέτρων τον Μπολτ με το νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Πριν τον αγώνα προσέξατε κάποιον που κάτι του είπε στο αυτί ? Έμαθα τί του είπε, «Κάνε εσύ παγκόσμιο ρεκόρ και κερδίζεις μια δωρεάν κατάθεση στην Άννα»

Πώς να μην κάνει μετά ρεκόρ ο άνθρωπος??? Και πολύ έκανε... 9.58!! Εγώ θα το έκανα κάτω από 5 δευτερόλεπτα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα η Σέρβα
Τιμημένος
198
Πόντοι:
2.950
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού