Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267855
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ξύπνησα το πρωί με κάβλες και όρεξη να φάω κουλούρι!Τσεκάρω στο internet τις βάρδιες και ως δια μαγείας βλέπω ότι δουλεύει η Άννα που ξέρω ότι δίνει αυτό που θέλω(της το έχω ξαναφάει και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος)!Γύρω στις 15 30 είμαι εκεί.Η τσατσά ευγενικότατη όπως πάντα με βάζει μέσα στο δωμάτιο και μετα απο 5' να σου και η Αννούλα!Πρόσχαρη και ορεξάτη ξεκινάει με περιποίηση,ισπανική,βαθιά και υγρή πίπα με πολύ κάβλα και μεγάλη συμμετοχή!Αφού μου τον έχει κάνει τούμπανο την παίρνω πισοκολλητά και την σφυροκοπώ ανελέητα μιας και βλέπω ότι αντέχει!Η Αννούλα συμμετέχει με βογγητά και με καβλωτικές ατάκες!Μου λέει να μην σταματάω το σφυροκόπημα και ότι τον θέλει στην κωλάρα της!Έτσι,μετά από λίγο,αφού χορταίνω το μουνάκι της,εισβάλλω στο κουλούρι της όλα μέσα και την σκίζω όπως μου ζητάει μέχρι να έρθει το μοιραίο!Κάθεται λίγο μαζί μου να χαλαρώσουμε,τα λέμε και φεύγει.Πέρασα πολύ καλά μαζί της και την συνιστώ για όποιον ψάχνει για πρωκτικό(η βαθμολογία θα ήταν μεγαλήτερη αν δεν υπήρχε όριο!).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού